Политолог: Не се задава устойчиво правителство

Следващото правителство няма да бъде устойчиво, вероятно след края на българското председателство на Съвета на ЕС ще има нови избори.

Обратно в новината

Коментари - Политолог: Не се задава устойчиво правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Политолог: Не се задава устойчиво правителство на Бойко Борисов и е възможна трета подред оставка на Бойко Борисов и насрочване на поредни нови избори.

Охрана Пожарникар Магистрален бандит Кмет на София 3 пъти премиер Странно

...Смилов от къде го извадихте,бе?!...

Следващият път се избирайте сами боклу.и некадърни,нито един българин няма да стъпи в избирателните урни,мръсни,долни уроди,следващият път няма да има избори а въстание,събаряне на .ялата политиеска власт и без един политик от сегашните управления ще има нови които ще се върнат от ужбина от.аяните и разо.арованите,те ще вземат власта и те ще управляват м.мави долни боклу.и,ще ви бесим на всеки стълб за назидание ,друг изод няма,мръсна долна сган.

Мазохисти ли сме, че трети път избираме все едно и също - стабилен мизерен живот!!! На кого тогава са необходими избори, като изборът за трети път е един и същ???

Какво казва по въпроса народната мъдрост? "Веднъж стомна, два пъти стомна, трети...."

Трети път ГОВНА

Колко ли време ще изкара този път Боко?

Еми докато събере 99.9% от гласовете на изборите! Да не би да имаш нещо против? Ако да - направи си партия и излез да те видим, колко ще събереш!

Служебното правителство ще се окаже за предпочитане пред всички безпринципни коалицийки! А до две години въпросът ще се реши от самосебе си с разпада на ес и арабската пролет в Европа!

Дааа, българският парламентарен феномен!!! Преди изборите - всички сме за народа , всички сме за това той да живее по-добре! Това е в основата на партийните програми. И народа избира не една партия ( както беше преди 27 години, когато всичко беше за народа) а няколко партии. След изборите , ще трябва да се обединим за да направим правителство, за да живее народа по-добре!? И изведнъж се оказва че всички искат по-своему народът да е добре и.... няма да се обединяваме , защото моята програма е много по-добра от твоята програма за народа!!! С една дума да му мисли българския народ ( за пореден път ще духа супата)!!!

Важно ,е че България е стабилна! В цялата си най-нова история България не е била толкова стабилна и българския народ толкова добре!Факт.

Прав си донякъде, материалното благосъстояние на българите става все по-добро, но и в библията пише, че само с хляб не се живее.

Бойко преиграваш.

"Неустойчивото" правителство не пречи на някои да кярят, а народът пак ще лапа гаргите. Цветелина Бориславова ще вземе малката банка на Цветан Василев Виктория. Още на сутринта след парламентарния вот рано в понеделник, бе съобщено, че Бориславова чрез своята Българо-американска търговска банка остава в конкурса като единствен кандидат. Търговска банка Д на Гювен е получила отказ за придобиване от БНБ. Преди това БНБ отказа на други 6 наши и чужди институции и инвеститори, които пожелаха минитрезора. Цветан Василев купи Банка Виктория буквално дни преди да му затворят КТБ.

Напротив, вкарвайки патриотите в правителството или поне активно в министерствата ще е добър ход за Герб. Ще се види че няма нищо страшно да са там. Във Мадрид и Барселона спечелиха т.н. популисти. И само оправиха бакиите там където десните не гледат: в бедните квартали, там където туристите са напаст, в градския траспорт, в Барселона също и някои въпроси между каталунци и Мадрид. Ако патриотите ги включат именно в горещите въпроси: бежанци, соц.помощи, образование, работите ще тръгнат по-добре и затлачените проблеми ще почнат да се оправят. И правителството ще е по-стабилно. Грешката на Боко е именно че слуша много Брюксел. И нищо няма да стане ако не ги слуша толкоз.

Жамбаски - председател на ЕС????

