При 100%: ГЕРБ - 32.65%, БСП - 27.20%, ОП - 9.07, ДПС - 8.99

Представители на 5 партии влизат в 44-тото НС. Това показват данните на ЦИК при обработени 100% от протоколите на районните комисии към 16.45 часа.

Обратно в новината

Коментари - При 100%: ГЕРБ - 32.65%, БСП - 27.20%, ОП - 9.07, ДПС - 8.99 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тарикатските коалицийки потънаха в блатото. Браво на Възраждане за анализа и стратегията!

Изборите бяха много добре нагласени....

А всъщност е напълно в реда на нещата ГЕРБ да е "партията", която да си изсърба докрай надробеното от ГЕРБ, не други да получат това съмнително удоволствие. За съжаление, обаче, това "сърбане" ще се състои на гърбовете на всички нас. Шокови цени на газ, електроенергия, вода - и от там на всичко останало, шоково ниско качество на пътно-строителни и ремонтни работи, саниране, оградо-строителство към Турция и т. н. В реда на нещата е ГЕРБ да си изсърба докрай надробеното. Затова допускам, че ББ може и "да не успее" да състави правителство и така да се изхлузи.

имате ли съмнение, че мъдрият български народ няма пак да го избере? докато не изгори в собствен сос няма да се отърве от "печелившата първа политическа сила". Много суров урок за всички политици.

Поне в предишния парламент имахме само една мутра на власт!!!

Патриаршето ще затрепери, когато пред Борисов се изправи да го поздрави: Конграчолейша, Ваше Преходителство, Началника да пази Вашия Трети Мандак!

Турция се опита да участва в организирани и проведени от Русия избори в България,но бе разгромена.Резултата Русия:Турция:ЕС-САЩ е 5:0:0 твърда победа на руските партии.Български не участваха.

Русия би сама себе си в лицето на АБВ. само допълвам, иначе фактите са налице.

Всяка парламентарно представена Партия-Коалиция, която стане "патерица" на ГЕРБ за да управлява, се Компроментира, като такава. ГЕРБ-арите е видно - изобщо не са ентусиазирани от тези избори. Няма го вече това "мнозинство" с което можеш да правиш "матриала на пистил". Комфорта СВЪРШИ и ще свърши съвсем. Като я Няма Лапачката, ще се разбягат - "комунисти", "седесари", "репресирани", "мутри" и най-обикновени "нагаждачи" - това Сборище наречено ГЕРБ.

Достатъчно е да прочета по градове кой град за коя партия е гласувал, за да знам, че четенето на коментари от селяни няма никакво значение за нас - гражданите :)))

Ал

Нов бардак със стари ку.виБ!? При Борисов 2 нещата не отиваха на добре, а сега с магическа пръчка Борисов 3 ще се превърне в умен и мъдър държавник? Някои явно вярват в Дядо Коледа и са хванали дикиш на лафовете за 1515 лева средна заплата. И никой не обръща внимание на обещаното, пак от Него, поскъпване на парно, вода и ток. Късмет на всички!

ЕДИНСТВЕНАТА РАБОТЕЩА КОАЛИЦИЯ КОЯТ МУТРЬО МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕДЕ Е СИК - ТИМ НАФТА - АХМЕТ ПАША ... ОБАЧЕ ТОГАВА ИДВАМЕ ДО МОЙТА ДЕТРОЙТСКА ПРИКАЗКА ЗА "ЧОРБАДЖИИТЕ И БЕЙОВЕТЕ "

Поздравления за всички който влезнаха, сега на работа. Край на еуфорията. Мажоритарната система чака да бъде приета, ние също!

КОАЛИЦИЯ ГЕРБ - ПАТРИОТИТЕ ... .... ВСИЧКО ДОБРЕ САМО ДЕТО ПАТРИОТИТЕ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ НА САПУН ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ ... И ОЩЕ ОТ ТУК ЗАПОЧВА МАЗАЛОТО :))

ПАТРИОТИТЕ В КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ :)) ... ГОЛЯМ ЦИРК ВИ ОЧАКВА - ТЕЖКО ИМ НА МАЙМУНИТЕ ОТ ЦИРКА :))

мангалите донесоха "победата" на герб

Не съм казал,но пак повтарям....СИНЕМА ГУГУ ГЕЕЕЕРП!!! ХАХАХАХААААААА ХО ХО ХО

Оказа се че протестърите от Да, България са не само градска партия печелеща в Ню Йорк, Женева и две предградия на Париж, но са отнесли кокурецията и в село Овчи мозък, Петричко с 5 от 10 гласа.

