Марешки ще подкрепи правителство, ако ”Воля” участва в него

Най-важно е формиране на стабилен кабинет, ще приема покана от ГЕРБ за преговори, но или сме във властта, или опозиция, заяви лидерът на "Воля" Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Марешки ще подкрепи правителство, ако ”Воля” участва в него | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами не е така. Марешки е едно от пипалцата ма Бойко, който пък е другото аз на БСП

като толкоз плюете против Марешки, кажете какво предлагате? Само плюете. Значи голямо шобе ви гони от него. Значи важното е него да го няма, а другите са без значение.

който трябва тихичко да си седи в ъгъла на Парламента, а не да е нагъл с 12 депутата.

този юнак пък откъде изникна..в смисъл, чувал съм за него.има много пари, и искаше да става кмет на варна.а уж властта не му била цел. а тогава защо е в политиката. за слава? всъщност сега като се замисля, човекът не е виновен...а тези които са му гласували. но това е друга тема.

прост човек е - значи става само за премиер

Как е правилно да се пише: Марешки или Магарешки?

Да не излезне че при допълнително преброяване на гласовете имате по малко ?

както се развиват преговорите - точно така ще се окаже

Магарешки има ВОЛЯ да управлява/краде!

КРЕЩЯЩО И ОЧЕВАДНО,ТАЗИ МАРИОНЕТКА Е ПАТЕРИЦА НА ФЕОДАЛА!!!НИЩО НОВО НЯМА ДА ДОНЕСЕ В ПОЛИТИКАТА!!!

Не му прави чест да има правото да иска първия стол в министерството с 12 души депутати в състава си ! Този човек явно е решил да си удвоява богатството по най-бързия начин !! Не му вярвам, че е решил да се бори с корупционните схеми на такива като него !!

За мен влизането на Марешки в парламента е нещо като НЛО. Необяснимо чудо.

Е , ама , наистина невеж народ , какво ли иска не се знае . Ами , четох че именно този господинчо иска намаление на заплатите а сега друга песен . Гледах филм с Валя Ахчиева - потрес , четох как е станал богаташ - потрес и за бога българи , какво очаквате от него , доста последователи с какви ли очаквания . или ГЕРБ - имаха власта , оставка , избори - да з адоволим егото си . Глупав народ , бедна държава или грешим - сега за бога . не протестираите , не плачете - хала сами си го направихте .

Във тази странна хетерогенна формация наречена Воля по интересен от лидера е образът на Калин Сърменов - Милото. Съчетанието Марешки - Сърменов ми изглежда забавно, за да не кажа комично. Сигурно парламентарния живот е голямо "предизвикателство" за един актьор :)

Има си хас, да не подкрепи, двамата бандити, варненският и банкянският, са си дружки отдавна!!Да ви е честито, тъпи български овце, сега ще търпите не само банкянският простак да ви яха с шайката си, но и простака кабелар, ненормалника Волен и оня Каракачанов!!Първо ще се порадвате на увеличението на газа, парното, топлата вода, тока, после ще ви напълнят с чалми и шалвари, а доходите, увеличението им, вие си знаете, 5 лв. на пенсионер, но асфалт ще има за всички....Напълно си ги заслужавате, щастлив съм, че още като стана Борисов 2 и се махнах от Булгаристан!!!Няма по-прости от българите, за сетен път го доказахте!!!

като би Радев преди 4 месеца, не беше на това мнение? Вековен народ за 4 месеца ли става прост? Аман от нормални !

"Или сме във властта или сме опозиция" Голямо прозрение на поредната мутра-крадец на акцизи и ДДС. Опасното е, че се очертава тенденция за тотално мутризиране на българската политика. Колкото по-прост и неук си, толкова по-високо може да стигнеш в социалната йерархия на това объркано общество. Простите тикви се размножават... и на тоя нивото му било само министърпредседателско, нищо, че и той само Винету е прочел (и то не повече от 2-3 глави).

Марешки, Марешки, нямаш едина седмица в Парламента, ама акъли даваш. Политик не се става с пари. По скромно, какъв министър председател дори не знаеш как да говориш, а камо ли да управляваш. Дипломацията е наука, учи я.

А със Паричният Фонд,на Симеонов Винкело,Бойка няма ли да работи със него?;)

На времето варненци бяха горди хора с морето, корабите, заводите, а сега с аптеките. Какво падение за региона !

откъде знаеш бе, определено центъра на Варна е много по-хубав от изкъртената София! Само дрънкате глупости, тъй ли е , не е ли, няма значение!

и аз бях на 18 години!

тоз хубав народ дето сте го видяли? Аз като ходя по улиците гледам само някакви уроди, и то при положение че сам се считам за грозен!

Ще започне "ново" грабене на воля.

Борецът срещу партиите на статуквото Марешки ще се коалира с ГРОБ и Атака. Замириса на сладка корупцийка, нали?

хубав народ хубави хора, трябва д а се наредят портретите на Буда ,Марешки и цялата управляюща кохорта юнаци на видни места в евроаншлуса. Те са наша гордост ,наш пример ,борци да истина и за правда,най честните хора на територията България.

то в БГ висшистите станаха таксиметрови шофьори!

почнаха пазарлъците.....

ГЕРБ ще спечели ако използва опита му . Лукарски и Кунева ги видяхме в икономиката .. и санирането също .!

гереберастите сега ще управляват тия дето са ги избрали с министърпредседател марешки, яне и боко ще го съветват като първи помошници за идиотско развиетие на България.

"Министър няма да ставам, моето ниво е само министър-председателски пост, заяви бившия" шофьор магарешки.

Птриотите го ървото от Борисов,та втори път,надали ще му се въхржат,ако разбира се не развърже кесията със евро.

