ГЕРБ спечели вота на българите в чужбина

Българите в чужбина избраха ГЕРБ за първа политическа сила.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ спечели вота на българите в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам резултатите съм много щастлив, че няма изтичане на мозъци от страната.

България никога няма да се оправи!!Защото българина гледа винаги опаката страна на нещата дори и в чужбина!!

...вече при 3-тiя мандат на г-н Bорисов балгарите от чужбина масово се готвят за завращане в родината !..всички оценяват "стабилността в Bалгарiя" !...каквото и да погледнем все е напредак...здравеопазване,соцiaлни осигуровки,пенсии,образование,вазможности за бизнес,здравеопазване,инфрастуктура и т.н. на кратко които не се варне -губи ! през парвите два мандата от управлението на г-н борисов Bалгарiя бе преварната в раиска градина ! поради тази причина като видяха ,че г-н Bорисоiв пак ще е на власт балгарите в странство даже не се и двоумят-вращаT се ! ще трябва да се отворят и допалнителни терминали на аерогара Cофя за да могат да поемат потока на завращащите се балгари !

покажете по държави как са гласували хората.

....дааа точно в десетката !...доказателство за това е че ми изтрихте коментара !...дано да ви плащат добре...до някаде бих ви разбрала !

...еи това е кристален пример за фалшива новина !!!...саSHTо така е кристален пример за това колко са "независими " медиите в Bалгарiя ....спомняте ли си репликата на диктатора от филmа "Kарвавят дiaмант"..." ами народа ме обича " !..

СЪНАРОДНИЦИ ЗАД ГРАНИЦА,ЗАЩО НИ ОБРИЧАТЕ НА МИЗЕРИЯ С ГЛАСУВАНЕТО СИ ЗА ПРОДАЖНА ПАРТИЯ НА ЕДИН НАГЪЛ ФЕОДАЛ???ИМАЙТЕ МИЛОСТ!!!

Защо бе помияри не се върнете в бг,където е много хубаво след два мандата на тази мутра,ами стоите в чужбина???????????????????????

Нямам намерение да уча когото и да било за каквото и да било. Само казах, че това, което написахте за парите, е тотална глупост. Четете с разбиране.

Миячите на чинии ни закопаха

Опцията "Не подкрепям никого" са отбелязали 2,28 на сто." Ако не беше туй последно изреченийце щях да повярвам, че може и да има Българи в чужбина, които да са гласували, ама да си мръднеш задника в неделя, само да идеш да си кажеш че никой не подкрепяш, ей тва вече не го вервам. Не вервам някой читав в чужбина, дето се скапва от работа, да си изгуби половината ден само да иде да каже, че никой не подкрепя.

Хайде сега герберчетата в чужбина да припнат тука и да патят заема на възлюбения си.

Като видяхме светналите за власт очи на Курни,грубото и наглото и поведение,дивият и популизъм и демагогия,голяма агитка от приятели в Чикаго решихме задължително да гласуваме,за да спреме нея и лакомата столетница.

А може би с приятелите си от USA трябваше да видите кои са реалните чеда на комунистите, какви заеми изтеглиха и какво свършиха с тези пари. БСП не е равно на БКП. Както и ГЕРБ не е равно на демократична дясна партия. Но за това се изисква да се информираш повече, а не да гледаш външния вид на Корнелия. Друг е въпросът защо изобщо се дава право на глас на хора, които няма да дойдат да живеят тук повече, а ще ми определят бъдещето?

Омразата ни към БКП/БСП няма граници-всеки друг на власт,но НИКОГА те.

Много щум за нищо! Вотът за хора които не плащат данъци в БГ вотът трябва да се забрани! Още повече става дума за някакви си 100000 гласа Който иска да гласува да си дойде тука! Тези разходи са излишни!

Е, ти като на си социалки, колко данъци плащаш? Само ддс-то на това което изхарчвам за един месец в България е повече от всички твой данъци. :))

Ти си от малкото които си идват Повечето не са виждали БГ от 20 години защото нямат пари да се приберат!

