Льо Пен: Европейският съюз ще умре

Европейският съюз ще умре, а глобалистите ще бъдат разгромени, заяви водачката на френския крайнодесен Национален фронт и кандидат за президент Марин льо Пен.

Обратно в новината

Коментари - Льо Пен: Европейският съюз ще умре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТА ТОЙ ВЕЧЕ СИ Е МЪРТАВ!!!НЯКАЙ СЕ ОПИТВАТ ДА ГО ВЪЗКРЕСЯТ,КАТО ГО ИЗРОДЯТ,НО И ТОВА Е КАУЗА ПЕРДУТА!!!

Може и да е така но дано поне да го изпревариш!

Дааа. !

То всички ще умрем, но поне да не миришем като госпожата Льо Пен

..много познава , ЕС замириса .

Аз

Че кво му е жалкото?!

една мотика да и дадат, ще се оправи

абе тук за едни патриоти ни изкараха расисти и ксенофоби, а тази откровена расистка, да не кажа едно друго нещо и никой нищо не коментира- пак двойни стандарти

Искам ЕС да се започне да се разпада по време на председателството на България. Тогава някой ще прочете историята ни - Византия, Турция, Германия I, Германия II, СССР и накрая ЕС, и ще ни сложат в резерват. И ще има голям надпис: "Не хвърляйте храна на "Куцуза" и в никакъв случай не влизайте в съюз с тях".

d4

има един лаф... стой далеч от жена с малки цици и тънки устни. Льо Пен е точно такава. нищо лично, обаче!

И РЪЦЕ,НИЩО ЛИЧНО,НЕ ВИЖДАМ ТВОИТЕ! ДО КОГА,БЕ,ДРУГАРИ,ДОКОГА С ТЕЗИ КЛИШЕТА ЩЕ БОРИТЕ "КОРУПЦИЯТА"?!

Ужас, само не тази. Не искам ЕС да умира. Какво ще правим ако умре. Та ние ще осиротеем, няма да има кой да ни помага за да оцелеем. Не в никакъв случай тази. Тя е агент на Путин, който иска да разбие ЕС и да ни пороби отново.

Красивият исторически момент - ЕС се разпада при председателството на разпадналата се Бг Гледай ти! И ако ЕС се разпадне, какво ли ще прави нашият Вожд - BOKO

Боко не го мисли, той си е оплел кошницата, пък и като го гледам с този болнав вид, не му е останало много. Въпросът е какво ще правим ние. Към когото сме се прикачили добро не е видял. Никой няма да ни ше и ше трябва да се оправяме сами, а нямаме такива навици.

Германските проблеми не са проблемите на Европа. Германия отново вкара Европа и целия ЕС в задънена улица,без надежда и в колапс. Германия води Европа към опустошение, тази истина един ден ще лъсне , но ще бъде късно.

Каза путин.

смърт за глобалистите.Живот за националния суверенитет .Успех Льо Пен.

какви са тия бълнувания. Ами ако ти първа преди ЕС предадеш Богу дъх

Крава омразна!Куку,фашизирано!

Нека спрем глобализма като унищожим глобалните приекти като руските тръбопроводи !

Ако ЕС умре, както предрича тази пръдла, това означава Европа да остане със свалени гащи пред безумеца Путин. По-добрият вариант е пръдналата да умре. Много ми напомня на нашата пръдла Нинова, която не можа да победи в предсрочните избори и слаба богу. Иначе отивахме право в устата на путкинова Русия. Има един положителен резултат от тези избори. Те показаха, че в България ии доста разумни българи, които разсъждават с главите си и са в състояние да спрат пръдлите, устемили се към властта.

Нека кажрм не на глобализма и разделим Източна румелия от княжество България. Нека кажем не на глобализма и извадим чечня от руската педерация. Нека кажем не на глобализма и обявим люлин за отделен град !

Тато и 40 години погребва съюза и своите го изгониха накрая, че лошо бае. Маринка и тя 10 години вече люто кълне , ама не хваща. Ще трябва да видим внучката дали е по-добра и с по-проказна уста.

Тая кокошка взе да изперква!!! Искаме Европейски съюз, но той да се управлява по-различно от досегашните!!! Европейски съюз ни е нужен, но не какъв да е, а правилно организиран, ориентиран към хората, а не към корпорации и партии!!!

Тази кокошка като нашата Нинова. Избрана неизбрана и вече ръководи Европа. Ама като я погледнеш каква е грозотия и като се има впредвид че е в критическата какво друго да прави. С две думи за друго не става.

