АБВ внася сигнал до главния прокурор и ДАНС за ДОСТ

Лидерът на АБВ Константин Проданов съобщи, че внасят сигнал до главния прокурор и до ДАНС за партия ДОСТ.

Обратно в новината

Коментари - АБВ внася сигнал до главния прокурор и ДАНС за ДОСТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имате ли нужда от заем за финансиране на вашия бизнес, сътрудничество или малък бизнес мащаби / договори / строителни работи / домашен заем / образователен или личен заем, за да изплатите сметките си? Ние предлагаме заеми на обществото с много ниска лихва от 2%. Заинтересованият човек трябва да се свърже с нас: (richardcosmos5@gmail.com) за повече информация. Спешна оферта за заем.

Искате ли да заемате пари? ако да, свържете се с нас днес по имейл: (dakany.endre@gmail.com)

Здравейте, Аз съм доктор Бен Питърсън, заемодател на частни заеми, който дава времеви възможности за заеми. Имате ли някакви финансови затруднения? Нуждае се от заем за консолидиране на дълга, при 2% строителство, кредит за недвижими имоти, рефинансиране, лични, бизнес цели или спешни пари? Вие сте бизнесмен или жени, които мислят за разширяване на вашия бизнес предлагат кредитиране от всякакъв вид. Ако се интересувате, свържете се с нас днес (link)

Президентът Първанов, работещ за две основни задачи - с конституцията и за националната сигурност, изведнъж, след 10-годишен мандат, приключил преди 5 години, че и управлявал основна партия преди 20 години ИЗВЕДНЪЖ СЪЗРЯ в про-турска отлюспена партия от над 25-годишна такава - негова политическа връстница, ЗАПЛАХА ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ. А Президентът де беше през всичкото това време????? Иначе, добре! Все някой конституционно подготвен трябва да свърши това! Да не коментирам, че е ДЪЛГ на ПРЕЗИДЕНТА.

Един мъртвец намери живителната глътка за съживяване. Първанов се прави на загрижен за конституционната правда. За да го забележат след изборния крах - в интерес на истината отне, отцепвайки от партията, чиито ръководител беше, толкова гласове, колкото да стане управляваща. Защото не понесе Времето и Развитието на живота. Първанов не прости на БСП-лидерите, че могат да го изместят след първото място. След колко години председател на партията и 10 години президентстване. Не съм симпатизант на БСП. Просто анализирам и се изумявам от човешката ненаситност, алчност, властолюбие...., съсипали световни империи и държави. Първанов ИСТОРИКЪТ. Дерзае, без да ползва историческия опит, но... ползвайки историческите машинации и хитрости. Същият 10 години като президент, дори преди влизане в ЕС и без същият ЕС да ни потропва по главата къде беше? Какво направи с ДПС, освен да другарува с Доган и да си дели властта в името на властта? А сега? Решил да блесне! Пред отреклия го избирател.

Ами като президент се радваше на живота - ловуваше, словоблудстваше... уреждаше статута и бъдещето си и бъдещето на поколенията си. Плащаше на Слави Трифонов, който веднъж го разкритикува, че убил защитения вид Козела Аркан. А българинът пред туршията с ракия се смя и радва на греха му, видян като подвиг, типичен български.

Доган и Местан, респективно ДПС и ДОСТ, в които те са еднозначни и еднолични тартори в настоящата ситуация, а и занапред са ТОЧНО КАТО СКАЧЕНИ СЪДОВЕ, ТЕ ВСЪЩНОСТ СА СИ СВОЕГО РОДА СКАЧЕНИ СЪДОВЕ - повече гласове и подкрепа за единия са автоматично по-малко с толкова за другия, и обратното. Тези, отричайки се взаимно и противопоставяйки се и воювайки ожесточено един с друг СЕ КОНКУРИРАТ И ЗА "НЕЧИЯ ЧУЖДА ПЛАТЕНА ЛЮБОВ"! Това е единство и борба на ЕДНАКВОСТИТЕ в тяхното вторично разнообразие, или простичко казано сме свидетели на ЗАЕДНОСТТА им във публичната им вражда и борбата за кокала при ръфането оглозганата снага на Родината ни! Те са във взаимно предопределяне и публична вражда както и ДПС и Атака и "патриотите" на времето, когато един друг всъщност се самоопррделяха, само дето тогава кукловодите им бяха отредили да залъгват и противопоставят различни големи групи от населението и имаха различен електорат като таргет, но преимуществено пак сред по-неграмотните и лумпенизирани прослойки. Докато сега електоратът им се е свил и е един и същ и това предполага и предопределя борба на живот и на смърт при тези.