ОТ КАК СЕ ПОЯВИ ПП ГЕРБ ГЛАСУВАХ ВИНАГИ ЗА ГЕРБ, ДО СЕГА-НО АКО БОРИСОВ НЕ СЕ ОСВОБОДИ ОТ ЛЪЖЛИВИТЕ ПО РЕГИОНИ НАЧАЛНИЦИ НА ГЕРБ И СПРЕ ДА ПРАВИ КОАЛИЦИЯ С ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИТУТКИ С ПРЕСТЪПНА ПОЛИТИКА ВЪЛЦИ В ОЧИ КОЖИ -ЗА ПРИМЕР КУНЕВА, А ТЕ СА ТЪМНО ЧЕРВЕНИ. ДА ОБЯВИ СЕРИОЗНА ВОИНА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, КРАДЦИТЕ В РАЗЛИЧНИТЕ ИМ ВАРИАНТИ КОЙТО ИЗНУДВАТ ХОРАТА ЗА ДАВАНЕ НА КОМИСИОНИ,КЪДЕ ЛИ НЕ-ЛЕЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ,ОБСЛУЖВАЩИ ЗВЕНА И ДРУГИ-ОСВЕН ТОВА, СТРОГ КОНТРОЛ В ХРАНИТЕЛНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ КЪДЕТО СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ ХРАНИ-СИРЕНА,КАШКАВАЛИ, МЕСТНИ ПРОДУКТИ И ОЩЕ И ОЩЕ ДРУГИ С ЕЛЕМЕНТИ ВРЕДНИ ЗА ЗДРАВЕТО.-КАЧЕСТВОТО НА ГОРИВАТА ЦЕНООБРАЗУВАНЕТО ИМ,ПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИ И ТАКСИ. ВСИЧКО ТОВА Е ГРАБЕЖ. ДА ОБЪРНЕ СЕРИОЗНО И НЕОТЛОЖНО ВНИМАНИЕ НА ДОХОДИТЕ И ПЕНСИИТЕ НА ХОРАТА ВЪВ ВСИЧКИ СВЕРИ. ДА НЕ ИЗБРОЯВАМ ТЕ СА МНОГО. С ДРУГИ ДУМИ - ДЪЛБОКО АНАЛИЗИРАНА ПОЛИТИКА КОЯТО ДА ЦЕЛИ ВСИЧКО ДА Е В ПАРАЛЕЛ, А НЕ ЕДНО ЗА СМЕТКА НА ДРУГО. С ВСИЧКО ДРУГО И ПОДОБРЯВАНЕ СТАНДАРТА НА ХОРАТА. НЕЩАТА СА МНОГО И АКО НЕ СЕ ПОЛУЧИ ТОВА И АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НАПРЕД ЗА ГЕРБ!

Баце направо ще си разплете чорапите ако спреш да гласуваш за него.

Бай Хуй май ще седне на дедовия с този парламент, а ? Като гледам, с БСП няма как да се коалират. ДПС ще ги подкрепи неофициално, защото иначе българите ще се обърнат срещу ГЕРБ, но пък за тази подкрепа ББ ще трябва да се раздели с определени активи.. Но пък подкрепили ли ги ДПС, тогава подкрепата от Патриотите става трудна, а българският народ и без това много много не им вярва, и ще бъде силно разочарован ако се съединят с ДПС. Европа, за капак на всичко също няма да хареса правителство с коалиционен партньор с националистически уклон ... Остава ВОЛЯ на Марешки, но техните проценти са малко .... а и тук ще има разделяне с активи, пък може и с някое министерство :)) Забавно, а Бай Хуй ?! А забравих да спомена, че БСП ще търсят да го цакнат навсякъде ..... а не е като да няма къде. При това, благодарение на тъпашкото хвърляне на оставката на правителството в края на 2016, сега БСП има доста повече места в парламента :))))

Валери Симеонов и Марешки наистина са патериците на Бойко. Но ако Каракачанов и Сидеров твърдят, че са патриоти-националисти, то те не бива в никакъв случай да се коалират с Бойко. Нима забравят собствените си идеи и идеологии, за които облъчва телевизия Алфа и благодарение на които имат привърженици /аз също съм съгласен с техните идеи, защото ги анмирам правилни и справедливи, чисто български/. Да се коалираш с Бойко само за да го крепиш на власт - това не го разбирам. Още повече, че той нарича Ердоган "аркадаш". Потупват се, прегръщат се, изобщо се обичат - пози, които не са на държавник на неутрална и горда държава, а на гъзолизец ! Каква тогава коалиция на патриотите /освен, разбира се, Симеонов, чиято партия е създадена, за да е патерица именно на Бойко/. Нека да се види как сам си управлява Бойко, преди все казваше, че бил направил големи компромиси с Реп. блок, на които даде много министерства, че да има с кого после да се оправдава за липсата на политики в собственото му управление !