ПРОБВАЙ ПАК! НЕЩО ЗА ПОЛИТИКАДА КАЖЕШ?! НЕ ИЗБИРАМЕ МИС ПЛЕЙБОЙ?! ЕСТЕСТВЕНО,ТАМ СИ ПО-КОМПЕТЕНТЕН!!! А И КАТО ГЛЕДАМ-МНОГО ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЩА ДАМА,ИЗЛЪЧВА ТИПИЧНАТА ФРЕНСКА ЕЛЕГАНТНОСТ! ДАЛЕЧ ОТ ТАЗИ НА ЦЕЦКА И СТАЛИНКА!!!

Льо Пените все се пенят до кафяво и накрая французите все ги отсвирват

Spirit

"Европейският съюз ще умре" Тъй й рече вчера Путя..

Льо Пен ще умре преди Европейския съюз. Тръгнала да рита бордюра тази.

да направим една Заупокойна молитва и да привършваме

Льо Пен ще умре! (.. все някога, не е безсмъртна, нали?)

И да ходиш и да не ходиш да те обучават в Москва и телбе ще те отвеят французите!!!

Кайно лявото и крайно дяснто се събират в една неясна точка от политическия спектър - това е представата ми и така се държат исторически и днес. Ако си представим политическия спектър като тороид *геврек, автомобилна гума...), то горе е център, оттам се образуват ляво и дясно, но спускайки се надолу в крайно ляво и крайно дясно - се стига то зоната, където комунизма и фашизма се събират като дружки. Там те "защитават" социализма като общо верую, само че за отлика го наричат национал-социализъм или комунизъм. Идеята е да се базират върху платформа от мързеливи и спекулативно мислеши лумпени - маса, която в определени периоди от историята се умножава, после клабира поради фиаското, което постига. Дамата Льо Пен е в размитата зона на крайните. Тя опитва да намери гориво за политическата си машинка сред мързеливите и недоволните от това, че парите свършват, когато мързеливците се увеличат.

Апропо, когато още по времето на Саркози се разчу, че администраторите във Франция работят средно 5 часа седмично, авторът на изследването първоначално бе уволнен! Нямате си представа какво оазначава човешкият мързел, съчетан с претенция! В България това явление убиваше редовно прогреса на нацията. И днес има хора, които гласуват за безлихвени кредити, за рязко повишаване на песнии, за които няма доходи в хазната и прочее, та са готови да гласуват и за лъжкиня, стига да опитат да се облажат с някой лев в мързела си. Това разбира се е продажба на нацията срещу някой лев. Ккато БСП продаде нацията на турците срещу мандат власт, а мандат власт означава пак някой лев. Льо Пен опитва комбинаториката на Октомврийската революция, но до някъде изкомбинирана за днешния контекст. Тоиз път обаче, обратно на съветската революция, понеже се наблюдава как фашизираните от Европа се изреждат да целунат ръчичка на Путин и след това подлагат шепа за някоя рубла. С това не знам как се вписват в понятието "националисти", очевидно са предатели, но нали описах по-горе как фашизмите се преливат с комунизмите - така и наш Сидеров цунка кунка на Путин, та му кихна пачка, за да оцелее. Австрийските фашисти му цункаха, на тях им кихна. Германската лидерка на фашистите и тя посети Кремъл, за да се отчете и да й кихнат, но мисля нея не я облаиха съществено много. Наблюдавате ли какво се случва? Путин събира мързеливците на Европа, за да ги изцоца в глупостта им. Има ли фашистка или комунистическа държава, в която лидерите да не са изсмукали соковете на нацията до обидна разруха? Аз не познавам просперирала фашистка или комунистическа държава, всичките са се срутили и оставили за дълго рзруха. Комунистическите с по-лоши и по-трайни последствия.

Ти ми обясни защо САЩ , въпреки , че са най-голям длъжник към света на глава от населението си , още не са фалирали ? Много просто ! Продават илюзии и изнудват с военна сила !

напред с новите опорни точки и свежото финансиране след срещата със спонсора путин...

Няма вечни съюзи.

Европа има само един шанс да оцелее и той е ЕС да укрепне и се развие на нов принцип ! Химера е богатите държави от ЕС като Германия , Франция да си въобразяват , че ще бъдат фактори в един нов свят при евентуален разпад на ЕС в който картите ще са тотално пренаредени ! Правилното решение е над национално правителство на ЕС и равнопоставеност на всички субекти от които се състои ! Старите национални правителства , изсмукващи огромен ресурс с раздутата си прогнила и корумпирана администрация трябва да бъдат заличени !

Ти какво предлагаш Световно правителство и да идва по скоро вашия "месия" ли ?

И не само ЕС повечето хора също ще умрат много бързо и преждевременно и какво от това?! Ние сме (поне аз съм де) Българи и грам не ни интересува...

Като типичен българин се изказа. Нищо и никой не ни интересува. Само ние си...да има дърва за печката, ракия и месо във фризера. Светът далече не е само това, мили ми "българино".

