Кънев подаде оставка като лидер на ”Нова Република” и ДСБ

Радан Кънев обяви, че подава оставка като лидер на "Нова Република" и ДСБ след неуспеха им на изборите.

Обратно в новината

Коментари - Кънев подаде оставка като лидер на ”Нова Република” и ДСБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пичове, много го ударихте през просото. Защо не подкрепи Христо Иванов да питам аз? Как за всички беше ясно какво ще стане, само за теб не...значи или глупост или нарочно или егото над всичко.

Ако не беше егото на Б.Б. (довел до удвояване на депутатите на БСП и 500 хил. нови гласа), сега Москов, Лукарски, Ненчев, Кунева и други щяха да са министри, да имат депутати (отделно от Радан, Марто, МИтоди и др.), заплати, коли, секретарки и т.н. А, да - и партийни субсидии. Обаче Господарят им ги използва и ги захвърли непотребни.

Че защо подава оставка - провалил ли се е в нещо ха ха "Времето е наше" ха ха Некадърни палячовци

Реван Гънев

Достоен само за презрение тъпигьоз! След като се осра многократно по нечуван до сега начин, народа се отврати от него и го натири. За тая гнида няма маясто в политиката. Тоя положи всячески усилия да съсипе десните партии и успя.

в 8-мъ глухъ там им мястото

Все бях виждал надут троянски кон,но бай Х.. никой не би могъл да го настигне.Имаше хора за изриване,но имаше и много читави политици за които може да се съжалява.

Браво, Радане! Коригира грешката от 2014 и не позволи в парламента да влезе нито една дясна партия! Даже и субсидии няма да вземете. Пак ще виснете на вратовете на икономедия и USAID. Жесток си! Костов много точно те е преценил и назначил.

шматароци! Беше крайно време.

защо ни е бсп след като си имаме герб!!!

"Кънев подаде оставка като лидер на Нова Република и ДСБ" Ами сега!?

Само 2 % от гласовете, а 90 % от троловете не млъкват.

десните партии така и не разбраха че единствената сила която може да спре комунистите е герб. и хората гласуват за герб. така гласуват против руското влияние, така гласуват за европа и демократичния свят. Едно време ако бяха въвели закона за лустрацията сега нямаше да е така. а след виденов това беше задължително да се направи. Но нямаше кой да го направи , защото от създаването си СДС е пълно с внедрени типове, провокатори и т.н. Но затова да ходи и да пита костов...

Добре не подкрепиx ниkого всичkи са продажници с дарти kyрви бардаk не се прави

На умните и интелигентните ще кажа, толкова ли сте прости и ненормални и неможе да разбере те,че радан и неговата партия са най големите комунисти.и вие сте гласували за един комунист.самите вие сте се превърнали в комунисти.и комунизма е вашата идея за която гласувате. Дано да не сънувате комуниста, защото всичко във вас е комунистическо. Гласувайте пак за тях

ЦК на БСП единодушно прие решение на Радан К. да се даде златната значка на БСП за разцеплението и съсипването на десните партии в България.

Радан нищо не е разцепил. С Бойковите подлоги от РБ, бе прключено доста преди изборите - окончателно, когато Бойко се уплаши и отметна за съдебната реформа. С тях ли да се обединява отново, след като го предадоха по клучов въпрос? "Да, България" му отказаха, защото незнам си какво. Друга опция освен сам на избори едва ли е имал. Така, че малко по-спокойно. Радвайте се на изборните резултати на БКП 1(ляво) и БКП 2(дясно) и задаващото се поредно 4 годишно безвремие.

++

Виновни са всички ... освен нас. Подава оставка, но с подсигуреното и отхвърляне. И всичко добре, но това ''бай" ме отказа

некои хора си повярваха толкова много на собствените лъжи и пропаганда, че чак се видяха в парламента с управляващо мнозинство. аз им давах 3,5%, но народът ги е оценил на по-малко и с пълно право. хем са абсолютно малцинство, хем са злобни за три мнозинства. от тях не можеше да се очаква никаква толерантност и търпимост към другомислещите и заслужено получиха същото в отговор. айде, съберете се с царската партия да си лижете раните, щото вие ги последвахте, въпреки предупрежденията, на които не само надменно се присмяхте, а дори плюхте в лицето на предупреждавщите ви, защото вие все бяхте "по-умните". толкоз. все пак паднали не се ритат. въпреки, че те го правеха, защото им бе дадена и имаха власт. но, не вервам да са си научили урока.

И той като предшественика си Костов,успя да раздели дясното.Сега си отивал .Само че, ще му стигнат ли тридесетте сребърника ?

Този сълзлив водевил не се състоя.... Много енергия , партийно проектиране, финансова осигуровка и ...в кошчето за смет. Пропиляхте устрема на много повярвали Ви!? А дали е възможно повторение???

Като погледат парламента 4 години отвън ще им дойде акъла.

По-точно ще преглътнат егото

ВСИЧКИ ДЕСНИ- ХОДОМ МАРШ КЪМ КОНТЕЙНЕРА ЗА БОКЛУК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КОИИ БЯХТЕ ДЕСНИТЕ, ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ, А РАДАНЕ,А ХРИСТО, А ПЕТРЕ, А МЕГЛЕНА?

