Цачева изместена назад в листата, може да не влезе в НС

Бившият председател на парламента Цецка Цачева е изместена с преференция от второто място в листата на ГЕРБ в Плевен и може да не стане пак депутат.

Обратно в новината

Коментари - Цачева изместена назад в листата, може да не влезе в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Супер, една негативна личност по малко. Жалко че Цветанов остава!!!

За малко и другата противна мутра Цв. Цв. да отпадне ама му се размина за разлика от на нас - пак ще се наложи да го изтърпяваме в публичното пространство.

Покрай всичката гнусотия станала на тези избори, оставаше Цеци Майката,Бъчи и още няколко други Недоразвмения да се появят в парламента и кочината ще е пълна.

Абе Московски далаверата по добре да не става министър,че и депутат му е много!Такава грандиозна разсипия на БДЖ,гротеска барабар с няколко пъти уволнените за безстопанственост директори които с цялото си нахалство всеки път Московски връща,въпреки че работниците са против,а некадърността и безобразията видни!

Още един път виждаме,че Радев стана президент не случайно. За него са гласували дори и избирателите на Герб.

...колкото по-малко цецки толкова по-добре за BалгарIя !!!

Баба Цеца и недоразумението Бъчварова няма да влязат в парламента - хахахахах! Изборите почват да ми харесват все повече и повече!

И МенТа също.

"Уморените коне ги убиват, нали?"..... Благодарност по сикаджийски!:)

ЛЕЛЕ ,БОЖЕ, СЕГА БОЙКО БОРИСОВ КАТО ПОВЛЕЧЕ ВСИЧКИТЕ КИФЛИ И ЧУКОВЕ, НАПРАВО НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАК ЩЕ ГИ ИЗТЪРПИМЕ

ей какво й е на жената. вие много ли сте идеални. виждали сме я-сериозна е, ама май в днешно време да си сериозен, отзивчив и малко приказлив е нещо лошо. юрист добър. а имала болница в Плевен. и кво от това. нима атанасова няма няколко болница ,съпругът й, ама тя става, а Цачева не става. не стават сериозните. Жива и здрава

TIREX

талпата победи ламбо явно си я харесват лумпените.

TIREX

цитат "а трети става бизнесменът Чавдар Велинов, който слиза от десето на трето място. " уроди а не дописници.

хич да не влезе,отвратителна е ,а съяо и Мента Стоянова е отврат

Дочух, че и тая кифла е изместена от преференциите. Дано!

Имам предложение - делово! Да бъде незабавно отдадена заповед до правилните медии - телевизии, радиа, пр., да излъчват две денонощия репортажи, интервюта и анкети в подкрепа на тетка Цачева. Ако срещнете трудности, потърсете Тони Филипов, д-р! Той ще бъде в помощ - неотложна! А дали Бойко не я е отсвирил? Вие как мислите?! Защото лЕмончето, след като се изтиска, се изхвърля, нали? А може и малко помощи да й бъдат събрани - човешко и другарско е!

Дори гербаджийте не искат Цачева, Цв.Цв. и Лиляна, но вожда продължава да ги натрапва на хората!

Е как така - толкова 'компетентен и ерудиран специалист'. Какво ще правим сега? О ЦЦ на кого ни остави, оооо

И Румяна Шматката изпаднала. С Тетка Цачева ще основават Клуб на дъртите кобри.

Не обиждай кобрите - в тях има инстинкт за живот. Няма животно под голия охлюв, по-точно нямаше преди подобни твари да се прогласят по БГ Народното събрание. Може да им се измисли име - Семейство плужекомедузки или подобно.

Имат нещо общо - отровата. Дори кобрите отстъпват на двете урунгелки.

А Мента Стоянова къде я забрави?

Искрено се надявам онова ококорено недоразумение да не е пак министър, а за тетката ми е все тая - така или иначе си е посмешище, но вероятно ще идадат някой и друг мерцедес г класа да си друса телесата в наааай-лоши случай и ще я пенсионират

ЕТ "ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА" - Запълвам дупки всякакви.

Тоя дето я е изместил ще да си намери ''мястото'' и цецето ще се уреди защото макар хората много да я ''обичат'' и нея и боко наглостта и нахалството са повече...

Запомнете, че Плевен НЕ Е роден град на Тетка. В Плевен такива не се раждат! Ама и от родното ѝ ловешко село Драгана повечето хора гласуваха против нея на президентските избори. Ние само ѝ берем срама, но добро така и не видяхме за толкоз години, докато беше Първи /съгласно Конституцията/ човек в държавата. И не мислете, че Тетката ще гладува без депутатска заплата - жената си има частна болница "Св. Пантелеймон" в Плевен.

Не се залъгвайте господа и не манипулирайте защото мамата няма как да не я курдишат пак за някакъв натискаш звънец срещу голяма заплата и бонуси..Щом допуснахте мутрите и мутресите да се върнат не жалете цинично...

Леля Цецка беше сравнително добър председател на НС, но няма как да загърбиш народния вот. Народът й каза ясно и категорично: "Не те искаме!" Ако беше наистина почтена, трябваше да си подаде оставката веднага след президентските избори. Сега за втори път, при това избирателите на нейната собствена партия от нейния роден град й казват: "Не те искаме, Цецке". Какъв ли гьонсурат трябва да си, за да тръгнеш отново да се натискаш за парламента с изкуствени схеми, а камо ли пък за шеф на парламента?

Народът й каза ясно и категорично: "Не те искаме!" - я посмали малко, една част ѝ каза това, разликата с онзи ръб не беше много голяма.

