ЕС и САЩ: Русия да пусне незабавно арестуваните демонстранти

ЕС призова властите в Русия незабавно да освободят мирните демонстранти, арестувани при протестите против корупцията в страната. Това предаде БНР от Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - ЕС и САЩ: Русия да пусне незабавно арестуваните демонстранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В русия всичко става с кръв и пари.Преди имаха възможност да окупират и ограбват съседни държави-сега нямат.

Съседните държави са пази боже, Америка е далече, но и това ще стане. Там разстрелват демократично демонстрантите.

сащ и ес са наивни наглеци.демонстрантите може да изгният в затвора а западът да.... уха

....тези от Eвропа да си гледат орките а тези от Aмерика да си гледат негрите и мексиканците и много много да не се отварят без да ги е питал някои !!!...защо не се отварят на саудиците или на израелците за човешките права ?!?....демонократични твари презрени !!!

тия от ЕС и САЩ луди ли са или полудяват!Защо не си гледат кочината!

Гледах филма на Навални за Медведев. Само твърдения, без никакви доказателства.

По надолу в каментарите един нашенски демократ призовава Европа и САЩ да помогнат на младите умните и красиви соросоидчета в Русия . Много искам демократичния запад да се пробва с помощта, но явно много ги е страх.

ЕС И САЩ,НЯМАТ НИКАКВО ПРАВО,НИТО ЗАКОННО,НИТО МОРАЛНО ДА СЕ МЕСЯТ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА РУСИЯ!!!

Ха-ха! 7 000 протестиращи в град Москва, където населението е над 15 милиона, и повечето от тези протестъри са били деца 10-16 години, на които им обещали по 10000 долара на човек, ако протестира, размахва плакат и го арестуват! По версията на Дойче Веле - 1000 им обещали, но това са детайли, важното е, че сценарият с Украйна и майдана с младежите, на които им носеха прясно отпечатани долари в куфари и пътни чанти - се опитва да се повтори! В Новосибирск - над 2 милиона жители, образовани, умни хора, със световно известна научна общност, излезли около 2000 души - пак деца, които скачат и крещят "Кой не скача, той е мечка" - умно, нали, ацццки ургинално, измислено някъде в дебрите на краварските "демократични" институти, които съчиняват едни презентации, лозунги и "сценарии за цветни революции", сработили досега в няколко държави - включително и нашата ... И какво - процъфтяхме ли от това?! Нали и тука скачаха, викаха и бдяха нощем по покрива на университета?! Пътем разрушиха промишлеността и селското стопанство, разбиха търговските връзки, прогониха 2,5 милиона и ни докараха до най-бедната страна не само в ЕС, но и в Европа ... В Русия това няма да го допуснат - самите хора са против тия простотии и злоупотребата с деца за политически демонстрации, само дето соросоидните тролове се възбуждат тука - нахалост! Не ви излизат сметките, нещастници!

Една трета от арестуваните журналисти са в Турция! Някой да вдига врява!

Понеже арестуваните всъщност ще бъдат почти веднага глобени и освободени, смисълът на това "незабавно" е следният: - да успеят да размахат пръст преди освобождаването; - да могат да твърдят, че освобождаването се дължи на тяхното искане "незабавно".

Русия се управлява от плиткоумни лидери от 1917 насам! Богата държава, а хората и са дрипави и гладни! Този Ад за руснаците трябва да спре! Единствено САЩ и Европа, могат да им помогнат!

а ти си бляд че си се загрижил за руснаците !

И КАК ЩЕ ИМ ПОМОГНАТ, КАКТО НА ИРАК, ЛИБИЯ, СИРИЯ,АФГАНИСТАН.?

" Сътрудници на Навални са обещавали по 1 000 долара на рвсеки младеж, който наруши обществения ред и бъде задържан от полицията " 14.00 ЧАСА берлинско време

Трън в очите им е Русия,не могат да живеят спокойно,докато не я разрушат и ограбят...както нас...

А Русия кой я разруши? Руснаците виждала ли сте в какви условия живеят? Работещи хора нямат какво да сложат на масата за вечеря! Това виждала ли сте го?

И затова отиват на ресторант!

Незабавно? Забавно :-)

Баси.. че и незабавно... Иначе какво? Ще ги бомбят ли?

