Австрия не приема плана на ЕС за разселване на мигранти

Австрия обяви, че иска да бъде изключена от плана на ЕС за разселване на мигранти. ЕК я заплаши с последици.

Обратно в новината

Коментари - Австрия не приема плана на ЕС за разселване на мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Австрия не приема разселване на мигранти, но ББ приема. Жална ни майка с ГЕРБ. След тях няма да има българи.

- скарахте се с Русия, - срока на фондовете от ЕС свършва - закрихте си си индустрията - унищожихте си селското стопанство - превърнахте туризма в алкохолна секс екскурзия - изгонихте в чужбина наистина образованите и предприемчивите .... Скоро май нищо няма да остане в БъГъ-то. Естествено за това ще обвините Русия,Tурция, Сорос, комунизма, демокрацията - но при всичко това Бай Ганьо си остава пИрфектен.

Ердоган говори и действа съвсем сериозно и отговорно за разлика от много български или немски политици . И най-страшното е че има силата и подкрепата на 90% от турците и на почти всички силни арабски страни и САЩ . Пусне ли сриийците към Европа- тя сама ще се разпадне от вътрешните противоречия - левите и все по надигащите се десни сили . Не изключвам да има и граждански недоволства да не кажа войни в някои страни от ЕС. Това ще разхлаби ЕС и НАТО . А Русия само това чака. !

Абе, тук в България някакви затворници искали да натъпчат занника на Ердоган. Кажи му да ги приеме. Да си приготви вазелин и да ги приеме, да му разширяват занника. Хахах..

Да умират арабите... А Парите които България получава от Европейския Съюз, са ВЕЧЕ изхарчени. МОже да смятате- ако България харчи по 1000 ( хиляда) лева на месец за един башибозук, тогава 5000 араби изяждат по 5 милиона на месец. Отделно са парите, за поддръжка на центровете. Отделно са парите за Ток, вода.... За да имаме ПЕЧАЛБА, трябва всеки арабин който дойде да е дошъл легално- което означава че е кандидатствал за ВИЗА за Европа, платил е за Визата, а после си плаща за НОЩУВКИТЕ в български хотели ( по 200- 300 лв на ден) и отделно харчи пари по Моловете ( по 500- 1000 лв/ ден ). Което означава, че един арабин, може да го пуснат да дойде, само ако има 50- 100 Хиляди евро за да ги изхарчи за 1-2 седмици, и да си ходи обратно... А ако иска да стои повече, трябв.а да има НЯКОЛКО милиона Евро.

ТО НЯМА ВЕЧЕ ЕС!!!КОЙ НИ НАЛАГА ТЕЗИ ИДИОТИИ!!!

Близкия изток за България? Турция колко време ще издържи, преди да ги пусне(3 млн. сирийски бежанци) нанякъде? САЩ е създателят на ИД

Красивият исторически момент - ЕС се разпада при председателството на разпадналата се Бг Гледай ти! И ако ЕС се разпадне, какво ли ще прави нашият Вожд - BOKO

Ама разбира се,сега всички ще се втурнат в България ,където тероризъм няма,най-много да ви оберат,изнасилят,прострелят,а ако всичко това ви се разамине.......

Демонстрираният нагъл шантаж от страна на ЕК още веднъж показва, че предложението "Европа на две скорости" не трябва да ни обижда, а е златен шанс да възстановим поне част от суверенитета си, защото той означава незадължително прилагане на всички норми и решения на ЕК по отношение всички страни-членки. Въпрос на твърдост и аргументи. При сегашната ситуация е задължително да се присъединим към страните от Вишеградската четворка заедно с Гърция, Италия и Испания, за да принудим германците и останалите гостоприемни страни от Северна Европа да си приберат поканените гости.

В Гърция регистрират ли мигрантите?

А спомняте ли си царчето ни, еврейчето Паси и Миглена кривоустата, как плачеха от радост като подписваха присъединяването ни към съюза.

Затова получават заплати..

Цитат от 2013 г. "Изхарчили сме 260 млн. за бежанци, ЕС даде 6 ". А сега е вече 2017 г. Сещате ли се,колко пари общо сме изхарчили заради геополитическите игри на ЦРУ ?

