ГЕРБ печели в 17 области, БСП в 7, борят се за Перник

ГЕРБ печели изборите в 17 области в страната, сочат резултатите към момента на страницата на ЦИК. БСП е първа политическа сила в 7 области, а в 3 - лидер е ДПС.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ печели в 17 области, БСП в 7, борят се за Перник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радостта на ГЕРБ е прибързана. Още поне три областни града ще останат без парно, при повишението цената на газа с близо 30%. Ха сега да ги видим как ще се оправят без БСП ( хи хи хи) и без 2-ра АЕЦ.

Хора докога ще спим ? Герб 2 мандата нищо не направиха в тази държава и сега пак ще са те ! Ще ни затрият още повече ! Трябва да се махнем от ЕС !

хОРА,хОРА,хОРА ????

Не знам да ли са нормални тези хора, които гласуваха отгново за един доказал се , продажен, алчен и страхлив индивид. Сега какво, следва : -Продължаване на "усвояването " на публични средства. -Ратифициране на заробващото споразумение СЕТА. -Приемане на отхвърления грабителски закон за концесиите. -покачване на цените на газ, ток, винетки. -нови заеми. Това са само част, от нещата... Ха да ни е честито!

Честито на феновете на ГЕРБ. Изборите минаха.Очаквайте "Пролетна промоция" на цените на газта тока хляба и т. н. Заслужаваме си го!!!!!

"БСП са победители във Велико Търново, Видин, Враца, Добрич, Монтана, Плевен и Ямбол" После питайте кои са най-бедните райони и защо. Защото не може да извадиш социализЪМА толкова лесно! И хайде кажете ми, ама честно, когато БСП имаше пълната власт 2005-2009, колко хубави неща се случиха за Видин, Враца и Монтана?

Герб добре са заплатили за вота на хората. Или за тях са гласували под заплаха от уволнение. Щом турскоезичните роми са предпочели Герб пред етническите си партии, за какво иде реч? Няма никаква промяна, вървим към все по- лошо.

Щом казваш. Хората това искат- не искат Сполука, какво да ги правиш освен народен съд и разстрел.

Да не са виновни после пак левите и техните тролове. Ще си носите последствията. НАРОДЪТ не прощава! Това че печелите 33% означава, че за вас са гласували около 950 хиляди. Това е една пета от хората!

Е ти колко искаш да гласуват за Герб 50% от хората ли. За останалите партии колко са гласували сметна ли го? БСП пак загуби и сега Корнелия "по мъжки"не си признава и се крие да поздрави победителя. Това и го е отнела демокрацията.

Напротив - победителят беше поздравен от нея вчера, по ТV

НАРОДЪТ не прощава!Да, това е един от изводите на тези избори. Който смята ,че демокрацията му е отнела ... гледа отстрани и стои гладен.

Хора , разбирам два пъти да грешите , ама трети път е непростимо. Машината на Цветанов проработи .Жалко че ще го разберете , но късно.В БСП вече има много млади хора , това е бъдещето на нацията , едва ли ще търпят старите муцуни да ги управляват.

подкрепа за ГЕРБ.Това е чист мазохизъм.

Явно повечето хора мислят обратното и този път.

ами нормално, при бсп какво хубаво видяхме - нищо, само крадоха, при герб покраи краденето поне някоя магистрала видя народа.

То едни магистрали - вълна до вълна , дупка до дупка. Видяхме сняг по метро-станциите , трамвай безумие, спортни зали непригодни за масов спорт. Видяхме и ще се видим скоро на избори 33% не са мнозинство! ДА НЕ ФЪРЛЯТЕ ОСТАВКИ! Чака Ви Румънски сценарии - време е да напълним затворите.

Аз нямам кола, нямам работа и нямам доходи. Какво ме топли магистралата? Нямам пари и доходи да се издържам, камоли за да си купя кола. Искам но като няма. Така че магистралата не ме топли, а като мен без работа и доходи в провинцията са поне 2 милиона българи.

Промяна няма БЕЗУМИЯТА продължават. След четири години да не обвинявате пак комунистите, социалистите и зелените човечета! Щом ГЕРБ бие за единадесети път ЧЕСТИТО. Видно е и кой е виновен за безобразията. Щом сте мазохисти живейте си ДОБРЕ но НЕ Е.

Kво се радвате най лошото сега почва той боко а дясна ръка на султана доброволно сте мо даде от всякъде дето иска ше видите 1 суверенна държава сега кво има няма сте продават и с рязани коалиция ше има .

