Пребиха жестоко мъж в градски автобус в София

34-годишен мъж е с опасност за живота след нанесен му побой от двама мъже в автобус на градския транспорт в София, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Пребиха жестоко мъж в градски автобус в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може едни келеша да пребият голям мъж?! Да не би причината да е жена?

Е добре, бе, в статията няма почти никакви подрбности за това какво точно се е случило, а вие тук се сцепвате да коментирате какво ли не... Аман и от такива журналисти, които само гледат да изкарат някакво гръмко всяващо страх заглавие, което не се знае колко близко е до реалността, но важното е да предизвиква интерес...

да еба и тъпаците дано ги хванат да ги шибат в панделата

Може би по-правилното заглавие би било" Двама криминално проявени получиха народо-възмездие, поради неработеща съдебно-правна система!"

:) Кажете етносите, искаме да знаем българи ли са, цигани ли са, турци ли са, от ония пишман бежанци ли са .... От такива общи приказки сме на тоя хал! Нещата трябва да се казват точно и ясно!

Интересно как така няма връзка?! Обикновено криминално НЕпроявентите не бият хора наляво - надясно!

" И двамата са криминално проявени, но вероятно случилото се няма връзка с това, допълва националното радио." Разбира се радиото ще каже, че няма връзка. Защото иначе трябва да попита управниците - какво правят "криминално проявените" извън затвора?

ЩОМ СЪДЪТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ С КРИМИНАЛНО-ПРОЯВЕНИТЕ, ХОРАТА В АВТОБУСА ГО ПРАВЯТ.

Нещо сте се объркали! В България "криминално проявените" се движат с Mercedes и BMW, а не пътуват в градския транспорт !!!

Не и ако са наркомани ... Преди години в трамвая слушах неволно разговора на двама: " ... и сега ще отидем в полицията и ще кажем, че са ни обрали апартамента и са взели телевизора ... нашите ще се хванат ..."

Милицията води за Криминално проявени дори и лица оправдани от съд, или спрямо които прокуратурата е прекратила наказателния процес. Имал ли си някакъв досег с милицията-има риск да те водят за криминално проявен, дори и да не си никога съден, осъжданан, обвиняван. Има случаи дори и заподозрени свидетели да ги водят за криминално проявени, дори и после да се окаже,че нямат нищо общо с нищо незаконно. Не ме вълнува лице дали е криминално проявено-според милицията , а само дали е осъждано.

Предвид новата информация би било интересно да съобщите дали някой от четиримата участници е имал валиден документ за пътуване в обществения транспорт :)

казва се превозен документ :))

Всякакви подробности, но не и едно от най-важните за читателите неща - в кой автобус ( ) се е случил инцидента !

Чакам сега Уолстрийт Джърнал да написше, че побойниците са били Путин и неговия секретар Песков, които ядосани, че ББ спечели изборите, са си го изкарали на невинен човек....

двамата, Путин и Песков ли са биячите, а ако са те, защо не са задържани?

да попитам хората в българия за тяхното мнение по въпрос на които отговора му ме интересува доста.. имам жена с две деца по на 7 и 13 години, дъщери.. никои от тях 3-мата не говори български за съжаление.. в миналото съм ги водил на българия веднъж по на 4-5 години.. последния път там бяхме 2013-та. въпросът сега е на фона на това което постоянно се описва какво става в бг, сигурно ли е да води човек семеиство с деца там за 3-4 седмици през лятото? имам и роднини там които обичам да посетя.. ходим толкова рядко там понеже сме толкова на далече от бг.

Дано не затъпяват всички изселници така като теб, Венци....

прекалено умен коментар си дал смешник!

венци, смешника ти е дал индиректен отговор със самия му коментар

Венци, не съди за страната по криминалната хроника. Пътувай спокойно, но разумно, направете си здравни застраховки предварително. Проучи отдалече ситуацият: има доста добри компании за коли под наем, туристически агенции за наем на хотели. Всичко е в нета, с коментари на клиенти.

