Изместилите Цачева в листата на ГЕРБ не смятат да отстъпват

Владислав Николов, кандидат-депутатът от ГЕРБ, който "измести" бившия председател на НС Цецка Цачева, припомни, че преференцията е решение на избирателите.

Обратно в новината

Коментари - Изместилите Цачева в листата на ГЕРБ не смятат да отстъпват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да видим на кой ще се падне кокъла

Колко от министрите и депутатите, които не притежават фирми остават безработни след падането си от власт и се регистрират като безработни в бюрата по труда ?

Изместилите майката на нацията Цачева в листата на ГЕРБ не смятат да отстъпват, а бащата на нацията Бойко Борисов даже не си и мърда пръста в нейната защита.

Алооо, червените кухи кратуни ЗАГУБИХТЕ ИЗБОРИТЕ! Стига сте ревали като убодени мечета и вдовици за маркуча на ББ! Не е слънце, да ви го набута на всички, направете си списък...

за червения партиен секретар на пливен цицка цичева ли пишете

В сутрешния блок на Нова телевизия ,един депутат ,тлъст ,мазен и по селски прост и сервилен се изказа , че е в ГЕРБ от 1981година .Но когато водещия му напомни за съвместнис бизнес дела със "слънцето" на България ,/Б.Б/.,изведнъж получи тежка форма на амнезия.Той /депутата/ ,както се виждаше от цялото интервю не се отличава с голями когнитивни възможностти , но в замяна на това декларира коленопреклонна вярност и тотална и безпределна сервилнос и липса на всякъкво достойнство.Лично ,аз смятам ,че прави "мечешка"услуга на слънцето , но човека може да е по андрешковски далновиден,все пак България навлиза в цикъл на парламентарни избори и от негова гледна точка е хубаво човек да подсигури.

Нова тв добре показа какви прости хора влизат в парламента. Момчето от Червен бряг по умствен багаж конкурира Боко Тъпото. Нека Нова да направи разследване за внезапното забогатяване на друг умствен корифей от герб - депутата Кондьо. Веднага след влизането си в парламента, Кондьо успя да си купи чисто нов автомобил Хонда, като дотогава караше само таралясници. В момента довършва строежа на замък в село Згалево. Схемата по която забогатяват разни герберски активисти не е тайна за никой. Преди провеждането на местни или парламентарни избори, на общинските и областните координатори от герб какъвто е и Кондьо, се раздават пари на ръка за купуване на изборите. Една част от тях наистина отива за тази дейност, но съответния координатор отчита цялата сума пред началствотото си като похарчена. Скатаните пари потъват в джоба на координатора и той се разпорежда с тях както намери за добре.

И какво сега като не е избрал народа "Душата на компанията", а е решил да избере други хора, които предполага, че ще свършат повече работа от баба Цеца. Сега да видим дали няма да измислят друг начин да я намърдат в НС> Я някой ще го изберат з аминстър, я ще го изпратят посланик някъде и баба Цеца автоматично отива да цица от народните пари. Дааааа, без тях няма д аможе да плаща зверски сметки на ресторантите и да се гаври с останалите хора... явно властта много опиянява?

Осиротяхме. Нема я МАМАТА на Нацията. Добре че, бащата още шава. Ако трябва да сме сериозни, тоя ТРАВЕРС изобщо няма да ми липсва. Да си ходи на село, там да си реве на воля за дедо и.

ПРОВЕРЕТЕ КОЯ Е "ВИДНАТА" СПЕЦИАЛИСТКА В ИЗБОРНОТО НИ ПРАВО. ПОТЪРСЕТЕ ОТГОВРНОСТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ДА СЕ ИНФОРМИРАТ КОРЕКТНО ИЗБИРАТЕЛИТЕ.

Всичко е абсолютно закономерно - щом има предпоставка за грешка в бюлетината, ще има и грешки! И както винаги - виновна чистачката, т. е избирателите.

кой ще ни бъде председател на НС...

Не берете грижа на Цачева. Тя пак ще бъде председател на народното събрание.

че откога в софииският централен има народно събрание че и председател им трябва?