какво е завършил, къде работи, кой му плаща заплата за тази фундаментална мисъл. Да бе да - по-долу един пише, че е ОТКРИЛ АМЕРИКА ха-ха.

но живеем в ЕС и желаем да сме негови граждани. Да се премахне това двойно гражданство. Поне сега сме свободни - кой където иска там да живее. Не може хора, които живеят в други страни, там плащат данъци, там гласуват и у нас - също. Не може да не живееш в България, а да определяш кметова, правителство.

Кажи ми, кажи, бедний Hароде, кой те в таз рoбска люлка люлее? Тоз ли, що Cпасителят прободе на Kръстът нявга зверски в ребрата, или тоз, що толкоз години ти пее: "Търпи, и ще си спасиш душата?!" Той ли, ил някой негов наместник, син на Лойола и брат на Юда, предател верен и жив предвестник на нови тегла за сиромаси, нов Kърджалия в нова полуда, кой продал Брата, убил Баща си?! Той ли? - кажи ми. Мълчи Hарода! Глухо и страшно гърмят окови, не чуй се от тях глас за Cвобода: намръщен само с глава той сочи на Cган избрана - рояк Cкотове и слепци с очи. Сочи Hародът, и пот от чело кръв се лее над камък гробен; Kръстът е забит във живо тело, ръжда разяжда глозгани кости, Cмок е засмукал живот народен, смучат го наши и чужди гости! А бедният Pоб търпи и ние без срам, без укор, броиме време, откак е в хомот нашата шия, откак окови влачи Hарода, броим и с вяра в туй скотско* племе чакаме и ний ред за Cвобода! [Христо Ботев]

досега мухи ли лапахте. Защо не обяснихте на хората какво ги чака. И сто избори да има - електоратът същия. Бих предложил, но дори и "демократичният" свят не би се съгласил с мен. Всички над 75 г. - да нямат право на глас - те са с деменция, всички незавършили 8 клас също. Всички незнаещи български - също. И тогава можем да говорим. И понеже това не може да се случи - така ще е. Дано да избираме по-малкото зло. Вчера гледах как у нас цигани - не знаят елементарен български. Млади хора - неграмотни, турци , т.н.български граждани и те гласуват. Това е катастрофа.

кой, Чаушеско ли го беше казал: това са ни румънците?

Седемдесет и пет годишните сега са родени през 1942 година. Да не искаш да ме убедиш ,че през 1965 примерно в България не е имало лекари, инженери, учители, агрономи и други с висше образование. Че то и преди 1944 си е било пълно с вишисти при това завършили западни университети. Заври си отзад теорията за неграмотните пенсионери. Те са си изкарвали дипломите с труд и учене ,а не са ги купували като сега.

ЕЙ ГОЛЯМ РАХАТ ДНЕС .... ВСИЧКИТЕ ЛИБЕРАТСТКИ ТРОЛОВЕ И РИФОРМАТОРКИ УВОЛНЕНИ .. А РАКОВСКИ 134 ЩЕЛИ ДА ГО ДАВАТ ПОД АРЕНДА НА ТРАКТОРИСТА АЛЕКСЕЙ - МИНИСТЪРА НА РАЗВРАТА :))

ще кажа на този политолог, за мен неизвестен, пенсионирах се преди 25 г. в Института по социологияа, може би поради това, че Борисов и всички го казват. Америка е открита мисля 1490 г.

Правителство от ден до пладне. Като гледам егото на тримата водачи на патреотете орел, рак и щука и Марешкия интересчия дълго няма да изкарат и ще се джавкат.

Сиреч обещаното от Борисов за минимална заплата и пенсия от 1600 и 600 лева няма да стане! Ясно! Платена предупредителна публикация за овцете! На бунт и сеч! Друго няма!