Далеч по-сигурно е , отколкото в Ница, Брюксел, Ню Йорк, Москва, Кьолн.

Венци,Венци има елементарни граматични правила. Например България е с главна буква както името на всяка държава. И малко изказа не е по българските првила. Наприме правилното би било :"водих ги в(!!!) България". Ела си тук е спокойно. Тук полицията не се разхожда по 20-ина.

Битите ги изкарват криминално проявени,а побойниците свестни..Най вероятно побойниците ,това са цигани.

Има намесени или сигани, или пияни (дрогирани) тийнове. Анархията в Бантустана е пълна. Летище София е единственото спасение.

Пожелавам ти успешно вечерно пътуване в метрото на Париж, Лондон, или Ню Йорк. не драматизирай ситуацията, че не знаеш какво те чака "навън".

ми намирисва на провалена джебчийска акция...

Двамата криминално проявени с превозни документи ли са пътували? Мъжът с опасност за живота здравно осигурен ли е?

Контрола-аааа!

Да ти серам на боклучавата Държава

пак същото!

Виждам, че гена и възпитанието ти е от нея.... не са се е променили, макар и на далече...

Вие не се ли страхувате за децата си, за жените си, за мъжете си, за майките си, за братята си? Аз да.

в градския транспорт. Той е за смелите!

Страх е едно, но да осъдиш на смърт побойници, без да си наясно с причините е доста крайна мярка. Нека първо да се изясни случая и тогава да ги съдим. А нищо чудно и разчистване на сметки да е било.

Значи ,Вие, мислите ,че е възможно да има оневиняваща причина за един зверски побой. Странно умозаключение.

По-полезно би било смъртно наказание за глупаци, които предлагат такива вредни идеи за обсъждане.

Сигани, бате, сигани, цръни и миризливи.

TIREX

ей така един младеж след побой умира ама бил заплашил двама бабаити ама се оказало че болен и въпрос н а 10-20 мин и щял сам ад си умре...пък свидетели пък имал бокс пък умрял... тука 1 не се застъпил..човешкият животец в булгаристан е кратък и обикновенно глупав.

Няма нищо общо с копеленцето от Враца, което първо щеше да смачка с колата си двама души, после като му направиха забележка скочи да ги бие с бокс, ама ритна камбаната.

За съжаление сме робски и прост народ!!!

СЪЗДАДЕ МУТРИТЕ,КОЙ ОГРАБИ БЪЛГАРИТЕ,КОЙ И КАДЕ Е ПРАВОСЪДИЕ,ПРОКУРАТУРА.БОЙКО ДА ВИДИМ ДАЛИ ПАК ЩЕ СИ ПАС,ИЛИ МАЛКО ЩЕ СИ ВЗЕМЕШ ПОУКА ОТ ГРЕШКИТЕ В ПРЕДИШНИТЕ МАНДАТИ

БКП, БСП, СДС, НДСВ, ГЕРБ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СУЛЬОВЦИ ЗА КОИТО ТИ ГЛАСУВАШ, ВЕЕШ БАЙРАЦИ И Т.Н. И Т.Н.

Зверщина! Закони трябват и то жестоки! Ония 240 псета да работят! Това трябва да изискваме НИЕ!

И ДА ГИ ХВАНАТ - 24 ЧАСА В РПУ И ХЕЙ ЖИВОТ ЗДРАВЕЙ, ЗДРАВЕЙ ! ТОВА ВЪОБЩЕ, НОВИНА ЛИ Е ?

" БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ !!" На Първата страница , на тоалетно- развлекателния "24 часа" под редакция на цоцоланата Белинда Гоче, набедена, за журналиЗка!

dimka

Прост и агресивен народ сме!

A живото доказателство на това е коментара под теб на темата от AZ. :)

за това си нося пистолета с мен ...

Изпили си мерника, да не ти го заврат отзад!

