96 депутати от ГЕРБ, 79 - от БСП при 99.98% от протоколите?

В 44-ото Народно събрание депутати ще имат 5 политически формации. Това потвърждават предварителни данни на ЦИК, обявени в 12.45 ч днес.

Обратно в новината

Коментари - 96 депутати от ГЕРБ, 79 - от БСП при 99.98% от протоколите? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Губещият от тези предсрочни избори е само България.Максимум до година ще се убедите в това госпожи и господа.

ФЕОДАЛА Е ГЕНЕРАЛ БЕЗ АРМИЯ!!!КАК ЩЕ СЪСТАВИ КАБИНЕТ???И АКО НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ПАТРИОТИТЕ,КОЕТО Е ВРЕДНО ЗА ТЯХ,ГО ПОДКРЕПЯТ,НЯМА ДА МОЖЕ ДА СИ РАЗВЯВА БАЙРЯКА,ТОЕСТ ДА ГРАБИ!!!ПИРОВА ПОБЕДА!!!НАРОДА Е МЪДЪР И ФЕОДАЛА Е ЕЛИМИНИРАН ОТ ВЛАСТТА ИЛИ ТОТАЛНО ОГРАНИЧЕН!!!

много ги излъгаха партиите от Реформаторския блок - взеха се много насериозно. Ако се бяха обединили щяха с песен да влезнат в НС. Цепят се като тикви. Кво да ги прави Боко - пак добре ги издържа две години. Радан - това му остана - пеняви се, пъчи се, говори глупости и най-сетне подаде оставка. А Христо Иванов и той като напълни една голяма зала в София на основаването и полетя на крилете на мечтите. Така не става - реализъм му е майката.

От форумите си личи какъв е електората на БСП-пенсионери( военни.стари партиини функционери,номенклатура).От сутрин до вечер висят пред компютрите и плюят,докато младите се трудят,за да изкарат пенсиите им и нахранят семействата си.

БСП може само да съжалява, че не успя да привлече високоинтелигентния цигански и част от турския електорат, масово гласувал за ГЕРБ.

Нова триглава ламя идва! Ами, да ви е честита!

БРЦК

Боко каза ,че с ДПС няма да управлява. Значи остава само с Патриотите да направи правителство. Ако не направи - БСП пак ще прави тройна коалиция!

Прасетата са доволни, в кочината няма да има промени и реформи. Стабилно блато и Пеев ски. На другите избори пак се лашкайте между ГЕРБСП и чакайте докато и последния нормален емигрира. После псувайте ЕС, Сорос, Обама и Клинтън.

Логиката на процеса е да е коалиция между ГЕРБ и БСП с премиер Боко, защото всъщност това иска българския народ! И така би било справедливо спрямо 48/52% от всички българи! Откъде накъде ще управляват партийки с по 7-8%? Само че шибаното "статукво" сочи, че това е невъзможно!

Искате , не искате няма да има реформи , няма да има и осъдени , ''само'' още 27г.

Всъщност БСП става с 80 депутата, за сметка на ПФ, обаче самите ПФ после вземат един мандат от ГРОБ и сега ГРОБ спадат на 95 дупетата. Коалиция ГРОБ-Атака-Марешки - сууупер.

Борисов има два избора! Воля и ОП?! ДПС и БСП невъзможни партньори за ГЕРБ.

Най-важното в тези избори е, че най-големите некадърници-червените мутри-бяха бити по традиционната технология.

Курни,Курни къде си, излез от курника,па закудкудякай!

БСП взема един мандат на Патреотите и те остават само с 26 дУпетата. Май гласувалите за ГРОБ задължително получават Атака и Марешки, а? Честито на брачната тройка!

герб може да направи мнозинство и само с патриотите, и само с дпс! а левацата няма начин да направи нещо без тройка! тя си е дащна!

С тази пирова победа Герб се нахндри с ОП ,Воля и ДПС.След очакваното повишение на Газта,Тока,Водата и Топлото и вследствие на това на живота в България, какво ще стане,никой не може да предвиди? Ако имат пипе в БСП ,никакво участие в правителство.