хората взеха да се вземат на ръце видяха че обещанията на другарката корнелия са въздух под налягане и взеха правилния избор вън бкп -бсп и номенклатурата от власта

защо слагате минуси на 80г. участник, защото не можете да мислите и сте комунисти бесепари

Не ! Защото си на 80 години, а още не си поумнял ! По стар си от повечето пишещи тук, ама да те светна за едно нещо, което народът го е казал: "Акъл и цикъл не дойдат ли навреме, не ги чакай."

изборите се случиха защото имаше един който разбиваше и разкъсваше единството на коалицията - РК. същото навремето направи и ИК,раздроби и разпокъса СДС че и го заличи.Може да се сложи знак за равенство между тях.

Там където водят Цветан Цветанов и Цецка Цачева логично ГЕРБ губят. И сега пак да сложат Цачева за председател на НС.

Не се ядял асфалт ли??? Градовете,където ГЕРБ не печели са в северна България,където няма магистрала! Враца,Монтана,Плевен,Търново,Добрич.... А където се направи магистрала Тракия,хвръкнаха!И са благодарни,че асфалта ги извади от мизерията!

Да Ви е честито - Вие си знаете колко сте "фръкнали" и колко сте добре! Да не плачете после че заплатите са ви малки.

Всичко е избрано и разпределено предварително ! Партиите са без значение ! Все още ли вярвате, че давате гласа си, още ли се оставяте на заблудата, че нещо зависи от Вас ! Всички до едни обещават и лъжат ! На никого не му пука за пенсиите, заплатите, образованието, медицината ! Прави се нещо, колкото да се хвърли прах в очите и това е ! Така че гласувайте, ама за кого и за какво ?????????

но все пак трябва да се гласува

Колко е жалък българина в очакванията си към БСП. Най-бедния район в северозападна България чака милионерите от БСП да им обърнат внимание и да им осигурят светло бъдеще. Както през 1923. Колкото се е получило през 23, толкова ще се получи и сега. Корените ми са от този район и мога да посъветвам тези хора да спрат да чакат и да вземат живота си в свои ръце. Това е решението ,ако може един БСП привърженик да разбере за какво става дума.

Защото ни омръзна през всичките тези години Герб да незачита хората от северозапада ,нищо че и ние си плащаме данъци и винетки

Защо намесваш БСП, след като ГЕРБ управляваха и сега пак трябва да го правят! Простият и беден българин е толкова прост, че не иска промяна, иска си мутрите и олигарсите и отново да бъде залъгван с химерни обещания за светло евроатлантическо и турско робство! Да ви е честита отново старата муцуна и да не сте посмяли да мрънкате, че сте бедни. Боко ще ви направи...още по-...бедни и богати на обещания.

добре че умните хора все още са повече от излъганите , тъпанарите и купените

Ами Рамадан новия де го?

оставка е подало

Ето кой гласува за БСП: Велико Търново, Видин, Враца, Добрич, Монтана, Плевен и Ямбол. Бедните градчета-селца без работа. Там най-лесно вярват на илюзии и обещания.

общински съветници първи дружки

Причините за слабия резултат на ГЕРБ в ТЪрново не е бедността, а мафиотското управление на града, процесите на разрушаване на обществената инфраструктура - улици, тротоари, градинки и същевременно презастрояване и тъпчене с уродливи блокове. Не знам за останалите, но Търново не е беден град, но е все по-грозен и нетърпим за живеене.

Добре е, че въпреки лайната и помията която представляваше кампанията на мурзилките, не им се вързаха много хора. Може да се каже, че във вчерашното преброяване на простолюдието то не е повече от 28 процента. :D Това е повод за радост!!!

Ще има да се радваш на мутренското управление още няколко месеца - после, бате, нови по-високи цени на газа, бензина, хляба, водата, тока, данъците, таксите и за всичко, за което се сетиш! Няма да има повишение на доходите и актуализация на пенсиите и никакви социални придобивки. Пръстовите отпечатъци, като в затворите, ще бъдат върнати в болниците. Винетките и билетчетата за трамвай остават същите, въпреки решението на съда! Голяма радост ще пада след няколко месеца! Радвайте се герберски плебеи!

Можи би най-голям повод за радост от резултатите на изборите има най-подготвената, най-умната и изобщо най-най - баба ви Цецка. Сега тя сигурно се е почувствува реабилитирана за резултатите на ГЕРБ от президентските избори. Ерго: Очакваме нови клипчета с песни, изпълнени от нея, а може би дори и диск със честушки...

