Детско порно в компютъра на президента на Чехия

Хакери са качили детско порно на компютъра ми, оплака се президентът на Чехия Милош Земан.

Обратно в новината

Коментари - Детско порно в компютъра на президента на Чехия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SS-Nebel

Сега е модерно за всичко да се обвиняват "хакери" от конкурентни държави. Аз пък имам шимейл порно на харда! Тези гнусни МЕКСИКАНСКИ хакери ми го заложиха!

Мале що червено трол се е събрало под тази статия. Иначе Земан е пияндеи "чугунена глава",ккато някой по-долу каза. В цяла Чехия му с еподиграват, в тубата има стотици клипове с това как е пиян на различни мероприятия. А че е кукла на конци, пусната от Москва, това не е тайна за никого.

които неслушка и други по-интерестни неща ще му се случат.

Всички проблеми на всички даржави идват от САЩ но някой ще ги наkаже kрайно време е

Вземи се научи първо да пишеш, пък тогава пиши!

Президентът Земан често го хакват, защото говори много истини... миналата година хакери от Ztohoven му бяха сменили държавното знаме над президентската му резиденция с прани гащи тип шорти, които се развяваха в небето, а после всички коментираха каква заспала охрана имал, за да допусне такъв бъзик. Въобще, весело си живеят чехите, нямат проблемите, които ние имаме като страна движеща се на задна скорост в ЕС.

Понякога, докато джиткаш за нещо женско и попадаш на нещо мъжко о шок! Но, докато джиткаш на футбол да ти се отвори детско порно и някой да ти пише, че трябва да внесеш глоба 50 лева по някаква сметка не е никакво детско порно, а чист грабеж. Все пак на червения русофилеещ се чех и това му е малка закачка, защото си е чист чугунен мозък. Ама бил се оплакал! Леле, как ли се е пулил къде му са голите мацинки? Пък и чех ли е, кенефологията никога не им е чужда.

Явно мозъка ти е изтрит наистина с гума! Нима не разбираш как американците спрятат на всеки, който не иска да играе по свирката им, разни гадости, с цел злепоставяне! Те са на принципа, който е е с нас, значи е срещу нас! Аман от тях! Добре се постараха и при нашите избори!

Става въпрос всъщност за детско пАрно - с гумени тръбички... ама пуст журнализъм...

От Алабама не беше ли барак Хюсеинов бананов или и той не знаеше от къде е

Я от Негрия, я от Зимбабве... мам като че ли най- ми беше от Кения...

това е т.нар. "активно мероприятие' на хората от .... алабама. Няколко дни по-късно нарочно случаен човек щеше да открие порното.

Глобалистите стават жалки в опитите си да отложат неизбежния крах на утопиите си. Вече само май зомбираните соросоиди им се връзватна глупостите!

Да не са му пратили Гоце Трипера с оная невръстна ученичка от Старозагорско?!

Най-добре са си нашите президент и премиер - те не знаят дори как да си пуснат служебния компютър. Личен нямат. Неуязвими за хакерски атаки - отвсякъде! Нет компютера - нет проблема!

Никой не е толкова прост, за да си качи детско порно или нещо подобно на комп. Абсолютно изфабрикувана работа, ако изобщо е вярно това което се пише.

Ти май си прочел само заглавието на новината.

А,бе,да таковам тез хакери и на моя компютър през вечер две,качат порно клипове!

Твоите са много зли! Явно си към 30-така и са те нарочили. Аз обаче съм към 50-така и на моя я качат нещичко веднъж на 1-2 седмици, я не...

Активно мероприятие за дискредитиране на този независим от западните служби човек, казващ нещата такива каквито са.

той е зависим само от Москва..тя плати за избора му.

И ако е зависим от Москава, защо Москва ще го дискредитира бе,глупако?

Поредна заловена намеса на САЩ и слугите им Германия в политиката на Изт Европа ! Дескридитирай и унищожи ...стара изпитана тактика на Западната АнтиДемокрация мачка всичко което не и е Изгодно по пътят си ! Безмилостно и като печени Фашисти! А отклоняват внимание с фалшиви обвинения срещу Русия !

По принцип, ако трябва да се дискредитира някой на Запад, винаги е с детско порно. Дори да се докаже, че всъщност е невинен, обществения отзвук вече го разкатава.

По принцип, на тях им е супер лесно - все пак около 60% от порното се произвежда в краварника. Това по статистики на Pornhub и по статистики на някви организации, наблюдаващи разпространението на порно в Интернет.

Агент Щирлиц пак се е маскирал на негър от Алабама.

С ПОДОБНА СХЕМА ОСТРАНИХА И ПИТЪР ЩРОС КАН .

От страна на Станишев и Нинова няма оплаквания. Явно са хакнати както им Харесва...

КОТОВА Я ИДИ ПРИ БАТЕ БОКО ТИКВАРСКИ ДА ТИ РЕШИ СЕКСУАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ .

го измислиха американците

а разврата комунистите

ИМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО ДА НЕ Е РАЗБРАЛ ЧЕ ЗАПАДНАТА ДЕМОКРАЦИЯ Е КУХА ФРАЗА БЕЗ СЪДЪРЖАНИЕ ... ИЗПОЛЗВАНА ОТ КРАДЦИ ЛЪЖЦИ И КАРИЕРИСТИ ?

симо

А,и Путин НЕ виновен??????Ахааа,вятърът на НОВИЯ РЕД духа.

