Партия ”Възраждане” се отказва от държавната субсидия

От ПП "Възраждане" обявиха, че се отказват от държавната партийна субсидия, която им се полага за това, че на парламентарния вот са прескочили бариерата от 1%.

Обратно в новината

Коментари - Партия ”Възраждане” се отказва от държавната субсидия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по-добре ги вземете и по ваша преценка ги дарете на хора, които се нуждаят.

"Дир-а.бг" защо свалихте тази красива новина от челната страница?!, да напише цяла БЪЛГАРИЯ постове, че е гласувала в тези "честни" и "почтени" избори за ПП "Възраждане" пък те финално само с 1,08%! Aз и моето семейство също гласувахме за ПП "Възраждане", както и цялата ни рода(от двете страни)! * ПП "Възраждане" направете членски карти и да си внасяме годишен членски внос!!! (да бъде членски внос на 4 нива : -30 лв. -60 лв. -100 лв. -без ограничения, но да си определите вие максимума). Tака всеки членуващ ще Bи помага според своите възможности, да си наемете централа, за повече публичност, мисионерска дейност и кампании! Tака ще си знаете и членовете-гласоподавателите!!!

тролетариaта е нахлул в темата и газ пикае...на следващите избори, които ще са до 4-5 месеца максимум Bъзраждане ще са парламентарна сила. тролчета, кокото и да се напиняте, на лъжите им идва края, а за вас видов ден..на някои електрически стълб

ЕТО ТАКИВА ХОРА ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ!!!

Браво!

ето ви една ДОБРА ПОСТЪПКА

Да ги дадат на ония тъпак СветлЮ Витков.

ujabg

Дааааааааа, че орева ефира! :)))))

ДА вземат да оправят бул. Прага, че по тоя разкъртен паваж минават всички линейки на София!

И аз да кажа че гласувах за Възраждане и още 7 души около мен Преди малко го слушах по Евроком Говоря за Костадин Костадинов.Той изрази мнение да се набавят средства от дарения като се постави таван на даренията.Аз мисля че това е неправилно.Ще се получи зависимост от дарителите единствено членски внос и то минимален така ще си знаят горе долу и гласоподавателите като брой.Пиша това защото наистина те са лъч надежда и бих искала да успеят и да не ни разочароват.Успех!!!

Luna0102

Тука само тролове. 90% от писалите с целите си семейства са гласували за тези дето днес ги чух за пръв път и въпреки, че са толкова успешни едвам прескачат 1% .

Ти си ни ясен, хейтърче:)Кофи е да усетиш превъзходството и това дразни:)Днес 1 %, утре може да се окажат 10,20,50%:)На там вървят нещата....Свиквайте:)

Luna0102

Превъзходство??? Превъзхождат ме с 1 % и само защото аз не съм се кандидатирала.

Тези симпятяги ги финансира Слави Трифонов - за това не искат пари - Слави им дава милиони за да се правят на патриоти и да агитират за Мажоритарна система!!! Парите разбира се идват от САЩ... Тази формация е събрала куцо и сакато изгонено от други партии и лидерите им са известни с далавери - най-вече във Варна....

още един яхнал метлата и скъсал конеца

Aз гласувах за ПП "Възраждане"!!!, както и цялото мое обкръжение от близки(много са), родственици(много са) и приятели(много са)!!!..., но ние бяхме участници в една мръсна игра наречена за благозвучие пред Hас Pобите "избори", изправени в една война в която Hие Pобите воюваме срещу Поробителите си(ПОЛИТИЦИТЕ) от всички "избрани" контролирани от чужди посолства ОПГ партии на "Прехода"!!! (ОПГ-Oрганизирани Престъпни Групи)..., защото няма Pоб в историята на човечеството който е получил Cвободата си чрез вот на "честни" избори!!!

Браво на всички от ПП Възраждане. Горда съм от факта, че и аз и всичките ми познати гласувахме за тях и не останахме разочаровани. Не се подведохме по поредния спасител, бащица на народа, пишман водещ, "честен" червен комунист, соросоид и т.н. За да се оправим трябва да избираме хора защитаващи интресите на народа, а не своите собствени. Дано на следващите избори Възраждане да влезе с голямо мнозинство в парламента. Първата крачка е направена.

Тези пари вече са излезли от джобовете ви бе хахаааа! Чакате да се върнат пак там ли? Ами чакайте си като ви е толкова акъла..

Не се отказвайте а я вземете и помагайте на болни деца просещи пари за здравеопазване защото меркантилите ще им видят сметката на тези пари

прави им чест, браво

О,колко сладко!Неговите рептиловчета се включват по 20 пъти и го хвалят,хвалят,а той-нежният комплексар,пълен с омраза,доказано е от писанията му,се прави на честен,мил,образован-ха,ха,ЦИРК-лъжльото и лъжльовците,Виж си съпартийците и тогава се прави на патриот!Винаги сте АНТИ,винаги сте зли,продажни,повръща ни се от вас!

аз съм гласувал за тях и се въздържам да ти го,...натъркам...щото явно си се изприщил и те сърби сфинктера ...