Какво устойчиво правителство с тези двамата и Марешки до тях,мутри,само като ги гледаш ...

Тук обучените да заминават за Москва да се дообучат как се печелят избори в България!!!Нинова няма да дойде с Вас ,ще вземе самолета за САЩ!!! Борисов я разби и изборите минаха!!!Успокойте се правителство ще има и колкото и да подскачате комунягите ги отсвирихме!!!

Слушах го Симеонов вчера и днес. Коалицията с ГЕРБ е сигурна... Най-вероятно ще се присъедини и Марешки, като оглави Икономическото Министерство, за да се пребори с Монополите. И ако успее, нищо чудно това правителство да управлява не 4, а 8 години... Знам, че Смилов го боли за спонсорите му от аФтентичните псевдо-десни.Но това е положението, каквото човек сам си направи, никой не може да му го направи... :) Самоубиха се ритуално. Чака ги ИЗЧЕЗВАНЕ... Че и без субсидия, леле-мале... :-)

Скоро ще ви наритаме герберо и лъжепатриотични отрепки.

Симеонов си е партирица на ББ,но той е най-малкия член на ОП,другите искат много за да подкрепят,дори и да избяга от другарчетата си със себе си ще взема 7-8 човека,а те дори с Марешките не ас достатъчни за да гласуват правителството....така,че ГЕРБ не ще успеят да съставят нищо ако не клекната напълно на ОП и МАрешки....ББ е честолюбив и ще се врътне,така,че чакайте новия кабинет с Корнелия,която ще приеме всички искания на ОП и Марешки....честито на победителите победени.

Марешки, Корнелия и патриотите - пак няма 121 места?

Ха стига внушения и непоискани съвети!

Какво става, дами и господа? Преди време - Фидосова, сега Цецка Цачева. Топи се интелектуалният елит на ГЕРБ, респективно на РБ! Сал една Каратанчева ни остана. Жална ни майка, окаяни сънародници. Осиротяхме!

БРАТЯ БЪЛГАРИ, ДА ДАДЕМ ВРЕМЕ, ШАНС НА БОРИСОВ, АЗ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ТОЙ Е ПО МЪДРЯЛ. ВИДЯЛ Е ГРЕШКИТЕ СИ И ТОЗИ ПЪТ ЩЕ РАБОТИ ЗА ДОБРОТА НАА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И БОГ ДА Е С НЕГО!

Ако не беше никът ти щях да ти тегля една.

krassikat@

Никой не е направил повече за България през последните 70 години от Бойко Борисов...

Колко пъти му даваме шанс и два пъти се осира.

На Смилов никак не му се иска да се зададе устойчиво правителство... Но ще го разочаровам, ще има тройна коалиция и тя ще изкара поне 2 години...

...честито на "печелившите" ! комисийката за енергийно регулиране само чакаше да победи...ГЕРБ! Разбира се,веднага обявиха, че цената на парно, ток, и вода ще скочи с по 30-на процента.Да не говорим и за храните. Борисов ще се изтъпани и ще отсече мъдро, че това е пазарната икономика. Ще си имаме и СЕТА. А на гласувалите за ГЕРБ софиянци, явно билетчето от 1,60 им се вижда съвсем евтино и изпитват мазохистичната нужда от още по-скъп билет. Някои казват - ГЕРБ са купили много гласове и са манипулирали изборите. Не вярвам много. Дори да са "напазарили 2-3 процента, това не променя картинката. Самият факт че има едни 15% от българските гласоподаватели, които редовно и чинно гласуват за бащицата, говори красноречиво. За съжаление нацията тотално изпростя, а мнозина виждат в Тиквоний...себе си.Получава се национална симбиоза "много кратуни- една Тиква". Или както Стоян Михайловски някога бе казал "в царството на кратуните, Тиквата е Цар"....в никаква Европа не сме. Там сме само на "книга", за да може някои да усвояват "правилно" еврофондовете. Икономиката значи производство,родно производство. А ГЕРБ разбира от икономика колкото свиня от кладенчова вода. Борисов пропиля години наред, без да направи нищичко за нашето производство.Само се тупа в гърдите, че добре усвоява милостинята и подаянията на Брюксел.Хак да му е на този народ. Включвам не само ултра-феновете на тиквите, но и онези "аристократи", които изобщо не отидоха до урните. После да не рИват, че в България не се живеело....