ИМАШЕ ЛОШ ПЕРИОД ЗА ПАТРИОТИТЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ, КОГАТО ЕДВАМ УСПЯВАХА ДА МИНАТ БАРИЕРАТА, НО ВСЕ ПАК ВИНАГИ СА ВЛИЗАЛИ В ПАРЛАМЕНТА, НО СЕГА Е ПО-ДОБРЕ И С ПОВЕЧЕ ДЕПУТАТИ, ЗАЩОТО СТАВАТ ВСЕ ПО-СИЛНИ!!!!!!!! ЗАПОМНЕТЕ МИ ДУМИТЕ, СЕКИ СЛЕДВАЩ МЕСЕЦ И ГОДИНА ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПО-СИЛНИ И ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН, КОГАТО ЩЕ ИМАТ НАЙ-ГОЛЯМОТО МНОЗИНСТВО И ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ 1 МЯСТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! С ВРЕМЕТО ПАТРИОТИТЕ СЕ КАЛЯВАТ В БИТКАТА И СТАВАТ СИЛНИ, А МИШКИТЕ И НЕГРАМОТНИТЕ ОТ ДЯСНО, ДОРИ СЕ ЗАКРИХА И НЕ САЩЕСТВУВАТ В ПОЛИТИКАТА ВЕЧЕ !

И САМО ВОЛЕН ОЛЕ САМО, ПАТРИОТИ ОЛЕ И САМО ВОЛЕН СИДЕРОВ ОЛЕ И САМО ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ ОБИЧАМЕ ВИ! И САМО ВОЛЕН ОЛЕ САМО, ПАТРИОТИ ОЛЕ И САМО ВОЛЕН СИДЕРОВ ОЛЕ И САМО ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ ОБИЧАМЕ ВИ! И САМО ВОЛЕН ОЛЕ САМО, ПАТРИОТИ ОЛЕ И САМО ВОЛЕН СИДЕРОВ ОЛЕ И САМО ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ ОБИЧАМЕ ВИ!

Хапчето! Зъбите и в леглото! Веднага!

докато червената армия е отатък Днепър, Сидеров ще е премиер само в лудницата. После няма да ми пука вече, щото ще са ме заровили в масов гроб..

Преброихме се: 32.65% от гласувалите са лошият материал, и не само лош, ами и с очеваден уклон към мазохизъм.

Нека Радев управлява,колкото може повече с със свой мин.съвет!!! Боко да се кара с Нинова...онез патреоти не ни интересуват... Радев да изкара поне 2-3години и Бг ще е на светлинни години от сега!!! ХО ХО ХО

Мозъчето ти дава фира!:) От комунизма ще да е...уверявам те! Комунистът е психопат по дефиниция!:)

този път народът (гласът Божий) не наказа така тежко онез, които трябва да Му служат, като им даде възможност да сглобят управление, което ще работи за интереса на България (да не верваш :-))). за т.нар. "десни" (а в същност групата на международните либераст-анархисти и крайно леви популисти) просто получиха това, което заслужиха, както клинтън. тенденцията се запазва и в България, въпреки напъните и парите хвърлени от нпо и манипулациите на прилежащите им медии на лъжата и гьобелската пропаганда..

Всички десни партии - СДС, ДСБ, ДБГ, БЗНС, губят субсидиите си. Те се явиха в коалиции на парламентарните избори и не успяха да влязат в Народното събрание. Законът за политическите партии предвижда субсидия само за коалициите, които са влезли в парламента. Заради изборната загуба и оставането под 1-процентната бариера, СДС може да загуби и емблематичната си сграда на ул. "Раковски" 134. В закона обаче не е разписано ясно дали това важи за партиите, които участват във вота в коалиции.