Щом ДОСТ не влезнах това едобре. А бсп-то колко са прецакани. Все са втори и все не са във властта... Явно и кутевчетата ще останат без парса... Тези ибори ме развеселиха, сега да видим баце дали няма да се изложи с коалиционните партньори.

Обаче сега, какво ще кажете протестъри, Радан Кънев, Меглена Кунева, Петър Москов, Христо Иванов и Иво Прокопиев са извън парламента с забрана от Българския народ да имат депутати там....А Волен Сидеров си увеличава депутатските места -над 9% за Оп , защото събра най-добрия си вот откакто е в политиката,също и партниорите му Сиеонов и Каракачанов.... И да не искате и да не искате Волен Сидеров ще бъде власта в нашата държава......Какво става с вас соросоиди...Волен Сидеров винаги е бил по-умен от вас с една идея напред!

... но пък взеха субсидийка. Не бързай да се радваш, следващите избори хич не са толкова далеч, колкото ни се иска на всички.

Грешка! Субсидия получава САМО ПАРТИЯ, която е преминала границата от 1% от действителните гласове на парламентарни избори. Коалициите духат супата, т.е. не получават нищо. В този смисъл, Нова Република, коалицията на Да, България със Зелените и Рефоматорски блок-Глас народен ще ни излязат доста евтино - направо без пари. Светльо Витков сам се пре*ба, като заложи на куците коне на Москов и Кунева... пък досега лапкаше субсидията, дето си я заработи със самостоятелно участие на изборите през 2014 г.

Dimi

Ако ги нямаше повечето от хората като мен щяха да гласуват с "неподкрепям никого" или просто нямаше да гласуват... ГЕРБ и БСП са еднакво вредни (да не кажа, че ГЕРБ е по зле), но народа е прост и продължава да гласува и за едните и за другите...

...да се препоръча на социолозите мястото, където да се заврат прогнозите, а именно - паритет и дори превес на БСП (!) на изборите. И как един от тях не се изправи, да си посипе главата с пепел и да пророни: провалихме се! Същия синдром е обхванал и червените: победихме, тъй като удвоихме резултата! Ами и да сте го утроли, пак сте ЗАГУБИЛИ! Всички помним самонадеяната усмивка и увереност на Курнелия, въобще не допускаща загуба, която наляво и надясно тръбеше, че е следващия премиер...Да се изправи и тя и да каже: подведох ви! Къде ти от комунист откровение обаче! Още по-малко признание. Мълчат като партизани на разпит!

Той и ББ мълчи. ПФ - също. Само Петият вече сложи картите на масата и вече е ясно, че ще създава на ББ доста кахъри. Победа с 96 депутата си е повече проблем, отколкото успех.

Гласувах след 16 часа. Не гласувах за Възраждане, само защото беше ясно, че няма да влезне в парламента и гласовете и ще се разпределят между прескочилите бариерата. Но те следващите избори няма да са кой знае колко далеч. Костадин да продължава да популяризира партията, пък ние ще помагаме с каквото можем. Ако се въведе и мажоритарен вот, кандидатите на Възраждане ще имат много добър успех.

Проблемът на Костадин му е, че е сам и самонадеян. Иначе не е лошо момче и му пожелавам успех.

На Коста това му е проблема, че е много алчен за постове и власт, и че е самонадеян и агресивен към онези, които навремето го направиха известен. А бе с две думи пълно лйн0

А вий , вий сте идиоти ...

Коалицията я виждам от сега, и тя ще може да е само от две партии: ГЕРБ + Обединени патриоти. 96 + 27 = 124 депутата. т.е. минават половината от 120 имат необходимия минимум от 121 депутата за коалиция. Евентуално може да приемем и Воля ако искат. А за премиер Борисов или Валери Симеонов.

Къде си учил аритметика? Да пратя детето, ще го правя банкер.

"Гледай народната работа повече от всичко друго, повече и от себе си да я уважаваш..." В.Левски в свое писмо до Христо Иванов Големия Велик е Левски, защото е истински патриот и не е знаел що е алчност.

беше неузнаваем на пресконференцията - един такъв мъдър, разумен - абе един истински обединител на нацията - говори за компромиси, поздрави БСП за мъжката борба. Да се чудиш къде отиде онзи Боко дето разиграваше циркове в правителството на Орешарски. И как не спомена дедо си - убития от комунистите, а поздравява убийците му - да се чудиш ...