Г-н професор тава Иво ли го каза, или Христо.

murena

Браво!

Само така -НАЦИОНАЛИЗЪМ - иначе няма изборни резултати.

Добре бе, Проданов - умен, образован, ерудиран, неслучайно избран /Първанов и Петков знаят кого да изберат, нали така.../е, ама да питам:1.Когато правехте програмата си и агитирахте, защо не засегнахте проблема с Местан 2.Защо Т.Дончева, като юрист, не видя нередност в решението на съда, при регистрирането на ДОСТ? 3.Защо не сезирахте още тогава прокуратурата?4.Защо не изрекохте позиция, позиция и пак позиция, драги ми лидерю?/никога не съм бил привърженик на Първанов или АБВ - само питам, за да подкрепя малкото ми останал, глупав порив към истината/.

тази партийка която изникна с благословията на старата нова власт трябва да бъде забранена с закон, защото е противоконституционна, ислямиска партия финансирана от Ердоган, който има териториални претенции към страната ни. да се забрани с закон двойното гражданство и проблемите ще се разрешат от само себе си, да се въведе отседналост най малко 6 месеца, тези които живеят трайно и с години в чужбина да нямат право да гласуват и да решават нашите проблеми, това е частно и правилно.

Едно желязно правило: ВИНАГИ, КОГАТО ДВЕ ЗЛИНИ СЕ БОРЯТ и БИЯТ, ВНАГИ КОГАТО ВРАГОВЕ (на Родината) ВОЮВАТ ОЖЕСТОЧЕНО ПОМЕЖДУ СИ ПО ЗАКОН СЕ ПОДКРЕПЯ ... ПО-СЛАБАТА СТРАНА ЗА ДА СЕ ОМАЛОМОЩАТ, ВЗАИМНО ДА СЕ ОБЕЗСИЛЯТ И ДАЙ БОЖЕ ДА СЕ САМОУНИЩОЖАТ! И точно това правило Доган следваше винаги стещу българските партии и политици и го раздаваше "балансъор" толкова години а останалите помияри и върволици клакъори, пишман политици, коментатори, журналисти и пр. го славословеха, наредени за нещо от порциите да им бъде подхвърлено от бакара на Републиката. And И това и Местан го знае и разбира отлично, разбира се, нали и него Доган го създаде де факто, и си знаят отлично иширетите.

Г-н професор тава Иво ли го каза, или Христо.

Крайно време е да се забрани двойното гражданство. Тогава всички тези проблеми с гласуванията ще се разрешат от само себе си. Мирно и тихо и без пенене по медиите.

кОЙ Е ТОЯ пРОДАНОВ И ОТ КЪДЕ ИЗНИКНА ОТ НИЩОТО И КАКВИ МАНИПУЛАЦИИ С ИЗБОРНИТЕ ГЛАСОВЕ В НЕГОВ УЩЪРБ КАТО ТЕ СА ОЩЪРБЕНИ ОТ ВСЯКЪДЕ...СМЕШНА КАРТИНКА...НО ЗА ДОСТ Е ПРАВ И ЕТО НЕЩО КОЕТО НАИСТИНА ЗАСЛУЖАВА ПОДКРПАТА НИ.

Нищо ново под слънцето - Доган атакува отново Местан, този път вживял се в патриот, този път чрез Гоце, за да го сплаши или да затвори устата като на една друга "мъжка секретарка", след като години наред тези двамата играха в един цирк стещу България, защото в следващите избори ДПС може и да не влезе в парламента ако ДОСТ успее. Което, като се има предвид какви злини и щети сори ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ДОГАН (а не тепърва да се очаква да прави, като Местан) е определено и очевадно по-добрият вариант за България и българите! Аман от задкулисни бакари и разпределячи на порции които се крият от хората а искат да ги управляват без да носят отговорност!