ДЕБИЛИТЕ ОТ ЕС И САЩ НЕ КАЗАХА И ЕДНА ДУМА ЗА ЗАБРАНЕНИТЕ МИТИНГИ НА ТУРЦИТЕ В ГЕРМАНИЯ, ХОЛАНДИЯ И ФРАНЦИЯ, А СЕГА КВИЧАТ КАТО ГЛАДНИ ПСЕТА СРЕЩУ РУСИЯ.КАК НЯМА ДА АРЕСТУВАТ АНАЛНИЙ СЛЕД КАТО МИТИНГИТЕ НЕ СА РАЗРЕШЕНИ, А ?

" Сътрудници на Навални са обещавали по 1 000 долара на рвсеки младеж, който наруши обществения ред и бъде задържан от полицията " 14.00 ЧАСА берлинско време

Няма нужда от бомбене, на руснаците да не мислиш, че им се живее скотски живот. Европа и САЩ са длъжни да помогнат на руският народ да се освободи от Путин и олигарсите гаврещи се с него!

Тебе кой ще освободи?

"МаРк Тонър каза, че Съединените щати са обезпокоени от задържането на Навални" ... Е, как няма да са "обезпокоени"...? Разваля им се сценарият за руски "майдан". А Навални е главното оръжие, машата на амбициите и стремежите за деструктуриране на Русия и разчленяването и на лакоми късове за ненаситната неоколониална паст.. Има хора, които за власт са готови на всичко. Те са героите на Херостратовата слава. Горбачов, предателят и разрушителят на великата си Родина, е ярък пример за това. Тези хора нямат съвест, нямат привързаност към род и народ, тези хора искат на всяка цена известност и, ... позорно богатство. Защото Западът е готов да плати огромни суми за предателство на тази велика Родина. Понякога обаче не със злато, а с олово.

Гадни руски проститутки, навсякъде сте!

Налииии, утре влизам у вас и почвам да ти нареждам как да си наредиш мебелите, как да си възпитаваш децата, а може и да ти дам акъл как да спиш с жена си. А ти понежи си много демократичен ще ми се кланяш и може да ми плащаш за съветите, че иначе жална ти майка...

В настоящето България оцелява като държава между двама диктатори с чудовищно управление: Путин на изток и Ердоган на юг. Оцелява единствено благодарени на принадлежността си към ЕС. Дори само това да беше, трябва да ценим този факт. Добре е, че болшинството българи не се поддадоха на всякакви агитации и казаха ДА на проевропейското бъдеще на страната. А за Путин и Русия... вярвам, че рано или късно и неговото управление ще отиде в историята.

Гледай нивото на итфлацията и курса на рублата!

че и даже ТВ Блумбърг: за една година рублата поскъпна с 32 % а инфлацията намаля с 4 пъти и стигна рекордно ниско ниво.Блумбърг.

Русия, трябва да бъде ударена незабавно от коалиционни сили на НАТО. Диктатори, като Путин нямат място в Европа. Руският народ заслужава да живее по- добър живот.

Войските на 3 милиарден БРИКС ще те смачкат веднага ха ха ха

Калояне, ти отиваш на първа линия, аз ще ти нося цигари.

Не пуша, другарю ДС. Руснаците веднъж сме ги ритали и отново ще го направим, ако се наложи. Войската им е от разпасани, нискодисциплинирани въшльовци, разчитаща на числено превъзходство. Без външна помощ, ще бъдат смазани за няколко месеца. Китай, ще подкрепи своите основни клиенти, САЩ и Европа.

калояне и със какво пробитият катун НАТО ще удари по Русия.С прашки и дървени палети .Знаеш ли колко памперси ще са нужни на славните натовски катуни.

И като я ударят - ти ще цъфнеш. Ти ако си мислиш, че руснакът ще стои и ще рони сълзи, просто нещо не ти достиге. Русия отдавна заяво, че на нейна територия повече войнои няма да оима. Достатъчно и беше, че два пъти Русия из основи строи своите материални ценности. Сигурно си се радвал, като си глудал, как немците изгарят цели градзове и сел, заедно с гжителите. Нещастни ограничени, първосигнални мозъци, като твоя могже и да издпитват извратено удоволствие. Но втори път Русия няма да го позволи. Защото е лесно да си богат, когато опожаряваш и бомбардираш чуждата земя и деца от небето. Просто и агресорите трябва да го изпитат. Крайно време е Русия да приключи със сълзливата си хуманност. Тя не е правила Хирошима, Виетнам, Белград!

