Астрономи откриха кафяво джудже, 90 пъти по-голямо от Юпитер

Кафяво джудже рекордьор, открито наскоро от астрономи, е с най-големите размери и с най-чистия състав в сравнение с наблюдаваните досега подобни обекти.

Обратно в новината

Коментари - Астрономи откриха кафяво джудже, 90 пъти по-голямо от Юпитер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си е 99.9% чисто гориво - остава да намерим начин да пуснем една тръба до там и решаваме проблема с топлофикацията.

Баси джуджето- 90 пъти по- голямо от Юпитер! Поне да беше по- голямо от Луната или Меркурий. Ама Юпитер е направо оливане.

Ти от кога и от астрофизика зе да разбираш ве? Това да не ти е занн?

Такива се въдят только в рашастан

Gal

А жълта тиква не откриха ли?

Червена кобила.

Тя е тука ве и е открита от 12 13 години.

Чета коментарите и се чудя ако имаше статия със заглавие: "Вчера печеше слънце в Сахара" Как отново ще я завъртите за да коментирате Путин и Русия в коментарите. Изглежда на някои хора само това им е в главата.

Виновни са руските тролове, които за щяло и нещяло ни натрапваха Путин и Русия. Даже го пращаха в България да ни "освобождава". Сега си берат плодовете, които сами засяха. Гаври с жужака за щяло и нещяло. Сами сте си криви.

Ей соросоидите сте мнооо трудолюбиви. Десет реда си написал а то само кафяво.

Ние го скриваме, те го откриват.

Вчера алкашите дори откриха, че може да протестират срещу кафявото жуже.

Диаметърът на Млечния път е около 100 000 светл. години и няма как въпросното кафяво джудже, бидейки на 750 св. г. от нас, да се намира в покрайнините на галактиката!

Логиката казва, че ако ние се намирахме в края на галактиката, то и планетата щеше да се намира в края на галактиката бивайки на 750 св.г. от нас. Друг е въпросът, че не сме в края на галактиката и списачът е правил свободни съчинения.

Filip Vasilev

Да, забравих да добавя, че сме на около 27 000 св. г.от ядрото на Мл.път, т.е. много по-близо до центъра, отколкото до покрайнините му!

Тези астрономи са соросоиди. По-голямо джудже от Путин не може да има.

И в Кремъл има едно "кафяво джудже"..ха.ха

Ретрограден Меркурий ,одупена Венера , а сега кафяво джудже, света върви на свършване!!!

Хвърлям 1 поглед на главните по дагонал, и ми се мярка..."Антимафиоти откриха кафяво джудже рекордьор..." и си мисля, спукана му е работата на кафявото джудже щом са го надушили нашите антимафиоти...пък то било астрономи :)

И сега какво правим с джуджето, да го храним повече да порасне ли ???

Няма какво да чакат да бъдат откривани! Да се обаждат сами, та това са малки кафяви джуджета за Бога, а не лукови глАви :) И докато не съм забравил, Снежанка лично на мен да се обади :) че те лекарите неприлични изследвания правят :)

Астрономи откриха кафяво джудже, 90 пъти по-голямо от Юпитер Такива "джуджета" с кафяво отзад гледах се редяха на теливизинният екран през цялата предизборна нощ, които в собствените си очи са поне 900 пъти по-големи от избирателите си.

от 17-18 години го знаем джуджето. Кафяво (с фашистки убеждения), рекордьор по грабежи репресии...

туи по нашя краи му викаме лаино

Изключетлно неверен превод!!!! Питайте някой специалист моля.

това е другартката нинова,станала на кафяво джудже след толкова оакване преди изборите

jingiby

Да не е РазПутин?

Чета коментарите и плача ...

За господаря ти Путлер ли плачеш русначе под прикритие?

Не, просто тази новина много лошо съвпадна с изборите, и сега нашите бай-ганьовци са в политиканско опиянение и делириум, всичко обръщат на политика, без значение каква е новината. Че даже си въобразяват, че са забавни и хумористични едва ли не. :)))

На Посирано 20 да не се изхвърлили шефката в космоса след като се насра на изборите до уши? :)

Името му е БиБи3

не е вярно... никога не съм одил у космоса. То е невъзможно на луната да се отиде. Веднага да се опровергае е ТАСС, че кафявото джудже е в космоса.

звучи като путен

жалко за България ... с такъв материал като горния коментар ...

Само да не ми ака в тоалетната!

Вчера вече го направи.