В твоя задник ще го изпели

Браво пълниш ме тиквата и толкова

Това е пряк резултат от оскотяване на населението. Нищо чудно нападателите сами да искат в затвора, защото там поне ще са на топло и ще имат храна. Нормален човек с уредена работа, жилище, семейство и доходи колкото да живее що-годе нормално няма да рискува да направи такова нещо. А може и да са наркоманчета, на които мозъка е като гъба. Може много да се спекулира, но отдавна е ясно, че престъпността е обратно пропорционална на стандарта на живот на обществото. А ако стандарта е под средния е редно законите да се втвърдят за да може и корупцията да секне и подобни изпълнения. Защото при едно умиращо общество, при една огромна ножица между една или друга група, накрая се стига до апартейд и сегрегация, а това е нещо, което противоречи на всичко човешко в нас. Стореното никой не може да го промени но се надявам човека да се оправи и виновниците да бъдат намерени и да си получат заслуженото!

Нямам идея дали това е платен коментар, но ти как си представяш хора "искащи" да влязат в затвора да бягат от местопрестъплението. Ако са искали да ходят в затвора щяха да оберат нещо и да се предадът като върнат парите. Така хем няма да наранят никои, хем ако случайно размислят, че не им се седи в затвора ще си излязат бързо.

Инженерче

Съгласен съм, благодаря за уточнението. По-правилно е да кажа не им пука дали ще влязат в затвора или не. Ще продължават по същия начин докато не ги вкарат там. До тогава ще заработват лесни пари, докато им позволи държавата.

В държавата на ГЕРБ си сигурен само в брониран джип с 10 гавази с автомати. И ще става все по-зле.

То щото в държавата на БСП е по различно, а?

Те са едни и същи комунета алчни

и в бронирана "Лада"

За 1,60 толкова

Дано изгърбеният е от боята...

Колко трябва да си прост, че да пишеш такива коментари, нима всички цигани или имигранти са долна утайка, как може да мразиш без да познаваш. Това говори за ниската ти култура и образование.

Някои цигани и "мигранти" са изключение, което потвърждава правилото.

Съчувствам ви. Аз също съм отвратена не само от широко ширещото се ограничено и страхливо мислене на българина, видно от коментарите и броя на минусите, но и от липсата на перспектива нещата в тази държава да тръгнат към оправяне. Не се хабете да образовате хора, на които изначало не им е дадено.

Върнете смъртното наказание!!! Иначе всички редовни , нормални граждани гласоподаватели и данъкоплатци сме осъдени. И в щатите го има. Върнете го незабавно. Още на първото заседение.

Щом казваш, така ще бъде. За нас думата на народа...е закон!!!

Предпочитам свободната продажба на оръжие! Само това ще излекува недъзите на това общество!

Диваци в дивашка държава. Един решил да изрече на глас, онова, което мнозинството си мисли и веднага се намерили корективи, които да му покажат мястото. Демократично! Колкото сега да бере душа. А квестор като Кеворкян ни обяснява колко била голяма културата по време на обрания соц! Тя създаде тези хора и те управляват това общество. Едно време сами си ръкопляскаха, награждаваха хвалеха. Днес пак така. И по същия начин стадото пресова свободната личност. Българи.

Не си прав! Не е виновен социализма, а криворазбраната демокрация (слободия) която се шири в България вече 27 години! Преди "избухването" на демокрацията учениците не смееха да обидят, камо ли да посегнат на учител! Циганите си налягаха парцалите и се снишаваха, а сега крадат, изнасилват и убиват стари хора! За упадъка на морала и ценностната система е виновен не предишният строй, а сегашният начин на съществуване. Хората виждат, че политици и министри милеят само за себе си, че престъпници влизат в политиката, че богаташите и за убийство не ги съдят...и започват да копират! Рибата се вмирисва откъм главата!

с изтрития мозък по-горе искаше да ти каже:"Предишните са виновни".

Само за сравнение от началото на така наречената демокрация "БСП" са били най-дълго на власт, и предвид факта, че хората в БСП са бившите от БКП може да си представиш кой има най-голяма вина за сегашното положение.

по време на "обрания соц" грамотността в България беше достигнала 96 % (деветдесет и шест процента)!Защо не я провериш сега колко е?!

