Само една партия извън НС ще вземе субсидия

Една единствена партия от всички, които останаха извън Народното събрание, ще получи държавна субсидия, показват резултатите от изборите.

Обратно в новината

Коментари - Само една партия извън НС ще вземе субсидия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключително много се радвам от резултата на арогантното, нагло предизборно поведение на АБВ-истите, Движение 21, на ДОСТ и коалицията му с Касим Даловата партия, съжалявам за неудовлетворителния резултат на реформаторите и Светльо Витков, но не съжалявам за резултатите и най-вече за бъдещето на разколника Кънев, неубедителния и предизборно горделив Хр. Иванов!! Сега постфактум ев. си отваря портичката, но едва ли и улично куче би я прекрачила!!

Винаги има Възраждане... И с "Възраждане" да възродим България!!! П.П. Парите да се вземат и да се дадат на социални дейности, з най-отритнатите българи от живота. С който жест, още повече избиратели ще изберат истинското!!!

В отминалата кампания безпаричието им личеше отвсякъде. Да си оставят по 1 лв. на глас за офис разходи, а останалите за благотворителност, но публична!

да ги видим умните и красиви "градски" десни, далеч от кацата с меда и без осигурените от държавата офиси и субсидии!

ЛАЛАДЖИИ!!!

11 лв на глас копелетс

Добре, само някой от тия експертите от телевизора да обясни защо по всички телевизии ни надуха главите с Реформатори, Нови Републики, 21 движения, Да Българии, АБВта и т.н. А те имат по-малък резултат дори от Възраждане, ако се явят самостоятелно на избори. Малко в сянка го държат май.

"Циганската" ложа ще изчезне...ужас, голяма емблема беше на далаверите и схемите докарали бг до този хал днес, иначе нека преподаваме в НБУ, смрад и гадост от тази партия. П.П. Къде изчезна г-н Софиянски?

Успех "Възраждане"! Хората ви обичат. Бъдещето е пред Вас.

Копейкин,продажникът и ЛЪЖЕЦЪТ трябва да бъде съден!!!Фашизиран,гнусен татарин!То му личи че не е българин!

Полека бе помияр, ще получиш инфаркт от злоба.

Благодаря за статията .Кратко,точно и ясно се е изказал журналистът .Браво.

Лошо. Сега трябва да пускаме СеМеСе-та, да събираме помощи и да организираме дарителски акции в подкрепа на тези, които не успяха да се пласират на държавната ясла!

Най ми е смешно как хипокрокодил се прецакаха! Но така им се пада заради тази безпринципна коалиция която направиха с менгеле, само и само да се докопат до някаква власт! Както се казва лаком Г, два К побира! А Възраждане наистина заслужават да са в парламента, макар и като опозиция!

Поздравления за "Възраждане"! Партия без никакви субсидии, разчитаща единствено на симпатиите на хората. Продължавайте така! Бъдещето ви е гарантирано, стига да останете на позициите си!

" СДС може да загуби и емблематичната си сграда на ул. "Раковски" 134" Много жалко! ЕвГений Бакърджиев не трябваше да бута мавзолея през 1999 г. Сега можеха да се нанесат там като мумии!

Идеята СДС работеше неуморно и профаноустойчиво, предателоустойчиво 30 години. Стигна до 2,00, 3,00% Може би ще живее вечно в сърцата ни, но времето изглежда идва и трябва да се свърши с чест. Време е за нови хора и нови идеи, Карл Маркс отдавна е мъртъв, както и комунизмът му. Време е за нова крачка напред и дано да не отнеме толкова животи, колкото заради Карл Маркс.

кое? ИМАМ ЗА ТЕБ ЕНА НОВИНА: ДОРИ ДНЕС, ПЕЧЕЛИМ ПАРИ ЩОТ КНИГАТА МУ "КАПИТАЛЪТ" е баш тва: ръководство за речелене на пари.... чети капиталът, стани богат. Нема друга системна схема за правене на пари. или поне - нема по-добре обеснена схема.

Хората без стратегическо мислене имат много точна представа за това, кое не им харесва. Пример - субсидирането на десните партии. Капацитета им обаче стига дотам. Не могат да продължат нататък, какво следва от отпадането на държавната субсидия и как ще се финансират. Предполагам, че вариантът, че избирателите им ще преминат към други партии, защото те са представени в парламента, а деснити не са, се изключва, поне от гледна точка на факта, че парламента не е с кой знае какъв рейтинг! Друг подобен пример е "провълът на неолибералния и мултикулутрален модел в Западна Европа". Очакването, че този модел е обречен и Западните държави ще престанат да са либерални или мултикултурални, ако изборите се спечелят от политици като Путин, Тръмп, Орбан, Льо Пен е абсурдно. Възможно ли е примерно Русия да стане еднонационална или еднорелигиозна държава, или етническите руснаци да имат повече права от гражданите и от някой друг етнос? Същото се отнася и за САЩ, Франция и т.н. и това изобщо не зависи от виждането или разбирането на президента. Това са дадености, като природните явления. Примерно, отношението на президента не влияе върху земетресенията или ураганите.