Запомнете, че Плевен НЕ Е роден град на Тетка. В Плевен такива не се раждат! Ама и от родното ѝ ловешко село Драгана повечето хора гласуваха продив нея на президентските избори. Ние само ѝ берем срама, но добро така и не видяхме за толкоз години, докато беше Първи съгласно Конституцията човек в държавата. И не мислете, че Тетката ще гладува без депутатска заплата - жената си има частна болница "Св. Пантелеймон" в Плевен.

А, дано! Ана, едва ли! Нали им трябва на ГЕРБ такъв Председател на НС, като нея! Тя е елитен кадър на ГЕРБ! Представете си останалите.

Не бързайте да се радвате, бате Боко ще и намеи място на майката я Брюксел, я някое министерско кресло. От такива няма лесно отърване.

Има едно вакантно место за еврокомисар при това за жена, там тя ще прослави България.

разбира се , всичко е по план. Това сигурно се прави, за да може, когато сиган или турчин грабне подобни постове да си казваме - оо, пак добре, че поне разкараха ония пачи. Иначе не виждам логика най-големите кретени да са управници на БГ ??

Моментът в който пусна сълзи на дебата с Радев и сподели за първи път тайната за дядо си, а както се оказа - и друг път я е споделяла и то без сълзи - ами това ми беше достатъчно. Без значение гербаджийка или не, като човек не става.

А знаеш ли колко труди репетиции и е струвала тази сълза ???

Трябва да я вкарат някак! ГЕРБ без Цецка ще е като свинче без звънче...

"Исках да гласувам за нея , но нямах желание" както каза един виден българин с индийски корени.

С рИмски произход ...

След като БСП взе още един мандат на Патреотите (вече с 26 бр.), излиза, че гласуваш за ГРОБ, но получаваш Атака и Марешки. Честито на тримата младоженци!

Бойко не си прав нито ти ни Цвъчко как така ЦЕЦЕТО майката де не влезе защо не и дадохте някъде и водещо място, милата майка защо я изоставихте ами требеше и у друг раьон да я пишете - май си отмъщавате че ви подведе при президенските избори - просто я УПОТРЕБИХТЕ

Ха дано, че като пусна телевизорът и видя народното събрание, все ми се струва , че съм на партийно събрание!

НЕ МИСЛЕТЕ ЗА ДРУГАРКАТА ЦАЧЕВА, ЩЕ СТАВА ЕВРО-КОМИСАР,ЗАЩОТО ВЛАДЕЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЕЗИК!!!

Збогом Цецке , няма НС ,ще те правим Министър на Изгорялото лъжливо Министерство ! Най тъпата и нагла жена в историята на Парламентаризма в България !

Това е прекрасна новина , вчера е имало бой между ромите в Буковлък ! Там ЦЦачева е искала на бюлетината да и задраскат 2 , а цганите искали по 20 лева допълнително !

Ееех, мъка, мъка, мъка....

Шило

Я, майката на нацията остана само адв. Цачева от АК Плевен. Голям номер и врътнаха.

И друг път съм те хващал.Но!Който и да е гръмнал ген.Луков навремето,е свършил една добра работа за България! Ако можеш да мислиш ще ме разбереш.Нищо,че си фен на фашагата.

Не разбрахте ли, че Леля Цачка (добра или лоша) е отсвирена отдавна. От инженерния проект БКП-2=ГЕРБ такива казуси ни ги сервират планомерно. Защото от "движение", създадено от Душана Здравкова и други партай-геносета досега те си ги режат (им ги режат опашките)! Очаквам много скоро ГЕРБ да далдисат (да се удавят) във всенародната любов и да си отидат "тържествено" както ТЖ си отиде на 10.11.1989 г.

Плевенския квартал "Старгъзия", където е израсла легендарната парти-мъжемелачка Цецка, чака нейната особа, за Старейшина, на месната Гробарска структура.

Но никой не мож я измести от нашите сърца

мутрафона ще намери начин да уреди рабфакнатата партийна секретарка цацка

Аз смятам, че достойно ще се справи с Вътрешното Министерство! Да не би да е по-лоша от предишната социоложка? РабФак-ът е школа, която произвежда само "дялани камъни"!

Не гледай само удобните ти секции, а дай инфо за всички секции в Плевен, да си ги сметнем тука. Казах.

Може да не влезе в НС, но току виж я направили министър.

министерство на тъпанарството,идеална ще е !

Слава Богу!

Хак да и е на Майката на нацията!

Депутатът Клаус Шрамайер каза:Не мога да разбера българите.Е,то и ние не можем да се разберем,та какво остава за другите.

Жал ми е за нея, уморените коне ги убиват, нали, имаше такъв филм.

Моля, без обидни аналогии! Конят е умно и елегантно същество, за разлика от ...

Добре де, тя няма ли да си направи извод, че не я искат хората? Да се оттегли и толкова. Нямам нищо против нея като човек--просто има морален момент в това. Хайде да каже край и толкова. Еми така де...

удари по звънчето и преброй гласовете !

Еми пазим и мястото за партиен секретар.

Значи ще стани министър! Кво се кахърите, че и цяла статия? Какво Народно Събрание ще е без майката на нацията????

А има и друг вариант- Цачева да стане министър. Сега е нейния ред, нали вече е заслужила? Аз я виждам като новия/та министър/ка на МВР-то!!!

Верно бе, как не се сетих! :) Но помисли, дали пък не става и за външен....?