доган не атакува местан, както се вижда! доган си трае, и е оставил бсп и всичките му производни да се бутат да свършат неговата работа! та местан довчера беше точно доган! в момента в които каза, и всички го чухме, че бъдещето на България е само и единствено в ес и нато, доган го смени, и всички дружно започнаха да го плюят! пет петилетки никой не си помръдна пръста, когато от турция гласовете бяха за доган! пет петилетки никой не отиде да види какво става по изборите в кърджали! пет петилетки "патриотите начело със сидеров нямаха нищо против да подкрепят доган! и в момента в който стола на доган се разклати, всички"патриоти" скочиха да го подпрат да не падне!?!??? с доган е свършено , дрОгаре, друзя и товаришчи! битти, казано на майчин език! ушол на русолюбски!

Крайно време някой да го направи! Но къде са големите партии - ГЕРБ. БСП? Защо мълчаха до сега и продължават да мълчат? Как е възможно в една държава да се поругава Конституцията от всички държавни институции, вкл. Парламент (законодателна власт), правителство и съдебна система? Не може при това положение България да бъде правова държава!!! Не може изобщо да се говори за прогрес. Не може да се очаква прогрес, след като всичките държавни органи и институции услужливо си затварят очите пред очевАдния факт, че две етнически групировки, ДПС и ДОСТ са регистрирани като политически партии и участваха в законодателната и изпълнителната власти на страната! Това е корупция в най-бруталната й форма! От тези ли безгръбначни политици очаквате промяна на статуквото и нормален жизнен стандарт?

Доган и Местан, респективно ДПС и ДОСТ, в които те са еднозначни и еднолични тартори в настоящата ситуация, а и занапред са ТОЧНО КАТО СКАЧЕНИ СЪДОВЕ, ТЕ ВСЪЩНОСТ СА СИ СВОЕГО РОДА СКАЧЕНИ СЪДОВЕ - повече гласове и подкрепа за единия са автоматично по-малко с толкова за другия, и обратното. Тези, отричайки се взаимно и противопоставяйки се и воювайки ожесточено един с друг СЕ КОНКУРИРАТ И ЗА "НЕЧИЯ ЧУЖДА ПЛАТЕНА ЛЮБОВ"! Това е единство и борба на ЕДНАКВОСТИТЕ в тяхното вторично разнообразие, или простичко казано сме свидетели на ЗАЕДНОСТТА им във публичната им вражда и борбата за кокала при ръфането оглозганата снага на Родината ни! Те са във взаимно предопределяне и публична вражда както и ДПС и Атака и "патриотите" на времето, когато един друг всъщност се самоопррделяха, само дето тогава кукловодите им бяха отредили да залъгват и противопоставят различни големи групи от населението и имаха различен електорат като таргет, но преимуществено пак сред по-неграмотните и лумпенизирани прослойки. Докато сега електоратът им се е свил и е един и същ и това предполага и предопределя борба на живот и на смърт при тези. А нещо случайно да споменеш за създателя, за "родителя" на Местан като политик - Ахмед Доган, или това не е в опорните ви точки и там бият през пръстите? Я ми кажи с думи прости, АКО НЕ БЕШЕ ДОГАН, АКО ТОЙ НЕ СЪЗДАДЕ И ИЗБРА МЕСТАН ЗА НЕГОВА КУКЛА НА КОНЦИ НАЧЕЛО НА ДПС, ЩЕШЕ ЛИ СЕГА ДА ГО ИМА МЕСТАН И ПАРТИЙКАТА МУ, която толкова много ви вади очите за няколкото месеца, откакто съществува, А ДУМА НЕ ПРОДУМВАТЕ ЗА ДОГАН И ДПС, които дерибействат вече 2.5 десетилетия! А МЕСТАН ДОРИ И ВЪНШНОТО НИ РАЗУЗНАВАБЕ НЕ Е УСПЯЛ ОЩЕ ДА ПРЕДАДЕ НА ТУРЦИТЕ - пъленаматъор в сравнение с учителя Доган! Да не говорим за другите му "герийства", че те край нямат!