Ако от комисията бяха хора на ГЕРБ, щяха да вдигнат цените преди изборите, за да не трупат сега негативи на главата на Борисов! АМИ АКО ГЕРБ НЕ СЪСТАВИ КАБИНЕТ, А ТОВА СТОРИ БСП?! Тогава какво ще напишеш, когато ПАК се вдигнат цените?

Напротив , точно Борисовата тиква е избегната с това , че точно сега в този момент се прави услужливо.Да не се изненадаш ако в последствие чуеш - ако бях на власт това нямаше да го допусна.

Борисов от "негативи" няма да се уплаши. Той си управляваше постоянно при негативи.Но "народът" си го избра за трети път.както каза и професор Михайлов, Борисов вече се счита за национално ..."незаменим" феномен.БСП няма да направи правителство, споко.Просто са си научили уроците и няма да повторят гафа на Станишев от 2005-а, когато само и само да получи мандат и да стане премиер...той се съюзи с ДПС и НДСВ.Останалото е известно.

ГЕРБ дигна цената на газа и тока!? Така ли, комуноиде? Ама тоя номер е стар, преди 4 г. мина, сега забрави... А цените ще ги вдигнат още от 01.04.... Президентът Радев ще ги вдигне!

ББ и калинките нямат полезен ход! Това в шаха се нарича "цуг-цванг" ! Всеки следващ ход е губещ!!! Пак тройна коалиция, пак безпринципни договорки с мекерета като Сидеров, Симеонов и Каракачанов, пак лъжи, измами и кражби!!! Това ще е "Борисов 3"! И пак ще е с непълен мандат! Така е при Винету - мъж, като женски полов орган! Като види на зор, бяга като плъх!!! А след него - потоп! Трагичното за държавата е, че в държавната администрация са все негови калинки - некадърници, които, ако не е той и изпаднат от държавното, ще си умрат от глад! Като сед обави, че и сред фирмите са все негови протежета и пак калинки,зависими и свързани с него като свински черва, не виждам как статуквото ще доведе до промяна в бъдеще! Моделът ще се възпризвежда с или без ББ! Бедна ни, Българийо! Дано изтърпиш и надживееш подобни политически боклуци, които се опитват да те изтрият от картата на Европа!

БСП няма дори математическа възможност без гласове от ДПС да състави правителство! ГЕРБ поне принципно, БЕЗ БСП И ДПС, както обеща да състави кабинет!

Не ми дреме, пич! Много бъркаш! Аз моят проблем съм го решил и без Винету! И не ми говори за принципи у ББ! Тоя паталогичен лъжец едно говори сутринта, друго на обед, трето вечерта! Но явно и ние сме си такива, за да му даваме възможност да краде и съсипва държавата трети мандат! Значи сме си заслужили управниците! И няма какво да плачем, че сме най-окаяната държава в ЕС! С такъв "мат'рял" - толкова! Дано това кефи такива като тебе!

МУТРА АГА КАСАПИНА , СПАЦИТЕЛЯ НА ВЕЛИКДЕНСКИТЕ УФЦИ :))

ВИЙ ИСКАТЕ ВЪЛКА ДА СПАСИ ЧЕРВЕНАТА ШАПЧИЦА ОТ БАБА И :)))

