ГЕРБ води с близо 6 пункта при 78,79% обработени протоколи

ГЕРБ води пред БСП с близо 6 процентни пункта, сочат предварителните данни за вчерашните парламентарни избори, обявени от ЦИК на сайта й към 6.00 ч тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ води с близо 6 пункта при 78,79% обработени протоколи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо десните се провалиха и харизаха победата на БКП? Защото нашите десни не са никак десни. - Пръмова - нереализиран юрист, цял живот на държавна софра, ВОПИЮЩА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ и ДРАЗНЕЩА НЕКАДЪРНОСТ! - Лукарски - нереализиран юрист, цял живот на държавна софра - Радан - полуреализиран юрист, който за 4 години разбира, че е далеч по-добре да си на държавна та баница, отколкото да правиш частен бизнес. Ще бъде запомнен с мазненето си пред БСП и плюенето по всички десни формации!

Кога ще се реши въпросът с подкарването на избиратели от съседна държава и насила принуждаването им да определят съдбините на България? В противен случай излиза, че българите са абдали и нямат нищо против съседна страна да им измъкне под носа властта и държавата. Първата част от ангажимента - гласуване и изпращане на хора във властта е изпълнена. Предстои втора част - контролът! :)

Браво Бойко! Ще те презибирама докато наълно унищожиш червената мафия.

Народа мре от глад и мизерия и той ,,печели"? Не герб а ТОЙ.В София се напълни с мошеници с чисто нови скъпи коли .Това са селяните по места,които държат раята в подчинение. Циганите са готови за едно кебабче.И най вече парите от заемите , с които се плаща на тези мошеници за да гласуват и си траят . Естествено ,че заемите ги връща народа ,а той С РЪЦЕТЕ В ДЖОБА СИ ИГРАЕ С ЦЯЛ ЕДИН НАРОД,КОЙТО Е ВРЕМЕ ДА ГО СВАЛИ СЪС СОПИ ОТ ВЛАСТ.

ми сега ние продължаваме напред заедно с ес и нато, а ти , курнелия и първанов стягате куфарчетата и при решетников в хотелчето!

Айде не, че в ръководството на ГЕРБ всички са свързани с върхушката на БКП.

Съдейки по нагласите в мрежата и реалния живот, това "спечелване" на ГЕРБ ми се струва невероятно и съмнително.

И според мен резултатите са фалшифицирани. Като доста в мрежата не познавам и един за ГЕРБ, а те печелят.

Нали?! Поради което, изобилието от обидни квалификации за народът, който ги бил "избрал" кънтят на кухо.

а аз?

Това, че във форума е пълно с Тролове(какъвто си и ти), които са няколко души, бълващи стотици фалшиви коментари, не значи, че хората подкрепят Ретроградната Бсп

Само последните две думи са ти вярни. Би трябвало да си забелязал, че освен ГЕРБ, БСП и турските партии, в бюлетините съществуваха още.

Не, в мрежата са само червени тролове. Само да ти кажа - трола е хакер, който с програма генерира фалшиви новини и коментари. Може да напише 1000 коментара в полза на БКП за една минуа. На изборите обаче се видя каква е действителността

показаха, че популацията на питекантропите е устойчива и най-голяма в територията.

Всички се хванали да коментират проценти, а не вдяват, че заради тъпия Рапон Кънев за малко да има 2ра партия от чужда държава в Бг парламента. Абе няма ли да се събудите вече и вместо да се разединявате на фона на и без това мижавата си подкрепа, да се обедините, м... му ст...!

И не само заради него, а и заради 50% от негласувалите Рапони, които представляват неползващите интернет архаични българи! (За справка - 80% от четящите в дир.бг са гласували на изборите)

Бих добавил и Кунева! Много хора не подкрепиха РБ само заради Кунева!

И какво показаха изборите? 30млн.лева хвърлени на вятъра. ББ подаде оставка защото президент стана Радев, сега обаче било задължително да сформира правителство, нищо че президент пак си е Радев.

Обясни го на дебилите няколко коментара по долу. А тях да ги видя готови ли са да се бият с Русия както ги гласеше техния президент Тъпаци

Българският народ е малък, но затова пък изключително прост! В България решенията се вземат от икономически неактивната част от населението пенсионери и роми, поголовно гласували за Мутрата!

"Крадеца вика дръжте крадеца". Не лъжи хората. На всички е ясно, че циганите гласуват за ДПС и за БСП, а пенсионерите масово за БСП.

ОМРАЗА. ЩЕ.ДОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ В ЗАДЪНЕНА УЛИЦА,.

А сега следват много , много интересни събития на Позитано:)) Там казваха още по време на изборите вряло и кипяло...а след загубата какво ли ще се случи?:)))

Премиерстването на КУРнела се отлага...за неопределено време:))))

Нищо, ще ви гледаме сеира.

ВСЪЩНОСТ РОМИТЕ СПЕЧЕЛИХА ИЗБОРИТЕ - СПОРЕД 24 ЧАСА СА ГЛАСУВАЛИ ЗА МУТРЬО :))) ... НА КВО СЕ РАДВАТЕ ГЯУРИТЕ ???