А защо никой не почне отначало,защо почти никой в Бг не си плаща данаците защо криете работодателите който не ви плащат пълните осигуровки защо ревете и се оплаквате от слаби политици като си ги избирате едни и същи,икономиката я няма работите за европейски компаний които спестяват от заплатата ви кой са прости и роби незнам ,само ревете а като дойде време да плащате никой няма а кръчмите и чалготеките пълни със серсеми и псевдо богаташи мълчите и траете стадо овче ,как един път не се вдигнахте ами само се напъвате за пост и заплата надупени и разцепени ,превърнати в роби а мерси не България е проблема а хората в нея прос народ слаба държава няма гордост или ценности на едно нормално общество

за Корнелия Нинова.При това след ГЕРБ и ДПС. Е оглушителен шамар е! Ха,ха,ха!

Българите от чужбина се връщат през април. Техните отново вземат властта.!!!!!

Последното, което се плаща с тези пари, са пенсии, заплати на държавни служители, образование и здравеопазване. Нямате дори минимални познания по икономика. Всички тези пари се завъртат в търговията - с тях се купува това или онова, стоки и услуги, те не влизат в производството. Производството е това, което крепи една икономика, а не търговията. Когато някой открие фабрика с пратените от сина/дъщеря си пари от чужбина, разкрие работни места и създаде реален продукт, тогава можем да си говорим.

А да попитам. Колко от заминалите в чужбина български граждани изкарват прехраната си в чужбински държавни фабрики?

на значително количество червени тролове.

Тва от герберската трол организация ли ви информират

Както и в България - корпоративен защото всички техни подлоги по посолства и търговски са си защитили местата:((((((

Ами сега да се върнат и да поживеят в този абсурд в коъйо живеем ние и да видим дали на следващите избори ще гласуват за тези некадърни и крадливи политици.

Нека дойдат да ни оправят кочинката, че много я наакахме! Да донесат и нещо за ядене, че сме гладни.

Пак булгаристанците от чужбина ни определят политиката, но това е пирова победа, боко тиквата не ще може да скалъпи кабинет, няма с кого, ,май ще има нови избори до дупка!

борисов сега ще направи още по-лесна коалиция. Трябват им само патриотите и имат мнозинство Иначе, българите в чужбина не определят абсолютно нищо, защото общия брой на гласувалите е смешно малък

не мисля, че парите са достатъчен аргумент, те нито физически са в българия, нито съм забелязъл някакъв патриотизъм, по-скоро обратното.

не разбирам защо етнически българи в чужбина са по-заслужили да гласуват от турците - и на двете групи българия им е еднакво безразлична.

Стига с този изтъркан аргумент. Ако пращат, пращат ги на родителите си. А защо това се налага, ние в България знаем добре. Ела и ще разбереш, ако имаш желание. Хората, които ще бъдат управлявани и ще носят последствията от избора си, са тези, които единствено трябва да имат правото да избират.

До westminster.

защо?

Това означава, че след като техните от ГЕРБ са на власт, те ,хората от чужбина се връщат!!!!! Добре дошли гербери от чужбина!!!

По-доброто заглавие е: Герб размаза БСП на вота в чужбина. Викате заради Борисов хората бягали от страната, а? А като идат в тая пуста чужбина, гласуват за Бойко. Брех да му се не види.

Като много го искат защо не се връщат тогава? 8 години управлява.

защото са намерили другаде място където да тежат. Тебе какво ти пука това?

Ами като са доволни толкова от Бойко, защо са в чужбина и не се върнат. Тук ако не досега, оттук нататък ще цъфнем и вържем-така че нека побързат.

Простия човек винаги е гладен. Няма значение кой го е управлявал до вчера. Няма значение и кой ще го управлява утре.

и каква стана тя хората напускат България заради герб и когато са в чужбина пак гласуват за герб. курннелио на лъжата краката са къси!

Защо не промените заглавието на статията в Турция пак гласуваха най - много за ГЕРБ или ви плащат достатъчно да представяте новините по този начин....

Къде могат да се видят резултатите от чужбина, не намирам протоколите на сайта на ЦИК.

Сега пак гласувайте и настоявайте за гласуване по ел. път, 10 пъти повече ще гласуват в чужбина, не само без да плащат данъци тук, а и без да знаят български език. И пак искайте мажоритарен вот -при тези резултати, влизаха до 3 или 4партии , а първите щяха да са с над 150 депутати.

Истинските проценти са тези показани от вота в чужбина. Там хората не си продават гласа за кебапче и бира.

В очакване сме гласувалите за Герб в чужбина да се завърнат в Родината. Светлото бъдеще е пред тях!

