Светът: Борисов се връща на власт

Бившият премиер на България е на път да се върне на власт, след като неговата десноцентристка партия спечели с неголяма преднина оспорваните избори.

Обратно в новината

Коментари - Светът: Борисов се връща на власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дръж се Българската землю, Мутрата & Банда пак ще те газят!!!

За 10 години ЕС успя да разруши Българската държава, така както 5 века турско я разрушиха!

Прекалено наивни излезнахме като си мислехме че чрез гласуване ще се отървем от Мутрата и крадливата му банда. От 1990 година за първи път ми се наложи да гласувам за бсп, само и само за да махнем това зло, но уви и това не помага. Тези избори явно се закупуват и подреждат с молива в Банкя. Чрез тях падишаха задраска и отстрани Москов и Кунева които му омръзнаха, сега ни натресе Винкела и Магарешки с неадекватните им претенции, но скоро ще ги обработи и захлеби, така че развитиото социалистическо бъдеще ни очаква с вожда Борисов начело.

Ние си плюеме по форумите борисов, той си ни управлява и усвоява парите ни. Като зацикли и се предаде, следват "избори", мобилизират го, развързва банковите авоари, праща си емисарите по циганските катуни с пачките и ето готово-пак се връща на бял кон. Така че отърване от тоя и бандата му няма, както едно време нямаше отърване чрез избори от Тодор Живков, само разлика в процентите.

Да, ама за колко се връща? За един или два месеца и после пак отиваме на избори и до кабинет тиква 100

Давай Бат бойко, че Валерката та чака Да са съберете! Да та направи свой човек- патриот! Стига си бягал по тъч-линията!

Честито, червенотиквеничета! Пестете сили да плюете и занапред. Няма скоро да видите рубли. Нищо не свършихте, защото за нищо не ставате. Както и кака ви Кури.

Аууу, тиквата си вирна грозния сурат и сега ще ни гледа през бузите си. ИДИОТ, защо не се удавиш например за да направиш услуга на народа . Моля те.

Борисов 2, получи отлична оценка по корупция в доклада на ЕК и мощна подкрепа да продължава в същия дух с недопустимата намеса във вътрешните работи на България на г-н Лопес. Необяснимо за нормално мислещ човек.

Стреснат, трогнат, очарован от победния му ход. А стига сте се излагали. Чиновници, военни, полюцаи със семействата си го подпират и емигрантите, които вече са повече от нас нормалните хора.Затова Булгаристан има най-много чиновници на глава от населението.

Във връзка с изборите у нас в Германия и Австрия в новините бяха посочени само следните факти: България е най бедната страна в ЕС, последните години не се забелязва никакво икономическо развитие, но затова пък процъфтяваща корупция. Хвалби за ББ липсват. Предвижда се трудно сформирене на правителство. Новините бяха вместени в 60 секунди и бяха засенчени от изборите в Заарланд.

Който може да напуска тази държава,тука нищо не се променя....наглеците от комсомола и комунистите пак са тук,то бива наглост ама такава няма никъде....и честито нова цена на парно,топла вода и ток....нека сега видим кой ще му пречи да изпълни каквото е обещал...и какво стана уж не можеше да работи с президента и подаде оставка,а сега изведнъж се оказа че все пак ще работи с него!!!!!!!

Чакай малко.... Той не е казал, че ще управлява до края на мандата. След една година ще ни се разсърди, защото сме неблагодарни и му пречим да изпълни това, което си е наумил. Пак ще се откаже от властта с театрална фамозност.

АКО НАИСТИНА Е ГЕНЕРАЛ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ,ЧЕ ТАЗИ ПОБЕДА Е РАВНОСИЛНА НА ЗАГУБА.ТОЙ ПОВТОРИ РЕЗУЛТАТА ОТ ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ХОРАТА И ФИРМИТЕ КОИТО СА ЯЛИ И ИСКАТ ПАК ДА ЯДАТ БЯЛ ХЛЯБ ОТ ГЕРБ А БСП ПОЧТИ УДВОИ РЕЗУЛТАТА И ТО ОТ ХОРА НАДПАРТИЙНИ И С ОБРАЗОВАНИЕ КОИТО НЕ СА КАЛИНКИ.

Първо лидера на ГЕРБ на два пъти по различни поводи показа доблестно поведение с поемане на лична отговорност и подадена оставка Два пъти ,но и за Първи път в нашата история.........Това суверена го оцени! БСП наистина постигнаха неоснователно висок резултат ,но ужаса е от лековерието на цели 500 000 повярвали на откровени лъжи и махленски квалификации. И то хора ,които са от времето когато се очакваше "светлото бъдеще".....наивитет ли е? Стокхолмски синдром ли?

