ГЕРБ си крие намеренията до април

Очаква се разговорите по същество за съставяне на коалиция да започнат идната седмица, стана ясно след днешното заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ си крие намеренията до април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че това новина ли е? Боко се опита да излезе от властта, но не му позволиха. Сега всичко е къде насила, къде от нарцисизъм и лакомия.

Продължавате с идиотски заглавия. Какво значи "крие"? Така се създават негативни настроения срещу партии и личности. Може ли веднага ръководството на ГЕРБ да се разприказва като продавачка на пазара? Нали е нужно време да се обмислят куп неща, свързани с управлението.

Този на снимката и за говорител не става!Все пак ГЕРБ да са наясно че останаха,не толкова заради тях,а заради отвратителната руска пропаганда ,която подпомагаше безочието и лъжите на Нинова заради която много хора покрай инертноста и безизходицата и се вързаха!Но ако Борисов мисли да и влезе в руския тон,ще загуби доверието!И тези пропаганди откъдето и да изхождат трябва да се забранят със закон,защото не може кагато се обсъждат вътрешни проблеми непрекъснато да се тикат тези на чужди държави преди да сме решили вътрешните принципно!

"ГЕРБ си крие намеренията до април" Няма какво да крият. Ясни са ни. Дано този път по-малко слугинаж, повече патриотизъм. Дано!

Избори до дупката -започнатото запълване на дупката при президентските избори завърши при парламентарните -може и мен да ме огрее да обла/и/жа нещо -сега окапаха умните и красиви утайки,може да дойде ред и на останалите

Тарикат момче е Бат бойко!

Гойко е играч,народа е свирач

Нямаме право да се оплакваме от нищо след като този беше избран отново. Всичко което ни се стоварва, мизерия, беззаконие, мутри, всичко това го заслужаваме. Дори ни е малко.

Този дебил Горанов за няма и един пълен мандат какви пари натрупа....от какво ли?

От трън та на глог! Сега дупенето на Герб при съставяне на Правителство ще е още по-неприятно! Или тройна коалицийка, или нови избори! Бравос на момчето! Ама то голяма риба в мътна вода се лови най-добре! Май това им трябваше на калинките и Винету! А като опоскат и макото, дето е останало, що да не избягат трети път? И да оставят други да со тршат главата с потъващия Тита..., пардон България!

седмица ще се разбера и за повишението на парното и топлата вода , нали мафията спечелиха и вече трябва да лапат, а пък баш мутрю утре е на инструктаж как окончателно да ни го вкара до картофите

Парното и топлата вода не са отговорност на правителството. Цената на енергоносителя се определя на борсата.

КОГА ЩЕ СЕ МАХНЕ ТОЗИ ОЛИГОФРЕН!

Като знам какво мислят ГЕРБ и този дебил за доходите на българите, сега ще започнат да емигрират всички, които все още могата да ходят.

Да бе, те всички са ламери и ще избягат.

Ако Борисов1 беше изкарал пълния мандат, нямаше да има Борисов2 и Борисов3. Зорко се следи, да не се премине прага на търпимост.От политическо, към мандатно инженерство.

Недоноско,сега почват проблемите за тиквоидите.Патриотарите-мазмантии да не забравят какво са обещали.300 лева минимална пенсия.Коалицията ще стане само с безогледно крадене итн.Тогава и на двете крадливи партии ще дойде края,народът няма да ви изтърпи.Така,че приготвяйте раираните костюми.

Сега делят във момента и са много заети.

V Bulgaria ima ne poveche ot 10 procenta gragdani s Bulgarsko samosaznanie!!!! Teglete si ROBSTVOTO s grobokopachite na Bulgaria. Vseki narod si zaslugava upravnicite. Prost narod-slaba dargava......

герб си крие срамотиите, до второ нареждане.

То бат'Бойко така и не разбра, че колкото повече се мърда, толкова повече влиза :)

Герб спечелиха, защото българинът е умен човек.

Герб спечелиха защото българинът е мазохист

Точно така,това,което направиха българите на изборите се нарича мазохизъм.

Спечелиха, защото това не е народ, а МЪРША. Ако е народ, това са мазохисти!

Това с изборите е психологическо явление, при което жертвите по време на вземане като заложници започват да изграждат една положително емоционална връзка със своите похитители. Това може да причини това,че жертвите започват да симпатизират на извършителите и да си сътрудничат с тях. И тъй като има максималната загуба на контрол е много трудно да се справят със ситуацията на заложник, жертвата гласува и мисли,че това е отчасти наговата волята , и след това се идентифицира с мотивите на похитителите си!!!!!!

