US авиокомпания не пусна на борда момичета с клинове

Две тийнейджърки не са били допуснати до борда на самолет на "Юнайтед еърлайнс" от Денвър до Минеаполис, защото били облечени с клинове.

Обратно в новината

Коментари - US авиокомпания не пусна на борда момичета с клинове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TIREX

а други 2 пасажерки пътували със собствени те си пу...ки скрити в маскировъчни гащи.

клаварите са пълни идиоти принципно, ама щом такъв им е дрескодът, двете крави е трябвало да се съобразят - тва е

Стига с простотиите !!!!!!!! Хората си имат правила и ги спазват това е. Точка. А вие си чешете безсмислено езиците като си нямате друга работа. Те и затова са на светлинни години пред нас.

Ако бях шеф на летищния контрол срещу бърза свирка щях да ги допусна.

И за това не си,жалък донжуан.

Много правилна политика. Ако днес допуснат разни шматки с клинове, очертаващи анатомията им, утре ще тръгнат да се качват голи в самолетите. Приличие трябва да има - и във външния вид, и в поведението. Да не забравяме, че слободията и развратът са предшествали загиването на древния Рим.

Ауу, ами демокрацията, толерантността, свободата? А?

Супер новина. Браво ДИР.

Какво толкова забравила си е полата в къщи.

Пиян човек, дете и тесен клин никога не лъжат. Стюардите не са харесали онова, което виждат и са се хванали за буквата на правилника. Ако бях аз, щяха да ме заведат директно в бизнес класа.

ако не си пиян.

Пускат и трезвени, но билетите са по-скъпи.

от утре само със бронежилетка и азбестов костюм....

Хахах, тези съвсем откачиха!

Да ви имам ''проблемите'' !

В България си е по-хубаво.

У нас, ако си малко по-мургав, не те пускат в обществен басейн.

Може, ама в градския транспорт контролите те отминават и не питат за билети.

Странни неща се случват в САЩ. Неслучайно имат и странни стари закони като например - забрана мъже с мустаци да целуват жени в парка............................

Това ли е най-важното днес? Че някаква активистка се е засегнала от правилата на дадена авиокомпания. Ами въпросната персона може да се опита да се разходи по гол г...з на стената на плача или в ... Иран, например. А после ако оживее да разправя дали е било сексистко както са се отнесли с нея или с който и да е или не е било сексистко. Авиокомпанията си има правила - трябва да се спазват. Щом са били предупредени си носят последствията. Още си спомням как преди 10 години ходих на екскурзия до Франция, и си бях платил билет за представление в Мулен Руж - ама никой не ми каза, че с къси панталони не може. Та ме върнаха и се наложи да отида с ... анцуг! С къси панталони - не, но с анцуг може! Селско но ... иначе изгарят 100 евро. Та това им е политиката - човек се примирява и това е! А ако взема да протестирам колко било сексистко най-много да ми сцепят главата по демократичному. Така, че законите и правилата са за да се спазват.

А кое е най-важното днес?

Резултатите от изборите в България, например. Един свестен анализ не съм видял а ни занимават с някакви американски трътки. Интересно е например, че Кувейт имат желание за затопляне на отношенията с Иран, че САЩ си признаха, че са изтрепали 270 цивилни в Мосул(добре де, решили са да гръмнат камион с експлозиви но не са си дали сметка, че са го направили в оживен квартал, а и между другото са гръмнали още едно училище), какво още ... безредиците в Русия, протест воден от евреи срещу израелското лоби (AIPAC) и апъртейда в Израел във Вашингтон, и такива маловажни неща, които се изтърват, например!

Наистина, твоята история с късите гащи е по-важна! Но трябваше да я споделиш с нас още тогава, а не да чакаш до днес да те питаме. Уникален си, човече! Браво! Разкажи и нещо друго...някъде без гащи ходил ли си, нещо по-пикантно случвало ли ти си е?

Те това е Америка! Искат отговорно и дисциплинирнано поведение от служителите. А вчера бях в магазин на ФФ на Любляна, където един от касиерите си бършеше сополите с парцала, дето забърсват лентата на касата, а някаква служителка седеше до опашката на касата, говореше по телефона и се кикотеше истерично и си водеше някакви частни работи.

Аз не бих използвал подобна компания. Като протест срещу клиновете. Искам каки с клинчета. Да има какво да зяпам докато чакам на "ръкава". Имам и предложение - всяка кака под 35 години и под 55 кг. с клин да ползва 10% отстъпка. А може да се раздават и брошури с каките с склинове на полета. Която събере най-мноо гласове - билета е -50%. Същото важи и потниците, фланелките и т.н. Красотата и сексапила при жените трябва да се стимулират и уважават. И то не с простащина, цинизми и пощипвания, а с уважение, внимание и намигвания.

