Политическият съвет на Реформаторския блок подаде оставка

На заседание вчера 17-членният Политически съвет на Реформаторския блок (РБ) е взел решение да подаде оставка във връзка с резултатите на изборите в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Политическият съвет на Реформаторския блок подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой сега е бай хуй?

Една хубава работа на фона на всичко-че тези двамата са вън.Не можаха да се нагушкат този път,особено Витков.

И Москов вече да е подсъдим

Това което не успяха да свършат Мартин Димитров и Емил Кабаиванов, Божидар Лукарски успя без проблемно да се справи с безпринципната си коалицийката РБ2 и сложи край на мъките на СДС. R I P

Ако не беше егото на Б.Б. (довел до удвояване на депутатите на БСП и 500 хил. нови гласа), сега Москов, Лукарски, Ненчев, Кунева и други щяха да са министри, да имат депутати, заплати, коли, секретарки и т.н. А, да - и партийни субсидии. Обаче Господарят им ги използва и ги захвърли непотребни.

Браво!!! Всеки слуга заслужаваха отношение като към слуга!!!

Който се е коалирал с ГРОБ и е лизал г*за им, той е загинал тоталише (за справка - СДС, ДБГ, ДСБ, БЗНС, НПСД, АБВ и др.) Да внимават Марешки и Атака!

СТИГА СТЕ СМУКАЛИ ДЪРЖАВНАТА ХРАНИЛКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARBEIT MACHT FREI !!!!!!!!!!!!!

Не съм сигурен! То ояждането затормозява мозъка, та сигурно са забравили трудовите навици.

Светльо хиподилчето се оказа голямо леке. Но нищо де, сега напълно се прецака. А раданката и куневица съвсем ги отнема, за щастие де. бсп-то го издухаха с всичките тези пари похарчени за избори и сега няма да вземат и стотинка. Скоро ще се разпаднат, защото и не малка част от парите дето събраха от своите хора така и не стигна за купуване на гласове, ами си минаха по каналният ред в "правилните джобове". ако не ги бяха гепили тези пари щяха да са първи.

"Светльо" изобщо не се е прецакал. той си има едни 20-30 хиляди гласа на национално ниво дето си ходят с него и сега само трупа политически опит. Същото е и в СОС. Бавно и методично. Не е изключено от РБ да са му пуснали гювеч за изборите за да се прикрие колко малко са им гласовете.

Светльо хиподилчето се оказа голямо леке. Светльо хиподилчето е Черно хиподилче - КУКА на Бригадир Аспарух Но нищо де, сега напълно се прецака. "Светльо"/Черньо той си има едни 20-30 хиляди гласа на млади безхарактерни и неориентирани младежи и само трупа политически опит за да ги използва за лични облаги ... Питайте го млади хора как в офшорни банки и фирми си държи парите. ГОЛЯМ ХИТРЕЦ и много ТЪНКО изиграва младежите които гласуваха за него а никой от тях не се възползвал от неговите СУБСИДИИ. Някой младеж да е получил от СУБСИДИИТЕ нещо. Младежите вместо сами да си изковат бъдещето като гласуват за сериозните и големи партии от където може да дойде промяната те гласуват в пустошта.

че няма да ги гледаме и слушаме тези пионки като Радан, педоф....ла Димитров, Кунева и ................

хайде на бунището!! а светльо толкова ли беше застрелян да прави коалиции.. вместо сега да си чеше задника и да полива за сибсидийката, както направи трика на предишни избори

Абсолютна правда няма ! Запомни го ! В обществото трябва да се спазват уговорените условности и те да важат за всички , иначе говорим за престъпност , от която се оплакваме. Като е приета процентова изборна бариера - трябва да се спазва . Който не е гласувал за победителите трябва да се примири и да си натиска гъза до следващия избор и така , докато го хване рак от яд. А който не е гласувал , да си го мачка и да си фантазира , ама само умствено и да не дава акъл , след като не е инициативен.

Вършеше нещо и логично бе изритан. Останалите по инерция. Но Кънето то срина всичко.

Москов вършел нещо , како е вършел нещо то за казване ли е, или за наказване ???