Говореше се за една книжка от 30 страници, с полезни съвети как се печелят избори. Кой ли се е възползвал от нея? Вижда се голямата промяна, в това няма съмнение. Сега остава да го научат на правоговор, че с това шопско мекане ми идва в повече.

Първо шопите не мекат,а говорят твърдо,второ,колкото и да ти идва в повече,ще го слушаш още дълго.

Затова пък Курни беше до последно една такава истерична, самонадеяна, тросната на всичко и всички, истински Хитлер в пола. Изплаши с неврастенията си поне 200 000 потенциални гласоподаватели на БСП...

Естествено, че Местан и Исмаил, /който говори български с акцент/, няма да признаят изборите. Сега трябва да искат по-голямо финансиране от ердоганови за следващите избори.

Бесепарите се пукат от злоба :)) Не съм в захлас от победата на моите, защото е очаквана, но пък пяната в устата на комунистите ме изпълва от кеф :)

Ела на себе си! Твоят любим лидер е толкова комунист, колкото всеки друг. Опитайте се да смените плочата, че взе да се изтърква. Пък и който се радва последен, повече се радва, затова не бързайте. Друго щеше да е, ако ГЕРБ имаше 130 депутати. Все още няма повод за толкова радост.

Последните години вие сте все последни, и като гледам много сте радостни последните 10 години хаха Радвайте се хахах ГАЛФОНИ

Не трябва да се пукат от злоба, а да се радват. Станалото е най-доброто за тях. Още не са готови да управляват. Имат много къщна работа - метене, изхвърляне на боклук, бърсане на прах. Трябва да обърнат внимание на възпитанието си - да бъдат скромни, да уважават повече роднините, съседите, приятелите и враговете си, да говорят само когато ги питат и т.н. При евентуално тяхно управление сега на следващите избори няма да получат дори държавна субсидия /ще бъдат под 1%/.

отвори сергиите. Магарешки си поиска икономическото министерство. Ама само с него няма да мине. Великите победители трябва да платят я на патриотите, я на ДПС. А ако не се "вземат" с патриотите ще е голям цирк как ще охажват Доганя - нали Боко където седне и стане все за Орешарски и ДПС приказва - ще трябва да си извърти г.зъ - ама той тва го може перфектно - няма никакви принципи - пардон, има 1 принцип - всичко правя безпринципно само да мога да лапам еврофондове

И за какво са им на ГЕРБ тези 96 депутати, като нищо не могат да решат, без да се коалират с две парламентарни партии, които са твърде непредвидими? Според мен БСП имат по-голямо основание да са доволни. Удвоиха присъствието си в НС и имат достатъчно умни глави, с които герберите не могат да мерят интелектуален ръст. В следващи избори народът да престане да слуша смешни внушения, че ако БСП спечели, веднага ще станем Задунайска губерния на Русия и да разбере, че трябва да имаме управление от умни хора, които да мислят само за интересите на България. Без значение как се нарича партията.

на мъдър и разумен човек. Жалко само, че все по-малко са тези хора в България. За това сме и в такова положение ...

Много са доволни няма що, виж я курнелия сияе от щастие хахаха А и на теб ти личи, че си на кеф!

Точно така е! Реално, всички влезли в парламента партии по политиката, която декларират в програмите си, са по определение в ляво от центъра. То, не че и в основните, които останаха извън НС има кой-зное колко десни, но това вече е друга бира.

Че червените загубиха, загубиха, въпреки бодряшкия им тон и съскането на червените тролове. Не в това обаче е въпросът. Въросът е в това, че десните формации действаха на принципа "орел, рак и щука" и загубиха златен шанс да влезнат в управлението... Егоизмът, липсата на държавническа мъдрост и толерантност ги прати в миманса... Кой им скрои този номер, кой го ръководеше (ДС или...) едва ли ще се разбере, но България определено загуби от това и сегашният управленски "търг" може и да ни излезе солен на всички...

Остави тези приказки за женския пазар. У нас дясното е измислено, защото няма истинска аристокрация и липсва традиция. Няма консерватори, защото няма потомствена богата класа. Няма социалдемокрация, защото интелигенцията не може да намери себе си. Лявото е автентично, защото преобладаващата част от народа ни винаги са били бедните хора. Други народи са изграждали политическата си класа с векове, докато ние сме оцелявали.

