ДОСТ е втора в чужбина при 98% от протоколите

ГЕРБ получава 24,50% от гласовете извън страната, "Обединение ДОСТ" – 17,38% при 98,65% обработени протоколи.

Обратно в новината

Коментари - ДОСТ е втора в чужбина при 98% от протоколите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в коя чужбина обаче....

стадото пак беше измамено: докато вървеше активното мероприятие дост, на никои не му хрумна, че пришълците с автобусите гласуват за баи х0и. все едно някои друг, а не тои прие таиното постановление 208, все едно някои друг, а не тои ходи да целува ръка и други работи на падишаха. хора, събудете се - ердоган игра на тези избори с два коня и спечели.

Спешно трябва нов закон, който да забрани на хора, трайно установили се в чужбина да решават, кой ще управлява у нас. Ако трябва да се премахне и тоя абсурд-двойно гражданство, както е в много страни по света. Знаем защо се прие у нас-заради израелците и реституцията, но тя вече мина и замина и няма нужда от това, само негативи търпим.

втора, защо се надявахме напразно. Та цяла Европа е наша и ние втори.

В крайна сметка разбрахте ли какъв е резултата от блокадите на границата? Ще ви подскажа - блокадите отнеха около 2-3% процента от ДПС, защото хората които пътуваха с автобусите на 80% щяха да гласуват за ДПС - в Турция не смеят да пуснат бюлетина за ДПС! Но когато човек е прост, нищо не може да му помогне - така е и с "патриотите" - провалиха добрия резултат на новия Левски - А. Доган! До там я докара пропагандата - от ДПС са новите "рязани" апостоли-патриоти!

Извинявам се на княз Бинев! Може и да не е рязан!

не се промени изборния закон, все е тая. Ама на никой не му СТИСКА да го променя, защото ще му скръцнат със зъби от запад и ще го обявят за ПОПУЛИСТ.

НЕ В ЧУЖБИНА,А В ТУРЦИЯ!!! ДА БЪДЕМ КОНКРЕТНИ И ЕКЗАКТНИ,КАТО ДРУГАРЯ МЕСТАН!!!

Браво на БГ мюсолмани, че не се подведоха по болните мозъци от Анкара. Колкото до циганската неграмотна сган , там нямам думи. На тези Изроди трябва да им се забрани изопщо да гласуват.

ДОСТ и Местан са откровени подлоги на Ердоган - това е публична тайна. В цялото зло има и едно добро: българските турци не ги пуснаха в българския парламент.

В крайна сметка сега ДОСТ ще вземе ли субсидия като партия, минала 1% или няма да взема, ако се води "коалиция" с Корман Исмаилов и трябват 4% за субсития?

Няма да вземе субсидия и това е добрата новина;) Ако се явиш в коалиция и минеш 1% бариера не вземаш субсидия; вземат само партиите, които са минали 1%!

"Америка за България" остана без депутати? Изгореха им инвестициите. Сега техните питомци ще ореват студиа и радиа.

Защо все пак живеещите в чужбина трябва да участват в избора на ръководство на страната в която не живеят? За да подобрят живота на живеещите тук? За да наливат вода в чужда мелница? Може би е добре да се преразгледа въпросът с двойното гражданство. Защо не може да бъде избран премиер с двойно гражданством но може да избират премиер хората с двойно гражданство?

Не в двойното гражданство е проблемът, а в това, че се дава право на хора, неживеещи трайно тук, да гласуват. Добре ще е да се въведе изискване за уседналост, за да можеш да си упражниш правото на глас.

Положителното от ДОСТ е , че ДПС получиха по- малко гласове . Ако не беше ДОСТ всички турски гласове и в Бг и в Турция отиваха за ДПС , а с това и повече места в Парламента .

Митът, че Местан е помогнал на ГЕРБ на президентските избори бе развенчан. Той просто избра правилната ракета, за да се противопостави на Доган. А ако товарищите "патриоти",опиянени от "победата" на Радев, не бяха ограничили секциите в Турция, сега сигурно на тяхно място в НС щеше да е ДОСТ. От друга страна, НПСД изигра ролята на "троянския кон" и сега заради тях субсидията е мираж, хахах...Да ги чакаме утре да се примъкнат към Марешки?

ChatGPT

Направо ми се доповръща като взе да се оправдава ония еничар снощи по нова тв. Нелегална организация да говори за конституция... отврат! Надявам се Премиера Слънце да ги погне и да ги вкара всички в затвора за държавна измяна

Народът се събуди и направи ПРАВИЛНИЯ избор!!!!!

ChatGPT

поправка: избра познатото зло пред непознатото... най много обаче ме притеснява "златния пръст" на Магарешки. Е... щом той успя да излъже достатъчно българи за да влезе в НС значи има смисъл да се пробвам и аз след някоя година :D

Пробай се , може и да стане нещо. В парламента няма да влезнеш , ама с 1% си цоцаш субсидийка като лекеот Светльо Витков, намърдваш се в общинския съвет, продаваш си съветниците .. и пей сърце.