Самоувереността и силата на Борисов се крие в това, че подбран и лансиран от червените ДС-КГБ кукловоди във властта и подкрепен от медиите им, той и в това Народно събрание ще разчита на 240 (останалите 239) безхаберника, които ще драпат със зъби и нокти да изкарат 4 пълни години на държавната софра, возени с държавни коли на държавни разноски и имащи възможност да чешат егото си пред камерите, да връткат разни далаверки и тайни договорки, да изпълняват доходоносни поръчки на който плаща добре или на кукловодите си, да се ползват от разни дребни, но "престижни" привилегии, като да карат както си искат по пътищата, да паркират където им падне със стикери на депутати на стъклото на колата, да ходят на работа когато си искат и да пътуват по света или из България на държавни разноски, а някои от тях и да ползват държавна охрана, ако са много силно "народни мъже" и се плашат от прекомерната любов на народа. Така че истината е, че без значение за коят депутатска група и на коя партия става дума - и за ГЕРБ, и за пишман-патриотите, и за Марешки, и за ДПС, и за БСП... ТЕЗИ ВСИЧКИТЕ ЩЕ ДРАПАТ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ, ДО ДУПКА ДА ОСТАНАТ В ПАРЛАМЕНТА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ, БЕЗ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ГОВОРЯТ ПУБЛИЧНО!!! И мисля, че това е пределно ясно на всички, които не са пълни кретени и с промити мозъци, или платени техни мекерета! Такива като Радан Кънев, Христо Иванов, Вучков са много рядко срещани свестни хора, и точно затова останалата пасмина толкова много и постоянно ги напада, защото освен морален коректив ги прави да изглеждат зле и ги разобличава като контраст!

Но всички тези не трябва да забравят едно много просто нещо - и аз съм убеден, че те отлично го знаят! Един човек, или десет или сто не могат да променят нещата много! НО ИЗЛЕЗНАТ ЛИ НА УЛИЧИТЕ ДЕСЯТКИ И ТОТИЦИ ХИЛЯДИ, И ТЕЗИ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ ИЗМЕТАТ, И ТО МОМЕНТАЛНО, АКО НЕ СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ, НЕ СПРАТ ДА ИМИТИРАТ, КРАДАТ, КОРУМПИРАТ И ВРЪТКАТ ДЕЖУРНИТЕ СИ ДАЛАВЕРИ И НЕ ЗАПОЧНАТ ДА РАБОТЯТ КАТО ХОРАТА! Което - аз поне съм убеден - те не могат да го направят, по съвсем ясни и доказани причини!

Иво прекаляваш, пиши си в блога. Стига си тролел и тук!!!

ГЕРБ спечели , защото десните загубиха поради глупоста си. Т.Н. десни нямаше за кого да гласуват. Купения вот на циганите и подкрепата на застрашенития бизнис от разваляне на спокойствието им.

Всички печелят от глупостта наша народна. Ами Марешки - от 30 ст. далавера за народа , временно. Олигарх , малограмотен , без култура , стремящ се очевидно към монополно положение , включително чрез власт и хоп в Парламента.

Моя коментар е:България никога няма да стане правова държава,никога няма да се изправи тя е загинала вече.Та това са престъпници които роди т.н."демокрация"Как тези престъпници които я "управляват"сами ще се вкарат в затвора?За кого да гласува човек като няма АЛТЕРНАТИВА?Ненаситни,сега и магарешки и него ще узаконим като "демократ честен"

Чух най-сетне нещо от някакъв професор от БАН , в което аз от много дълго време лично съм убеден - Борисов държава не може да управлява.От тук следва модификацията на държавата в нещо друго , няма да казвам в какво , сами си го определете. Сравнете го с реалността и вижте не е ли правилно такова заключение.

Да не мислите, че на Б.Б. му дреме за нещо! Него го интересува единствено ТОЙ да е премиер. Прост и неграмотен нарцис, но е начело на цяла държава.

Не подценява и икономическата изгода.

ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯТ ШАНС ЗА ГЕРБ И БОРИСОВ ! Ако не пребори корупцията със здрава съдебна реформа и не удари монополите е политически труп ,а той това не го иска ....!!!

Нещо друго освен това дето си го изброил за преборване има ли у Боци? Сам със себе си ли ще се бори?

Ама той до сега така ''преборваше'' толкова години корупцията че бая гласоподаватели си осигури с тази ''борба'':))))) И след два пъти изгонване във всяка една демократично правова страна би станал политически труп ама в България пак го качиха във властта защото и гласувалите за него са същия манталитет като боко - изгодата оправдава средствата

Скрита коалиция между ГЕРБ и БСП защото монополите и картелите са техни. Основният им противник е Марешки и затова компроматите срещу него ще продължат още по- ожесточено. Патриотите са безобидна театрална постановкас участието на ДПС. Значи ще има Правителство на малцинството и пълен мандат.