Само дето пустият му народ не признава, че е беден и единадесет пъти подред отритва червените. това как се обяснява в червените тролски наръчници? Интелигенцията беше унищожена (избита, интернирана, пратена при бащата на ТТ за "превъзпитание"), затова я няма в автентичния и вид. Колкото и да съскате от злоба - фактът е факт. Поредна загуба!!! Да не говорим за прякия двубой м/у ББ и Курнелия. Там си е чиста проба червено о...не. Ако не е така, кажи какво е?

Няма партия хванала се с ГЕРБ да е прокопсала.

Е, затова пък БСП и хваналите се с нея благоденстват на политическата сцена...

Благоденстват,я ! Я погледни ГЕРБ. Другарчетата пак ще се нагласят......,а кога министерствата ще останат с поне 30% по-малко служители, кога депутатите ще станат 120-130 души, кога субсидиите за партиите ще станат по 2 лв.???

Много неща станаха ясни след тези избори, но най-важното е: Всеки народ заслужава управниците и съдбата си; а явно робията е естественото състояние на българския народ. Оттам произтекоха всички парадокси и безумия, свързани с изборния процес и резултати. Честито му - като начало 30% увеличение на газа, СЕТА, нов закон за концесиите/доразграбването на страната/, мажоритарни избори, евентуално нови заеми, и др.благинки.

Плюс про-турска политика на разграден двор. С пасивната подкрепа на ДПС в новата БОСТАН коалиция. Машала

gadinka_mila@abv.bg

Всичко става наистина с пасивната подкрепа, но на НЕ ГЛАСУВАЩИТЕ. Ако всички българи гласиват, ДПС ще е с 2,3% и няма да има шанс за места в НС. Но българина иска ДПС, за това НЕ гласува.

Сега ни остана да разчитаме само на президента, който поне досега не е направил нито една грешка. Върна опасния закон за концесиите, отговори на съветите, които си позволи да ни дава турският президент, защитава държавните интереси, където трябва. Лошото е, че правата му са доста ограничени и не навсякъде може да влияе.

Кой водеше листата на ГЕРБ във Велико Търново, където загубиха позорно от БСП? А в Плевен? А в Добрич, Враца и т.н.?

Бедна п...и на половин ...се радва

В петък предизборно едно плямпало по БНР задъхано пожелаваше "промяна "/ "сполука"/ ! Днес бе готов пак по БНР да словослави знаете кого , даже и интервюта да прави с очакваните победители ! Да ама не ! Временно е зашеметен !

Вярно си е! С управляващи гербери + не можем да очакваме нито промяна, нито сполука!

Каква ли ще е червената депеша Може би: "Хотели как лучше, но получилось как всегда. Опять обосрались, за что искренне сожалею и готова понести ответственность" Следует подпись ...

За руските тролове, които не вдяват руски език: "Искахме колкото се може по-добро, но се получи както винаги. Пак се осра..ме, за което искрено съжалявам." Следва подпис. Убеден съм, че сега минусите ще са много повече!.

Простите си избраха простия... Честито и жална ви майка мазохисти! Приказката за простия народ и слабата държава важи с пълна сила за тази територия наречена България...

колко да е жална майка им! Запазват си държавната службичка, циганите продължават да смучат като кърлежи от бюджета, наште "бизнесмени" продължават да печелят обществени поръчки и така! Жална им майка на останалите българи!

А "умните" го подкрепиха с не гласуване. :)))))

Забавно става. Сега ще се наслаждаваме на търг с явно наддаване - за депутатите от ОП и Воля. Приемат се оферти - топтан и на парче. БоБо ще трябва доста дълбоко да се бръкне.

те, пейтриътите не са ли се разцепили вече, нали някой трябва да помага на ГЕРБ.