Дребните пуделчета, не намерили място край софрата, започнаха да се джавкат помежду си, с надежда да се докопат, поне до огризки. Дали е законна или незаконна ДОСТ, трябваше да се реши при нейното узаконяване пред съда, а не след изборите. А АБВ, със своите 55 000 гласа, да ходи да се снима с тях. При 6,8 милиона избиратели, техният резултат не подлежи на коментар.

Браво за това!

Много поздрави на Гоце и Румен пикнята!Да благодарят на БСП,че толкова години ги хрантутиха.

Г-н Проданов, дано да прочетете този пост. И запомнете: Ако АБВ не подкрепи мажоритарният вот, е вън и от политическата сцена! Дори и Президента няма да може да я спаси!

Той благодари на тези 55 хиляди души, които са гласували по съвест............ Те не са гласували за вас а са сбъркали номера на партията.

Руските кавали от АБВ бранят другите руски кавали от ДПС.ваща мама долни комунистически влечуги

Шило

Що да ги бранят? По-скоро се противопоставят на ясно изразената етническа партия ДОСТ. За ДПС нищо не казват

еее, не казват де! за дпс нищоне казват! и за нпсд на касим дал нищо не казват! що тъй товаришч?

Гоце стана президент благодарение на ДПС

Шило

А "майката на нацията"- за малко с гласовете на ДОСТ.

Кои са тия от АБВ ?

ГО ИЗРОВИХА ТОЗИ МАЛОУМНИК. ТОЙ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ИЗБОРИТЕ МИНАХА И Е НИКОЙ. ИМА ДРУГИ КОИТО ДА МИСЛЯТ ЗА ДОСТ.

Не е малоумник, а е прав! ДОСТ е политическа групировка регистрирана незаконно, в разрез с Конституцията ни! Събуди се!

Ами да го подадат този сигнал. Лошо няма,даже е много добре.

Кой съдия , кой съд регистрира ДОСТ!? Срещу какво?! До кога ще ги траем тези съдии, а народът ще плаща?!

СЪдия Лилия Илиева НЕ допусна регистрация на етническата партия, но ВКС в състав: - Докладчик Светла Чорбаджиева; - Евгени Стайков; - Ваня Алексиева; извършиха регистрирането.

И двете турски партии да се забранят със закон!

За ДПС пък даже има решение и на Конституционния съд, че партията не е противоконституционна! Това го казвам, не защото го приветствам, но защото е факт.

"По думите му институциите трябва да разгледат казуса за противоконституционността на ДОСТ." Добро утро, г-н Проданов! Институциите /тя е само една/ вече разгледаха казуса по противоконституционността на ДОСТ и вече се произнесоха с необходимия акт, според който ДОСТ е конституционносъборазна партия.

Всички милиционери на ДС-КГБ се активизираха че ще им се подпали чергата:)))

А за ДПС руската партия що мълчити като мушнати гайди ве.

Проданов ами вие за нищо не ставате.Пак много сте излъгали да гласуват за вас.А колкото до нови избори не се надявайте.Радваме се че сте вън от парламента.ДОСТ и ДПС е едно и също -АБВ и БСП.

И защо спахте до сега? Защо не го подадохте този сигнал навреме? То е ясно че това е нагло вмешателство в нашата политика от държава, която ревностно пази своята територия и идентичност- Турция!

Сигналът е подаден до същият Прокурор, който даже не се заинтересува от произхода на парите за хотела на сина на Първанов. Да бяха го изпратили до мен. Гарантирам точно същия ефект.

Шило

За съжаление, не могат да направят искането директно пред съда.