ПОЛИТИЧЕСКИ НЕЧИСТОПЛЪТЕН ТИП

Избран от нечистоплътен народ - българите. Изметта на света.

Бат Чърчил, народ дето си честити след баня!

Тъп народ, слаба държава! Сега ще ви намали Марешки бензина с 10 стотинки и така животави ще стане песен!!!!!! А докато се радвате на виртуалните 10 стотинки намален бензин той ще си крадне от държавата поне левче на всеки 10 стотинки който някога е правил като отстъпка.....

Проблемът на Марешки е, че дори да подкрепи ГЕРБ, те пак няма да имат мнозинство в парламента, т.е. трябва им и 3-ти коалиционен партньор, докато всяка от останалите партии, ако подкрепи ГЕРБ, ще имат управляващо мнозинство, което на практика прави партията на Марешки излишна!

Нищо ново. Това се очакваше. Никакво доверие на този човек жаден за власт. Само се чудя какви са тези хора, които му вярват.

Поет- революционер, книжовник , общественик, публицист и амджиксурат! Е, това не моа си го обясня!

Още един мутрагеньо в политиката. Почти толкава глупав и прост, колкото и Борисов, разбира се, че ще го подкрепи. Та нали точно това беше целта на вкарването му в НС.

Залагам си двете тенис топки, че тия двамата ще направят коалиция. Едни и същи дървета са и са кой от кой по-алчен и лъжлив. Единствената възможност да не се разберат е, егото на втория се окаже толкова голямо, че да не може да понася първата мутра.

Леле! Леле! Още една мутра с претенции да ни управлява! То, докато се изредят всичките простаци, ще останат само циганите! Е, тогава ще ги питам политиците кого ще купуват и кого ще управляват! Мръсни, гадни копелета! Не ни стига ГРОБ, ами сега и ВОЛЯ! Аман от неграмотници, които да се учат на наш гръб! Няма ли един образован, когото да изберем?! На това отгоре и онази очиндолска маймуна ще ни плаши, че идвала! Преживяхме Бареков, Слави Бинев, сега Магарешки и на края ще ни се тупа в гърдите и това миризливо, неврастенично недоносче Трифонов! Ха стига вече, българино!!!

Само едно нещо не разбрах, г-н Малка Тиква - как така хем ще си ортак с Тиквун и ПП ГРОБ, хем ще се бориш с корпуцията?

Всички българи сме питекантропи, потомци на неандерталци.

Страшно е човек на бизнеса да вземе да се вихри с държавни средства:) Направо се плаша аз какво бих направил, а Марешки определено има доста по-сериозен бизнес от моя.

Vinetou

Умният владетел трябва да се нагажда към вятъра, който духа и да не се отдалечава от доброто, ако може, но да прибягва и към злото, ако се налага. Макиавели

Този се взе много на сериозно.За него властта не е самоцел,но целта му е да има няколко министнерства.Поставя такива условия с 12 депутата и 4 % ,все едно че е в парламента с 120 човека и 40% одобрение. На такива се казва :" Пази боже сляпо да прогледне"

Абсолютно прав си! Тия от Реформаторския блок по различни ли бяха? С мижав процент получиха огромна власт. И я използуваха! Навсякъде наслагаха свои хора. Нищо,че сега ги няма на картата./Справка:Министерството на образованието и науката/

"Две мутри(и интелектуални. и визуални) във безкрайността събраха се и .......

Ох сега какъв ще го дъвчеме - комбинация боко с патриоти и марешки, на едните като не им изнася боко ще ходи при дпс-то, после на тях като им изнася акде шро марешки.... Които партии се захванаха на коалции с боко , не прокопсаха. Струва ми се че до 2 год ще има нови избори , а дори може и по-скоро.

на нашия главен счетоводител над главата има надпис - кой и каквото да ти говори, да знаеш, че става въпрос за пари. И така - пазарлъка започна. От всичките директни думи на Марешки прозира истината - или съм във властта/на баницата/ или съм в опозиция - разбирай чакам те със сопата. От тука аритметиката вече става висша. Ако Боко вземе Марешки/иначе сопа/ трябва да вземе или ОП или ДПС. Ако вземе патриотите за избирателите ще му е по-приемливо ноооо за Еврома и бабушкера Меркел - ич. Как коалиция с националисти - ооо, ужас. Няма да има кинти. Другата опция е с ДПС - това е точно обратното ЕС ще пляска, ама българския избирател ... Боко навсякъде ръсеше срещу модела КОЙ, че и майдан спретна - и сега да се цунка с Доган/или там който беше/. И какво остава - или мандата на БСП или пак избори. Ако е на БСП Нинова го грабва и автомат прави правителство с патриотите, че даже и с Марешки. Ако ли не - вкарва България в безкрайна спирала от избори, за което никой няма да му прости. ....

Следващия "месия" в НС - сигурно ще разбивач на картела на ракията.....Пусни ли я по 1лв. - Премиер!

Втори циркаджия във филма ...

Просто две мутри ще ни управляват. Дано поне съдът се произнесе , че са невалидни двете учредени партии на Марешки, защото той едва хванал 4 % на изборите и си повярва, че дори иска властта!

Този Марешки сега ще разкаже играта на Бойко Борисов! Същото се отнася и до "Патриотите" Всички ще искат власт, власт, власт....Заигравките от миналия парламент вече са история!

Наивниците нямат край в Б-я а Марешки е лявата ръка на ББ, както му викат "съгражданите ни" уйдурма. Апетита идва с яденето- президент,министър явно че не е сам!Е може да се съгласи да вземе мястото на шефа на лукойл България.

Марешкиии, гледай РЪБЪ, как приключиха дружбата с ГЕРБ и мисли

Само един кабардясал мустак и калпак да сложи и ей го Бай Ганьо! PS: другото му е 1 към 1