Естествено най - големи са шансовете на Герб. Но Патриотите са считани за националисти и това би развалило имиджа на Герб в Европа, а с ДПС е трудна коалицията. Марешки пък иска да е министър и да участвува реално в управлението. Остава правителство на малцинството Герб и Воля с парламентарна подкрепа от други партии. БСП не е в по - лесно положение , защото и трябват едновременно Патриотите и ДПС, а тези последните две партии официално не се поддържат. Голяма коалиция официално се отрича и от двте големи партии. Същите варианти но с мандат на Патриотите имат подобни трудности. Служебното правителство да управлява до есента и нови избори. При едни нови избори десните вече трябва да се обединят за да има шес партии в парламента. Един труден пъзел. Но очевидно е, че Герб е безспорен победител в изборите , но това още не му гарантира управлението.

Хората с основно образование са гласували основно за БСП и ДПС. Това са хора, които по-лесно се поддават на популизъм, защото нямат нужните знания да оценят реалностите и да видят правилните стъпки за развитие на страната.

Колко умен и красив трябва да си,че да те изхвърлят от Парламента като мръсен парцал

логично така ти се иска, но фактически ромите, турците и неграмотните избраха любомата ти партия. Очевадно е, логичния. Те горките гласуваха за какво ли не, само за министър на вселената не се сетиха.

Да ви е честито, тъпи български овце, сега ще търпите не само банкянският простак да ви яха с шайката си, но и простака кабелар, ненормалника Волен и оня Каракачанов!!Първо ще се порадвате на увеличението на газа, парното, топлата вода, тока, после ще ви напълнят с чалми и шалвари, а доходите, увеличението им, вие си знаете, 5 лв. на пенсионер, но асфалт ще има за всички....Напълно си ги заслужавате, щастлив съм, че още като стана Борисов 2 и се махнах от Булгаристан!!!Няма по-прости от българите!!!!

А, пропуснах и бореца срещу монополите и корупцията, продавача на горива, закупени от ИДИЛ, тъпото парче Марешки!! Като ги гледам тия всичките един до друг, в управлението на държавата Ви, СРАМ МЕ Е, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!Бог да пази България!!!

А бе, й сплескан, при теб не се ли вдига цената на газта или не ползваш, та не знаеш?

Борисов е интелигентен и вече много опитен политик.

колко сте в къщата 15-20?...в твоята стая колко смърдела сте, 2-3? понаучи ли някоя дума, я я спелувай?!

Къде си ги крият ? Завряни отзад на топло ? Кога смениха резбата ?

И на 1 Април щв ги обяви !!

Хората с висше образование и младите хора са гласували основно за Герб.

ли? ...има една луда от входа през 2-3 г. с нова диплома- купува ли ги или и ги дават срещу кръстословица...та браво на герб с вишу-ту...

добре тръгвате- с криеница, тайни и пр. негативи, доволен съм. нови избори наесен или по- рано:)...апел към негласуващата мърша- само ако си домъкнете смръдливите дирници до урнитеможе да се промени статуквото:)

нито секунда забавяне,почва великото крадене

Председателят на борда на директорите на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов" не крие, че е привърженик на ГЕРБ. Значи има конфликт на интереси с ръководната му длъжност на държавната фирма, която обработва изборните резултати. Освен това държавната фирма се финансира от правителството. В случая - не от служебното правителство, а от това на ГЕРБ - то й е определило бюджета, то е назначило и кадрите в нея. Значи спокойно би могло да стане фалшифициране на резултатите при обработката на данните от протоколите. Преди години фирмата за обработка на резултатите се определяше с обществена поръчка и конкурс и бяха партийно независими математици. От няколко изборни цикъла, обаче, всичко е нагласено фирмата да е само "Информационно обслужване".

А долетяха тролчетата отнякъде, вече се притеснявах ,че не се радват, ама не бе ,те само злорадствуват. Щом и в Хасково печели Герб бравооо, евалаа бабо машалаа Боко.

АБЕ КОМУНЯРИ, МАЧА Е СВИРЕН, ЩО СЕ АБИТЕ? ИЛИ ПОЗИТАНО ОЩЕ ПЛАЩА ЗА ВСЕКИ ПОСТ?

В Хасково печели ГЕРБ. Руската подлога Елена Йончева да духа супата.