Комуноидите - бивши агенти на ДС и информаторите им са се заклели на СССР.КПСС.бсп - КГБ.дс и световния комунизъм и да действат по п-па "разделяй и владей" противника от вътре и отвън и създай капиталисти от агенти.комунисти и информатори спортисти Успяват? Докато няма ЛУСТРАЦИЯ по чехски В.Хавел. Виж и книгата на Симеон Дянков "След Стената" за ролята на безродни.ДС Анализирайте мислете и се борете!

Пич СССР,КПСС и прочие отдавна ги няма,комунистите в Русия са в дълбока опозиция в ДУМАТА/техния парламент/,там управлява дясната партия огледално копие на нашето ГЕРБ,но тамошния и водач е многооо по умен и хитър от ББ.Иначе и там и тук гласуват за измамници и илюзии.Но вес пак тук е по-добре тамошната протесна мрежа много бой яде и после в необитаемити пущинаци на СИбир си отлежава....

"Реформаторски блок - Глас народен" R I P

тия педе расти умора нямат!

ходи му кажи на Витков, че е педераст и ще си събираш зъбите от София до Черно море (по Дунава). По друг начин няма да успееш да го ядосаш иначе ;)

един избирател се похвалил,че гласувал за партията на бб ,питали го :защо ? отговорът:защото бб е бил отлична охрана на живков ,значи много способен !

Айде към Прокуратурата, вече нямат имунитет 1. Кратунева 2. ПЛЕХАРЕСТИЯ МОКЕТ 3. Москов Айде, че нема вереме

Тия малки партийки вместо да вземат да се обединят, те се цъкат на какви ли не малки партийки разединявайки вота срещу герп.... ДС агентите никога няма да ги изчистим и ще си робуваме вовеки....

Точно заради тези двамцата и зеленогорски,хората не гласуваха за РБ.

Най доброто което виждам от тази новина е че,спират субсидиите за тези партии.Сега трябва да разчитат само на паричките от Сорос.

Светльо Витков поне може да пее!

някои са пяли в Хиподил, а други само в мвр ..

лов на вещици ли започваме? щото от ДСБ и НР обвиняват Да България, че са им отмъкнали гласове, от РБ се сърдят, че НР им отмъкна гласове.... А от Да България се сърдят, че Шиши с неговите притурки са намалили електоралната тежест на новата партия/коалиция. Ако си от друга политическа сила сега е момента да налееш масло в огъня или вода във вряща мазнина...

РъБовете разбраха какво и защо им се случи?

Ръбовете ги няма , а сега тъпунгелите ще ви водят и реформи , заплати и всички лъжи накуп за доброто храносмилане на тъпия електорат.

За всяка свиня идва Коледа, и за свинята-майка на ГЕРБ ще дойде

Въпреки поражението в мен има едно задоволство,че хора като Лукарски,Кунева и Москов са извън Парламента.може би така по -лесно ще се случи консолидирането на наистина дясното в България. ГЕРБ не е дясно,просто се намърда там.Боко успя да разцепи десницата на принципа "разделяй и владей"-даде постове на кариеристите,даде трибуна на себичните и пари на алчните!И те се самоизядоха!рано или късно герберастите ще си отидат,дано само не минем прец червен период!

ще ти разваля задоволството - истинските десни са при Кънев. В РБ се събраха отбор полу-десни, полу-реформатори, които искаха по ЕНП линия да се впишат в правителство на ГЕРБ. В Да България има "десни" ама са по-скоро такива дето ценят повече борбата с корупцията отколкото "дясното". По подобна логика "десните" в Герб са повече такива дето искат да бият "комунистите" отколкото ценящи "дясната" идеология. Тъй, че - ДСБ са твоите хора.

че 300х.останали непредставени в парламента. Някой дава ли си сметка че ако има нова избирателна маоритална система за която реве дългия...49% от населението ще са непреставени в парламента?

БРЦК

Ми те и сега се непредставени. Даже повече от 60%!

повече! минимум 50% без 1 глас. тези дето сега реват най-много после ще плачат най-горко!

ОХ КЕФ , ГОЛЯМ КЕФ ЛИБЕРАТСКИЯ ХАМАМ ГОЛЯМ КЕФ :)))

А бе, може да са всякакви, ама поне те са отцепници и ренегати, като Рада дълбоката и Ицо брадата!!! Техните партии и движения по колко файтона са??? Дълбоката така се оцапа, че ако има поне малко срам ще се скрие и няма да се покаже повече, а премиер щеше да става!!! Пък Брадатия и той със самочувствие на единствен и неповторим реформатор на съдебната система!!! Смешници недоклатени това се тези двете креатури на политици!!?!