Финансовата подкрепа от ЕС за бежанците в Турция е не повече от 250-300 млн. евро, а от Върховния комисариат при ООН близо 550 млн. долара. В същото време правителството, неправителствените организации и общините в Турция са похарчили близо 27 млрд. долара,

Въпроса е България колко дава от тази част, н е забравяйте помощите за Гърция, която изцяло е подчинена на германските банки.Някой да е казал чрез колко и кои български банки ако има такива се разпределят европейски финансови потоци. Няма, няма и да има. колко български банки имат активи в Либия, Сирия, Ирак, Африка, Конго, Индия и други. Съмнявам се, защото България, няма индустрия, няма никаква значима икономика и Германия- ес никога няма да и разреши да има самостоятелна национална такава. Това означава, нови европейски ценности ,според някои лъжци и лицемери,но не е така и означава, превръщане на българите в съвременни роби зависими изцяло от чуждите пари. Да ги наречем ,с идиотския термин чуждестранни инвеститори. Всъщност става дума за чуждестранни купувачи,които печелят за себе си, и само за себе си. Това също са ценности, евроценности,които лицемерно открито се втълпяват на народа,довчерашните работници и селяни,наивно повярвали ,че някой мисли за тях. Това е другата страховита уловка, защото българина, където и да отиде прав и държава, в неговото съзнание държава означава организация която мисли з а него. И НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИ,ЧЕ ВСЪЩНОСТ ,особено в днешни дни ТЯ СЕ ЯВЯВА В смъртоносна УЛОВКА ЗА МНОЗИНА.

Г-н професоре , стига вече си губи времето тук, Иво чака теб и Христо вече час.

Нещастна ,която е отстъпила доброволно суверенитета си / народа това не знае, свършено е от тези имена които зад гърба на народа са подписали влизането в нато и ес: и нищо не зависи от туземното правителство, може всеки един момент ако не изпълнява да бъде наказвана от европейската комисия. Това е висша европейска ценност , която държи целия български народ в подчинено положение под заплахата от глоби, санкции, и всичко останало. С една дума, българското правителство слуша господарите си в Брюксел , скрили се зад фасадата на европейската комисия. Трябва да се отбележи,че подобен диктат в българската история не е имало включително и най вече по времето на СИВ и СССР. При днешната ситуация, за най малката инициатива , правителството трябва да иска разрешение от европейската комисия. Това е нова ценност ,представяна като демократична, европейска и куп други глупости.

Америка иска от германия милиарди долари за отбрана , като вноски в нато. Това естествено германия няма да плати сама , и ще се разпредели между членовете на нато,т.е. и българия ще плаща. ЕК всъщност осъществява скрития германски диктат и е в интерес на германската и останалите по развити икономики. За САЩ естествено няма такъв правен субект като ЕС , а има отделни държави,т.е. отделен правни субекти. Така е и с България.Трябва да се знае, че няма правен субект ЕС, такова чудо няма, но в същото време, ЕК действа като правителство на даржава. Самия Лисабонски договор е над 2500 страници, и малко са българите които са го чели а тези които са го подписали не са го чели в никакъв случай,те просто са предали българският суверенитет във всички сфери. Ако иска България да се съхрани , като държавност и етнос български, трябва незабавно да си възвърне суверенитета , това означава , каквото и да ни струва постепенно излизане от този т.н. съюз и придобиване на независимост.навлизане на евроазийски капитали и такива на сащ. Германия , естествено ще пречи с лобито си в България и с други механизми включително и тези на ЕК и то ще бъде яростно, защото ще изпусне една територия ,пазар и източник на евтина работна ръка все пак грамотна за разлика от арабите и др. придобивки. Меркел, сама покани т-н. бежанци,които я наричат мама Меркел за работна ръка и сега ги обучава да работят. В същото време налага диктат , всички останали страни от ес да споделят отговорността за бежанците ,без тези народи да са ги канили или без теи народи да са заграбили от разбитите държави нито литър петрол или други богатства З аразлика например от франция в Либия и т.н. Този германски диктат ,може да убие България и да промени нейния етнос. Германия налага и нови протестантски или католически ценности, които са противоположни на исконните български ценности, което е страховито престъпление,несъизмеримо по вредни последици в поколенията.

Давайте ги в България, ние имаме нужда от хора, защото сме обезлюдена и умираща държава.

Направо си дай адреса, за да ти ги доставят в твоето жилище!

Като видиш някой пишещ да се кръсти БЪЛГАРИН с големи букви,веднага разбирай,че става дума за чужденец.

