Задържаха кмет от ДПС за купуване на гласове

Районната прокуратура в Провадия задържа за срок до 72 часа кмета на село Снежина Ахмед Идриз за купаване на гласове.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха кмет от ДПС за купуване на гласове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В нашата мила Родина, таквиз неща не стават! Особено при ДПС - това е невъзможно! Недейте така, че онзи нехранимайко от един комитет финландски, само това и чака. Пък и колко тунеядци има надиплени след онзи Красимир?! Като че ли и пари имат, нали? Така, така...Внимателно!!!!

loyola

А какво да кажем за това, че ръководният ешалон на Столична община участва в работно време в политическа агитация в полза на Герб ?

Най-добре е да не гласуват българите в чужбина, независимо къде са - защо те да определят кой да управлява Бг, след като те не живеят в тази страна? Да отпадне и двойното граждансво, защото видяхме, че може да се гласува едновременно в Турция, Гърция и у нас!

А пък на село мъжът на кметицата ( не знам тя от коя партия е , защото обиколи всички , които оценяват определени нейни умения, за да се добере до поста), та законният и съпруг цял ден извозва с личната си кола бабите, за да гласуват. Пред очите на цялото село - там няма срам, няма закон - има само страх.

много малко! Една друга партия още на по-предишните избори даваше по 50. Но много бързо свършваха.

как никой мене ни ма корумпира ве?

... има вреве, първо ще те узурпират...

Коалиция за България - БСП, Евророма, ДПС - трите ромски партии в НРБ!

Мхмхм - сигурно затова безспорен победител в циганския вот е ГЕРБ

Само от ДПС ли? И само по 20 лева. Това някаква шега ли е? Ами другите тарикати, кога ще ги хванат и по колко кинти са давали?

"Другите' от Филиповци и Столипиново ,не ги видяхме.

От ДПС?Че те не бяха ли добрите?Всевъзможни ''професори'', разбира се от другарската банда, се скъсваха да обясняват как да се гласува за ДъПъСъ е добре, а за ДОСТ е зле..Още малко и да им повярва човек..

Заловен ЕДИН брой кмет. Ден след изборите.

мюсюлманите вече над милион ли са?От вясъкъде мюсюлмани избират ДПС ДОСТ ГЕРБ .То е нещо страшно.Давайте да викаме руснаците да ни освобождават. Не се издържа вече.

Ми щото все чакаме някой да ни освобождава, за тва сме на тва дередже. И вместо да броиш мохамеданите, си задай въпроса: колко от твоите приятели бяха за гъби, на почивка, на риба, пред телевизора, или просто се рееха в апатия? Щото проблема не е у другите, а у нас си. И ония горе го използват както им е угодно.

Въх! Не думай - ми нали сопола каза, че са най-новите патриоти на България, пък мурафетите им старите?;)) Ми не мо'й така, ага, трябваше да оставиш "народа" да те припознае и да гласува за теб, пък ти - само с 20 лева искаш да си купиш народната любов;))

това е лъжа - дпс да купува гласове , се едно да обвиниш местан че е създал турска партия ( дост ) в България . това е расизъм и не демократично обвинение . ако не ми вярвате питайте ердоган

не е ли пак ДОСТ, както сутринта обявиха по бТВ

Затвор за тоя, как само 20 лв. началниците му да ли да дава по 50лв. Той си прави 30 лв. каше ! Егати корупцията !

а за тия , дето са платили милиони - кресло в Народното събрание или правителството

Само този ли хванаха, вчера от репортажите стана ясно, че на много места се е осъществявал пазар на гласове,....а Лютвито не е ли купувал? Би трябвало да анулират гласовете на цялата партия из цялата страна.

щом дпс почна да подкупва турците да гласуват за дпс , наистина работата на доган е зле! на следващите избори ще си сменят местата с дост!

На следващите избори няма да има ДПС и ДОСТ.

"Другите' от Филиповци и Столипиново ,не ги видяхме.

Освен задължително гласуване , ще въведем и задължително гласуване за ГЕРБ.

Гаранция 100%, че няма да го осъдят. Съдът ще счете, че няма достатъчно доказателства по делото....!?! / А Съдът е отговорен да се съберът .../

ама ти не знаеш ли , че хората му дадоха по някой лев да си купи нов костюм за изборите и сега той си им ги връща.....къде е престъплението? Бялото е черно, не разбра ли за 27 години?

и политически престъпници Ясно е ЗАТВОР, ЗАТВОР, ЗАТВОР 5 години

А тези купени гласове няма ли да отпаднат - нали това е престъпление, според закона?

Как проверяват дали си гласувал за партията?

Няма значение за кого си гласувал, важното е, че си си продал гласа.

Купуването и продаване на гласове е далавера.

Знаят на колко души от конкретен списък са дали пари да гласуват за Не, България, например. И после в протокола трябва да има толкова бройки за Не, България. Например дали са на 50 души и минимумът, който трябва да видят в протокола, е 50.

а като не видят 50 бройки - какво следва?

Издребнявате за някакви си 50 гласа , а за 500те се мълчи.

Имат си човек в секционната избирателна комисия. Самите гласоподаватели са инструктирани така да подадат бюлетината след гласуването, че тя да се отвори и да се види за какво е гласувал съответният кандидат. Затова няма пликове.