Мислех да не коментирам, защото всичко хубаво по техен адрес вече бе казано по-долу.... само да допълня, че щом и троловете ги налазиха значи са засечени от доста радари .... дерзайте възрожденци във вас ми е надеждата!

А Христо Иванов и кака Цона ще върнат ли субсидията?Отговорът е ясен.

Само партиите имат субсидии, тия дето се явиха като коалиции не получват нищо :)

А ще върнат ли парите от грантовете?

Добър пример, не очаквах! Няма да разочарова, тези които са гласували за пратията.

Когато те финансират ЩЕДРО от Русия - държавна субсидия не ти е нужна.

прост соросоиден и герберски трол..то е едно и също, де..ориваи се, дън та ория аз..

И какво е това "щедро финансиране" та те нямахе нито един билборд, нито един плакат, нито една платена реклама? Те руснаците ако финансират, ще искат да видят нещо конкретно, за което е отишло финансирането? Аман от тъпоумни тролове, които не се свенят да вадят от нафталина изтъркани клишета и други с ключови думи, използвани в промиването на хорските мозъци. Русия, комунисти, русофили, фашисти, популисти и прочие думи, които се използват все неправомерно и в разред със съдържанието им. Иначе битката на "Възраждане" тепърва започва. Много е важно на какви принципи се изгражда организацията, за да не се допуснат нечитави хора, които да я отклонят в пета глуха. За да не стане като компрометираните "патриотични" формации, които сега са в парламента и се чудят как да се коалират с националните ни предатели от ГЕРБ.

Мойте почитания на Костадинов , Минчо Христов и Стела Банкова ! Достойни , интелигентни и почтени люде . Единствените такива сред пъстрата политическа фауна . Определено станаха жертва на фалшификация . Маса хора гласувахме за тях , и в България и в чужбина . Възраждане е бъдещето на България и съм сигурен , че ще станат фактор в политиката . По - скоро , отколкото на някои им се иска :))) Със здраве :)))

Нека добавим към списъка и Пламен Пасков, който за мен беше огромен ресурс за Възраждане с интелектуалния си капацитет. И другите им млади кандидати също не са пълнеж и не трябва да бъдат пренебрегвани. Но трудно ще пробият от Възраждане без достъп до медиите. Трябва много хора, които безкористно да ги подкрепят, за да имат някакъв в шанс в тая война на чужда територия.

Няма други със субсидии. Те са единствените, защото другите са на коалиции, а за тях се изисква над 4% за субсидии. Така че в зоната 1-4% са само те.

Браво! Радвам се, че гласувах за тях. Жалко само, че това не направиха още българи. Иначе възраждането на България вече щеше да е започнало.

Браво ПП "Възраждане"!!! Шапки долу ПП "Възраждане"!!! Шапки долу пред Eдинствената честна Партия в България, която беше смляна от Порочната българскaполитикограбителска престъпна Mашина* "забила Kръстът във живо тело, с ръжда разяжда глозгани кости, Cмок е засмукал живота Hароден, смучат го наши и чужди гости!!!"

Копейкин,откъде са КИНТИТЕ??? С какви пари правиш кампания-излъжи ни пак,популистко провинциалистче!А как те сиктирдосахме от БАН! РУБЛИТЕ миришат ли???

драги, а не обръщаш внимание на 50 милона дето крадците от гроб взимат. Спомняш ли си Хитрино как едвам им се откъсна то сърцето 50000 лв и то от субсидията не тяхни лични пари на гробарите за които тъпаците гласуват!

jingiby

Браво на Коцето! Хиените от ПарлаШмента най-много да му се изсмеят...

Доживях! Доживях българска партия да се откаже да лежи на гърба на българския данъкоплатец! Айде сега - и "сериозните системни партии" и те така!;)

Вземай бе човек! Какви пари са това? Колкото за един джип на Бате Ви Бойко! Горките горски! Сега като са чули че оня се връща и сами ще си закарат джиповете при него хахааа да му ги дарят безвъзмездно. Само да ги остави на спокойствие...

Luna0102

Театро. Една партия колкото и да е мижава има разходи. Кой бунак вярва че тази партия се издържа със спестени пари от заплати?! Паднали им пари, а те "не, ние ще се издържаме със заделените от заплати". На кого ли перат пари?

Luna0102

Засега бунаците са само 7, сигурна съм че са много повече.

Тази партия е направена единствено с цел да отклонява електорат. А това със субсидията е чист популизъм. За партиите ТРЯБВА да има субсидия, била тя и един лев. Вярвате ли, че тези "възрожденци" ще се финансират, като отделят от закуски?

Luna0102

Аз не вярвам, обаче като гледам минусите, виждам че в България хората вярват във феи.

Почва се от някъде! В този случай - от 1% !

истинската партия трябвадасе издържа то членски внос! Аз не съм член на ГРоба или Беспето или Дуписето ама от мойте данъци се взима и м се дава. ЧЛЕНСКИЯ ВНОС ДОКАЗВА ДАЛИ ИМАШ ЧЛЕНОВЕ!