ХАХАХАХА глупак очевидно не знаеш какво означава думата "българин". Нито какво имам предвид...

Тая е за Карлуково или по-скоро за френския му еквивалент.

ВИ СЕ ИСКА ДА ИЗПРАТИТЕ ВСИЧКИ В КАРЛУКОВО,НАЛИ?!ЗА ДА СИ ЛУДЕЕТЕ ВИЕ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ,ДА ЗАТРИВАТЕ БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА,БЕЗ ДА ВИ СЕ ОПРЕ НИКОИ И НИЩО! НЯМА ДА СТАНЕ,ПРОУМЕЙТЕ ГО,НЯМА ДА СТАНЕ!!!ВСЕ ПАК,НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ!!!

И ти можеш да отидеш да ѝ правиш компания в Карлуково.

Спокойно, Мари...и Путин един ден ще умре. Хуавото е, че ще е много преди да умре ЕС.

Прост народ има навсякъде по света. Затова съществуват телефонни измамници и ''лидери'' като Корнелия Нинова и Мари Льо Пен.

И двете са женици в напреднал климакс.......топли вълни,следват студени и доста често не знаят нито къде са нито какво говорят.....който не го е виждал не знае каквиглупости могат да сътворят

Любимо ми е плюенето на френските популисти по евробюрокрацията , която е към 50 хиляди с чистачките и управлява цял съюз . Пък забравят, че само френската администрация е пет милиона и половина или сто пъти повече от европейската.

ТРЯБВА ДА ИЗДЪРЖАТ И ДВЕТЕ?! ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИТЕ ЛИ НАЙКРАЯ ЗАЩО НИ СА ДВА ВИДА БЮРОКРАЦИЯ,РОДНА И ЧУЖДА,КАТО НА ПРАКТИКА ВСИЧКО СЕ РЕШАВА ОТВЪН?! ЗАТОВА НЯМА ДА Е ДАЛЕЧ ВРЕМЕТО,КОГАТО НЯМА ДА ИМА НАЦИОНАЛНИ ПАРЛАМЕНТИ,НО ТОГАВА ВИЕ ЩЕ РЕВЕТЕ!!!

По твоята "джилезна логика" не би трябвало да имаме общински и областни администрации, така ли? Или може би, по френски тертип, да нямаме държавна, след като имаме общински и областни? А пък защо ли ни е областна администрация? Ей, няма нищо по-кухо от путлераста! От девет кладенеца вода ще домъкне, за да "докаже" колко лош е ЕС! :)))

Кланът Льо Пен, като никой друг обединява французите да му теглят един шут на всички избори. Ако французите са единни, то това е в шута за Льопените на всички избори.

Тая , а преди това баща и от 30 години повтарят една и съща песен и така и не спечелиха 30 години нито едни избори. Иначе това им е родов бизнес, явно печеливш , но поради огромните семейни разходи фалирал и затова финансиран напоследък от руски банки.

Тази жена ме кефи, но не знам дава ли се сметка, че може и да я отсвирят...най-малкото няма кой да я пусне да спечели. Кукловодите няма да го допуснат в никакъв случай, прекалено голям е залогът (ЕС). Тя да не гледа Англия - там това което стана кукловодите го поискаха, бяха, и са зад него, защото Англия е друга бира. Там им е главната бърлога и чрез нея се дърпат конците на света(включително на САЩ). Затова винаги е била добре и ще бъде и затова кукловодите поискаха излизането й, защото нещата започнаха да излизат извън контрол и само беше въпрос на време да се разклатят устойте им - нямаше как да го допуснат. А това с референдума беше цирк за пред масите - да, друг в сянка реди пешките там и това е така от векове. Та, така че, Англия може, Франция и Германия твърдо НЕ, защото на кукловодите ЕС им е нужен, нужен им разграден двор - такава е тяхната повеля, и Лю Пен скоро ще го разбере...както и шотландците които си мислят че някой ще ги пусне да се отделят от Обединеното Кралство.

Напълно съгласен!Въпросът обаче е кои са кукловодите - и ако може мааалко по - конкрретно, а не с общи (ала - бала) приказки!

ЧЕТИ БЕ,ЧОВЕК!НАСТРЪХВА МИ КОСАТА КАТО СИ ПОМИСЛЯ КАКВИ НЕГРАМОТНИ ХОРА НИ ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО С ГЛАСОВЕТЕ СИ!!!ЧЕ И СЪС САМОЧУВСТВИЕ?!

Нейният кукловод е ясен - мизерното ботоксово човече в кремъл, при когото тя отиде на ауиденция, ръчичка да му цунка или квоттам намери за добре, пък и за парички му се е примолила със 100% сигурност! Нещо можеш ли да допълниш, извън Теорията за Великата Конспирация на Евреите?