Че руските тролове защитават Земан говори, че той е виновен. Лека-полека Европа се чисти от боклука - Австрия, Холандия, България, следват Германия и Франция. После Чехия и Унгария.

Факт е че си ДЕБИЛ!

Ти си от ония тъпичките, дето иначе мучат, че руснаците са хакнали американските избори и референдума за БРЕКЗИТ, иначе едни Холандия и България им се опънаха. Мхм. Къртите с логика, ей.

С ПОДОБНИ ВЪЗМОЖНОСТИ РАЗПОЛАГА САМО "ЕШЕЛОН" . СПРАВКА ПОКАЗАНИЯТА НА СНОУДЪН ПРЕД ФСБ . МЕЖДУ ДРУГОТО ВСИЧКИ КОИТО ПОСТВАТ ТУК ЕДНИ МОМЧЕНЦА ОТ ЦРУ ВИ ЧЕТАТ ВНИМАТЕЛНО ПОСТОВЕТЕ .

симо

Да се надяваме , че са ,,хлапетии,, а не стари кучета.....имат различни ценности,ако не са ги,, мммм оформили като програми.

Понеже г-н Земан видимо е путиноид, а путиноидните тролове редовно бият моите чернокожи братя с повод и без повод, ние за отмъщение качихме детското порно.

Хехе, на шефката някой беше хакнал компютъра и сложил порно. Та от информационните технологии и наложиха санкция три седмици без интернет. Добре че се оказа че е в командировка да не я накажат нещо повече. И там бяха хамериканци, при това се правеха на тайванци.

да де ама в америка и канада чeхи не бягат ...

симо

Това е ПРОБЛЕМ....Как така пренебрегват сащ,,...,има нещо гнило....

Те това по-малко порно, отколкото на Боко порното с програмата за детските градини преди години, нели?

дано не пие турска бира , и млади германки да въртят кучеци :))) ама маи натам отиват нещата с вашите евроатлантически ценности

и си гледай евразийските ценности, най-вече азиатщина и доживотни президенти.

да де маи много те е яд защо няма там геи паради :)) значи ето кои се шиба а ако искаш ела да пием по едно ето ти тел ми номep 438-969-3171

или се покри ... само знаете да дяфкате а като ви даде човек тел. номер се криете като мишки ... при това те каня на ядене и пиене само :)

Я виж ти! Чешките пичове проследили, че нещата идват от Кравария :) На този не могат да му направят цветна революция и пробват с дискредитация, ама пак удариха на камък Краварите!

че то в Чехия е техния главен на Нато, който отговаря за компютърните технологии - защо им трябва да изфабрикуват Какър от Алабама - американците в Чехия си го произвеждат, но по неведоми пътища са препратили Господ до Ала-Бала

То е лесно, като те гепят да кажеш "ама то били хакери от Алабама". Путиноид, значи лъже.

Нали тоя беше за отмяната на санкциите срещу Русия? Всичките им привърженици са такива - лъжци, крадци или педофили...

боклук , теб какво те бъркат санкциите против русуя бре :))) само си лаете ... после си вклучвате тв и гледата от там олимпяда , формула 1 , догодина световно по футбол :))) измекяри ...само плачете на чужди гробища

Ясно кой го е направил - ЦРУ! Президента на Чехия се бори с глобалистите и те му правят номера!

ЦРУ имат специална бригада за дрисък, която дебне, за да се изсере от засада в нечии чужди гащи.

Само какво е името на статията и какво съдържанието! Типично пропагандно. Ако бе в обратна посока, щеше да е от рода на: Американска кибератака срещу чешкият президент, качва детско порно на компютъра му, за да отстоява евроатлантическите ценности и защити ислямизма! Друг е въпроса, че тъй наречени специалисти казали, че идва от Алабама, не знам доколко може да се брои за нещо специализирано. Търсиш в интернет "who is IP", на произволен адрес пускаш IP-то и ти връща адрес с точност обикновенно град. Страшно сложно! ;) Има си библиотеки кои области от IP-та към коя държава са и град. Не че не може тякой да ползва някаква услуга там или да е хакнал нещо.

Така е, но 1997-ма отдавна я забравихме. А на тия, дето са се пенсионирали тогава може и такива технологични приказки да им минават де. В смисъл дори последния манга може да излезе от друго IP.

Борбата е безмилостно жестока и всички средства са позволени! Наднационалните елити са готови дори да стигнат до война. Вижте Афганистан, Ирак, Либия, Сирия и др.

И как така Путин не е виновен за това???

Чакай! Не се е минало. Сега въртят сучат как да я докарат така.

Пък на Юнкер и на Меркел на компютрите само църковна музика, Хегел и благотворителност.

Първо си помислих че са го объркали с Виктор Орбан. После прочетох: "Милош Земан е критик на исляма и подкрепя отмяна на санкциите на ЕС срещу Русия." И всичко си дойде на мястото. И все пак Орбан нека има едно на ум - по добре да не включва нета за сега.

той самия извратеняк,ама пак търси чуждия враг! Някой му с*ал в гащите !

НИЩО НЕ РАЗБИРАШ ОТ IT ТЕХНОЛОГИИ Я ПО ДОБРЕ СИ ТРАЙ .

Президента се вижда,ама къде е порното?

напално нормално,за такав старчок,смарт и изрязване на мадете му!!!!!

Детско порно в компютъра на президента на Чехия