Ексклузивно в БЛИЦ! Най-новата статия на Кеворк Кеворкян: Корнелия загуби от Бойко - и соца е виновен. Новият кабинет: Бягство в лудостта

Абсолютно честно ви казвам!!! Там до троловете >>>,канадци бегейци и др....!!! Лично за мен е по-добре Нинова да си опонира с Радан/+другите му...Да,БГ и др/,защото тогава наистина ще се говори за ляво и дясно!!! Лично аз мисля,че ГЕРБ са някъв буламач,но не и некви автентични баш десни!!! Това го пиша от спортно уважение един вид!!! Аз винаги съм уважавал другото мнение,било то и на Костов....но и Дончева наскоро каза,че с него и е било най-трудно.... Кой разбрал-разбрал какво исках да кажа...)))) ХО ХО ХО

:)))

да направим протести и да свалим бойко, само с бсп напред :)

Като не можете с избори.....

а, ето един плъх гласувал за тиквите - е да са ти честити

Точно с 5,45 % пожарникаря от Банкя Борисов и ГЕРБ, отново смазаха партията на лъжците, крадците, мафиотите и убийците терористи БСП, начело с джадията КУРнелия...!!!!!! Съболезнования комунистически... С малко но да им държи влага дълго време на кретените комуняги от страната Позитания... А и урок за нашите "десни" кретени начело с Раданка, Димитров, Славов, Андреев и сие мушмороци, а с тях и Лукарски и реформаторите, та накрая и овенът Христо Иванов и изобщо цялата подобна измет дето се пишат десни - ОЛИГОФРЕНИТЕ НЕ МОЖАХА ДА СМЕТНАТ ЧЕ АКО СА ОБЕДИНЕНИ ЩЯХА ДА ИМАТ ПОНЕ 10 % И С ТОЛКОВА ПО МАЛКО БСП...!!!!!! И играха за отбора на КУРнелия - ДОЛНИ И ГНУСНИ ПРЕДАТЕЛИ...

Ми и ти си умен като тези дето си избираш, т.е. тиква си, нищо друго. Кое те кефи - да те управлява една мутра ли? Ми кефи се, днес е моментът, а утре ще ревеш, че пари нямаш и ти вдигат 5-орно цените, щото така било в Австрия, Германия и УСА.

Кой е гробокопачът на дясното - Бойко Борисов или Радан Кънев ?

Нали Нинова щеше да спечели изборите и да е премиер?

От Варна с преференциален вот се намърдва 4-ти от БСП - бившето ченге Иван Иванов - уволнен от службите за корупция и хванат с белязани банкноти - но после тихомълком го покриха - егати депутатите уж комунисти !!!

Не исках Бойко да печели не защото е грозен или красив, а защото сега, ще бави и чака да получи нареждане и заповеди от Брюксел Е с.. и в частност Меркел с кого да направи коалиция и кабинет.....Запомнете ми думите:Меркел му каза още преди 4 месеца , след като подаде оставката в управлението на правителството да не влизат само Патриотични организации, тоест:Обединени Патриоти, че имало опастност да изкарат мигрантите, както Виктор Орбан Унгарския примиер ! И сега Бойко освен Воля на Магарешки и Дпс вклучително, няма друг вариант,защото главата му се КОМАНДВА от Меркел! да ни е честит Турчина Карадая шеф на ДАНС

Като виждам какви помияри си избра народа - ПФ, Воля, ДПС и разбира се БСП, все пак победата на ГЕРБ е утешение от липсата на десни партии.

Е, и?!

Единственият плюс (за сега), е че народа изрита от парламента соросоидните и фашизоидни остатъци от т.н. бутикови партийки. Като първа стъпка, но краино необходима, за постигането за в бъдеще национално обединение.

Хапчетата, пи ли ги?

Абе,ако съм някъв букмейкър ще сложа коефицент 1.01 за нови избори!!! ХО ХО ХО

.абравихме да направим обединение всички срещу ГЕРБ мислейки си че ГЕРБ е бита карта но надигнаха мускули.От сега н да правим обединение всички срещу ГЕРБ като на президентските.Трябва обща коалиция всички срещу ГЕРБ .Да се обединим съединението прави силата.Делейки се губим.Всички около БСП и да свалим ГЕРБ.

И направо да възстановим член първи. Нали дрОгарю?

ГЕРБ+ОП вижте сега как Сидеров и Симеонов ще станат министри.

Резулатите от гласувалите в чужбина доказаха категорично, че няма НИКАКВО изтичане на мозъци от България.

ама май има и ниска избирателна активноност , без да броим Турция!? Така че , маи няма полза от тях и трябва да се забрано хора с двойно гражданство да гласуват. В някои демократични страни, го има това.

