Европейската левица поздрави БСП за добрия резултат на вота

Партията на европейските социалисти поздрави БСП за силния резултат, постигнат по време на извънредните парламентарни избори тази неделя.

Обратно в новината

Коментари - Европейската левица поздрави БСП за добрия резултат на вота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опасно копеле

Българите,поздравяваме БСП за 11-тата си загуба и и пожелаваме все така да върви!Европейските социалисти и лично др.ПЕС на загубата казват победа,а сигурно на евентуална победа "Излитане в космоса".Българите не са забравили нито теб,нито 120г.действията на тази партия,нарекла се днес социалистическа,а конгресът и е 49-ти т.е.обхваща и друг мрачен период.ПоБеждавайте все так с -6%!

Един по-здрав и от мен! Както е казал Ганди: "Подходящите средства и условия, в ръцете на неподходящия човек, водят до неприятни резултати."

НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ КОМУНИСТИТЕ СЕ ПРЕБРОИХА-БЛИЗО 1 МИЛИОН,ОСТАТЪК ОТ НАЦИОНАЛ- КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ,КОЯТО БЕ ПОДОБИЕ НА НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА В ХИТЛЕРОВА ГЕРМАНИЯ И КОЯТО НАБРОЯВАШЕ 3,5 -4 МИЛИОНА ДУШИ( ЧЛЕНОВЕ НА БКП,ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА,ДЕЦА И ВНУЦИ).ТЕ ВИНАГИ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ,,НАШИТЕ ХОРА'',ОГЛАВЯВАНИ ПАРТИЙНОМУ ОТ ОЛИГАРСИ,МИЛИОНЕРИ И МИЛИАРДЕРИ,ЧИИТО ИНТЕРЕСИ СА КОРЕННО ПРОТИВОПОЛОЖНИ НА РЕДОВИТЕ ЧЛЕНОВЕ. ТОЗИ ФЕНОМЕН НА ,,ЧУГУНЕНИТЕ ГЛАВИ '' СА ДЪЛЖИ НА:1 ГЕНЕТИЧНА УВРЕДЕНОСТ 2ТЕЖКО ЗАБОЛЯВАНЕ- СПИН -ПРИДОБИТ ИЛИ УНАСЛЕДЕН (ПО КУТЬО ПУТЕВ) 3 ТЕЖКО ПСИХИАТРИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ-ДЕМЕНЦИЯ ИЛИ ОЛИГОФРЕНИЯ 4.ЛУМПЕНИЗАЦИЯ,НЕОБРАЗОВАНОСТ И ПРОСТОТИЯ 5 ЕМОЦИОНАЛНА НЕСТАБИЛНОСТ ,КАТО ЛИЧНОСТОВО РАЗСТРОЙСТВО.ЛЕЧЕНИЕ -ПРОПУСНАТО: ТОТАЛНА ДЕКОМУНИЗАЦИЯ,КАТО ДЕНАЦИФИКАЦИЯТА В ГЕРМАНИЯ.

Светослав Пинтев: 5,5 грешки на БСП и Нинова за разликата от 5,5 % 27 години Партията отказва да скъса с миналото си, а народът отказва да ѝ повярва.

В големия вигвам в Позитанската гора се беше събрал съвета на червените старейшини. Тук бяха голямата Курна Сланината, старшия вожд на племето, Крум Инквизитора на дядовци, дъртия шаман Гумен Речев, Проскубаната Лисица, известна с това, че ходи до Сомалия за обмяна на опит с пиратите и Кире Големия клюн. Курна Сланината, обвита от пушек след третата кутия лули, успя да артикулира: Докога, питам аз, вожда на вражеското племе, Бате Гойко, ще ни прави за два цента? Къде е тоя скункс, Алцхаймер Райчев и оня другия Кольо Кармазъ, дето се кълняха във всички прадеди, че сме си вдигнали процентите и даже ще победим?. За съжаление, никой не знаеше, а Проскубаната Лисица от мъка се проскуба още повече. А бе, а къде е старата пушка Томето Томов да направи един анализ? попита импозантната вождиня Курна Сланината, но никой не знаеше. След изборите никой не бе го виждал, никой не бе го чувал! Същото се отнасяше и за почетния старейшина Ламбо Склерозата!

"да бъдеш гласа на почти един милион души предполага голяма отговорност"......казва Станишев. ГЕРБ е гласа на един милион и повече от един милион вече девет години, от самото и създаване. Столетницата, чак днеска, след 100 години ли разбра това? Тя вече девет години не може да спечели и задържи властта. Защо? Защото не може да забрави Тодор Живков, Великия съветски съюз, не иска Демокрация -лоша дума, иска да раздава парите на банките, социализъм и утопия. Това е отговорността на червените.

Как не ги определи за победители в неравната битка с гимнастиците? Да изгубиш от хора с незадоволителна професионална квалификация показва как те оценяват като капацитет..Всъщност БСП са зле като цяло. Отново втори. Ами как да каже, че не е като при него все си бяха втори и не видяха какво е победа? От символ на корупцията се превърнаха в символ на несбъднатите обещания. Госпожа: "Аз съм на кон!" си остана лузър. Може нещо да не е разбрала, но този народ не ги иска, защото лъжат и крадат.

Социална справедливост ли обещаваше Курнелия или лъжеше като "дърта циганка"? "Теглиш кредити и държавата ще ти опрости лихвите". И безработните и мързеливите се хванаха на въдицата и дадоха гласа си.! "Пенсията ти е малка, държавата ще ти я преизчисли". И всички пенсионери с патерици и проходилки запъплиха към урната. И така нейните избиратели забравиха поговорката, че "Само сиренето в капана за мишки е безплатно" . Хванаха се в червения капан и се удвоиха депутатите на червената партия.

Станишев поздрави Нинова.

ПОЗДРАВИХА БЪЛГАРСКИТЕ ЛЕВАЦИ! АКО НЯКОГА МЕ ПОЗДРАВИ ТОВА НЕЩО ГОРЕ НА СНИМКАТА,ЩЕ СЕ ГРЪМНА!!!

Миналата година си паднал с 3:0, а сега само с 2:0. Това, според Курнела и съсела, си е автоматична победа... БСП, освен лъжи, манипулации и кражби, друго не може да произведе..

Голям бъзик си правят с ващта партия!!! Как ще го понесете?

И остава да узаконите гей браковете и да се чуди човек да ви плюе или да ви тегли един здрав бой.

Нека при тази мизерия и безработица в България, да имате толкова доволен вид!

Нагли типове. Само преди по-малко от седмица КУрнелия изобщо не разглеждаше вариант да загуби изборите, защото тя "ЩЕ ГИ СПЕЧЕЛИ". 2 дена след това тя беше 2-ра, излезе и каза, че за тях това е победа, те са спечелили. Ами то така вие винаги ще печелите бе! От 9 кладенеца вода ще ти донесе за да те убеди, че това което виждаш не е точно така. Нагли, дебелокожи типове!

загуби още при Хекимян в БТВ. Още тогава беше несигурна и гледаше като препикано мушкато

И ние поздравяваме Благовест Кирилов с "добрия" резултат ХО ХО ХО

Никога .. ама никога повече не ми разваляйте удоволствието от вкусния обяд с подобни мазно-гнусни физиономии.

Господи опази България от тази напас.......................

А ако пак стант "Много сме-Силни сме" да им се хвърля по една банка, и да им се запушва гладната паст.