Трябва да се вземе от измисленото СДС и да се даде за да получава столицата някакви пари за например детски площадки или благоустройство на пенсионерските градинки и клубове ! СДС не съществува и това е!

1. Филип Димитров философът и Желю Желев философът = двама идеалисти, съсипаха синята идея, бленувана от цяла България. ИЗВОДЪТ: С идеали не се управлява държава! Идеалисти и философи съсипаха България! Наивници! ДОКАЗАТЕЛСТВА: 1.Тези двамката се надупиха на САЩ и НАТО съответно, подписаха договори за разоръжаване и съсгипаха българската армия, граници и сигурност, като прескочиха Европа и бившият съюзник Германия. 2. Червеният Костов, бленуващ власт в БСП се договаря с А. Луканов да съсипе СДС, предлага на идеалиста Ф. Димитров да поиска вот на доверие в Парламента, губи го и ГУБИ и ПРЕДАВА СИНЯТА ИДЕЯ и Гласа и ИДЕАЛА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, възкачил го на власт. Така от червен, Костов СТАНА ТЪМНОСИН, разпродал ДЪРЖАВНОТО БОГАТСТВО за жълти стотинки/1 млрд/, вместо за поне 30 млрд, без условия и изисквания за дейност и икономика. СЛЕДВА: ГЛАД. ЕМИГРИРАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ. КОРУПЦИЯ. ДЕМОГРАФСКИ СРИВ. БЕДНОСТ - ПЕРМАНЕНТНА. ИДВАНЕТО НА ВЛАСТ НА ОЩЕ ЕДИН ГРАБИТЕЛ чрез Носталгията - САКСКОБУРГОТСКИ и ЮПИТЕТА , които трябваше да подготвят проектите за усвояването на евросредствата при влизането в ЕС. ТОВА НЕ СЕ СЛУЧИ, въпреки че същите само ТОВА ПРОЕКТИРАНЕ бяха учили в английските топ-университети. СЛЕДВАЩИЯТ СТАНИШЕВ усвои 0.1-2 % от европарите, поради липса на одобрени проекти. Това беше пагубно за изнемощялата, приватизирана=неработеща икономика от Костов. РЕЗУЛТАТЪТ: Масово напускане на образованите и трудолюбиви БЪЛГАРИ от страната.

Да, Костов въведе валутния борд и спаси българите от Червените финансови пирамиди, създадени от бившата ДС. НО.... НЕ УСПЯ да зададе условия, уговорки, задачи за създаване на икономика от налапалите се с бившите държавни предприятия директорчета, ДС и връзкари - всичките негодни, свикнали да харчат и управляват в СОЦ-а държавни пари с белите си якички и ръчички. ТЕЗИ НЕГОДНИЦИ СЪСИПАХА БЪЛГАРИЯ. Взеха ДЪРЖАВНО БОГАТСТВО, НО.... НЕ ГО РАЗВИХА .... НЕ ПРОРАБОТИХА ФАБРИКИ С БАЗИ, С МАШИНИ..... А нямаше изрични условия ЗА ОТНЕМАНЕТО ИМ, в случай, че не ги развиват в полза на обществото и безработицата.

Такава Партия СДС не съществува от деня в който черния циганин Иван 5% разцепи умишлено СДС и си направи Партийка ДСБ и започна да разрушава България и да я раздава за жълти стотинки ! Мислех че нямат сграда , а те имали ! Взимайте я цялата тези маймуни крадливи трябва да изчезнат завинаги заедно с техните Лидери !

Комунягите няма да мирясат, докато не изпълнят мисията си подета 1944-та - да прогонят всичко българско и в бивша България да останат само цигани, турци и руски офицери от ФСБ и Червената армия по морето.

Това го направвиха седесарите и герберасите.

Абе бесепарогей! За вас кльоновете, стрелбата по границата и изходните визи ли са признак за любов и стабилност в Родината? Първите емигранти хукнаха да бягат от НРБ, докато БКП още си правеше 14-тия конгрес!

Че са вече без субсидии вечните лапачи може само да ни радва!

Вечните лапачи са баш червените - лапнали властта от 1944-та!