Добрич беше бастион на ГЕРБ два мандата и при управлението на тройната, загубиха го. Да се стараеш да се харесаш на враговете си и да игнорираш приятелите си, губиш и едните, и другите.

за същото си мисля и аз!!! от всичкото в торбата,си избрахме най-бодливото...но не е и за учудване-в Добрич не остана едно предприятие,дето да не бе фалирано и закупено за по 1$,младежта изчезна като старите пари...ако се разходиш по центъра ще забележиш възрастовата граница-в полза на 50 и нагоре!

Миналата седмица в центъра се носеше само турска реч, заприказвах се с едно семейство, бяха дошли да се видят с роднините, и децата им говореха български, въпреки че са родени в Турция.

Аз пък си спомням едни други времена преди тройката. Тогава влизаха по 4 от БСП и 1 от ДПС. Така че добричлии са си комундета отвсякъде.

Другари, От снощи тролската програма на Изпълнителния съвет на БСП е прекратена. Паричните постъпления са спрени. В най-скоро време ще изплатим хонорарите за отработеното до вчерашна дата. Благодарим на сътрудниците ни и до нови избори! Ваш другар: Антон

И ние благодарим, другарю Кутев. Вашата програма може и да е прекратена, но на останалите партии - не, така че ние продължаваме да работим. Бъдете здрав! Трол фриилансер

искаш да кажеш изпълнителен комитет на национален съвет или нещо такова

Нормален протестен вот от градове, които са забравени от държавата последните години. Не че им се ще БСП, а просто им дотегна от мърлявото отношение на Герб към техните райони.

Пиесата се играеше при спусната завеса отпреди президентските избори. Е, завесата се вдигна. Една "дясна" партия (ГЕРБ), една "лява" (БСП) и една "либерална" (ДПС). "Патриотите" - осветители и сценични работници.

Сега МАЙ тези областни дето Герджика и Курнелия почнаха рано,рано да ги сменят ще бъдат върнати а тези ритнати в гъза.

София се напълни с герберски селяци

Путиноиди, как е? Кофти , а? Мечтата се изпари, а:) Хайде хващайте влака сами преди да сме ви качили ние:) Щото ние в товарни вагони ще ви товарим!хахахахаха

Кавал,жена ти с руснаци ли се буха ,че си толко нервен?

vasil

Сигурно на един руснак с българка се падат 99 рускини с българин.

Все повече се убеждавам ,че Бочко е много тъпо парче ,защо му бяха тези избори ,да удвои присъствието на бесепето в парламента и да им даде възможност да го гътнат когато си искат ,както и да управлява с национал комунистите от ПФ които половената са освидетелствани и агенти на ДС ,просто трябва да се стягаме на есен пак за избори.

да разкара реформаторите, че много надълбоко му бъркаха в джоба, сега ще си вземе по-евтина патерица

Забележете кои градове са бастионите на БСП.. Като изключим В.Търново, останалото са най-бедните градове в България. 25 години тези градове бяха червени и много настояват да си останат такива, въпреки очевидната връзка между червено и бедно.

Търново е изненада за мен. Всички останали са добре познатите червени крепости на мизерията.

Да, и за мен.. Иначе циганите в останалите градове традиционно си залагат на социалните помощи.

Верно си куха. Последните години тези градове бяха на Герб. Вземи се информирай малко.

Що за логика. Всички правителства са изоставили Северозапада. Шосетата не са асфалтирани от 40 години. Достъпът до региона е през Петрохан или през Ботевград-Мездра по път, по който ако има пред теб камион, каращ с 60км/ч, и ти караш с тая скорост поне 10 км. Би трябвало да сме на пътя към Европа буквално, а вместо това разрухата е повсеместна. Млади хора няма, последните останали гледат да се изнесат на някъде. Циганите са навсякъде по селата и търговията с гласове е здрава. Но да се вменява на целия регион, че иска да е беден, е нагло. Местните ще гласуват за всеки, който направи нещо добро за региона - път, икономическа зона, приоритет за нещо... Досега само празни приказки. Водния цикъл на Враца така е зациклил, че отцикляне няма. Улиците са на трапове от няколко години и изгледи за асфалтиране няма. Е, протестния вот не може да не бъде обран.

Е ти къде си видял БСП да прави пътища, че да се гласува за тях.