Я някой да каже каква е разликата между ГЕРБ и БСП

Тук и Конфуций ще изпадне в цайтнот!

Уважаеми дами и господа, тази оставка нивга не трябва да бъде приемана, докато има и един глас даден за синята идея!

Мъчно ми е за Радка и другите несретници.

Ау каква новина - светът бе притихнал в очакване на решението на този политически колос ! Нали времето беше ваше ха ха - какво стана бе некадърници крадливи - синя идея ... нещастници - окрадоха и продадоха каквото можаха, сега се крият като мишки !

Кой точно се крие като мишка. Кой изпокраде всичко що има - кои са най богатите хора в България и на кои партии са приближени

Циганина Иван Костов и верният му слуга,успяха най-накрая да разрушат реформаторският блок.Гадни сте и такива ще си умрете!

Човек ако е глупав, е за цял живот. Радан Кънев единствен от РБ не искаше Бойко Борисов за премиер през 2014г.

А като не го искаше - защо му се надупи и управляваха заедно бе катил ?

Евала Рамадане евала!! Най-накрая разчете правилно вота на народа!! Ти си един от най-големите грешници на дясното пространство!

Една много добра новина днес! Тоя простак и мръсник няма да го виждаме вече всеки ден с неговите простотии, надявам се и "верните му другари и другарки" също така да не ги виждаме! Отвратителен мазен тип, неслучайно е любимецът на костофф ... И тъпата му партия да изчезва заедно с него!

Алооо, просотията на вас - ГЕРБерастите, докога ще залива форумите? Нали спечелихте изборите, захващайте се за работа, ама истинска работа, а не с крадене на публични средства, както обикновено...

ДСБ RIP! Да не съм чул повече нито за Продан Кънев, нито за Иван Костов!

Напротив,ще чуваш все по често- анално ще ти влизат отзад

Лизгав плужек достоен само за презрение!!!! Отвратително същество!

ЗАЩОТО ЗА НЕГО СЕ ГОВОРЕШЕ ЧЕ С ГОЛЯМОТО СИ ОЧАКВАНЕ НЯКОГА Е СЕДЯЛ КАТО СОПОЛ НА ДУВАР.

Радан достойно изпълни повелята на партията, оная, да разцепи дясното и си подаде оставката. Викам направо да си го вземат в редиците на бесепето да не му се прекъсва трудовият стаж.

ето заради този идиот Борисов си подаде оставката изглежда ,че е агент от бсп за да разтури десницата

Това измислено дясно нямаше нищо общо със синята идея. Адвокатчето слушкаше оня със теменужките от Драгалевци и ето го резултата. Живот и здраве наесен ще се направи новото синьо сдружение и тогава жална им майка на кагебеици, комундета и други подобни крадци и престъпници. Ще има Видов ден, бъдете сигурни.

Нееее, Радан ще бъде изгонен от ДСБ. Заради него партията отново е без субсидия, няма вече местни структури, няма да има вече дори няколкото офиса, които държавата даде за ползване.

накрая ще ни освободи от досадното показване та мутрата си по телевицията.

Kalin

Хубавото че ще ни освободи от присъствието си.Лошото е че си въобразява че с това някой ще се обедини и ще мине 4%. Ясно е че тия дето гласуват за РБ не харесват тия от Да.....и НР.Както и обратното.Мина времето дето се съберат партийки в един в един файтон и хайде дий........към висините.

Добре стана с тия крекливи "десни" партийки и Реформаторския блок. Да се видят колко струват!Нищо неочаквано! Насаждаха злоба и омраза и получиха мощен шут. Бая време ще им трябва,за да разберат,че темите за ДС и комунистите много отдавна никого не интересуват. Сега да не губят време и да започват "протестите". Ако е останал някой лев! Само това могат!

СТИГА СИ ВИСЯЛО НА ДЪРЖАВНАТА ХРАНИЛКА БЕ, ЛАЙНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Радане, защо така бе БАЙ Х.Й? ДОСТОЕН ХОД, защото много смет се натъпка в СГРАДАТА НА съединението.

Един ненормалник по малко в народното събрание.След идиотското ти поведение какво очакваше да се случи.Борисов не забравя имай го в предвид.Господ да ни пази от такива кретени.

Неграмотнико, какво намекваш, че Бойко не забравял? Значи вашия идол е уникалвн и неповторим? И не търпи критика? Всички гербери сте такива чугуни. Като комунистите сте.

Все пак достойна оставка. Колкото и да са оплювките на тия, които не знаят що е достойнство

се е изтрило "господин Х...."

ви изяде главата. И това ако са ни интелигентите! Само питам - редови член ли ще останете, като няма да се откажете от политиката или ще станете "почетен председател", или зам.председател или ще направите в Борисовата градина Хаид парк?

и партийността са до време,но не и за сметка на българщината.Защото леви,десни,сини,жълти,гербери,зюмбюли,християни,мюсулмани ни обединява едно,всички сме чада на майка България.И това ни задължава,България да е спокойна и обединена държава.Не личното его а общото" в ползу роду".Е това не го разбраха някои политици.

за нищо друго ли те не бива?''За да се обединим дясното'' ,а за да правите нов бардак със стари курви ли?Пак ще получите шут в политиката е така!