След провала на десните партии е крайно време за завръщането на ЗЕН МАСТЪРА на българската политическа сцена.Само той може да се изправи срещу грозящата ни все повече руска опасност - само той може да се изправи срещу руснаците и техните подлоги тук

Виж какво човек - един дебел партиец от Пазарджишко е казал на една позната 1990-та година - "Не си губи моето момиче да ходиш на митинги. Сега ще ви управляваме с парите си." И наистина така стана - всяки опит да се направи нещо, което не е свързано и под властта на БКП номенклатурата и ДС бива удавено в тотално оплюване от всички клиентелски медии на номенклатурата. Прави са комунетата като плюят демокрацията - комунистическата демокраия в България - не е никаква демокрация.

КОЙТО РАБОТИ СРЕЩУ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА,Е АУТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА!!!

не е зле! това означава , всички русофили вън!

БСП?

как ще се издържат професионалните политици ?

Kalin

СДС не съществува реално от над 10 години и ми е чудно как изобщо още е там в тази сграда.

Ахахаха,руснаците си отглеждат още една партия.Резерва за в бъдеще,случайно ако някоя от сегашните кривне от пътя

Единствената проБългарска партия ! В следващия парламент ще имат доминираща роля ! Съвсем скоро :))))

Абе вътре всички русофили бе...каква пробългарска партия

Утайките тръгнаха по канален ред.Следващия път ще си бъдат в шахтата

Според мен не трябваше да се отказват от субсидията - непрекъснато някой събира пари за лечение. Сега парите ще се върнат в бюджета и ще отидат я за саниране, я за някоя друга политкоректна глупост.

Наема на тази сграда на снимката се плаща от чужди фондации. Субсидията отива за съвсем друго.

Да поддържаш крадеца на Инат - хахахахахахахах

Искам да изразя своята благодарност на мъдрия български народ ,че най-после изхвърли от парламента талибаните на дивашкия преход ,така наречените "десни " ! Освен тази прекрасна новина сега разбирам ,че ще останат и без държавана субсидия ,което е чудесно ! Продажните медии повече няма да ни занимават с така нареченото "дясно " .. Няма да им слушаме идиотските клишета "реформи" ,без да имат идея какво да се прави , "съдебната система е била виновна за корупцията " ,когато те я узакониха , "комунизма бил виновен " за това че са некадърни дебили , "ДС ги преследвала" ,когато навремето са били същите помияри както и сега и са доносничели ,"пазара щял да реши всичко и по-малко държава " ,а те през това време да крадат държавното и да не правят нищо за развитието на икономиката и държавата ..и тн..

Ами с такова говорене ще го докараме до гражданска война. Как мислиш ще позволя на някой сульо да ми говори така Олигофрен такъв

И защо бе суек да не ти говорят така? Къв си ти бе?

Много точен коментар

Помиярите се насъбрахте тука душите си задниците и се кефите на миризмата си :))))) Обаче до края на годината още няколко хиляди млади българи ще напуснат с еднопосочен билет към Запада!

Тия може да се окажат истински патриоти. Има го в тубето - ПП ''Възраждане'' се отказа от спечелена субсидия в размер на 1, 666, 764 лeвa!

Пичове, начи оставаме само на кинтите на дедо Сорос, ама те стигат само за 100-тина избрани.

Скандала с криенето на Възраждане става все по-голям! Какво се оказа че Възраждане ще вземе субсидия и има право на сграда, за разлика от прехвалените в медиите соросоидни партии, които се самоубиха съвсем! На практика, Възраждане е по-важна от тези партии, защото те участваха на изборите в коалиции. Дай България беше в коалиция със зелените и розовите и като разделим резултата им на 3 се оказва че за самата Дай България са гласували 0.96%, по-малко от Възраждане! И то при условие че в Дай България Сорос и Америка за България наливаха милиони, бяха лансирани навсякъде от соросоидните медии и имаха много реклами и участия в медиите. Възраждане са направили тоя процент само с 5000 лв., една страница в интернет, един профил във ФБ и няколко листовки и без никакви участия в националните медии и социаологическите проучвания. На практика, Възраждане излиза 4-та самостоятелна партия след ГЕРБ, ДПС и Воля. Всичко останало е коалиции. И макар че в интернет се знаеше че има голям интерес към Възраждане, те бяха скрити нарочно от националните медии и всички социологически агенции, за което ЦИК трябва да ги глоби незабавно! Сградата на СДС да бъде дадена на Възраждане, като много по-важна партия от СДС!

Ами, Щото са Дай а не Да, колега.

Преди изборите предрекох че се готви изцяло проруски парламент - ГЕРБ,БСП,ДПС,Патриоти и Марешки - и петте партии са проруски. Възраждане е финансирана от Русия подобно на Атака преди 12 години.Успяха да ги докарат субсидия за да не им дават повече пари - но какво пък,ако не им се дават руски пари на руснаците ,винаги може да спретнат един фалит на още някоя банка ...и да си финансират проруските предатели в България

а за бсп и нейната коалиция какво ще кажеш?