ГЕРБ печели съкрушително в големите (областните) градове, в по-малките градови и губи с около 1% в селата, където преобладава необразованата и лесно манипулируема част на населението. Това са фактите!! На народа не му импонира змийският език на Курнелия. На комунистите никога няма да им уври главата и да осъзнаят простия факт, че с кроткост, диалогичност, желание за компромиси в името на народа, дипломатичност, такт и добър тон ще спечелят много повече, отколкото с тази гьобелсова реторика...Ама дебела комунистическа глава вдява ли нещо? Единадесет пъти бой и пак не им увря главата! А искат народът да им повярва. На кое - на скудоумието им ли, че не могат да осъзнаят горните истини ? Те не отиват на избори - ведро и с добри чувства и към опонента си, а на "бой последен", на "кървав бой". За тях опонентът е връг, който трябва да бъде смазан, унижен и унищожен...Добре познат стил от след деветосептемврийския период...

Печели. Като Цвестанов във В.Търново...

На такива като теб няма да им уври главата, че подкрепяте едни престъпници и национални предатели, просто на инат. Гроб загуби гласовете на нормалните българи, ориентирани в център - средната класа. То не бяха данъци, заеми, кражби, винетки, емигранти, разсипване на армия, образование и цялата държава. Но пък си има една медийна звезда, дето реже ленти, с изказ на селска мутра. Новият бай Ганьо - ромски, племенен идол. Тези гласове отидоха при БСП. А ГРОБ компенсира с гласовете на разни лумпени и маргинали, като теб. Болни душици, които се определят за дясно, а иначе - пета колона на Ердоган и еврогея. Зарязаха РБ, гей партиите и всякакви, костови проекти, финансирани от Сорос и сега ГЕРБ е новото дясно и гей.

Да де, ама казанът трябва да е много голям, за да побере главите на всички тези един милион избиратели на ГЕРБ. Не е ли по-добре да се сложат там червените глави, все пак са много по-малко...Ще се икономисат и дърва за огъня все пак. А и нали червеният лозунг е да изгорят като факли за идеята? Ето, имат възможност!

Има реална възможност ГЕРБ да съставят успешно правителство защото като гледам другите участници без БКП/БСП могат да направят коалиция с останалите и да е обединител даже!

кУрнелия да подаде оставка, нормално е след такъв шамар.... да се готвиш да управляваш, а да ти го нахлузат с 6% отгоре.... те ти нова вълна, те ти нова политика.... всичко ти се оказа грешно, на бунището и да идва следващия... и по-бързо, че гергов няма време за губене, свежи пари трябват...

Корнелия удвои депутатите на БСП и допринесе за нови 500 хил гласа. По-добре виж кой водач на ГРОБ във Велико Търново загуби от БСП.

и да ги е утроила това е без значение... все едно имаш две партии - едната с 130 депутата, другата с 110, но пък е удвоила резултата си от предишните избори... все едно пак си остава в опозиция и никакъв шанс за реализация на идеите си.... пък и от всичките тези депутати само десетима да взимат участие, другите ще трошат народна пара....

Много крехко мнозинство. Ако ГЕРБ направи правителство без Марешки ще трябва да разчита на мнозинство от трима депутати. Когато тия трима се отлюспят от парламентарната си група, Бойко Борисов остава без мнозинство. Но това е някъде в бъдещето, нека сега направят правителство и се опитат да стабилизират държавата.

Чакам да видя как Марешки ще бори монопола и патреотете с вдигане на стандарт и пенсии и други обещания

Май, май победата на ГРОБ им излезе през г*за

.... ББ си го премести от единия в другия крачол, нинова да му мисли, че има едни сметки за плащане пък парите за лапане ги няма, а опозицията в партията става по-силна, да се моли ББ да изкара мандата, че и при новите предсрочни избори като я опукат и тогава край, остава и само ПЕС, за пред пенсия.... няма кой да и прости...

БСП печели не само във Велико Търново (с водач на ГРОБ другаря Цв. Цв.), но също и в Плевен, Добрич, Смолян, Видин и други области.

Не Смолян, а във Враца.

... печели и в Бусманци и Полски Тръмбеш, с. Столетово и Розино хахахахахахаах, това ви е утехта и засега с нея си оставате....

Прди години милсехме ДПС за по-скоро дясна партия. Но се слепиха с БСП в изгоден сговор. Изгоден за БСП и ДПС разбира се, не за България. Да видим днес как ще реагират патриотите. Дали ще са патриоти, или "патриоти" като австрийските, немските и френските, които отидоха да цункат ръка на Путлер, за да им пусне мангизи. Сидеров вече го е рпавил, знае че работи. Работи за джоба му.