Милев

Тъпо е първо да пишеш, после да четеш и накрая да мислиш ;}

Абе Проданов, вземете и си се върнете в редиците на БСП! Не се опитвайте да продължавате задкулисната мръсна игра на Гоце-Първанов и на Дончева! Нали видя, че народът не ви припознава като изразители на нещо различно от личните амбиции на шепата ваши полит-инженери. А за ДОСТ-прав си! ГЕРБ създаде тоя уродлив Франкенщайн за да са им турска патерица, но това ще ни струва скъпо на всички. Ако имахме служби на място, Местан отдавна трябваше да е в кауша или "катастрофиран", а партията му забранена. Вероятно сте обърнали внимание, че единствените коментари на сериозните западни агенции, свързани с изборите у нас са свързани с ДОСТ и опасенията, че се създава "пета колона" на Ердоган в държава от ЕС.

Игрите на вашите Георги Гергов и Кирил Добрев например, по-чисти ли са?

ДОСТ се постара да намали влиянието на ДПС. Браво на Местан.

Шило

Български патриот ли си, или ердогански?

Милев

явно не е руски "патриот"

Браво за този страничен ефект, но за съжаление опастността изобщо не е отминала. Размина ни се на косъм и ако не променим правилата другия път ще успеят. Две неща трябва да се направят: 1) Отседналост 6м последната година преди изборите в България 2) Гласуване само в консулствата и посолствата

Че Местан е политическа хиена е факт. Но все пак ... за разлика от разни претенциозни патриотични партии и ДПС, той заяви категорично,че е изцяло про-атлантически настроен, а те са твърдо подкрепяни от финансирани от Путлер и затова изпитват обяснима любов към малкия зловещ диктатор!

Проблемът на България не е ДОСТ и ДПС, а уродливото ляво. Изборите бяха вчера и този пропя за нови избори. АБВ нали беше в предишния парламент и какво? Трици!

Какъв е майчиният ти език?

"По думите му институциите трябва да разгледат казуса за противоконституционността на ДОСТ. " А защо не и противоконституционността на ДПС ? С какво те са по-различни ? Просто едните работят за фесовете другите за ушанките.В АБВ са най-големите ибрикчии на ДПС, там е и гоце архитекта на тройната коалиция бивш водач на 5-тата колона.

Просто исторически факти. ДПС в началото са със СДС. Заради тях приемат промените да не може да се регистрират етнически партии. Но реално ДПС изпреварва закона. После се е спорило дали отговарят на него, но там се говори за регистрация, а те вече са били регистрирани. ДОСТ цели разбиване на България, така че не ги защитавай.

ДПС бяха регистрирани с един глас от БСП в конституционния съд. От тогава ДПС работи само за БКП-ДС, без значение дали партията се казва БСП, Коалиция за България или др., и никога не е работила за СДС или десни партии. Пример: Боянските ливади, Тройната коалици, Беровото правителство, Целувката на Доган със Станишев, провителството на Орешарски....реално и ДПС и БСП са про-руски партии, по-точно на КГБ.

Съдиите, несъгласни с регистрацията на ДПС: Младен Данаилов, Нено Неновски, Милена Жабинска, Любен Корнезов, Пенчо Пенев и Александър Арабаджиев. Петимата съдии, които отхвърлят тезата за противоконституционност на ДПС са: Асен Манов председател на съда, Цанко Хаджистойчев, Николай Павлов, Иван Първанов, Теодор Чипев. Резултатът, получен при гласуването на 12-те съдии, не дава възможност да бъде постановено решение, поради което делото приключва с прекратяване и неяснота около "конституционната реалност на ДПС".

Шило

Виждам, че темата за етническия характер на тези партии те вълнува. През 1992г., по искане на депутати, в КС бе разгледано дело за обявяването на ДПС за противоконституционна. дали по политически съображения, или по други, искането не мина. Няма да ти казват от коя партия са били депутатите тогава, нито кой е имал приемущество в КС, за да се избегне противопоставянето. Но, след това произнасяне на КС, ДПС вече не могат да бъдат бутнати освен, ако нямат промяна в политиката и залитнат в чисто етнически план. Но, засега такова нещо не се забелязва