Внимавай какви глупости пишеш, защото по извадка от тази сутрин ДОСТ е на второ място по гласове от чужбина.

кое му е истинскити бе? ДОСТ втора сила? ТИ добре ли си?

Спешно трябва нов закон, който да забрани на хора, трайно установили се в чужбина да решават, кой ще управлява у нас. Ако трябва да се премахне и тоя абсурд-двойно гражданство, както е в много страни по света. Знаем защо се прие у нас-заради израелците и реституцията, но тя вече мина и замина и няма нужда от това, само негативи търпим.

Двойното грайданство наистина е абсурд. Как така си гражданин на две държави. Не можеш да живееш и служиш на две дъргаави едновременно. А ако се случи война /не дай, Боже/ между двете държави, на коя от двете ще служи и защитава?!

Този резултат още веднъж показва шизофренното поведение на българския избирател и е още един мотив да се отмени гласуването в чужбина. Надуха ни главите за "прокудените" българи. Ами щом гласуваха за ГЕРБ, значи са доволни от това което се случва в България и вярват на Борисов. Тогава защо не се върнат в България, а сега ще ни гледат сеира отдалеч?

Това неможе да е вярно! 100% резултатите са манипулирани!

Историк съм и съм едно малко българче. Не харесвах Местан, ама това че създаде най-несистемната партия и разби монополиста на властта-циганскодръндарския султан Сава и сарайскодесарския бастион, чест му прави. Той се изяви много повече от онези тъпанари, дето разсипаха автентичното дясно и отидоха изцяло в девета глуха. Честито на БЪЛГАРИЯ, че Бойко пак им би дузпата на комунделските грабители!!! Браво на тези, които гласувахме пак за ГЕРБ и на всичките останали българи, подкрепили патриотите и Марешки!!!

Цъкащите минуси са само едни кухи червени лейки и народни грабители вече над 70 години. Факт, исторически факт е моята лична позиция.

Не те знам къв' си историк ама да казваш, че си антикомунист и да гласуваш за ГЕРБ е все едно да казваш, че си веган докато плюскаш мазна свинска вратна пържола....

съм и то доказал се в професионалните среди и в живота си. Отдавна казах, че Бойко е достоен наследник на Стефан Стамболов, като СТРОИТЕЛ на СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ. Стамболов 5 пъти е подавал оставка, докато не го бастисаха руските имперски македонстващи агенти. Същите идиоти бастисаха Левски и Ботев.Факти, исторически факти, които никой не може вече да манипулира и отрича по комунистически. Свинските пържоли си ги лапайте вие нагли герговски шопари и депесарски прасчовци, докато се задавите от путлерските си слюнки.

Тоя "историк" е историк колкото ББ е балерина. Ужас! Само си го представете ББ в "пачка". Ама като се замисля, защо пък не- и пируети прави и менует играе и масовки знае да прави и "па" знае - дори две напред,една назад. Абе изобщо играч (школован от мутренското си минало)!

От близо 500 000 българи в щатите са гласували около 7-8000 ,така ,че от тях нищо ,ама нищо не зависи ,само се вдига пушилка а 98 % не искат или не смеят да гласуват защото са нелегални.

и какво искаш да кажеш - как щеше да се промени вота ако бяха гласували?

Вече и аз си мисля, че в чужбина просто не трябва да се гласува! 17% за ДОСТ, то е ясно какво се случва ! Това си е явно вмешателство на Турция във вътрешната политика на България, няма какво повече да го увъртаме! Просто и ясно! А иначе който иска да гласува, да си дойде до България! След като му е толкова мила родината, къде е тръгнал?

подправят резултатите, а вие ядете от кофата и не гледате, че са лай-а!

Интерсно гласуваш за тези дето са те изритали от Родината това се казва мазохизъм.Ама нищо сега като се върнат,защото аланглетата ще изритат всички,дето не са мозъци ще си живеят щастливо под бялата благодатна светлина на отрочето на ЕНП Гербария.

бсп имаш предвид - те не са изритани, а са имали възможност с откраднати пари да се устроят в чужбина

Предстои концерт на трите тенора - Бацко , Валката и Магарешки.