даже и не знаеш кой е костадин костадинов.купи на внуците си учебника му по родинознание.да четат,та да знаят за българия,щото ти явно не можеш, нищо смислено да им кажеш.

Luna0102

Купувай ти на твоя внук, щото явно ти не можеш, а чакаш някой от някъде да им каже.

И аз, и близките ми гласувахме за тях. Сямятам, че много повече гласуваха за тях, но докато Мишо Константинов (разбирай Пеевски) брои бюлетините нямат никакъв шанс.

Само да се допълня. Бях изненадан, че "Бай Ганъо" не се изучава вече в училище. Така младите не са запознати с номерата от "Бай Ганъо прави избори", които са прилагани отпреди 100 години.

Костадинав, ми че те някои правят партии само с надеждата да хванат единия процент. Какво ти отказване, изключено !

По принцип не се доверявам лесно и очаквам развитието на партия "Възраждане". От тях на мен поне са ми известни трима - Костадинов, Банкова и Христов, които от години защитават патриотични, справедливи каузи. Ако успеят да привлекат хора, които имат техните качества и докажат, че непреклонно държат на думите си, сигурен съм, че в следващи избори ще имат много по-голям успех.

Ега ти каузите-коя от коя по-тъпа,тоя е такъв популист и лъжец,откъде ли не взе пари и шменти капели-патриот,да,да, колкото жена му е била девствена като са се запознали,толкова и тоя е честен! Ходи при баба ти в Татаристан!

тодорееее,тодоре,мноо си прост веее ,тодорееее.ако беше малко умен,щеше мноооого преди това да разбереш ,що за хора са тези. ся ша му ядеш....

Ето такива трябва да са новите лица в политиката, само че простият български народ си избра отново същите палачи и магарето-мутра!

Еее, и Марешки даде по 10-15 лева на пълен резервоар, недейте така ;)) За малко се разминахме и с държавните заводи и още куп екстри ;))

Браво на тях. Така се печелят последователи. Истински и стойностни гласоподаватели. А не такива, които за 3ст отстъпка на литър гориво и магаре биха избрали

Поклон! Жалко, че не го обявихте преди изборите.

Обявиха го, но трябва да се четат програмите.

Да, намерих декларацията им! За напред ги включвам в списъка си за интереси.

Сега ще настане едно "ослушване" и "разсейване" във всичките останали партии и накрая ще се "окаже" че "те" не са чули иначе .... Оооо иначе "те" какви "патриоти" и "родолюбци" са ;) Разбира се само на думи. Иначе на Човека който стои зад тази формация "Възраждане" му свалям шапка - не само за тази му постъпка, потърсете повече информация за него и сами ще се убедите - е освен ако не сте "симпатизанти" на некоя етническа партия де ;)

тези хора ме спечелиха.за тях гласувах.между другото,те са за мажоритарния вот,въпреки че са малка партия. след гласуването на референдума за вота,се появиха разни тюфлеци да ми разясняват че корпорациите и монополистите,щели да се облагодетелстват от такъв вид вот-ха ха ха -абре кой ще ме накара да гласувам за някой,който не ме кефи бре.и лапнишараните повярваха и обърнаха листото.

стига бе... още не мога да осмисля .. все пак поради параноята се съмнявам да няма няква схема и тази постъпка..?!!

Спечелихте ме още преди да се откажете от държавната субсидия!

Не им трябва тази субсидия, финансирането идва от Путин. Руски мекерета са това, не възрожденци.

Промит мозък

И ти си от същата порода руски БГ патриоти.

Не е промит мозък, а продадена душа.

Вчера в кауфланд Путин беше изкупил всички сини орхидеи, намалената тоалетна хартия и уискито на промоция. Затова се наложи снощи да пия домашна ракия, а сутринта си избърсах задника с вестник. А жената не ми пуска, щото остана без орхидея. Баце, ти си болен, но е лечимо, да знаеш.

Айдеее, троловете ме налазиха.

По-добре руски, отколкото турски, не ли?

Защо не можете да разберете, че не е по-добре. Еднакво лошо е. Истинския патриот не е нито русофил, нито туркофил, нито какъвти и да е фил. Трябва да е българофил. Всъщност руските БГ патриоти не обичат Русия, те обичат рублите.

Не е по-добре - еднакво вредни са!

Браво! И ние гласувахме за вас

От север им плащат достатъчно!

И такава партия ли има?????????!!!!

Тези ме изненадаха! Ще им прочета програмата! Ако не са много леви за мен, бих ги подкрепил на следващи избори!

И какво те плаши "лявото" толкова,освен ако не става въпрос за това "ляво" отъждествявано като чист педерастлък ? Ляво ,като политическа и социална позиция !

Защото съм от онези 300х. десни, които останаха без представителство в парламента. Защото ГЕРБ не са с профила на десни, а другите се оказаха "селски тарикати", няма автентично дясно.

БРАВО !!!

Той сега е на сухо...

Так держать! Казана дума, хвърлен камък!!! Сега на линия сме ние всички... аз, ти, той, тя, ние...!!!

То и досега ние бяхме на ход, но уви, нито четете програми, нито се интересувате от личности, ами стадно и уж за по-малкото зло.