Не ще да е била много грамотна тая грамотност, иначе нямаше да се изроди в неграмотност. Както казват врачанье, то да е ..й да му го набиеш, ама то акъл...

стадото ще пресова свободната личност, бе? какви са тези глупости! Улиците , особено нощем са пълни със свободни личности! Тия, двамата също са свободни личности!

Абе, пак удари бордйура и щеше да ми искривиш окръжността ? Мильоцйонерите на обрания соц въртяхя шамарите, и на улицата! Келеши се криеха в мища путка, но и гражданите ги праследваха. Що не си провериш, налягането? И иди при някой да те донапомпа.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

простият народ не е дораснал за демокрация и свобода, колкото по-прост толкова по-полицейска трябва да е държавата, а то нито едното нито другото

Обратното, народът съвсем изпростя поради криворазбраната, псевдо-демокрация, която се шири вече 27 години.

Какви мутри в градския транспорт, бе?! Девето РУ, май отговаря за територията на Люлин и Връбница. Там процентното съотношение на мургавите сънародници е доста високо.

Абе, "мутри", "мургави"... причината е все една - толериране на престъпността от всякакъв вид и нива, за сметка на нормалните граждани.

Явно сме врагове един срещу друг злоба завист шизофрения в изобилие вървим към съмоликвидащия а дано.

как я съчини????????????

Никога не се закачай с непознати, дори и да си въоръжен, защото града е станал едно много лошо място за живеене.....?!!

Забивам му пълнител в тиквата.

български условия ако двама пребият някого до смърт, обикновено се оказва, че умрелия се е споминал поради сърдечно или някакво там друго заболяване и просто му е дошло времето!

А БЕ, В ГРАДСКИЯТ ТРАНСПОРТ В СОФИЯ, СЕ КАЧВАТ ИНДИВИДИ ОТ РАЗЛИЧНИ ПОЛОВЕ, ПРЕДСТАВЯТ СЕ ЗА ПРОВЕРЯВАЩИ И ЩЕ ТЕ ПРЕБИЯТ, ЧЕ "НЯКАКВИ СИ" НЯМА ДА МОГАТ ДА СВЪРШАТ СЪЩОТО

От поне 25 години тук си е царство на мутрите-прости,брутални,челата им три пръста,нахлуха и в НС.Купиха си стари магистрати, изпратиха техни тинейджъри за си купят диплови за юристи, назначиха ги в полиция,прокуратури и съдилища.Безчинстват законно!Грамотните хора се усетиха и завързаха навън.

Така софийска кметичка Данчето Черешката, внася рет във Адскиа траспспорт. Освен това, отделно, ако ви е омръзнал живота за само 1,60 лв. и ще ви разделят със него!

Липсва ми градския транспорт, а там се случват толкова интересни неща.

принизяване, примиряване, снишаване:(

Глупавия шофйор отваря вратите, да избягат хулиганите! Какво ще каже МВР, пита една бабичка, но отговор, не чака!

Винаги съм мислил , че "шофйор" се пише "шофьор", ама може да има нов, демократичен правопис

Пофтарала съм го, и потрътвала, че немам Виишо но кой, Кой да слуша, а има и едни, с кирливи уши, и не чува баба Тудорка

Да Ви пикам на журналистите , Защо не давате подробности , какви са били в коя част на София , кой автобус , Тази информация може да спаси следваща Жертва ! Вие сте съучастници !

мутрите се завръщат....поредния сезон започна!

Защо всички охкате и пъшкате - може би е имало причина да го бият... може да е бил веган или травестит или, дай Боже, адвокат. (миналата вечер някакъв гейтак ме спря на мол Стамболийски с орални предложения, не го набих само защото бях пиян). Дира ни дава достатъчно информация за да коментираме, но не достатъчно за да оформим мнение!

А може и да са шведи, пребили нормален човек, защото не им е отстъпил точно определено място в автобуса.

На порцийки - за коментари и кликове на макс.

Стабилност!