мНОГО ШУМ ЗА НИЩО. бЪЛГАРИТЕ И В бЪЛГАРИЯ И ТЕЗИ В чУЖБИНА СИ ДАДОХА ГЛАСА И ИЗБРАХА герб. кАКВО ПРОДЪЛЖАВАТЕ С ТЪПИЗМИТЕ КОЙ КЪДЕ ЖИВЕЕ. вОТА Е ЯСЕН НЕЗАВИСИМО КЪДЕ ЖИВЕЕМ РАЗБЕРЕ ГО НАЙ-ПОСЛЕ. КОМУНИСТИТЕ НЯМА КАК ДА СЕ ВЪРНАТ, ПРОСТО НИКЪДЕ ПО СВЕТА ГО НЯМА И В БЪЛГАРИЯ НЯМА КАК ДА СТАНЕ. ЕЛЕКТОРАТА ОТ СТАРЦИ НА БКП ПОСТЕПЕННО СИ ОТИВА И ЩЕ ВИДИМ КАКЪВ ПРОЦЕНТ ЩЕ ИМАТ СЛЕД ВРЕМЕ.ТАКИВА КАТО СТЕФАН ДАНАИЛОВ НЕАДЕКВАТЕН МАЛОУМНИК НА ХАПЧЕТА ДЕТО НИ ГО ИЗТИПОСАХА ДА ДАВА ИНТЕРВЮ ОТ ДАМА СИ КАТО ДОН СИЦИЛИАНО БЕШЕ ГОЛЯМА ПОДИГРАВКА ЗА ЗРИТЕЛЯ. И ТОЙ Е ЛИДЕР НА БКП, ТОЙ ВЕЧЕ ЗА АРТИСТ НЕ СТАВА ПРОСТО ЕДИН СТАР ЧОВЕК КОЙТО ДА СИ ГЛЕДА СТАРИНИТЕ И ДА НЕ СЕ БУТА ДА СТАВА СМЕШЕН, ЧЕ ДОРИ СЕ ОПИТА ДА ПРАВИ ОБВИНЕНИЯ ЗА КУПЕНИ ИЗБОРИ И ЧЕ КМЕТОВЕТА СА ОРГАНИЗАТОРИТЕ. ВЛАСТТА В БКП С ВРЕМЕННОТО ПРАВИТЕЛСТВО, СМЕНИХА БЕЗ ДА ИМ ЕРАБОТАТА ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ И ТОЯ СТАРЧОК ИКУКУРИГАЛ НЯКОЙ БИЛ ВИНОВЕН ЧЕ ПОМАГА ДА СЕ КУПЯТ ИЗБОРИТЕ ОТ ГЕРБ. НЕ Е ИСТИНА КАКЪВ ЕЛЕКТОРАТ ВАДЯТ НЕНОВА И СИЕ. НЕ ЛЕЖЕТЕ НА СТАРА СЛАВА МИЛИЧКИ, ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНЯ И ВИЕ СТЕ ОТРОВА ЗА НАРОДА. РАЗБЕРЕТЕ ГО И СПОРЕД МЕН ТАЗИ ПАРТИЯ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН.

Единственото свястно нещо, което си казал в тази тирада с главни букви е, че ГЕРБ печели изборите. Всичко останало е бля-бля и простотии. Не напразно си се записал като "аз", но с малки букви. Ти си едно озлобено същество.

До Аз. Помня те когато се подиграваше на "Златния пръст" Атака,че подкрепяли БСП.Сега чакам да напишеш какво мислиш за бъдещото управление заедно със златния пръст.

Как не разбираш, че комунизмът не си е отивал от властта! Пак са само комунисти, но по-тъпото, по-наглото, по-простото и по-алчното котило - от артелчици, доносници и нагаждачи, които са и неграмотни! Това е ГРОБ! Аз съм третото поколение, родено и живеещо в София! Никога градът не е бил по-мръсен, хората по-груби, циганите по- нагли! И всичкото това го дължим на "мъдрото" и "кадърно" герберастко управление! Станахме 2 милиона опростачени столичани!

Тоя "историк" е историк колкото ББ е балерина. Ужас! Само си го представете ББ в "пачка". Ама като се замисля, защо пък не- и пируети прави и менует играе и масовки знае да прави и "па" знае - дори две напред,една назад. Абе изобщо играч (школован от мутренското си минало)!

Как не разбираш, че комунизмът не си е отивал от властта! Пак са само комунисти, но по-тъпото, по-наглото, по-простото и по-алчното котило - от артелчици, доносници и нагаждачи, които са и неграмотни! Това е ГРОБ! Аз съм третото поколение, родено и живеещо в София! Никога градът не е бил по-мръсен, хората по-груби, циганите по- нагли! И всичкото това го дължим на "мъдрото" и "кадърно" герберастко управление! Станахме 2 милиона опростачени столичани!