И още, защо няма герберистки тролове и калинки тука. Ма радвайте се бе хора, ваш Боко е наш Боко, червените са разгромени и БГ цъфти.А не виждам еуфория...

Да се разбира-ГЕРП чака указания от началниците!!! ХО ХО ХО

ДРОГАРЕ,НЕ СЕ НАДЯВАЙТЕ ВЕКЕ! ДОРИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ДА ИЗЛЪЖЕТЕ ПРОСТИТЕ БАБИЧКИ ПО СЕЛАТА И ДА СПЕЧЕЛИТЕ, ГОРДА СОФИЯ НИКОГА НЯМА ДА ВИ РАЗРЕШИ ДА УПРАВЛЯВАТЕ , ТЯ СМЪКНА МЛАДЕНОВ,ЛУКАНОВ ВИДЕНОВ,СТАСНИШЕВ ,ТЕ ЩЕ СМЪКНЕ И КУРНЕЛА И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА И КАЖЕ КОПЧЕ ,АКО ЩЕ СТО ТРЕНА С БАСТУНИ И МАНГАЛИ ДА ДОКАРАТЕ!

Да се разреши ползването на оръжие ,ако засечете крадец в имота ви. Одобрявате ли ?

Така циганите ще изчезнат.

Нека да помислим- имаше една рубрика на Дмитрий Иванов. Та Бойко Борисов е 3 пъти министър председател на държавата наречена България. Е ????? Народеееее!!!!!

500 години под турско робство. 27 години робство на бг мафията .

6 000 000 000 лв нов дълг ще вземат ГЕРБ . Съгласни ли сте ?

Неее! Искаме държавни заводи, заплати като в Германия, забрана на остеопорозата, щастие, любов и достойнство! Ама някои глупаци не вярват, че държавата ги раздава тези работи..

Хайде нека има калинки на хранилката 400хил ,но до 1 млн и отгоре?

Добре де тука се пише срещу Боко, а защо спечели, защо не гласувахте срещу тая пасмина, е те това не разбирам в българина.

91 годишният ми дядо бил посетен от кмета на селото. Взел го с кола, закарал го до секцията, уверил се, че ще гласува с 10 и го върнал обратно. Тези старци, дето не гласували правилно се прибирали пеша. Де да си измислях...

1/ Няма да правим реформи на практика , само на теория . 2/Няма да има осъдени , политици , управници , и други престъпници . 3/ Ще продължи да бъдат пускани престъпниците в чужбина преди да влезнат в затвора , още предишният ден . 4/България ще продължи да е най-бедната и най-корумпирана държава . 5/Вече , не всеки 2-ри неграмотен , а всеки 1-ви. 6/Узаконената престъпност , си остава . С една дума , нищо ново , всичко ви е ясно , прибирайте се всички в кочината си .

нищо ново , ама не е тайна ,че след 1989 г. 1/ Няма да правим реформи на практика , само на теория . 2/Няма да има осъдени , политици , управници , и други престъпници . 3/ Ще продължи да бъдат пускани престъпниците в чужбина преди да влезнат в затвора , още предишният ден . 4/България ще продължи да е най-бедната и най-корумпирана държава, след унищожаването на икономиката си . 5/Вече , не всеки 2-ри неграмотен , а всеки 1-ви след 1989 г. 6/Узаконената престъпност , си остава, поради корумпираната съдебна система С една дума , нищо ново , всичко ви е ясно , прибирайте се всички в кочината си наречена демокрация.

Заглавието е интригуващо. "Крие" ;)) Резултатите от изборите още не са излезли официално, а тези вече "крият" нещо ;))

Интересно защо фюрера им не е подсъдим ? Другите подсъдими , той сух.

Ами той директно го заяви - отговорност носят министрите а не аз....

Истината е еднанароде мой- Слави излиза и ние след него и ги помитаме и накрая зад решетките всички до един от последните 27 години- то не бе крадене, то не бяха милиарди грабят и срама нямат то такова безочие го няма никъде а ние ще си ги избираме пак -ДОКОГА

Хаххахаха ;)) То ако бЕхме такива хора, нямаше да лежим 745 години под чуждо "владичество", без да гъкнем ;))

простите гербърски тролчета са интелигентни и не замерват с изрази на каруцари - да ме простят последните.

рогач, ти толкова ли си прост че не можеш един ник да си измислиш, ами ползваш моя? деба ретарда