Обединена Европа е създадена като икономически съюз и общ пазар, не като самарянска благотворителна организация. Всеки дърпа чергата към себе си. Всеки европеец, който е с ума си осъзнава, че огромната миграция е социално бреме за държавата му и парите, които изкарва той отиват не за него, а за азиатски и африкански навлеци, които знаят само да искат, да недоволстват, да сеят размирици и насилие и да произвеждат себеподобни. Когато една лодка се претовари, накрая потъва. Нашата позиция трябва да е със страните от Вишеградската четворка, в защита на нашите интереси, не на послушни васали на брюкселските бюрократи. Ако тези управници не го разбират, ще си изберем други.

Що бе, нали ходихте с личните си коли до Унгария да ги вземете??

нивото на услугите и технологиите е планирано да падне до четвъртокласно ниво

Ха, ха, ха!!! Еврогъзки съюз! На ви тъпанари! Ингилизите излизат, Мелезите, т.е. австрийците, не искат чалми, Муте е изтрещяла, в БГ-то отново мафия, И ВИе на това му викате Европа?!!! Говеда Пълни Говеда...

Няма страшно, нали пак си избрахме гъзолизеца ББ, той ще ги приеме. Колко много градове го подкрепиха-Пловдив ,Бургас, Ловеч и т н ще им устрои там лагери

ОФИЦИАЛНО отказват да приемат навлеци. У нас - пълна тишина по въпроса. И как иначе, щом старият нов премиер се хвали, че са ни дали пари за тях.

След като бб се върна, смятам, че ще принудят България да приеме колкото й кажат, нали взе пари, трябва да се отблагодари.

EС започва да се цепи по шевовете.

Той затова Юнкер бълнува за по-тясна интеграция и като я получи само ще заповядват и няма да им съпротива. Долу Импреския Модел на ЕС приели били , една шепа чиновници свързани с едрия капитал , само едрия капитал има ползва от мигрантите и социалните министри които нямат топки да обяснят че социалните системи се разпадат.

И защо гласува за лакеят на ЕС - ББ?!

Всички мега-проекти като ЕС например свършват като Вавилонската кула. Защото под една шапка никога нито една нация няма да се съгласи да отрече националпното си достойноство. ЕС стигна дотам да раздели Европа на нации първи и втори сорт.Боклуци !!!

На практика и едрият капитал няма полза от неграмотните мигранти - нито имат някакво образование и квалификация, нито знаят езици. Само авторите на плана Куденхов-Калерги имат полза от етническа подмяна на европейската бяла ХРИСТИЯНСКА раса, която от векове движи научно-техническия прогрес на човечеството и е дала едни от най-големите философи на света. Тази раса е ненавиждана от въпросните сатани-глобалисти, на които пък служат малоумниците-лидери на ЕС. Орбан и другите вишеградци, Путин и Тръмп разбраха замисъла и затова глобалистката преса ги залива ежедневно с кал.

Красивата Австрия е достатъчно интелигентна и аристократична, за да пзволи осеменяване от този род. Нека си имаме уважението и ние, нищо че сме тъпи овце - българи от ново поколение...продажници.

тъпи сте ГЕРБерите!

Victor Kostov

То пък комунягите са много остри!

И защо трябва да е от герб,за да казва едни истини!Гробарите не са толкова прогледнали и прозрели световните истини!Особено това поколение около и след преврата!

Над един милион глупендери подкрепиха принудителното заселване в България на джегатайци, като гласуваха за лакеят на ЕС - ББ

ЧЕ Станишевци и ДПС гласуваха за този закон и с техните буквално гласове мина решението !!

можем ли да ги считаме тези европейци?

Шнур за ЕС!Соросоидна измет!

Аз пък съм "вътрешен мигрант".

ЗОРБА: "Нищо не очаквам. На нищо не се надявам. Аз съм свободен човек."

не се притеснявайте от Брюксел вашия чиляк Бойко се върна! България е празна държава 2 милиона мангасари могат да заживеят тук! Хахха прост народ проста държава!

"ЕК предупреди Австрия, че ще понесе последици" Всички несъгласни ще бъдат наказвани .... да ти е*а и демокрацията.

насочването на мигранти от арабските страни и Африка към Европа цели само едно - криза и разпад на ЕС. Защо не се стичат към супербогатите ОАЕ,Кувейт,СА? Или към Русия и САЩ?

момче , да доплават ли до америка ... русuя не дава соцuaлни помощи , а и там бои ги чака от местното население !

"Комисията отбеляза, че въведените квоти за разселване са част от европейското законодателство и то следва да бъде изпълнявано. " Хммм... а как стои въпроса с поканите? Защото г-жа Меркел НИКОГО не пита, когато покани ордите! И да вменявате като задължение ангажименти, които са резултат на еднолични или двулични решения, на всичките 27 страни-членки, ми се струва , меко казано, недемократично!;) Впрочем, ако нашите поплювковци са се подписали под това "законодателство", дупарата да НИ е яка - ще ни натресат тахтабите обратно!