Смятам просто, че трябва са има принцип на уседналост и за парламентарните избори. Човек с двойно гражданство, ако не е бил поне един път годишно в България за избирателния цикъл от 4 години, да няма право да гласува извън България. Хора които не си идват не могат да се ориентират в обстановката. Това е просто и ясно, само от фалшивите новини от фейсбук не става да си информиран.

не може да е истина .Санирането вероятно е осигурлило купени избори.Този мащабен грабеж да не влезе в изборните манипулации?Правят се безсмислени неща от които може да се краде и да се купуват избори.Източи всичко тоя хрантутин варварски.

В Англия и в Германия пак ГЕРБ ли санират блоковете?

И там в Англия и Германия санират бе тъпак. И там има стари сгради и там ими панелни жилища. Ти какво си мислиш, че всичко там е лъскаво както ти го показват ли?!

Аз не страдам,партията е на власт:) Е оцветена е с не традиционни цветове,но то,пълно щастие няма! Да го духат бедните,различните,заблудените,умните,можещите! Да живее кликата,консуматорите и "платения електорат"...Е последните,две години напред ще са на диета,но това е полезно не за здравето,а за следващите предстрочни избори!:)

Простият народ, пак си избра простия бойко , после да не протестирате за какво ли не !? Явно ви кефи ПОЛИТИЧЕСКИЯТ МАЗОХИЗЪМ НА лицемерните гербери досега. Да сме с наведени глави пред този ес, да правим всичко което казва , без да тропнем по масата и да си кажем нашата позиция по важните за наса неща. Заради ниската избирателна активност герберите пак искат да упраляват.

Сега ББ ако е истински тарикат, може да свали партийната субсидия до един лев за глас! Ясно е, че в ГЕРБ има много акумулирани средства, защото те на практика къмпания не водят! Народът ще вика "осанна" и рейтингът му пак ще е в небесата! Най-много ще пострада от това БСП, защото те вложиха огромен ресурс за постигането на недостижимата за тях цел, да станат първи! Тези средства са безвъзвратно загубени и при един следващ тур на практика ще се окажат без финансиране и ще трябва да отстъпя сградата на Позитано! Всичко е в ръцете на Борисов - и ножа, и хляба!

Ти като си ясновидец, имаш ли поне едно око ?

КАТО ГИ НЯМА РФ И АБВ , .... СЕГА КОЙ ЩЕ МУ Е ОПРАВДАНИЕТО НА МУТРЬО ???? ... ОСТАНА САМО ПО ПОТНИК БОСС :))

С РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЕЗИ ИЗБОРИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗА, ЧЕ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ СИ И УЧАСТТА СИ!

Та значи Волен Сидеров вътре.. Радан, Мигленчето и Трайчо вън! Е гати майтапа!

Това не е майтап, а Българите постепенно се вразумяват, макар, че трябва на следващи избори и Боко да е извън борда!

Над 900 хиляди са гласували за палачите на България - комунистите. Това е народ от шизофреници. Терминал 2 е единственото спасение.

това е единствената отешителна новина след тежкия погром на манипулаторите от ГЕРБ.Изфабрикувани резултати.Купили са секции вероятно.Ще се разбере .Товзи тормоз не може да продължава.Граажданско неподчие трябва да се организира срещу статуквото.

Аре не се прай, буклук! Ако имаше възможност да си заминал сто пъти ама буклуците много, много и там не ги искат! За 27 години съсипахте татковината и пак ревете че комунистите ви виновни! Ех защо затовориха Белене!

То Нинова и Боко са ясни,ама да спамна-САМО ЦСКА!!! ;-) ХО ХО ХО

След приключването и обявяването на резултатите от изборите и завръщането в реалноста, не закъсня и първият хладен полъх след "последния избор". ДЕКЕВР съобщи, че е наложително ново поскъпване на парно и топла вода за абонатите на топлофикациите на газ". Поскъпване на топлинната енергия се предлагало в доклад на експерти от Комисията за енергийно и водно регулиране. Причината е в предложеното поскъпване на цената на природния газ с близо 30%. Предложената нова цена на газа можело да се отрази и в леко повишение на цените на тока. Забелязва се и поскъпване на някои основни хранителни продукти и зеленчуците.