Търново е феодален град в състояние на тежък упадък. Строителната мафия с подкрепата на ГЕРБ бавно и поетапно превръщат града в гето. Стария град е в развалини и опустява. Новия град е презастроен уродливо и се гетоизира постепенно.

мола също

защото до сега търново се крепеше на магия, но трябва и да се работи и то почтенно

И така, уважаеми комунисти, разперихте крилца, ама нещо ви ги резнаха. Цялата червена паплач, която за два месеца плъзна по цялата администрация се събужда изтръпнала тази сутрин. Мдам, кратичко ви беше щастието. Само помирисахте власт и топли местенца и хайде обратно в киреча. И всичкото това при положение, че най-последователните ви противници се разделиха на три и се самоизключиха от парламента. Това ви е максимума, след като и сега не успяхте, значи слава на Бога никога няма да успеете. Свиквайте.

Сега да видим Чоко Боков Рапоне какво правителство ще измъдри. Магарешки още от сега си заплю министерството на икономиката. Да видим другите какво ще поискат и Боко за колко ще ви продаде сороски боиклуци

хахахахаха...боли , а? гадно е, нали? свиквайте...само така ще отсега нататък:)))

Е то след Божо Лукарски всеки може да е министър на икономиката в правителството на Бойко.

в търново герб губи от горделивост и пресметливост на депутати и най вече на общински съветници в нашата комисия заподозрях недостатъчно грамотен член, който беше събрал подписи на празен лист това не е редно

защо слагаш минус, кое не е вярно

Най-важното беше да не се допускат комуноиди в управлението, това е най-важният резултат на тези избори. Така че, болшинството от българите са разумномислещи!!!!!и

"разумномислещите" ще осигурят на Боко още 10 млрд поне за крадене чрез теглене на кредити, ще го нахулят и на разумномислещите внуци и правнуци и това ще е . А Боко ще се хили някъде от своя си частен остров и ще ви презира

вервай си

Гледам, че БСП са спечелили в Северозападна България. Навремето Тодор Живков пресели страшно много цигани от другите краища на държавата в този край на страната. Сега тези цигани дърпат надолу развитието на северозапада. И въпреки това, тези простовати хора продължават да гласуват за комунистите. Значи гените на тези цигани вече са преминали в много българи....Див, прост и неук народ населява северозапада...и мързелив. Ще си помисли човек, че по времето на комунистите този край е процъфтявал....ТОВА ВЪОБЩЕ НЕ Е ТАКА. Тук винаги нещата са били по-зле от другите райони на страната.

За мен беше най важно БКП/БСП да не са първи че ще се наакат от радост и ще ни сринат като държава , защото е ясно че те НЕ МОГАТ да управляват!

ви пирова победа тъпанари българи. Честито, че избрахте пак да сте матрял, честито, че затвърдихте мнението на Кристо Явашев, Евгени Михайлов и компания - все светли родоотстъпници и продажници, че сте боклуци. Ами такива сте си. Кой уважаващ себе си гласоподавател ще избере пак оня, който се е отказал да го ръководи. Боко се подиграва с вас, вие му ръкопляскате. Честито и на новоизгрялата по време на управлението на ГЕРБ и регистрирана откровена протурска и антибългарска партия ДОСТ. Успешно вървите към ликвидацията на България. Дано след като това стане се уредите на престижните места някъде по широкия глобален свят като потомствени берачи на ягоди, миячи на чинии и разносвачи на пици! А най-вероятното ще е поднаци на поредния турски султан

Прост народ - слаба държава! Бай Хой се гаври с тях, а те му лижат краката, жалка картинка.

синдрома на страхливеца и слабака - обича си да го мачка турския фес, удобничко му е като рая - а като му го кажеш в очите се обижда - и шляпа минуси хаха

Като гледам резултатите по региони виждам че в по модерните окръжни градове с по добри условия за живот ГЕРБ печелят и като цяло това са градовете от южна България без Ямбол , те и затова са изостанали , от северна България пък логично Варна , Русе , Габрово все градове с живот и икономика!

Заряда , младите хора гласуват за ГЕРБ , а това е по добрата новина! Но все пак ГЕРБ с техните един милион и двеста хиляди привърженици няма кой да ги измести от първото място скоро! Винаги се мобилизират на избори и за 11 път ги спечелиха!