Едно нещо е много важно днес! БСП и отрочето им ДПС са аут! Крадците, обирджиите и руските подлоги са аут! Нищо друго няма значение!

СМЪРТТА НА СДС БЕШЕ ОТДАВНА ИЗВЕСТНА - КОСТОФ СЕ СЪЮЗИ С МУТРИТЕ ЗА ДА СВАЛЯТ ВИДЕНОВ И ОЩЕ ТОГАВА ИМ ДАДЕ ВЛАСТТА :))

кой ибал- ибал. Кака се ожени. Мандалто лопна Пача заспала, нали ни пращаше на околовръстното бе? Ма много си повярвахте славяновското магаре кат отиде на Дондуков Нека те боли сега гъзинката

БАЦЕ МУТРА ЦАР НА РОМИТЕ :)) .. НОВИЯ ТУРБО КЮЧЕК

КУНЕВИЦА БЪЛГАРОУБИЙЦАТА СЕГА МУТРЬО ЩЕ Я ПРЕДЛОЖИ ЗА ВРОКОМИСАР :)))

кАжи нещо за КУРнела, бе налъм! тя за каква се гласи? май за..никаква:))))

Виденов го свалиха руснаците, заради това че не им даде газо-преносната система на държавата?

Простащината победи! Честито! Продължават опростачването и гигантските грабежи. Но... всеки народ си заслужава съдбата.

Само простак, може да се надява, "социални" крадци, милионери, да му "оправят" живота!!!

Освен ГЕРБ и БСП има и други партии.

ОКАЗА СЕ ЧЕ КОЙТО СЕ КОАЛИРА С МУТРИТЕ И УМИРА :))) - РАМАДАНЧО , ГОЦЕ , ЯНЕ , КУНЕВИЦА И Т.Н :)))

Не разбирам каква е тази неистова радост,с която журналистите съобщават,че ГЕРБ печели с "цели" 5-6 процента пред БСП, а невникнат в печалната картина,че бълг. народ е разделен,разпокъсан,че няма нормална партия,която да спечели изборите и да управлява бе з да има нужда от пазарлъци,че няма нормална дясна партия,че без малко да има партия на чужда държава в българския парламент.Тръгнали нашите журналисти да се радват,че Б.Б спечелил-добре,той спечели,ами ние българите какво спечелихме?

В Америка вече е Тръмп,Меркел е пътник ЕС е на незнам си колко скорости,сложна геополитическа обстановка. Драги Антикомунисти сега не е 1990г. А да пропуснах демографския срив. Може би БСП се отърва от тежеста на управлението кой знае,а и може би не е готова за него. Като печелиш не знаеш кво губиш и обратно

На гладна КУРнелия коалициика и се приискала!:)))

А как и се искаше на г-жа Лъжа да стане министър-председател, как и се искаше ....

Ми то е от ясно по ясно и така както аз стария СДС-ар го твърдя от началото на кампанията... ГЕРБ и Борисов за сега са без алтернатива, а резултата на БСП е лебедовата им песен и дай Боже края на комунизма в България...!!!!!!

Чул те Господ! заминават си завинаги комунягите...убеден съм!

"Аз съм прост и вие сте прости". Помниш кой го каза, нали? А на този свят и особено на тази територия простите са много повече от интелигентните. Това обяснява много неща, сред които и победата на оперетния генерал Тиквоний. Предните бяха за по 2 години, този път може да не изтрае и толкова.

Защо 2.5 млн. гласа не означават нищо на референдум, а с 900 хил. получаваш мандат за управление на държава ?!

Не на държава- на бантустан.

така

Бате Бойко се изравни с Путин по мандати -АМА ДЕМОКРАТИЧНО!

ГРОБАРИТЕ снощи се държаха сякаш бяха ударени от бърз влак............ Ще ви кажа защо,защото на Борисов не му харесва незначителната преднина,тъй като няма да могат, да съставят сами правителство , а и протежето му Марешки с , когото можеше евентуално да се коалира е на косъм и може да не влезе в парламента с неговата партия?! От друга страна има опасност Герб да не могат да се коалират с никоя от другите партии ?!Така,че разбираемо е поведението на Борисов и компания снощи,сметките им няма да излязат!

Надеждите умират последни! Виждаме , че и теб те крепи само мисълта, че ББ няма да състави правителство! Ноо, мечтите са безплатни ....

Комунистът мечтае ли мечтае:) Привижда му се КУРнела на бял кон с мандат....ядец:))))

Същото се случи на последните избори в Русия. "Единна Русия" (тамошната Партия на Властта т.е. ГЕРБ), уплашена че въобще ще изпадне от парламента, подготви такива масови фалшификации, че чак се престара. На фона на ниското изборно участие фалшифицирания им дял се оказа непропорционално висок и измамата им лъсна за всички. А сега ни лъжат с 80% участие. 8\10 мои познати не са гласували вчера.