ЕК заплашва своя страна-членка? Не им ли стигна Брекзита, нищо ли не научиха от него? Това съюз ли е или авторитарна империя?

""""Австрия обяви, че иска да бъде изключена от плана на ЕС за разселване на мигранти. ЕК я заплаши с последици."""" , а канцлера си направи сек--о

нещо взеха много да се заканват и да се позовават на европейското законодателство и никак не искат да приемат исканията на суверенни държави-членки на този, на ужким равноправен, съюз на европейски държави. Нужда закон изменя е казал българският народ и навярно и другите европейски народи имат такива доказани от живота умозаключения. Та сега ЕС, ако иска да съществува и след отделянето на англичаните, има нужда от промяна в законите си и в отношението на шепа самозабравящи се "велможи" от Брюксел!

тези скапаняци направиха тази криза заедно с немците, а сега не искат да приемат повече цигани!

ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА ДА СТАНЕ ПЕТОРКА - АВСТРИЯ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ !!

Австрия е с по-голям БВП от четворката. Така че би следвало четворката да се присъедини към метрополията.

А ЗА ИДЕОЛОГИЯ , КАСАЕЩА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, И ПРЯКО БВП !!!

Ние сме православна държава и нямаме нужда от този меллет

Ми, преди 1878 г, каква беше? Само дето сега, Дядо ти Иван го няма, да ти варди християнството. Щот, голям го вадиш. Нали знаеш - един път стомна за вода, два пъти, а на третия, стомната -прас! И се счупва. После -няма вода.

Цитати: "Държавите от ЕС не могат едностранно да решават да не изпълняват европейското законодателство. Ако го направят, ще бъде жалко и ще има последици, заяви говорител на комисията." "Комисията отбеляза, че въведените квоти за разселване са част от европейското законодателство и то следва да бъде изпълнявано." После някакви ни лъжат, че сме били суверенна държава. Точно заради такива действия, трябва да се спасяваме от ЕС. ЕК забрави напълно, че реално работи за държавите в ЕС и че ние им се явяваме работодател.

Работят в полза на орди нелегални, тях не ги заплашват с последствия.

Не трябва да се спасяваме, а да мислим кого пращаме в европарламента и да му търсим сметка как и за какво гласува там. Просто за пример - всичките ни евродепутати, с изключение на Ангел Джамбазки и Мария Габриел, са подкрепили идиотската директива за забрана на огнестрелните ортжия за граждани, предложена от полската (Туск) еврокомисарка Елижбета Биенковска. Това, на фона на пълния хаос, който цари в Северна Африка, Близкия Изток и Украина и извършения миналата година опит за преврат в Турция. И особено на фона на неконтролируемия имигрантски поток, който никой не проверява.

Уби ме! Че кой те пита, кого изпраща държавата ти в Брюксел бе, мечтател? Ти не можеш да контролираш дупетата, дето уж си пратил в парламата, та ще контролираш Брюксел? Верно си фантазьор!

Никой не може едностранно да реши нещо, но пък меркел еднолично може да кани цял свят. Дано Австрия успее да откаже, други също, тогава Германия да мисли, какво да прави, нали тяхната шефка предизвика тая лудост.

Ами то във Виена белите местни вече се броят на пръсти. Ако не вярвате, вървете на разходка за уикенда и се уверете сами. Ей къде е Виена...

Да ги хрантутят тези, дето ги каниха и използваха политическото и икономическо влияние, за да пълнят Европа с напълно неподходящ мат'рял. В това число слагам и еврокомисира по правата на човека Нилс Миужниекс, дето цъфна в София още същия ден, след като наш граничен полицай употреби оръжие за да спре нелегално преминаващи границата ни, за да обяснява колко е потресен от факта, че си пазим границата. Няма какво да ни ги разселват!

Значи Австрия, Унгария, Полша могат да се противопоставят на ЕС, когато защитават националните си интереси от общи идиотски и вредни за страните им решения, а ние сме като леки жени - плащат на сутеньора и ние сме се разкрачили за всеки клиент! А после имаме претенции и да ни уважават!!! Не, тези, които са използвани са само удобни, но не и уважавани! Това трябва да разберат нашите политици! Но както гледам кого пак си избрахме, не виждам НИКАКЪВ шанс това да се случи!

планират нов електорат на познайте...