Като украинския ли?

И в Русия има мислещи хора, жалко че и те, както у нас, са смазвани от мизерията, духовната нищета на заобикалящите ги и от железния ботуш на властта (особено в Русия).

"В Москва над 7000 души участваха в протеста по данни на полицията." Почна се.

В по-малкия Рим излязоха повече на протест срещу ЕС.

Иначе ш'съ разсърдят.. ?! Когато един протест не е разрешен се превръща в нарушаване на обществения ред.. от там и арестите. Точка.

"Християнско православна" Русия поддържа ислямизма и дори на моменти се олицетворява с него...... Това е просто един ефикасен инструмент в борбата срещу Запада. Русия мрази и не понася свободата под каквато и да е форма. Докато обаче се занимава със Запада май е на път да изпусне Изтока.

Шило

И как достигнахте до това прозрение?

Тъкмо мислех, да стана привърженик на Саша Навални и се оказа, че той нарушава законите. Саша, защо участваш в неразрешени начинания? Ами ако се бяхме излъгали, да ти дадем властта, ти щеше да газиш законите като валяк. Лошо, Саша, лошо!

И защо трябва да се арестуват хора, които демонстрират нещо? Ей това е ЕС- демокрация и затова сме си за Европа! Руснаците са си грубички и това не се оправя лесно.

ами защото има правила умна главо. П Р А В И Л А. Навсякъде в истинските държави ги има. И се спазват. Иначе бой по канчето. Я иди в люлката на демокрацията и се изрепчи на някой полицай - не ще те пребие, ами и ще те гръмне. И после квичи за демокрация. Ти не гледай България - тука е свободия - всеки парави каквото си иска, ама и няма държава ...

Защото са нарушили закона. Ако не наказваш дребните нарушения, няма да наказваш и големите. Ще стане както в ЕС, където може да изнасилваш, без да те накажат.

Шило

Така е. При "Окупирай Уол Стрийт", властите носиха кафе и понички на протестиращите. И тъй като беше много топло, ги поливаха с водица. За да не им се случи нещо лошо от провокатори, ги пазеше тежко въоръжена полиция. А за своевременна медицинска помощ- имаше камара линейки.

Забранено е, както да се опиташ да прескочиш оградата на Белия дом. Там скоро застреляха една млада майка заради такова деяние.

Айде сега Западът иска пак с трици маймуни да лови. Майдан повече няма да има. И не само в Русия, ами никъде в бившите републики. Не ми се вярва да има още толкова изкукали "демократи", че да се съгласят на държавен преврат в стил Майдан. Всички ще действат твърдо, защото видяха до какво води това и как страната затъва в заеми и корупция. Never more, както се казва. А воплите на ЕС и САЩ само отклоняват вниманието на собствените им граждани от тероризма, миграцията и слабия икономически растеж. Еми няма да има демокрация в Русия. В Китай има ли? Ама сте там всичките, а?

Гледах пълния репортаж на радио Свобода. Като ги сравня със Тръмп антитръмовските демонстрации тези демонстранти и даже полицията в Москва са като от английския кралски двор като възпитание а Тръмповците Антитръмповци се бият като петгодишни деца, ама със 100 кила отгоре.

Гледам снимката с двете арестувани тинейджърчета. Жалка работа. Тоя мръсник Навали на тези деца ли разчита. Тези вече са си заминали - я за Сибир, я за някой далечен лагер и защо, защото този подъл американски слуга ги е подвел със сладки приказки как щели да си имат таблети без пари - друг път. Демокрацията е мръсно, непочтенно и долнопробно егоистично владение на тълпата. Мислете какво искате. Проследете демокрацията на САЩ и Европа по целия свят - войни, колонии, беднотия и сега плачат, че негрите и арабеските се набутват в Западна Европа. А къде да се набутат - в България ли. Немат нищо общо с нас и немат и обща сметка с нас - и затова продължават нататък. А некой ще попита - защо се тъпчат в Германия? Отговорът е простичък - Германия е съвременна колония на Америка и там има демокрация. Ще я видим след 5 години как изглежда американската демокрация в Германия! Англичаните се спасяват, Французите и те го правят, да не говорим за умните Унгарци и Чехи. А ние какво праим? Питайте единственият умен между нас - Бокича, дето три пъти ще бъде премиер - за пръв път в България. А кажете, че не сме велика държава. Това го нема и у американската демокрация - там президентът - министър-председател има право само на два мандата - а ние кво - все сме във втория ешалон на комундетата.