моите синове са млади, интелигентни, живеят в България и точно заради това никога няма да гласуват за ГЕРБ. Просто защото имат достойнство - не могат да гласуват за човек, който ги презира като матрял

Матряле , а сигурен ли си че синовете ти не са гласували за ГЕРБ? Май пишеш само това, което ти се иска, или което инструктират от ППО-то

А за кого гласуват младите ти и интелигентни синове? За БСП ли?:))) Значи са само млади....:))))

Мъча се да разбера защо ни трябваха тези избори. Ако Бойко е целял ГЕРБ да остане единствената"дясна" сила в Парламента значи е успял. Ако целта му е била да удвои или утрои депутатите на БСП значи пак е успял. Ако целта е била да вкара ДОСТ в Парламента май не е успял. Ако някой се сеща за друго да каже.Може би нов мандат -нови кредити?!

И стари завистници които да злобеят още повече!

Да, точно така, за да тегли нови кредити, не му стигат последните милиарди. А и да елиминира реформаторите.

Оттъпва се от Радан и Христо Иванов и Трайчо.Само му пречеха и се правеха на големи. видя се колко са големи!!!

Което сам си го направиш, и господ не може да те оправи. Кой накара Да, България и Нова република да се явят отделно? Ако бяха преглътнали поне малко от егоизма и себичността си, сега нямаше да гледат като гладни боливийски деца, чакащи за осиновяване...

направи каквото можа кой/коя е следващият лидер на бсп-то?

Унижение за БСП!!! То не бяха уволнения на областни управители, в армията, полицията, купища лъжи от ездачката, бълвочи от червени тролове, подпирачки от Кремъл и пак "греда"! Номер 11 на ГЕРБ, както каза Цветанов показва единадесетата победа над "червените некадърници"!

имам леви убеждения, но в случая съм доволен, че БСП не можа да "вземе властта"!Защото при нашата демокрация пак щеше да има бяло пиано, бял автобус, търкалящи се по аулите студенти и ред "регулярни" протести! А сега поне това няма да го има!Което още веднъж доказва, че БСП със всичките й кусури е по-демократична партия от другите!

Да, а също столица, окупирана от собственото си МВР. Премиер, който не смее да си покаже носа. Всевластен министър на вътрешните работи. БСП трябва да си направи ново лого - нещо с черна ограда.

Мъча се да разбера защо ни трябваха тези избори. Ако Бойко е целял ГЕРБ да остане единствената"дясна" сила в Парламента значи е успял. Ако целта му е била да удвои или утрои депутатите на БСП значи пак е успял. Ако целта е била да вкара ДОСТ в Парламента май не е успял. Ако някой се сеща за друго да каже.Може би нов мандат -нови кредити?!

Нищо особено не се случи и на тези избори. Само бяха хвърлени на вятъра милиони, които можеха да отидат за нещо по-полезно. Е, да, БСП показаха подем, което буди надежда.

Тези извънредни избори не промениха нищо, само дето вкараха два пъти повече депутати на БСП-то в Парламента!

Кажи на нас, неуките, какво точно спечели БСП? Възможност да прокарва свои закони? Не. Възможност да изпълнява управленската си програма? Не. Възможност да влияе на външната политика? Не. Възможност да участва в местното самоуправление? Не. Нещо по сигурността? Не. Единственото, което спечели е, че няма да се изложи в управлението.

Единственото хубаво от тези избори е, че бсп не спечели. Останалото е само мрак. А резултатите от изборите в чужбина само заъвърждават мнението ми, че хората които не живеят постоянно в държавата изобщо не трябва да имат право на глас. По никакъв начин.

Видин, Враца, Добрич, Монтана, Плевен и Ямбол - там, където времето е спряло някъде в 80-те години от миналия век и резултатите са все от онова време. А децата на тези хора няма да се върнат от чужбина. Ще работят каквото и да е, само и само да не се върнат в унищожената и ограбена от комунистите България.

някоя магистрала няма ли да ударят там хората на Лилето?

не, там е мъртвило, не им трябва магистрала...те си мизерстват идеално и без магистрала...ако имаше само щяха да проституират по нея

Тези, които управлявах след комунистите пък са чисти като сълза, точно в тези райони унищожиха всички работещи предприятия, продадоха на безценица много активи, земи и пр. за дебели комисионни. Пещерен антикомунизъм!

ГЕРБ губят още 100 хил. гласа на вчерашните избори. Дори процентите им спрямо предните избори са по-малко.

още 2-3 оставки, 2-3 пъти извънредни избори, и гласовете им ще станат колкото на турците! Ама ние къде ще бъдем, не е ясно!

е така,а червените бабички множат ли се ?Сланинова има 1 дете официално /може да е изоставила някое / този на абв също казаха,че бил с 1 .