Нормална политика , която се прилага от всяка авиокомпания. Пътуването със служебен билет е привилегия а не право. Като такава , се налага да се спазват правила. Затова аз плащам за едн билет от северна америка до софия 55 долара а редовния пътник доста повече. И няма да си позволя да се появя с клин , тениска или джапанки.

Ха-ха, защо жените си мислят, че с клинове изглеждат по-добре? Ами може да тръгнат по чорапогащи, или долни гащи, все е тая, с тези клинове им се виждат всички срамни части, недостатъци, бричове, дебели или кльощави кълки и т.н. Пък и не прилича така да се пътува, у дома и в двора, както искат да ходят, но на обществени места...., просто сега нито спазват етика, нито приличие и т.н.

хаха авиокомпаниите все още се опитвт да поддържат луксозния имидж на авиопътуването, който вече е като градски транспорт. въпреки това, трябва да си призная, че предпочитах времената, когато хората се обличаха елегантно, когато пътуваха със самолет, защото в момента полетите приличат на цигански катун, където и да летиш. любимите ми са хората по джапанки които ходят боси из самолета.

Явно ги желаят без клинове. Само по прашки или по скоро без тях. Тоест по кат...ки.

А, кой от пътниците знае, че тези момичета са със служебни билети са роднина на служители, за да посрамят името на компанията?

ЕТО ТИ ГО ЦЕЛИЯ , ИСТИНСКИ БАЙ гАНЬО! Не е важно какво правя, а никой да не разбере, че съм аз. Селско говедо!

Ами аргумента да не ги пуснат е - " компанията отстоява политиката си за пътници със служебни карти, защото те представят имиджа на фирмата" ... та правилно се пита човекът, как ще им развалят имиджа, след като на никой на челото не пише с какъв билет пътува. Освен, ако няма специални места и това да е занайно за останалите пътници. А, Вие сте по-лош и от Бай Ганьо - щом обиждате толкова грозно човек, който с нищо не ви е предизвикал, просто е написал какво мисли.

клиновете са странен феномен! слабите жени мислят, че обути с клинове изглеждат дебели, а дебелите- че изглеждат слаби.

пояснят тъпаците от компанията, как точно децата на служителите са част от компанията? това да не са им крепостни селяни? Защо децата трябва да спазват правилата за обличане на компанията, в които работят родителите им? Още повече, че явно става въпрос за свободното време? това наистина е оливане и то яко! колко е демократично в САЩ! чак се плаша!

Защото пътуват за сметка на компанията.

въпроса е принципен :) ... пътуват ли със служебен билет ? - да! той, служебния билет, е на символична стойност и обикновенно е за СЛУЖИТЕЛИТЕ на компанията. в случая бащата е повел цялото семейство със служебен билет. наясно ли си че ако всеки тръгне да води семейството си по празници със служебен билет те ще са на загуба?!? може тънко да са му намекнали, че да се разпасва и да влачи всички напред-назад не е най-добрата му идея :) ... и въпроса все пак е принципен, има правила и те се спазват !!! това да не ти е БГ дето всеки си прави каквото иска :)

Какво очакваш от държава в която ако си вържеш колелото за дърво те глобяват 1000$? Повечето от законите там са приети от разни изкукали старци които са отдавна за хоспитализация в някой психодиспансер та и от тази компания също не правят изключение. Глупави и прости хора приели идиотски правила и разпоредби да тровят живота на обикновенният човечец. Ако се направи едно проучване ще се окаже че въпросният идиотизъм е приет то някой които има проблеми с общуването и при всички случай няма семейство и деца.

Да, бе, да! Законите са приети от изкукали старци! Затова са там, където са - на светлинни години от нас А у нас, понеже главният лозунг на тъпоумните и некадърните е " ПЪТ НА МЛАДЕЖТА" - ЗАТОВА СМЕ В КАЛТА. кОГАТО НЕГРАМОТНИ РАЗПАСАНИ И НЕКАДЪРНИ ХОРА ПРАВЯТ ЗАКОНИ И НОРМИ ЗА ПОВЕДЕНИЕ.

ха ха ха ха :))) те по принцип трябва да забранят такова облекло в америка ! всички са толкова дебели че картинката е повече от грозна ... и ние вървим по пътя на демокрацята като гледам:)))

Някой пак не е прочел текста с дребен шрифт при какви условия важи промоцията. Както се казва във вица: Чукча писател, чукча не читател, чукча не може да чете. Добре, защо приемаш подаръка като не четеш той, подаръка, какви отговoрности носи??

Клиновете са за фитнес! Нека си останат там, а не са официално облекло МОМИЧЕТА!