"... - Преди да станете министър-председател вие бяхте секретар на ЦИК за изборите на ВНС и през вас преминаваха регистрациите на партиите за тези избори. Как се регистрира ДПС? - ДПС се регистрира като Движение за права и свободи, не като политическа партия. Регистрирано е по нареждане на покойния министър-председател Андрей Луканов. Обърнах внимание на тогавашния ръководител на фирменото отделение Илия Кокинов да направи проверка, има ли то някаква етническа особеност, тъй като Конституцията забранява регистрирането на партии на религиозна и етническа основа... когато се върнах от заседание на комисията, се оказа, че той е издал решение и че регистрацията е направена по нареждане "отгоре", от кабинета на Луканов...." Из интервю с Д.Попов в blife eu под заглавие "Как САЩ създаде БСП".

И още: "...След като се издигнаха 1-2 кандидатури, разбрах, че ЦРУ и Сорос вече са избрали своите кандидати. .... Не случайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов. "..."Тази партия (БСП - бел.ред.) използва русофилски лозунги и идва на власт. За нея гласуват хора, които симпатизират на Русия и искат добри отношения, а когато идват на власт, всичко се променя и всичко се проваля, каза Решетников...", От Труд онлайн, 15.12.2016. И да питам, може ли някой да посочи поне едно действие на БСП, което да не е в интерес на САЩ и против България? Щото аз мога: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа). "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg.

Върви един много интересен цирк, който обаче ще остане скрит за широката публика - атаката на отрътените от Курнелия стари муцуни от червената копаня. След този изборен "успех" на Курнелия, взела на въоръжение реториката на комунистите след девети септември (яростно противопоставяне, хулене, черен пиар и призиви за тотална смяна на всичко в държавата) те със сигурност ще й поискат сметка и ще я обвинят във всички грехове...Съзаклятническият подход в тази партия обаче ще скрие тези пикантерии. Но не и резултата - поредния червен провал! А резултатът е повече от обнадеждаващ - само на около 27-28% от българите този гаменски тон на Курнелия се харесва и толкова се хващат на червение лакърдии за розово бъдеще при тяхно управление. Тези, които не гласуват, не ги броя, тъй като, след като не си гласувал, значи ти е все едно какво ще се случи в страната! Да не излизат с номера, че са разочаровани...В този кръг влизат доволните, които живеят добре, въпреки управлението, мрънкачите, които винаги мрънкат, който и да управлява, мързеливците, които чакат някой да им даде, сякаш им е длъжен, и откровените лумпени. Нормалните хора гласуват - за който и да е, според убежденията си.

Айде, Патриотите, правете коалицията , че да има време Баце да ви цепне!;) Това ви чака и вас...

Заедно десните имат над 8.5%, за какви 3% лалаш.

Познайте кой водеше листата на ГРОБ във Велико Търново, където спечели БСП с много? Отговор: Цвъки Главата

... да ти имам утехата, определено си спал спокойно тази нощ, че и занапред....

Сега патриотите ще трябва да носят голяма отговорност с министри и експерти, а не както преди да се крият само с подкрепа и популизъм. Ще следим дали ще изпълнят това което обещаха на народа, защото имат голямо влияние сега.

Ще се изсмея кратко и ЯСНО-Ха-ха-ха-ха!! Кое по-точно обещания ще трябва да изпълнят?? Средна пенсия която обещаваше Белата Златка?Или незабавно излизане от НАТО??Или референдум за излизане от ЕС?? Има резон само за "редуциране правото на глас" на граждани с двойно граждансво(извън ЕС...и незнания на бг език) от Валери Симеонов. Македонският Шопар е лесен.Минал е през много софри и лапане.Целувал е много господарски ръце!!Той проблем няма да създава. М/у другото има още малко време.На сайта на ЦИК от 10ч т.нар.патриоти водеха само с 720гласа на ДПС. Да не се окаже за пореден път ,че Доган е незаобиколим балансьор:-))))?? Или ще се докаже ясното на всеки,че ДПС-Атака и Македонецот са от едно котило!!!

Социолозите пак не познаха!