Ликуй народе! Сега е момента! Ех, какво щастие само! Особено за другите държавни ръководители от Европейският съюз.

Изеш ги Бойко!

Браво Борисов!Върна се на бял козунак!Успех!

Борисов се връща на власт!БЕГАЙТЕ!

Руската мутра Решетников и петоколонници му получиха мощен Български шут!

''Светът: Борисов се връща на власт'' ПО-ТОЧНО КАЗАНО: СВЕТЪТ НА БОРИСОВ СЕ ВРЪЩА НА ВЛАСТ???

пука му на света за простата мутра наркотрафиканска на борисов,ще се интересуват за него само когато сретан го гръмне

НАРИЧА ВИ ЛОШ МАТЕРИАЛ,ВСИЧКОООО ПОСКЪПНА,ХОРАТА СЕ САМОЗАПАЛВАХА,ЧАСТНИТЕ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ВКАРАНИ ОТ БОКО ВИЛНЕЯТ,А ВИЕ ПАК ГО ИЗБИРАТЕ ТЪПАНАРИ !

БРАВО БОРИСОВ!ВЪРНА СЕ НА БЯЛ КОН!УСПЕХ!

Асенова, ти ли си коня?

Мазохисти ли сме, че трети път избираме все едно и също - стабилен мизерен живот!!! На кого тогава са необходими избори, като изборът за трети път е един и същ???

Тодор Живков се е преродил в Бойко Борисов , като две капки вода , едно към едно, маниери , глас действия , позагледайте се и ще се убедите.

Да ни е честита победата на Герб . След поскъпване на билета за градския транспорт, ни чака шоково поскъпване на топлото.

Се сърди на "братушките" от Газпром!

Идва лято ......море ,почивка

поводи да си честитим още много неща, два пъти ни показаха възможностите си и пак ще го направят.

На "ебаси цирка" ще кажа. Драги ми глупако. Бойко Борисов за да спечели изборите първо трябва да спечели сърцата, душата и гласовете на над 1000000 гласоподаватели. Без нас избирателите, които гласуват за ГЕРБ , Бойко Борисов не може да се върне. Но ти може би си от" материала", или може би си "червен", или лумпен" , или...недоразумение, ...не знам !

Не познавам човек,който е, или би гласувал за този тупан. ,,Изборите" са нагласени .Сега да видим как ще изпълни обещанието за МЕД И МАСЛО по улиците и 1500лв. ср. раб. заплата /при заеми от 16 милиарда/. А що се отнася за СВЕТА,хората по света не знаят къде е България ,камо ли знаят за този уникален простак.Може някой по стар да знае за кражбите на коли и арести в Унгария преди повече от 20 г.

Гласувам за Бойко Борисов. Каквито и внушения и квалификации да тиражирате от злоба или завист ,не можете да отречете ,че е истински ,и то природно интелигентен човек и Държавник. Може с еднаква лекота да разговаря и с най-обикновените хора и с държавници от голяма величина ....

Сам си пада от власт и после сам си се връща!!! зациклил е май :))

Какво от това ,че се връща ? Каква власт ще упражнява при 18% подкрепа при 6.6000.000 избиратели в България по списък на ЦИК? Вероятно с първото място ще зарадва само босовете си в Брюксел от ЕНП.

Реформаторите били изпаднали от Парламента! Ами значи нямаме нужда от техните реформи!!! Имаме нужда от спазване не законите от всички и от нови, некорумпирани политици - патриоти ! Реформите на реформаторите в здравеопазването и образованието ги видяхме! Ако смятаме и Бъчвата за някаква реформа (или неудачен експеримент) в МВР, то Не! и Благодаря! за подобни "реформи" или експерименти вече! Идват ми малко в повече! Не знам как и докога ще изтърпя и тоя тулуп на власт да ми се мярка всяка вечер по телевизията и да ми говори , че летоброенето почва с него! Дано не успее да състави правителство и да го шунтират колкото се може по-скоро не само от Парламента, но и от политиката!

...нищо не се промени! Българинът дори не разбра, че е гласувал... Отново проспахме шанса си за някаква, каквато и да е промяна... Най ме е яд, че маймуната Борисов отново ще се надуе, като мисир и ще ми се налага да му гледам мутрата, всеки ден!!... FUCK!