Боко Тиквата - умен?! Значи според теб диктатурата и робството са перфектният обществен строй?

след някой месец като излезете на протест срещу некадърното управление на герп или бсп ви пожелавам същото 'демократично' отношение , освен ако не сте от тези дето все са недоволни но само по форумите в интернет

С една разлика. Тиквата не е Путин!

а ония стерви от Пуси Райът няма ли ги? Дето протестират като се чукат? И ние си имахме една такава, дето вееше увиснала цица по площадите - зер някой ще клъвне ...Това либерастите нямат умора. Ама къв им е проблема - печатат си дойлерите и ги раздават на баламите да ги бият по главата - това не е мой проблем. Още по-малко считам, че е на фЕС и ФАЩ

Надявам се Нахлани Навални да си е написал завещанието. ЦРУ когато те подържа, очаква резултати. Ако не снешеш, твойта смърт може да им донесе повече дивиденти.

Любимият ни Путин така се разправя с опозицията и хората, които виждат Русия по друг начин. Колко хора ликвидира физически там последните години?? После се сърди като му кажат, че е убиец!!

Има само едно добро виждане за Русия - това на Руския цар!?

Това е началото на края на руската кочина. Там демокрация няма !!! Там е още робовладелския строй, който никога не си е отивал. Важното е че разпада започна. Това което правиха в други държави, сега им се връща като бумеранг. RIP Russia !!! God Bless America !!!

Бъргерите си гледай!

А банини за мулатчетата, с която дъщеря ти те дари, деде? :))))

Я поразкажи нещо за проислямския закон на Ислямския Вилает Канада, дето надупи всички християни и християнки в Канада.щЩ

sonibvc@gmail.com

Кво щи разкаже? Ако е наистина е там, можеш да си убеден че едва срича инглиш и френч и речника му е колкото да си поиска надницата и да пита как клиента си предпочита бъргера.

Ливадарко, тя Русия няма колонии! Може да е имала поданици, ама те и сега са си при нея!! Шиши-вещ в Историята

Учениците манифестирали!!! Плаща се само яко на Дневалния за да ги зарибява тях за без пари

пропускат,че това не са техни граждани и законите в Русия не са като техните. Това може да се третира като опит за пряка намеса във вътрешните работи на Русия и да стане още по зле работата!

че са преоблечени американци, а те не верват..Хората минали хиляди километри кат нощните вуци на Путин, а полицията чака за нещо сухо.

Ъхъ, ей сега...

кой ни ср. в гащити...

Любим мотив, във фалшиво изпяните простесърски песнички, е "галдът и мизерията в Русия". По долу, един мекокитковец е писал, че "щом няма масови протести срещу глада и мизерията в Русия, значи там царства диктатура". Не, малоумнико сбъркан, това значи, че глад и мизерията в Русия съществуват само в кухите ви кратуни. А истинският глад и мизерия е сред вас, след като АзБ кръцна грантчетата. Особено след тези, съкрушителни за партийките ви, избори, съвсем ще я окъсате, никой, дори и розовобузестия няма да налива пари в аутсайдери, а субсидията, до която все пак се докопаха партийките ви, ще се прибира от лидерите. За вас - глад, мор и едри въшки.:)))))

ЕЪ и САЩ май не знаят що е демокрация - всеки народ си избира управниците - избираш си управниците на избори - дали са демократични изборите или не не се дефинира предварително

та вече 70 години.. освободени сме от всичко що може да се изнесе.

това да не са ви хохлите в Украйна - да им спрятате майдани. Къде е Нюландката да ги черпи с бисквитки? Ама в Рашъ и китай цветни революцийки не виреят - в Китай даже ги и газят с танкове- нещо да се е чуло за правата на човека в Китай?

Кога ЕС ще протестира срещу снощното избиване на над 150 мирни жители в Мосул, след бомбардировка на славните военно-въздушни сили на САЩ? Оказва се, че това е най-голямото военно престъпление след Виетнам!

а жителите са от племето ИД. Мирно са се разхождали из района.

Маже би до преди 2-3 години тия писаници по западнте вестници щеше да имат някакво значение. Но времената са вече други. Много малко наивници има останли дето да вярват на тия западни пропагандатори. Няма смисъл да си харчат мастилото за писания. По-добре да си гледат само собствените страни.