О, да. Какво тук значат някакви си принципи. Важното е да сме във властта щото там има келепир! Айсиктир!

че то аз ако събера приятелите от фейса, ще направим толкова гласа :):) Една каруца хора , пък 6 партии Представяте ли си колко има една :):)

цялата сбирщита от тези бездарни мошеници, кариеристи е вън от политиката. Лапачката свърши !! Супер !!!

Хирургическа прецизност! От партия с 10-11% електорат да направиш три партии по 3% и 2% гласували другаде за да не им се загубят гласовете! Или трябва да си много тъп, или с много грешна самооценка, или пък да си много умен саботьор. Това за много умния спокойно можем да го задраскаме. Не са и глупави. Прилича на самонадеяност и неопитност. Нищо, след още 10 години може пак да опитат. Жалко за народа.

Ха ха не е жалко за народа а е много добре ама много !

При всички положения, за всички щеше да е по-добре да има още една нетурска партия в парламента, вместо да се увеличават местата на петте, преминали бариерата.

Десните партии не управляват от 2001г. и виждаме останалите до къде я докараха. Сигурно си много горд идиот без образование да ти е премиер

Нинова - СУ юридически Марешки - Технически университет Карада... - УНСС В. Симеонов - ВМЕИ Каракачанов - СУ история Е, ще ги видим и тези колко са грамотни

Не е е самонадеяност,а пожарникарски пръст и за съжаление - среден!

Novae

Като се съберат гласовете на тези, които не прескачат порочната бариера от 4%, излиза така, че повече от 25 човека са били дискриминирани. По Ковнеция, всяко органичение на права по някакъв признак е ДИСКРИМИНАЦИЯ.Тя е удобна само на БСП-то, защото те са си така устроени от край време.Имат се за най-умните по света, а в същност предлагат само престъпни подходи.

Аз искам да съм богат, мога да съм богат, но ми ограничават правата и не съм представен сред богатите, това не е демократично, това не е хуманно това е дискриминация!!!

да се вкарат всички под 4 % ли :):) Я спри да пиеш от толкова рано :)

На калпава партия бариерата от 4 % и пречи. Да са убедили хората да гласуват за тях, да са показали качества като политици, като личности. Дискриминация щеше да е ако бариерата важеше само за тях, а тя е за всички партии. Получили са това, което са заслужили.

следва ...... глад и разпад

Хиподила щеше да стане министър на халтурата и чалгата. Пък кривоустата Пръмка Парибова колежка на Грахич при Учиндолеца. Всички са си лика прилика. Само не разбрах кое им е дясното?!?

Оттървахме се от помиярите. Поне засега

Замениха си ги с други по-скоро

Викаш тия дето влязоха са по добри? То най големите са вътре.

РБ трябва да знаят, че всички беди на дясното се дължат на Костов и неговия слуга Кънев. Не се лъжете пак на ДСБ. Хр. Иванов е също поредният слуга на БСП.

Горкия Пепи Москов, ще трябва да работи като анестезиолог, а е забравил материала. В Америка ако лекар спре да работи като такъв за година се дисквалифицира, но у нас може да мори офцете, защото законотворците са тупани и не могат да мислят.

Кунева да подаде оставка от политиката.

Тия оставки не можеха да се случат на по-хубави хора! Москов да ходи да дава пръстов отпечатък някъде другаде!

Разцеплението на дясното е услуга за комунистите от ГЕРБ и БСП. Лидерите са купени от комунистите и цепят десните партии, както Костов разцепи СДС, целта е да няма десни сили у нас.

Четете ли добре-Седемнадесет членен политически съвет на Деформаторите !!! Че те не зная колко бяха Политбюро на ЦК на БКП но тия аха да ги доближат :) че и разминат бах маааму.Всички СДС-та в историята хората искат ново нови лица няма да го има и ГЕРБ и Баце въпрос на време е.

Той научен ли е вече.Ние сме дясното, ние сме истинското дясно, от времето на И.Костов до днес, да се раздроби, да изчезне, това е резултатът бил и ще бъде, когато някой се изживява за най десния. Добър шамар за пореден път.