Въпреки че КС е заседавал по подобно искане, няма пречка подобен казус да бъде разгледан отново, но ако едно евентуално бъдещо искане бъде аргументирано с други мотиви. Защото може да има факти, свързани с противоконституционна дейност, която идва, след като съдът вече се е произнесъл. Димитър Гочев - бивш конституционен съдия

има голяма разлика между Доган и Местан. Доган прави всичко с цел лично облагодетелстване. за това когато усети че нещата почват да изизлат от контрола му - направи онова "покушение" на сцената. и излезе в сянка - за да може да прецени как се развиват нещата.Местан от своя страна- директно тръгна да танцува под заповедите на Ердоган. и всичко бе ок - до моментва в който ДПС започна да действа за разцепване на България. това накрара Доган да се появи отново на сцената! за разлика от повечето наши политици - които изпълняват послушно директивите пуснати от горе - Доган (повтарям го) работи за личния си интерес. на него не му изнася Турция да постигне целите си. защото есички знаем какво се случва с различните пионки около Ердоган, след като си изпълнят ролята... онзи курс на Местан постави директно в опасност не само България, но личните интереси, а и живота на Доган. за това той се появи като гръм - свали от власт Местан, постави на чело на ДПС послушен и отново потъна в сенките. дали е имало заповед за убийството не Местан? вероятно в първия момент да. но след като е имал време да размисли - тая заповед е отмененеа. а може и някоя и друга сделка да е била направена...а по въпроса - полза от ДПС и ДОСТ? ами полза има цяла България - до скоро сички гласове бяха в една партия. сега от уравнението се извадиха едни десетина депутати. лошото е че сега вече ДОСТ знаят какво да работят над избирателите си - да се научат да си пишат поне имената. и сигурно и време ще им сложат - за което да могат да попълнят декларацията. видя се огромната разлика от гласуване под строй - на секи 40 секунди глас и гласуване дето се налага да си напишат имената... близо 5-6 пъти надолу избирателна активност. но това ще бъде оправено за другите избори.

така е. много малко се бяха усетили, че има възможност за подаване на декларацията по интернет. сега вече ще знаят и декларациите им ще са готови предварително. единственият начин за противопоставяне е забраната на тази партия като етническа и предотвратяване на последващи постъпки за регистрация под друга форма. дпс се регистрираха като движение, а не като партия. първоначалният им опит да се регистрират като партия не сполучи. лошото е, че на власт отново е точно този, който регистрира ДОСТ...

Съдята, който допусна РЕгистрацията, да бъде незабавно Екзекутиран за Престъпления против Родината

На първа инстанция бе отхвърлена регистрацията им. Междинно Цацаров изказа възмущение от това и на втора им приеха регистрацията.

Някой кликат минусчета на споменаване на чисти факти без политическа украска. Явно мразят истината.

ДОСТ трябва да бъде забранена!!! Дори на ръководителите й трябва да се потърси отговорност за застрашаване сигурността на страната!!!

и ДПС

Шило

Ако успеят, АБВ ще имат реална възможност да влязат в следващото НС! Успех!

За ДОСТ са прави. Може би се вслушаха в изказванията на хората. ДОСТ допълнително нагнети обстановката, като оспори изборите като противоконституционни, при положение, че ДОСТ е такава.

Щом като всички доказано псевдополитически креатури дават мило и драго срещу Борисов и ГЕРБ, значи това е единствената партия, която не се вмества в модела на кукловодите. Следователно това е единствената истинска българска партия. Вече 11 пъти изборите го доказват.

комунягите не могат да преглътнат факта, че дост смъкна депутатите на дпс от 38 на 26! и не искат да се примирят с неизбежното:дпс умира! на следващите избори дпс е мъртво! като самото абв, впрочем

ДОСТ служи на Ердоган и целта им е да разбият България. Явно си толкова българин, че да не го разбираш. Най-вероятно болестната омраза те заслепява.

Шило

Местане, ДПС ще остане, ДОСТ е пътник!

а главният прокурор е една угоена мърша, която няма да си мръдне копитото, защото това ще й наруши изцяло спокойствието

да го активират този агент, да послужи и той за нещо ...