ББ обра плодовете(джанките) на своя труд.

Това само показва,че в чужбинз малко познават страната ни и нейните проблеми.

Интересно какво е класирането в Турция. На президентските избори през 2016 г., първото място зае Цецка Цачева с голяма преднина.

Какво да е ?! Гласували са за ДОСТ . На президентските избори са гласували за Цецка Цачева , а ДПС за Радев , защото на вторият тур бяха само тези кандидати .

ДПС реално не гласуваха на втори тур. От много малко гласувалите повече бяха за Радев. Но от гласували преди за ГЕРБ за Радев са много повече от гласувалите от ДПС. Бе нещо от рода на 10% от гласувалите за ДПС са били гласували за Радев. Само като съотношение към гласували за Цачева изглеждат много.

ЦИК показаха как могат да ограничават вота, с това което направиха в турция сега! СЪЩОТО НАПРАВИХА И СРЕЩУ РЕФЕРЕНДУМА!!

Да се сверят изборните протоколи от Турция, смесените райони в България и източните Гръцки секции. Ако има повтарящи се номера на лични карти, директно да бъде отнето гражданството на тези лица.

В Турция добре са поработили за ДОСТ.

дпс(ДС) затвориха секциите в турция... и БЛОКИРАХА вота за дост.. ако турците в турция НЕ ГЛАСУВАТ за дпс(ДС).... НЯМА ДА ГЛСУВАТ! красота... И ВСИЧКО С ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ на ЦИК!!

Първото нещо, което новият парламент трябва да направи е да лиши читаците от избирателни права. Може да се наложи и други българи да изгорят, но трябва да спрем подхората с мръсни небългарски имена да определят съдбата ни!

И няма нужда от промяна на конституцията, или отнемане на двойното гражданство, а само въвеждане на принцип за уседналост (мин. 6 месеца пребиваване в страната на година). Само че в този случай Доста сигурно ще хукне да си пазарува цигански гласове.

Ти не прочете ли че ГЕРБ е с най-много гласове в чужбина? Как очакваш да се откажат от тях?

arvegil@abv.bg

За това трябва да има натиск върху Герб и от парламента и от вън. Пределно ясно ми е, че "мъжкарят" Бойко ако може ще лиже тестисите на султана. Вече се готви да заеме партер. За това натиск за промяна.

"ДОСТ е втора в чужбина при 98% от протоколите" Тогава да си стоят в чужбината. Там да си се избират! В България нямат работа.

"ДОСТ е втора в чужбина при 98% от протоколите" и къде в чужбина? В Турция сигурно ДОСТАНЕРДОГАН е първа??

И в Гърция, друже. Изпратили са ги на "екскурзия" с автобуси, за да гласуват в Гръцките секции, някои може би повторно.

Ако ГЕРБ е спечелила, в БГ, с купени гласове, как успяха да са 1ви и в чужбина? Пак с купени гласове ли?! :) Долу БСП.

ГЕРБ против БСП и обратно и накрая двама се карат ,третия печели - ДОСТ !!!!

Крайно време е гласуването в чужбина да бъде спряно! Лицата с двойно гражданство също нямат морално право да гласуват. Ако не си живял в България поне 6 месеца в годината на изборите, с какво право ще гласуваш и ще определяш съдбата на другите? Всичките келешлъци с намаляване броят на секциите, единствено създават напрежение и настройват хората едни срещу други!

Ще ви се на комундетата , които си останахте в БГ . До като имаме право все ще гласуваме и все ще е срещу БСП

Май за ДПС няма гласували в чужбина? Интересно. Това знаете ли какво означава. Че колкото и странно да звучи, можем да я приемаме за де факто българска партия. А ДОСТ за де факто изцяло турска.

ДПС има 11%. По традиция тази партия печели в Белгия и Холандия, където 50-60% от българските емигранти или временно работещи са от турски или помошки произход...

БРЦК

Има има. Е доста по-малко гласове са взели.

Ти остави това но да не се окаже че Доган е много по патриот от много други българи.А ни най малко пък аз съм им фен.Но доколкото чета е казал нещо подобно към Местан-И умрял да съм пак няма да позволя да направиш това което си намислил каквото и да значи това а то се вижда сега.Баах маааму направо е въх въх.

патетичните матросовски напъни на атакистите по границата, ОП можеха да имат процент-два повече. Ама са тъпи, тъпииии...

Този от кога му порасна работата..?

Виждате ли защо у нас не се поставя въпроса за забраната на двойното гражданство

Шило

Да ги видим сега, патриотите, какво ще направят за да няма изборен туризъм! И да оправдаят очакването, че българите, живеещи постоянно в чужбина да нямат право на глас...