без реформатори, няма реформи, да живее олигархията, а народът все по-беден и прост

бяха (не)нужни предсрочни избори и потрошаването на сума пари ? За да се намираме пак там където спряхме преди месеци ? За да може ББ самодоволно да се пъчи, че хората го искат, след като безотговорно подаде оставка ? Резултата от изборите беше ясен още тогава !! Както бат Боце някога вярно отбеляза: Материала е лош т.е. заслужава си хомота !! Привет овци недостригани !!

Ако ЕНП не признае патриотите, наричани националисти, гласът ви за ББ е глас за турските партии. 95+26>120 (макар и с едно). Гласувате за ББ получавате турци !

Изборите у БГ-то служат май за преброяване на циганите и турците с бг. паспорти?!

Абе луди ли сте, бря? Марешки дето подкрепя Борисов с кой е ? Патриотите? Борисов бил срещу мурзилките......ха....ха. Този е една преяла за власт.......не ми се говори.

Инак добре се е получила снимката. Мяза на латинодиктатор от 60-те год.

и какавооо

Няма каде да шаваш др.пожарникар,ПАТРИОТИТЕ ЩЕ ТЕ ДЪРЖАТ ЗА ТОПКИТЕ И А СИ МРЪДНАЛ, А СИ ВИДЯЛ НИНОВА НА ТВОЕТО МЯСТО..ха ха ха

на патриотите,от край време едно златно пръстче им е достатъчно.... и ако имат много претенций пак на избори защото с бсп и марешки са 118 и ще им се налага да правят съюз с дпс

Г-н Борисов, да Ви попитам: НЕ ВИ ЛИ Е ОБИДНО ДА УРАВЛЯВАТЕ НАЙ- БЕДНАТА ДЪРЖАВА И НАРОД В ЕВРОПА? И ДА СЕ СРЕЩАТЕ С ЛИДЕРИТЕ НА ЕС И ЕК КАТО ВОЖДЪТ НА НАЙ-БЕДНИТЕ????? Все пак световната криза отмина преди 4 години поне. Запазихте стабилността, но тя е равна на бедност. От там нататък???? Само бедност ли???? А икономика, производство...?????

няколко пъти. Длъжен бях да Ви задам този въпрос.

Вероятно за този, написал статията консерватор значи пожарникар?

Получи здрав Български шут в гъза! КурНи няма да стане премиер! Да живее България!

Бившият премиер консерватор Бойко Борисов ??? ХА ХА ХА ХА. Интересно ми е този (Боко) дали знае каво е консерватор. За ББ консерватор ще да е нещо като консерва.

Мас...

погледнете кой си избрахте, напрвете сметка колко проста е пасмината на територията

Консерватор за гербаджиите означава човек, правещ консерви. За европейците консерватор означава човек традиционалист, държащ на семейни и обществени традиции. Това, което либерастите искат да заличат.

Отчайващ със своя идиотизъм.

Прозвището, което Радан лепна гербова арка на тоя отчайващо самонадеян и прост човек ще му остане до края на живота. Къмнего може да се добави само допълнението "сплескан".

Да..да който чука ученички, така се получава..сплесква се. Само че не виждам нищо лошо в това. А пък Радан не трябваше да си подава оставката, а да се стягат за избори наесен..

Кой е този свят ?

който седи зад ГРОБ

ДС мафията и олигархията

Светът вече не скърби...:)Голямото жълто ще се поопражнява още две години!:) Да го духат посрещачите по места,те са готови,заголени и намазани с графитна грес,щото е по-боцкава и оставя трайни "спомени"...амин!:)

Само да препотвърдя,защото вече е написано от DW и не само - дали ще е ГЕРБ или БСП, няма никакво значение, това са две напълно еднакви "партии", които биха могли единствено да досъсипят остатъците от държавата България.

как избраха тоя идиот като тука почти всички 1500 коментари са срещу него ?!?

Значи някъде има мушика, и някой специалист по мушиките.

с много пари

Или онзи с ответката. ПО-вероятно да е професорът преброител - Михаил Константинов, който каза вчера, че народът обичал Бойко Борисов. Този същият професор преди години твърдеше, че бил страдал от комунизма. Да , ама тези в Герб са същите наследница на комунизма както и в БСП, но значително по-прости както казва и Бай .уй. Нали?

симо

Мдаааа, надмина ПЛЕВНЕЛИЕВ по коментари....Значи и по идиотизъм..бас ловя.Само вижте Марешки как се натиска за ВЛАСТ.

А де е Курнелата? Нещо се сниши под тревата май?

Курнелата вероятно се забавлява гледайки как Боко целува Реджеп Таип Ердоган, справка, телевизията на Симеонов. Пак там, конгреса на партията му и българската делегация от братската партия ГЕРБ. Който може, да коментира.