в рамките на остатъците от СССР.

като ще си говорим така да ви питам - а вие защо биете негрите, че даже ги и стреляте? Това демократично ли е? А индианците? Хахаха - това либерастите са големи гьон сурати - не гледат себе си, а тръгнали акъл да дават

странно, явно полицията в Русия обича подкупите.

Тия за какви се мислят да се карат на Москва? Това да не им е София? Москва да не би да се месеше на Вашингтон, когато протестираха там срещу избирането на Тръмп?или пък им казваше кога да пускат арестуваните. Веднага или по-късно? Ай сиктир.

Мачът между хладилника и портфейла срещу телевизора завършва с победа с туш на хладилника и портфейла. Дори и в Русия. Там е трудно, защото полицейщината е на световно равнище. Абе На Сорос порите още ли не свършили, бе?! Вчера, гледам, ни плати, за да изберем пак ГЕРБ.

По лесно е обвиняваме Сорос отколкото да признаем че сме корумпирана и олиграхична партия. Някак си много удобно прехвърляме проблема от болната на здравата глава.

Не, вчера не ви плати, да избирате "педеградската десница" - резултатът е на лице. Рада, Москов и Пинокио ще гледат Парламента по телевизията. :))))))

Втората снимка на робота, чието лице изразява тъпа загриженост направо ме разсмя.

Гледайте док.филм "Он вам не Димон", доста интересен е. Публикуван е в началото на март и оттогава от властите "ни вест ни кост".Това са причините за протеста. Запознайте се с подробностите, после коментирайте

Гледах го. Плосък, пълен с куха пропаганда и измишльотини, изсмукани от пръста. Все едно го е правил някой от нашенските простестъри или ибрика Михайлов. :))))

Глупости, във филма са показани документи, които доказват чудовищни корупционни схеми. Освен това те препращат към линк, където обстойно може да се запознаеш с документите. Явно толкова си "гледал". Поне не се изказвай

е, чакайте барем по едно кафе да изпият...

Баси популизма. В турция не ги арестуват, а ги убиват по улиците и Еврогейския съюз начело със Фащ мълчат. Сега квичат кат свини майки за прасетата си.

умно казано за прасетата.

"..Толстой каза, че ако Черна гора стане членка на НАТО, Сърбия определено ще има проблеми със сигурността. Той подчерта, че Москва вижда членството на Черна гора в алианса като "пряка военна заплаха" и за Русия, и за нейните съюзници и затова няма да позволи "еднополярно" засилване на НАТО на Балканите..." Грижата за разединени Балкани е първа грижа на Русия. Всеки анклав из Европа е добре дошъл за нея.

знаменито мнение в мрежата : "СЪРБИСТАНСКИТЕ "ПРАВОСЛАВНИ" МУТРИ > винаги са играели ролята на Презерватив на Руските Ортодоксални Мутри."

Ей, тия демоклатични хора трябва да си заработят заплатите в отворените и т.н. общества, че Трамп им спира финансирането до някой месец. А иначе Също в ЕС протестиращи бяха написали и разнасяха лозунги - Путин, ела и въведи ред в нашата/тяхната ЕСрана.

Путин много се уплаши и го премести в другия крачол

... таман да си го завре отзад!!!

и да иска не може, не е пораснал.

Тъй като явно дир.бг се е включил в така наречената хибридната война, нека да напиша няколко факта, белким хората разберат сами за какво става въпрос. И така: 1) Демонстрацията не е била разрешена от кметството на мястото, където се е провела, а на друго място. Но демонстрантите не са се подчинили. 2) Кадрите от демонстрацията показват, че не е съвсем "мирна", има ранен полицай с черепно-мозъчна травма - отначало някои медии ( а познайте кои) съобщиха, че е убит, оказа се че не е. От друга страна, ранени демонстранти няма (само арестувани). 3) Цялата демонстрация е била от по-малко от 1000 души (медиите казват че били 500, но да умношим по 2) 4) За всичкото това се вдига шум до небето - ЕС, Дършавен Департамент на САЩ и пр. Както се казва - а сега решавайте сами!

за решаването не трябва само глава, трябва и акъл в нея.

Интересно защо Русия не защитава публично инако мислещите в САЩ,защо не изказва мнение когато в САЩ има убийства и други античовешки действия?