Дирчо

За коалиция БСП/Америка за България какво да кажа - соросоиди отвсякъде, които се провалиха на изборите. Най-вече заради мошеника Радев, големия приятел на Русия (хаххаха) и смешното служебно правителство на идиота Герджиков. Още като видях служебното правителство на Соломон Паша и разбрах че БСП губят изборите! Що се отнася до темата, в коалицията БСП/Америка за България има 6 партии, което математически означава че партия БСП е взела само 4.53% или около 160 000 гласа!

Това е коалиция с НПСД бе

Единствената партия с почтени и интелигентни хора. Сигурен съм , че са жертва на фалшификация . С удоволствие гласувах за Костадин Костадинов , доц.Минчо Христов и Стела Банкова . Всичките ми роднини , приятели , познати , колеги и съседи - също . Получиха и доста гласове от чужбина . След някой и друг месец пак ще гласувам за тях . Възраждане е бъдещето . Промяната , която чакаме от десетилетия . Оптимист съм ! Добрата новина е , че се отървахме и от " екзактния " козел и от шломските нпо-фекалки , замаскирани като десни групировки . Няма е кукунева , дебилния лукчо , шмъркан , колю бардака ..... Да се готвят червените чугуни и гербавите калинки :)))) Едно добро начало за България .

Сините болшевики умряха. СДС умря. Послееден ваалс, сбогом любиима! 45 години стигат! Който гроб копоае другиму сам пада в него.

И гроб ще умрат по същия начин след някоя и друга година. Само БСП ще останат вечни.

само ти ли не знаеш, че столетницата отдавна е мъртва?

"А заблудените демократи, бяхме един милион на Орлов мост" - точно и добре казано. Ще добавя, че освен "всички български мафиоти" и останалта мърша в България "са ми кристално ясни".

Гоцевите ренегати мосю дьо ла фонтен Румен Петков и селяндурката Татяна Дончова се оттекоха в клоаката во веки веков. Жалко за Костантин Проданов. Изглежда умно момче.

Явно не е толкова умен, а само изглежда. Първанов се опита да се скрие зад гърба на това момче след изборното фиаско.

Отказват се да ползват субсидията - току що съобщиха

И аз се размечтах...

Kакво мy беше на Витков в СОС, и субсидия си имаше, ма и той се полакоми и с кой се хвана - ха ха....Купи си фабрика на 9-ти септември

Сбогом, Лукарски!

отявлени българомразци от сорта на мИтоди Андреев, ефенди мИхайлов и хибридния мокет нИколай Ненчов са вън от парламента.

Тия изпражнения може и да не ги споменаваме

Ако толкова държат да запазят сградата да отделят една мъничка част от откраднатото през прехода и да си я купят по пазарни цени.

ГОНЕТЕ СЕДЕРАСТИТЕ ОТ РАКОВСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

че в България няма нормална проевропейска партия ?

Е, това вече е тъжното. А радостното е , че откровенни бандити и циници, маскирани , като демократи под абревиатурата СДС,нямат да крадат от нашите пари, пък било това и законно

Затова пък герп "успешно" и патриотично усвоява еврофондове, санира жилища, фалира банки, прозрачни медии,..., абе въобще най-честните хора ?

Кражби в бг. Това не е сериозно. Кой краде в бг-то бе. луд ли си ненормален?

Мдам, преди 25 години същите тези дойдоха като аслани. Със синьото лъвче, помните ли го? С мощни шутове по комунистите, с комунистически кожи по стените, с малко, но завинаги... Не засадиха дърво, а изсякоха горите. Не построиха къща, а сринаха заводите. Не отгледаха дете, а прогониха хиляди и хиляди. И днес вятърът развява само шепа синя прах. Поука за всеки, който може да се учи.

До 1997г. "заводите" бяха източени от създадените от кагебе/десе проруски групировки. А пък любимите ви БГА, Кремиковци, Нефтохим, БТК, Фармациите, Тежката химия,..., бяха натрупали огромни задължения. Скромно се пропуска и масовата приватизация на жан виденов.

TIREX

приватизацията я почна филип димитров а костов я завърши Виденов бе най читавият мин пред . затова го и махнаха. бе спрял парите на отворено общество. 20 милиона лева на година.

Тази сграда беше построена за цели в областта на икономиката. После СДС си я хареса и обсеби, но тъй като него почти го няма, редно е да бъде върната към първоначалното си предназначение.

Ами сега ???

Възрожденци, скоро ще имате доста пари. Бъдете разумни и пестеливи!