Това е ръката на малоумника водещ сега Турция Ердоган... И той обаче не можа да победи нашия турски малоумник Доган... Така че наш Местан си е пак..., насран...!!!!!!

И това е въпреки всички спънки и номера които служебното правителство направи за да намали вота за ДОСТ! И защо беше всичко това, ДОСТ дори няма да влязат в парламента, а тия идиоти щяха да ни вкарат във война с Турция още малко! На тия 10% които са гласували за Дай България искам да им кажа, ако може да си останат в чужбина и да не се връщат в БГ! БГ няма нужда от тъпаци като тях!

Екстра. Да ходят там да управляват клъцнатите. Клъцнат клуцнату поклони прави.

ДОСТ могат да влезнат да управляват в чужбина;)Където са спечелили. Дали ще ги пуснат е друг въпрос - но все пак могат да опитат...

Е за тия гласове миналата година си съдра перушината Банкянския Гълъб от совалки между София, Анкара и Брюксел. Сега стиска палци ДОСТ да му кацнат в парламента.

Поредната червена тъпня.

Българите в чужбина обикновено не могат реално да оценят ситуацията в България. Учудващ, но и лесно обясним са добрите резултати на антибългарските партии ДОСТ и "Да, България". Първата се оформи като про-Ердоганска, а втората бива представяна по медиите като "демократична, евроатлантическа, решена да пребори корупцията и да преобрази България". А каква е истината за тези формации всички живеещи в България много добре знаем...

За втората можеше просто да кажеш соросоидна партия, от личности получавали чрез НПО-та пари от Америка за България и подобни.

Ха така един мазник по малко в парламента.Мазник който е там от началото на прехода месля и беше все там несменяем.И до такава степен беше усвоил нищотоворенето че и час да ти говори надали ще разбереш нещо.Подобен нему е сал дедо Мони но това е друга тема.Та няма да липсва на никого е може би само на неговите си.

Който е гласувал за ГЕРБ по едно имигрантско семейство в къщи и да им спират от семейните доходи всеки месец за изплащане на теглените заеми.

я някой да ми каже за да се премахне двойното гражданство не трябва ли да се промени конституцията? Това означава или избори за Велико Народно Събрание, или в сегашния парламент да съберат 2/3 или 161 гласа за да успеят. Аз не виждам да са се затърчали да правят избори за ВНС, но дори и да направят те ще бъдат проведени по сегашните условия и в чужбина също ще могат да гласуват. А да съберат сега 161 гласа могат ако всички български партии без ДПС се обединят, но просто не виждам как ще стане това. ГЕРБ няма да го направи, те са анти българи. Та в този смисъл ние си приказваме за отмяна на двойно гражданство, но не виждам как ОП ще го постигнат това нещо, дори и да искат.

напъните на Ердоган да вкара троянски кон в българския парламент се оказаха ялови. Сега е редно политиците, които вкарахме вътре да се замислят и да предприемат няколко прости стъпки. Първо гласуване на български граждани в чужбина само на територията на страни от ЕС, и реципрочно - на територията на България могат да гласуват за избори в своите страни само граждани на ЕС. Второ - партия ДОСТ се обявява за противоконституционна, каквато реално е, и се заличава. И трето, преразглежда се двойното гражданство. Всички лица, коио не пребивават на територията на страната някакъв смислен период (примерно три месеца) ВСЯКА ГОДИНА губят българското.

И само за страни от ЕС да е, пак трябва да има и допълнително изискване поне в някакъв по-продължителен период човекът да си е бил у нас. Иначе е все тая дали някой, който от 8 години не си е идвал от Канада, или някой, който от 8 години не си е идвал от Германия, ще гласува. Който ще търпи последствията на управлението, само той следва да гласува. Иначе и мен ужасно ме е грижа за сънародниците ми в чужбина, искам да имам право да гласувам кой да ги управлява там, където са. Защо нямам право? Не е честно пък! Те как, загрижени за мен тук, гласуват кой да ме управлява?

Хайде сега който е гласувал за мутрата Борисов да си хване дърмите и да си дойде в България да му се радва на управлението!

А вие наистина ли сматахте че някой ще ви даде да управлявате отново. Ввче писах, че Борисов е по-малко зло в сравнение с БСП.

Нищо общо с БСП нямам. ;)

А аз мисля, че са по-голямото зло, защото не искам имигранти, нови заеми и "да слушаме началниците".

А който не е, като теб явно, да се измита ли?!

Не слагайте минуси, елате си в България при мутрата Борисов! Нали твърде силно го обичате?

Явно деформация и намеса на чужда държава. Боко най-добре да се замисли дали живеещите дълго време.в чужбина трябва да решават. Сигурен съм че с този парламент ще успеят да променят тази точка от закона.

Съдът отказа регистрация на ДОСТ, после я регистрираха набързо, мислиш ли, че е без негово съгласие.