От Варна с преференциален вот се намърдва 4-ти от БСП - бившето ченге от ДС Иван Иванов - уволнен от службите за корупция и хванат с белязани банкноти - но после тихомълком го покриха - егати депутатите уж комунисти !!!

Нека не ревем за прецаканата Цецка Травестита, тя ще си намери поредното топло местенце. Ако не беше оправна, още щеше да си стои стругарка в някой плевенски завод, а в момента опростачената тиква я има за един от най-големите правни гении. Всъщност, другарката никога не е работила като правист, издигана е в длъжност от признателни другари.

Какви са тия изборни правила? От къде на къде, Теменужката може да фигурира едновременно в листата в София и в листата в Търговище? А кой я знае всъщност от къде е въобще, нали крие родното си място.

тиквата ще намери топло местенце на рабфакнатата партийна секретарка - айде да се басираме!

Е,що за въпрос?Как боко да извади други кадри ,а не калинки,като той самия е неук.Кое му е постигнато със знания и работа.Нищо.Генералите като него са повече от войската и за това народа плаща.Това не е Държава,това е мимикрия на Държава.

Леля Цецка, гОрката, съвсем за нищо не я бръснат. Два пъти я използват за тоалетна хартия. За президентските избори се оакаха ГЕРП и Цецка го отнесе. Сега остава и да не влезе в парламента и ще е голям смях. А, бе, кво стана с големият гений - сина на кмета на ямк Симитли?! Това футболистче-съдийче-парашутистче влиза ли в парламента

"Ние с г-н Борисов сме били всичко, което могат да бъдат едни мъже в живота" Не че нещо, ама двама мъже може и да са гей двойка. При това положение това изказване е доста смущаващо.

Сега разбрах, кой ми е откраднал възможността да се насладя на Първа кръв.

Всеки недоволен от преференциалния вот да се хване и докаже, че гласувалите са допуснали неволна грешка.

А създалите предпоставка да грешат избирателите???

Преференцията е един вид мажоритарен вот, но това е ясно на хора, които имат нещо в главите си.

циганите идват в магазина с чисто нови двадесетачки, а банкомата до площада пуска стари...честита победа на боце- най- честния мъж на света!

Ето това ще се случи при мажоритарен вот.Такива като цеца рабфага ,данчо ментата,бат сали,никога няма да влязат в парламента.Това не е никаква грешка,не правете хората на толкова прости.Просто не я искат и правилно.

Шило

Не я мислете, дори да не влезе в НС, ще я направят министър. Я на МВР-то, я на Правосъдието.

Като гледам същите стари муцуни зад Бойко /строени зад него като зад американски президент/, ми става лошо ! Той наистина ли не може да извади някои нови лица с истински, а не фалшиви дипломи, че да видим, че хората му са кадърни ! Омръзнаха ни калинките му и таква наглеци като Цеца Цачева, за която толкова много публикации имаше за фалшива диплома за висше образование, които тя изобщо не успя да опровергае, а някак се замете въпроса - може да е познала да следва право, ама съвсем не е доказала, че го е завършила! Пък се и похвали, че имала златен медал от изпита за практически стаж - пълен смях предизвиква в юристите !

Кака Цеца от председател на народното събрание я направихме безработна. На следващите избори да направим всички некадърни политици безработни!!!

Айде,Теменужка,Менда,Цецка и Стига вечето са аут. Отиват си. Остава Караянчева, но и на нея ще и бият шута. Това е положението. Живота тече .

От какво се разболяваме или по-точно кой ни разболява? Не е трудно да си отговорим на този въпрос. Ядем отровна храна, а на последък и ГМО, пием отровна вода, дишаме отровен и замърсен с частици въздух, облъчват ни с какви ли не електромагнитни вълни, пръскат ни с отрови от небето. Не е ли редно, този който ни разболява, той и да ни лекува. А кой ни разболява, кой замърсява водата, въздуха, земята, храната? Всички знаем, че това са предприятията, значи те и трябва да ни лекуват. Моето предложение е, да се въведе пропорционален данък лечение, с който да бъдат обложени всичи предприятия, замърсяващи околната среда. Колкото повече едно предприятие замърсява околната среда, толкова по-голям данък трябва да плати. С парите от този данък да се направи здравеопазването безплатно и всички да можем да се лекуваме, тъй като всички сме изложени на вредното въздействие от отровите в околната среда и всички сме болни от това въздействие.