Един мъж в женски дрехи, при това доста грозен. Кукла на конци, марионетка, изобщо каквото се сетите, все ще й приляга....

У НАС ВСЕ ОТБОР УБАВИЦИ: КУРНЕЛИЯ,ЦЕЦКА,ЛИЛЕТО,СТАЛИНКА,КУКУНЕВА И ...БОЙКО!!!

Умряла ти е на тебе путинката дърта чанто. Французойките, за разлика от тази комундела, са красиви.

Вместо да обвинявате за всичко Русия се запитайте. какво кара толкова хора да гласуват за Льо Пен? Нали не вярвате, че на всички е платил Путин. Той и Брекзит направи ....... То бива да сте малоумници ама..... На хорат в Европа им омръзна някой друг да взима решения за тяхната съдба - пример емигрантите. Не може една Германия в желанието си за евтин робски, опа емигрантски друд, да натрапва решенията си на всички останали. Ние спираме Южен поток да им е гадно на Руснаците ама Германия сама си завършва Северен поток 2. Хайде стига лицемерие и двойни аршини. ЕС върви по пътя на един втори СИВ- уж всички сме равни ама накрая делим не поравно, а по братски......

Прости хора има навсякъде. Лошото е когато огладнеят. Разпродават каквото имат за да има за папане. После рев.

Ти за северен поток 2 сигурен ли си?

Цял свят е сигурен ти не. Може да търсиш в гугъл нали?

Северен Поток се плаща на 100% от германците, а ние искаме Южния да ни го плати ЕС.

Южен поток беше спрян не заради финансирането, а като форма на санкции срещу Русия.

На България не й трябва излизане - ние сме една оголена отвсякъде държава. Унищожихме си оръжията, индустрия почти никаква, селско стопанство почти никакво.....................

Само това ли ти каза джуджето?

ЕС ще умре толкова, колкото няма да си върнеш парите на руснаците. С лихвите.

Московчанката льо Пенка нещо се пени .

Ше ѝ умре на тая мърдясалата чутура...

НАЛИ,ПЕШО ИЛИ КОЙТО СИ ТАМ?! ЧУДЯ СЕ КАК ОЩЕ НЕ СИ УМРЯЛ ОТ ПРОСТОТИЯ...АМА ТО ЗАЩО ВИ Е АКЪЛ,ТРЯБВА ВИ САМО ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА ЯДЕТЕ И ДА СЕ ИЗХОЖДАТЕ...ПО ФОРУМИТЕ!

Брей я колко трола са на амбразурата да защитават глобализЪма ! Ма той вашия план си върви но няма вие да се смеете последни няма.А който го направи / а няма да сте вие / ще е най добре дърленето тук нищо няма да реши.

Научен колектив от АН на РФ е научно доказал, че в 82% от случаите пропагандата в Интернет се обръща срещу пропагандаторите.

Бедна, разпокъсана, враждуваща, капсулирана и разтърсвана от междуособици и войни Европа - това е мечтата на всеки правоверен путлераст и храненик на кремълското диктаторче! В България казахме "НЕ!" на подобни планове! Сигурен съм, че французите не са по-малко европейци. Същото ще бъде и в Германия през септември!

ПРЕДИ ПУТИН,НА КОЙ Е БИЛА МЕЧТА?! ЗАЩОТО ПУТИН Е ОТПРЕДИ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ,А СЪСИПВАНЕТО НА ЕВРОПА ВЪРВИ ОТПРЕДИ ПОНЕ ТРИДЕСЕТ!!! ВЗЕМИ ПРОЧЕТИ НЯКОЯ КНИГА,ДОРИ С КАСКА НА ГЛАВАТА,ДА НЕ ТЕ УДАРИ НЕКОЯ БУКВА,НАЛИ ЗНАЕШ! ПРОЧЕТИ ОРИАНА ФАЛАЧИ НАПРИМЕР,ТЯ Е ИТАЛИАНСКА ЖУРНАЛИСТКА,НЕ РУСКА!!!

Прочел съм достатъчно и то със сигурност повече от теб, неграмотно раш-тролче :) Включително и много книги на руски език(близо 40% от личната ми библиотека е на руски език) А това, че дадена книга е написана от италианец, германец, френец или ингилизин, не означава абсолютно нищо, освен личното мнение на автора! Това, че нещо е написано на книга, не означава, че е абсолютната истина :) Едно време старите хора казваха: "Ама как?! По радиото го казаха! Във вестника го пишеше! По телевизията го показаха! В книгите го пише!... И т.н...." За мен всяко чуждо мнение е едно от многото, изказано по начин, удобен за изказалия го - печатно, слово, видео! То може да бъде само "за сведение"!