Минеаполис явно ще става Минеапол-стан..

да не са обрали некой пътник... или стюардеса. Колко елементарни са задните помисли на некои фактори по света...

Чудо голямо! Две момичета се преоблекли и хванали по-късен полет! Новина от горещите точки на планетата!!!

Х'америка си е х'Америка. Неслучайно като попаднат е Европа, гледат като невярващи и се щипят, за да се уверят, че не сънуват.

Да ги бяха просто събули - щяха да ги пуснат :P

Браво на компанията!

90% от жените обути с клинове не тренирали йога. 100% от нормалните мъже това изобщо не ги бъркало.

Клиновете ги има много преди йогата.

Аве вий нормални ли сте ? Каква е тази новина ? Бсп има 26 процента , герб 33 , луд народ ! Десетки години комунягите го тъпчат простия народ и той пак за тях гласува , нямам думи !

И да гласува и да не гласува - все тая, те комунистите сами си се избират, прегрупират, пребоядисват и така нататък! За всички останали е цветното шоу и медийния шум.

Цитат от статията: "Активистката Шанън Уотс от Денвър, която е станала свидетел на ситуацията на летището, каза, че бащата на едно от момичетата е бил допуснат на борда, облечен с къси панталони. Тя нарече политиката на компанията сексистка." Хм, що не протестират срещу задължителните дрехи на стюардесите, те не са ли сексистки???!!! А момичетата, ако наистина държава да са непременно с клинчета и да не ги "дискриминират", можеха да си купят нормални билети, дефакто сега те са се съгласили с условията на компанията!!!

А на мен ми се е случвало точно в САЩ, да не ме пуснат в ресторант, защото съм по бермуди. А жените ги пускаха по плажни рокли, клинове, потничета... абе която както реши. Мъжете - само в дълги панталони и дрехи покриващи рамената. Значи поне къс ръкав. И това в Сан Франциско. Лятос.

Всичко е наред значи. Беумните новини, които нигого не интересуват отново са на първа страница. Идилия.

браво на компанията.

Няма по секси облекло от впитото клинче! Особенно и отдоло ако има какво да даде форма. Но тези от авиолинията какво ги бърка??? Луда работа!

Тъз на снимката бих я изчеластрел отмак.

И аз бих я нанизал на коженото копие

Къде е драмата?

Офффф, нищо не си разбрал. Това не е от драматичните новини, тази е от щасливите, нали в крайна сметка момичетата са летели... :)

a жена ти ща слива ли е?

Западняците съвсем се сдухаха, имиджа на фирмата може ама през работно време иначе ДГД.

Само, че ДГД-то се е получило за пътничките. Вие май не четете преди да коментирате. Пътували са със служебни билети, което ги задължава да спазват дрес-код, а последния пък не допуска клинове. И никъде не се казва, че това важи само за работното време.

И къде е новината? Има преференциален гювеч, има и правила. Като не ти изнася, купи си билет като всеки нормален пътник и пътувай. Мъжете също са дискриминирани! Не ни дават да сме облечени с картечни ленти и да носим традиционния, за племето, АК47.

е, ти ше искаш ида постреляш в самолета за забавление.....

Егати американската ДЕМОКРАЦИЯ

Егати американската ДЕМОКРАЦИЯ

Пълна глупост от страна на авиокомпанията. Все едно някой от останалите пътници знае кой с какъв билет пътува и кои са със служебните, та да има каквото и да било значение за драгоценния имидж на компанията. Поредните мал0умни американски измишльотини. Правилата трябва да са валидни и ЕДНАКВИ за всички пътници на борда. Точка.

същите правила да се прилагат за мазните космати крака на някои мъже, от които ми се повръща. Стига с тези двойни стандарти.

Точно същите правила се прилагат за мъжете. Сигурен съм, че им е забранено да ходят с клинове от ликра. Какъв ти е проблемът?

хахахахахаххаха ;)) добро попадение - не мога да спра да се смея

Друго си е гладко избръснати гейски крака.

А, за вашите космати хармоники, които криете до последния момент какво да кажем? После-той бил амбреаж, нали? Казвайте предварително, да не повръщаме и ние. Да няма двоен стандарт.

Мучи за косматите мъжки крака, ама сигурно има космалък под мишниците - като истинска феминистка!

Като пътуват на аванта, ще спазват изискванията на компанията.

И това е новина с коятя трябва да ни занимават ? в същия дух - кажете какво прави италиянката която щеше да дъха на всички гласували по определен начин на реферндума....

ИталиЯнката, драги ми Смехурко, едва ли прави нещо забележително, но неграмотни коментиращи в дир-а и отвъд него - дал Господ.

Хем летят безплатно, хем недоволни..

Браво на компанията,мястото не е в самолетите........