'''

Тук позна - Тиквата наистина е сутеньор и не само.

Някой ще ми обяснили държавите в тоя еврогейски не са ли суверенни????нямат ли собствено законодателство което са длъжни да спазват според конституциите им???Нещо много ми идва балъците да изпълняват всякакви измислени законодателства а дебилите да пълнят джобове..Като има европейско законодателство защо има и национални???Хаиде разтуряйте го това котило на меркантили измекяри и дупедавци и всеки ще да се оправя както реши народа му а не някакви нямащи нищо общо с него

За да стане това, което решава народът ни, трябва най-напред политиците да се съобразят с желанията му.Но те, политиците забравят народа - той им трябва само на избори и слушат началниците.Ако надигнем глава ни изкарват идиоти - пример -Белене.

Това ли е демокрацията на ЕС,да те притискат до стената и да те задъл- жалват да приемеш това,което ти не желаеш?Това се нарича НАСИЛИЕ !!!

Това е следствие от договора за присъединяване, който всяка държава е подписала. А във всеки договор има права и ЗАДЪЛЖЕНИЯ. Не може просто да кажеш "Не ми харесва, няма да го изпълнявам това". Според мен, най-безболезненото решение на проблема е всяка държава членка да приема в пограничните си територии по 1000 мигранта на година да речем и щом се съберат достатъчно за един самолет периодично да ги връща към къщи. На летището получават печат върху документите, че им се отказва убежище и хайде по-живо, по-здраво към Африка.

Хубаво но се оказва че емигрантите от третият свят имат само права, а гражданите от ЙЕС само ЗАДЪЛЖЕНИЯ.

След Юнкер, Меркел, Оланд и компания Европа се движи в Правилна ПОСОКА - Със сигурност НАДОЛУ и към РАЗПАД. Сега се видя за какво беше Римската среща.... Успех в интеграцията на новите европейци...

Насила се назначават спициалисти без разрешителни за професията в някои страни

БАЛКАНСКА ФЕДЕРАЦИЯ!!!!!!!!!!!

А дано, ама надали !!! В тоз котел интеграция е много трудна, ноооо идеята има резон. Особено в СЕГАШНАТА ситуация от Юг.

Я ни кажете кой ви налага да приемате в Европа тези пълчища от уж бежанци, а европейските градани трябва да ги приемат и търпят?! Защо не ходят в Саудитска Арабия и страните от залива, които трябва да откликнат на нуждите на тези мързеливи и безпросветни муслим пълчища, м/у които , странно защо, няма християни, които да търсят убежище, а и трафикантите и Туркеята не ги допускат до организирания бежански туризъм?!?!?! И как така изведнъж започнаха да ни заливат младежи, екипирани като за марш на скок, от Агфанистан, Паскистан, Ирак, та дори от Шриланка?! Кой ще отговори на тези преинтересни въпроси?!

Никой.

И мизерията си имала плюсове............

Да не останем последния и единствен член на еврейската лихварска групировка .... БУЛекзит !

щял бил да прати писмо и щели били да го обсъждат... Това го казва точно този, който носи лична отговорност за бизнеса с ислям. Нагла и лъжлива сволоч. Орбан първо действа, а после получава писама от брюксел, които евентуално се обсъждат. Разликата е, че единият е лъжец, а другият не е. По резултатите се познават. Но няма да е чудно, ако съвсем скоро "банката", която печата безразборно за меркел, не притисне цяла Унгария.

Няма да успее, защото унгарците са корав и твърд народ и по-скоро ще напуснат ЕС, като повлекат и другите от Вишеград със себе си, отколкото да бъдат принудени за нещо. Разпада на СССР тръгна от унгарските бунтове. Да не се забравя това.

Пита се за какво е създаден този ЕС - за доброто на страните-членки или за лошо ?Ако някой се прави на фелдфебел и иска само да командва без да се интересува от последиците и мнението на останалите - рано или късно остава сам. Такива са правилата на демокрацията, ако тук изобщо може да става дума за демокрация.

Няма демокрация. Едно време правилата за живот са се определяли от притежателите на злато, сега -от притежателите на пари. Каква е разликата, та за тогава говорим за феодализъм, а сега -за демокрация? То е едно и също. Какво ще кажете за една революция, а? Няма пари, жените -общи, всичко е на всички... изобщо -утопия (или рай на земята)? Важното е да си мислите, че вие управлявате живота, а не той -вас. Заблудата е най важният атрибут на политиката. От мене да го знаете, ако от преди не сте го знàeли.

То и на жените може да им хареса така :-)