ПОЛИТОЛОЗИТЕ ДА ГО ДУХАТ. ТЕ САМО ОБЪРКВАТ НАРОДА И ПИШАТ ЗА ТОВА КОЙ КОЛКО ИМ ПЛАЩА. ЗА 27 ГОДИНИ ЕДИНСТВЕНО ГЕРБ НАПРАВИХА НЕЩО ЗА НАРОДА , ДРУГИТЕ НЕ. СЕГА В БЪЛГАРИЯ НЯМА ПАРИ КАК ЩЕ ИМА СИЛНО ВЛАСТ. ЗАТОВА АКО СЕ ВЪРНАТ ПАРИТЕ НА КРАДЦИТЕ МИЛИОНЕРИ, КОИТО ИЗПОМПАХА ДЪРЖАВАТА ЩЕ ИМА.

Боко да връща? , ма моля ви са той само усвоява (новото значение на присвоява)

Чакай сега! Ти бъркаш нещо много сериозно! Това бяха обещанията при идването на власт на "Борисов 1", т.е. затворена страница! Сега на дневен ред са санирането и вдигането на пенсиите и заплатите!!! Ще се изпълнят точно толкова, колкото и връщането на парите в хазната от крадците, обещани преди 8-9 години!

Правителства , които служат на лично его , лични интереси или/и партийни такива , а не на държава и народ не могат са бъдат устойчиви.

Ще играе метлата , боклука е същият.

Няма как една партия да ''бъде национално отговорна'', без да носи отговорност! ГЕРБ не може да загърби тези 1 200 000 българи гласували за тях и да прави неща които само бай Пешо от кръчмата на село който е гласувал за евтиния бензин , смята за правилни! А този доцент е с десни убеждения и го боли,че десните на РБ, Кънев и Христо Иванов се прецакаха сами.

А ти с зелените чорапи ли си?

Конституцията няма как да промени мутренски манталитет и нагласи нито да прочисти кратуните дето не мислят като гласуват а гледат власт служба мангизи

Моа да скачам, а моа и да не скачам! "Човек като си знае кво му е, само той си знае кво му е", както е казал класикът, който явно и той е чел "Винету"! Друго си е да си начетен и доктор на науките... "И аз съм прост, и вие сте прости...и затова и си ме избирате"! (И не ме ядосвай, че много като тебе вече плакаха! А сега дойде време да разплача всички...)

Иво , нали си имаш блог ,пиши там!!!

Нема нужда да приказвате неща дето тези които не гласуваха ги знаят а те са близо 50%.. При гербераските милиони дето вземат от субсидия, комисионни, рекет винаги ще бъдат напазарувани идиоти дето мислят за днес и не им пука какво правят за бъдещето и на деца и на близки..Има ли пари има и ''стабилност'' има и ''мнозинство'' има и ''много направено'' ама само за пред хората защото задкулисието при мутри е на висота

герберасията е заразно зло, скоро скъпи поддръжници на мафията и тиквоча ще видите за какво иде реч, и къде dira къде скрихте новината за 40 % увеличение на парното и 17 % увеличение на тока от 1 април, новината е в синхрон с новия избор на примитивния

Българите от нищо не са доволни и май ще излязат прави руснаците дето казват, че "българите и германците разбират само от бой".

Те руснаците още по-добре разбират от бой, щото България и Германия ги има, а СССР от бой се спомина!

Ами руснаците, като се напият, явно забравят , защото българите сме ги били военно 2 пъти, а те нас - нито веднъж ! Направи си справка !

Аз не знам какво казват руснаците, от какво според тях разбирали българите и германците (самото ни поставяне редом с немците си е комплимент откъдето и да го погледнеш, дори и само за това, че немците и техните постижения ги знаят и уважават навсякъде по света, имам предвид по БЕЛИЯ СВЯТ), но ако знаеш друга държава, в която техен дикттор е избил 30 милиона от собствените си хора като Сталин, или е подложил над десет милиона на гладна смърт преднамерено - Гладомора, ме светни. А ако не се сетиш - най-добре да си завреш в задника онова, което казват и мислят руснаците.