Ако не беше егото на Б.Б. (довел до удвояване на депутатите на БСП и 500 хил. нови гласа), сега Москов, Лукарски, Ненчев, Кунева и други щяха да са министри, да имат депутати, заплати, коли, секретарки и т.н. А, да - и партийни субсидии. Обаче Господарят им ги използва и ги захвърли непотребни.

Не им е виновен Борисов на Реформаторите, че повтарят грешките на менторите си от 2001 г.

ТОВА Е НАЙ БЕЗОБИДНОТО ОТМЪЩЕНИЕ НА Б.Б. КЪМ ЦАЧЕВА,КЪДЕТО СЕ ПРОВАЛИ!МНОГО ХИТЪР,ТАРИКАТСКИ НОМЕР!БРАВО НА ШКОЛАТА ОТ МВР-Д.С.!!!

Сега младите герберастчета чакат с трепет момента, в който мутрата борисов ще целуне ръката на припиканото мушкато сидеров, за да се съгласи да се коалират !

И на Марешки ...

loyola

Това е пряк резултат от факта, че повечето гласуващи са неграмотни! Да не говорим , че има и такива които са принудени да гласуват за дадена партия и това им е отмъщението...

само тъпаците редящи листите на една партия не проумяха, че никой не я иска тази проста селянка - Цеца, даже и собствените им гласоподаватели.

Абе, най-вероятно, някой ще "заболее" и за бившият комунистически урунгел пак ще се отвори място в парламента.Че те, мутрите(ГЕРБ), са затворена система и нови хора трудно допускат.Вече 3 ти мандат въртят едни и същи муцуни (през това време БСП смени 3 ма председателя), а говорят за развитие и промяна.Със стари курви, ...какъв нов бардак ще правят?! Не само че, тези избори бяха излишни, но и нещата , от тук нататък, ще стават по-зле. Ако ГЕРБ направи правителство с ДПС, ще се изложи пред собствените си избиратели, ако се коалира с националистите - ще се изложи в Европа.Марешки не стига. А , сега де..!

Този псевдо-феномен показва недвусмислено и единствено факта, колко е опростачен, невъзпитан и неграмотен умствения потенциал на ,,нацията''. и това ако не е червена лапма за незабавна промяна в тази насока, здраве му кажи!

Това е най- добрият начин да се изпълни волята на всички ония, които искат мажоритарни избори. Има в листата 38 човека и посочваш, кой точно иска да те представя в парламента. Сега Слави поставя ултиматуми, а независимите кандидати не събраха никакви гласове.

неможе в едно село да спечели, камо ли да бяха я сложили президент...българи, българи, тежко ви с тази измет...

Горката кака Цецка, как ли ще се изживява като прост депутат??? В най-добрия случай...

Оттук нататък най-сигурен ще се окаже номерът за преференция, който съвпада с партийния. Там ще е голямата битка - кой да попадне на него. ЦЦ и МС са "жертви" на собствените си грешки. Цецка тръгна да става президент, а Менда като чу за повишение на доходите, срина бюджета. Е, съдбата си знае работата.

Това са трети или четвърти избори с преференции. Как не можаха избирателите да се ориентират и в същото време искат мажоритарни избор?

Господа партийни лидери, мислете когато редите листите с последните места, че както е казано в Библията последните ще бъдат първи. Да не са пълни глупаци, че да ви излагат когато станат депутати.

Ех гербери подкупни, заради Цецка ще загубите някой и друг глас, но заради Тачев загубихте цяла Плевенска област. Сега на местните избори пак ще е същото. Не ви завиждам. Упорити сте.