Не зная защо се натяква, че "младите и елитът на нацията заминава за чужбина". В UK интелигенцията е около 10-15% - студенти, завършили тук и почнали работа или малък брой специалисти, дошли от България. 85-90% от около 100.000 българи ту са строители, чистачки, шофьори, камериерки, сервитьори, миячи на чинии - всички на заплата около минималната...

от кога тези 85-90% са българи. не бяха ли роми? И за какво ти е да лъжеш и измисляш цифрички като в Англия 69,000 Ей... нямате спирка с лъжите. ДАно поне ти дадат пица да хапнеш.

В UK ромите и турците не са толкова много - те ходят основно в Германия, Белгия, Холандия, Швеция, където има повече възможности за точене на социални помощи. Но има страшно много селяни и чалгари... Бройката 100.000 е реална и е динамична, защото има сезонни работници, временно пребиваващи и работещи на черно и т.н.

Ами къде отидоха доктори ,ИТ ,банкери адвокати и т.н ,на вън да работят в УК има работа и работа ако си кадърен и извадиш нужните клалификаций говориш и пишеш спокойно може да взимаш между 50000-80000 на година и за всичко това ти трябва 2-3 години колеж след работа (строителството) незнам къде в Бг може да си позволиш такава заплата ,здравна система и транспорт безплатни за пенсионери деца и хора с нужди и бременни жени ,аз трябва да платя само 8.40 за лекарства няма значение колко са скъпи защото работя ако не работя са безплатни,ипотекатата ми е 600 на месец а сметките около 150 на месец транспорта 200 на месец съвсем спокойно издържам 4-членно семейство

Много слабо си информиран за заплатите в UK... Средната заплата на инженер, маркетингов специалист, финансов специалист, средно ниво мениджмънт е около 35-40.000 паунда на година брутни, или 28-31.000 чисто... Ако си близо до върха брутната заплата може да достигне 60-70.000 паунда (около 40-45.000 чисти)... Има много малка част, които получават над 100.000 паунда брутно (основно топ мениджъри и ключови специалисти) и от тях българите са не-повече от 30-40...

Имам приятели от 6г. в чужбинско. Мъжът е много читав (IT) и жена му не е глупава, но е сноб, а той я слуша, явно за да му е мирна главата. Това лято си продадоха апартамента тук, защото си купили къща и не мислят да се връщат. Вчера се постнала във фейса, че гласувала.... Попитах я от какъв зор гласува, щом не искат и не мислят да се връщат, от къде на къде ще е фактор за бъдещето на мойте деца. Ейййй, като забълва едни. Все пак били българи, тук имали роднини, приятели и разни такива.

има ли българско гражданство - има? Ти уважаваш ли БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ ?!?! Е... какво искаш тогава. Това че нямала намерение сега е едно, друго е какво ще е след 10 години. И аз нямам намерение да си купувам Бентли в момента. :)))

Бих искал да гласувам за ДСБ, за съжаление ми е ясно, че няма как да влязат в парламента, а не исках гласа ми да отиде за комунист, турчин или побойници на лелки от лекшопове. Така че нямах избор. Ако Патриотите бяха без Белия пудел дето се натискаше с Доган и СерГей - щях да гласувам за тях.

Българите знаят защо !

Повечето "българи" в чужбина са мангали, турци и обикновени дебили, които умират от кеф като си купят някоя бракма и голям телевизор.

Повечето тролове като тебе тука са цигани които се кефят ако някой им даде парче пица и 100мл метилов спирт или лосион за вана.

Фалит- майсторите, скоро може да поискат да бъде забранено да гласуваш, ако си под 70 години...Не са се сетили..И без това, демокрацията не им на сърце..Трудно печелят..Хубаво си беше едно време, когато печелеха първо място ...При една участваща '' партия''

Коалирането с ГРОБ носи 100 % смъртност за коалираните (виж СДС, ДСБ, ДБГ, АБВ и др.) Няма оцелели!

Всички предатели изпадат от влака.

Волен Сидеров коалиционен партньор на Боцко си е направо забавление.Какви ли чудеса не твори политиката , даже и Природата ги не може тия рабошки.