8 от 10

Къде видя 80% активност бе кретен?:))) под 50 е официално! как ги преброи тия твои 810 познати дето не са гласували..лично ли ти докладваха, бе олигофрен?:))))

предполагах, че е-сумата от алчността и страха на герберастките калинки в администрацията и аналозите им във фирмите касички за усукване на европари е по-голяма от сумата на алчността и глада на крадците от БСП. Иначе на играчите нямаше кой да им обясни, че играха мача пред ПОЛУпразни трибуни. Но на тях не им пука, че публиката ходи на стадиона да гледа футбол, да речем, а тези "играчи" му предлагат някакъв неизвестен в света вид борба.

Добро утро, Мурзилки! Подаде ли ви го бате ви Боко за пореден път? Къде е селският поет Паси да ни пусне поредния памфлет? Шоуто свърши и пак сте от страната на булката!

Комунягите пак настъпиха греблото! Власт-през крив макарон! Да ни е честит Бате Бойко -3!

Когато фактите говорят,и боговете мълчат-за съжаление това не важи за БълХария.....

Няма ли отърване от мутрите!!!!!! Тиквуните ще загробят България. Изборите са фалшиви!

Интересно докъде ще стигнат с компромиси те-предстои България да председателства ЕС.И това не може да стане без стабилно работещо правителство....

Шило

До случване на немислимото. Толкова за " победителя". В случая БХ!

Кажи нещо за "победените"...що мълчиш за тях? Нали са твоите хора...червенюгите?:)))

Честито на всички българи. 16 милярда ги издумкаха за себе си преди, сега продължават с по- големи дългове! Преди заробиха децата ни и нас, сега внуците и правнуците ни!

дали ще има внуци?

Ще имаме, но не тук, а някъде по широкия свят.

Нека да им е "честита" победата на всички българи гласували за ГЕРБ.Да им е честито и постановлиние 208 за "бежанците" подписано от ГЕРБ / ако са на власт те няма да го анулират/Да им е честита и СЕТА и още много и много други начинания наложени на ГЕРБ от големите им началници честито !

опорката за постановление 208 издишааааа...издишааа:)

Защо да издиша мисля че още е в сила постановление 208 и не е отменено та кое издиша провери да не е нещо от теб :) ?!

аз им четитъ 30% увеличение на газта от 1-ми апрол! ИСТИНСКИА ИЗБОР.

щото ако БСП беше победила газта щеше да поевтинее,а?:))) кретени:)

Ако се направи една равносметка,то става ясно,че Герб биха загубили и Бсп, би имала голяма преднина,както се случи на президентските избори.Защото ,когато на първият тур имаше кандидати за президенти и от други партии,то тогава ,както и сега се размиха гласовете и резултатът беше същият м/у ГЕРБ и БСП както сега.Обаче, когато се явиха само двамата Ц.Цачева=ГЕРБ срещу Р.Радев=БСП,то тогава Р.Радив спечели с много голяма преднина.Та в този ред на мисли искам да отбележа,че, ако се бяха явили на изборите само ГЕРБ и БСП, то щеше да спечелят БСП с голяма преднина. Явно нарочно се включиха и други маловажни партии,които дори не могат да минат 4% бариера,но целта беше за размиване на гласове. Така,че Б.Борисов хич да не си мисли ,че е победил,нещо повече съмнява ме да сформира правителство не мисля,че другите партии, ще се коалират с ГЕРБ?!

А най-голяма преднина БСП ще има ако се яви сама на избори:))) Ебати тъпаци сте наистина...как тиу хрумна такава мисловна дрисня да издрискаш:))))

нещастник! ГЕРБ бие БСП ,като маче в дирек.Кютуци нещастни,това е вашият пореден провал.

Шило

И ще коленичи пред Сидеров, ще целува ръка на Доган.... Ба си "победителя"

Бие "като маче у дирек" с 4 пункта разлика? Смях се много.

А ако никой друг не се яви, само БСП...тогава ? Голяма победа май се очертава,а?:))))

Борисов, Борисов наший генерал, ета песен без конца, ну давай с начал!

Такъв прост народ не заслужава да живее нормално ! Евтини винетки , НЕ , концесии до дупка докато не се разпродаде цялата Държава , Тиквата си взе заема , той е негов , сега ще си го вземе до последния цент ! Прост народ слаба Държава ! Проклятие тегли България към нищото !

Лъжите на Нинова и компания не минаха победи демокрацията.Патриотите и те имат голяма победа за първи път са трета политическа сила и ДПС вече не е балансьор.Честито и на Марешки трябват корективи на монополите.Днес е добър ден за България!!!

За мен основния въпрос е колко време ще изкара Борисов3.Аз се готвя за Борисов4

Още малко време за да ти уври кратуната, че Борисов е велик държавник и ще го изберат и в Борисов 5

Честито Народе БЪЛГАРСКИ, Избрахте си "шланга" за терти път... И ...Не се чудете... не е дъжд....

Сега като президенто е генералът и баш министъро и он ша бъде баш генерал, можеме спокойно да обявим война на Русия и на европата и на островите и да ги победиме и да ги окупиране и да въведем ред и там! А на здраве за победата!!!