Редно е Бойко да се замосли за някакъв защитен механизъм ако се очертава де факто еднопартиен режим. Като при соца: ако има повече от едно уплакване от някой, на следващите избори два кандидата и който спечели. Явно Ц. се е представяла добре гледайки нагоре, към шефа си и гледайки надолу си е показвала зъбките или поне не си е вършела работата.

Изместили Цачева в листата звучи ужасно, сякаш са я изнасилили.

Тиквата бе забранил преференциите да се зачитат! Но за кака Цецка явно ще направят изключение - време е да се оттърват от нея :)

Две неща се изяхниха на тези Избори. Че преференцията е нещо много хубаво,но важи за грамотни хора. Че резултатите от гласуването в чужбина,доказват,че изтичане на мозъци от БГ няма. Пламен Тачев,който е в ГЕРБ от 1981г.,сутринта блесна с цялата си прелест от екрана на една ТВ.Направо се просълзих-4 -ти мандат....а простотия,а тъпотия,а арогантност......Ужас.Лъчо Мозъка кой мандат също е вътре!?"Сина на Кмета на Симитли.....",тези ще ни управляват и ще правят Законите.....плач!Били си били взели поуките....да бе,да.

Чудя се, дали един и същ човек пише коментарите в този сайт или преди 21г, преди да стана първолак е имало различни пунктуационни норми?

Дали Цецка ще е в събранието или не все тая.Това важи и за останалите хрантютници които са вътре.Ама толкова безлични люде са всички ,че не знам хората на какво се надяват.Ляво, дясно ,червено ,синьо всичките са от един и същи отбор.Всеки се е намърдал вътре да си оравя фамилното благополучие.Един от тях няма държавник.

Тачев да отстъпи мястото си на Цецка . С него или без него в Парламента все тая.Някой да го е видял поне веднъж да се изкаже от трибуната.Не може и не бива само защото си приятел с ББ да си цял живот депутат.Депутатството вБългария вече се превърна в професия.

Аз също днес се"запознах"с него по Медия.По-добре,да не беше ми се случвало.Защото поне 50 % от Групата им,е на този мисловен и "интелектуален"статус.Преференции. Няма как да не е доживотен депутат-сам си го казва-"Факултет,Пожарната,съотборници,съдружници.....",абе преференция.

Простовати хора - цвъкат номерчето, цвъкат за всеки случай и преференцията. Ей за това казвам, че трябва да се махнат номерата и бюлетините да се печатат в разбъркан ред на партиите и преференциите. Тогава тези които могат да четат ще гласуват, а сега - те не знаят на какви избори са, тръгнали номерца да чекват...

избирателният кодекс ще го отворят заради мажоритарният избор на Сл. Трифонов... но основното ще е, че ще махнат тези преференции. Сега няма нито един в парламента дето ще иска да се запазят.. а воят в СИК, РИК и ЦИК от тези преференции е оглушителен.

Във ГЕРБ са повечето 15/15 този път. Знаем кой етнос произвежда 15-ки, нали? Става ясно как са спечелили гробаджиите. 30-50 лева на циганин и печелиш. Социолозите до последно се караха кой ще спечели. Дори най-приближените до ГЕРБ им даваха 1-2% преднина макс.. Те си напазаруваха цигани и спечелиха с 5%. Браво на Цецко. Добър е. И бай Ганьо не е правил такива избори.

Колко е напазарувал? 600-700 хиляди?

Алооо, безименния, герп за пореден път си купиха избори благодарение на тази черна и злобна душичка Цецо Кухото. През годините благодарение на него, по метода сплашване + пари на ръка на координаторитите от герп по места, беше узурпирана цялата местна власт. В момента герп държи на влог над 13 млн. лева народни пари, но за избори харчи от черната каса. А тази каса се пълни от отчисления от парите за алфалт, саниране и рекет на работещите частни и държавни фирми. Явно Цецо Кухото е преизпълнил плана с купуването на гласове, защото до последно герп водеше с около 1% на червените кхмери, но накрая победи с разлика от близо 5%-та.

Сега от първи април ще видите какво съм ви приготвил БАЛЪЦИ с бай Иван от КЕВР