Преднината на ГЕРБ расте, РБ-НГ под 4%, ”Воля” - под въпрос

Преднината на ГЕРБ расте, "Реформаторски блок-Глас Народен" остават под чертата за влизане в НС, "Воля" също е под въпрос - това показват последните данни.

Обратно в новината

Коментари - Преднината на ГЕРБ расте, РБ-НГ под 4%, ”Воля” - под въпрос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Герб - начело. БСП - втори, опозиция. ДПС - трети, балансьор. Тазгодишните "Новите" - четвърти, но под ДПС. Поредната позната конфигурация в парламента. Разлика никаква. Тоя мач сме го гледали, знаем как свършва. Даде ни се шанс. Питаха ни. Можеше да направим нещо. 50% избирателна активност!!! Нямаме никакво право да се оплакваме. Докато не можем да разберем смисъла на изборите и не си занесем задниците до урните, не заслужаваме нищо по-добро. И понеже сме мишоци, няма да започнем да оправяме там, където живеем, а ще гледаме какво да откраднем, за да избягаме там, където други вече са оправили. И после ще мрънкаме на имигрантите, че правят същото.

ЛЕВИ ДЕСНИ , ЛЕВИ и ДЕСНИ ,.....ЗА 27Г., НЯМА СВЕСТНИ : --''БЪЛГАРИЯ , НАЙ-БЕДНАТА И НАЙ-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА''. --ВСЕКИ 2-ри е НЕГРАМОТЕН ! --ВСЕКИ 3-ти , БЕЗРАБОТЕН ! --България , на 1-во място в Европа , по СМЪРТНОСТ ! ---За 27г., нито една реформа в държавните институции , и най-вече в най-важната , СЪДЕБНАТА СИСТЕМА . --България се крепи само на заеми ! --За 27г., нито един осъден знаков престъпник /политик, убиец , изнасилвач, дилър, килър , ...и каквото се сетите /. Как ще строим държава , с НЕГРАМОТНИ И КОРУМПИРАНИ ЛЮДЕ ????

Егати дясното ! ---''Всички десни , РАЗЕДИНЯВАЙТЕ СЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ " ! Това ли ви е МОТОТО ?

Какво правеше снощи д-р Носков по всички телестудия!?Прелиташе с неземна скорост,като пчеличката Мая.....Беше се нахъсал да управлява пак,едва ли не.....

Тези мазни физиономии и онзи заю баю средногорски вече няма да ги гледаме...каква радост. След като изтърваха мечтаните депутатски банки ще трябва да се задоволят със субсидията, която ще делят с Витков...и там голямо квичене ще падне...да са ни живи и здрави. Прави и чест на Кунева, че навреме се отдръпна явно се усети, че без кауза ще видят парламента през крив макарон.

Не мога да зскрия задоволството си от провала на РБ. Честито другарко Кунева, остваваш (надявам се завинаги) извън парламента !!!

Тя е като кукувица, ще смени партията.

искаше Боко да се оттърве от рифурматорите и похарчи толку народна пара

РБ се провали заради гафовете на Кунева във висшето образование!

Това бяха едни безсмислени избори, които нищо няма да променят. Най безсмислено похарчени пари!

Не е точно така Явно Бойко се избави от един самозабравил се малък партньор

сека козъ си ска пръча. Сейра пак почва и калинки идат на хоризонта росни пресни:)

Огледал се Илия - пак в тия!

Добро утро. Едно от малкото хубави неща на тези избори е, че "умните и красиви", а всъщност невероятно алчни за власт и пари, корумпирани хора от Реформаторския блок са под чертата. Та Винету заради тая сган отиде на предсрочни избори. В предния парламент и мин. съвет тия нямаха удържане - при 8% тогава имаха 33% от министерски постове, зам. министри и областни управители. Това, че Кунева, Пепи белото, Корман, Ненчев, Рамадан Кънев и прочие явна фашистка измет нямат шанс за власт е нещо доста добро. Успешна седмица на всички.

24 ЧАСА "СРЕД РОМИТЕ ПОБЕЖДАВА ГЕРБ" "В ГРУПАТА 18-30 ГОДИШНИ ГЕРБ ИМА 1/3 ОТ ГЛАСОВЕТЕ " .... БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ ??? ..МЛАДИТЕ РОМИ :))

Усещам, каква ХУБАВА, коалиция ще има на следващи избори между ГЕРБ И ПАРТИЯ "РОМ" ОБЕДИНЕНИЕ ГЕРБ И РОМ -УБИЙ БЪЛГАРИТЕ!

имат 1/3 от гласовете. Що се отнася до ромските квартали Факултето, Столипенова, Максуда и т.н. по статистики от минали избори там УБЕДИТЕЛНО печелят ДПС (почти 50%), БСП (около 30%) и едва тогава е ГЕРБ с около 15%. Гласувалите с основно образование на ТЕЗИ избори за БСП са ДВОЙНО повече от тези, които са гласували за ГЕРБ. Сега ясно ли е КОЙ подкрепя ДПС и БСП.

Гледам по първа програма един социолог , дето едновременно строи капитализма за себе си , а го бута по широкия свят , си говори най-несмущавано все едно до вчера не е надувал 25 прпцента резултата на комунистите и намалявал с толкова на печелившия. То бива червен гьонсуратлък и манипулация и пак гризнаха дръвцето. А Накурвелка колкото беше нахъсана да краде как си знай , сега двойно насрана. Боце от уважение все ще и бутне нещо да успокои клептоманията.

Телевизора победи хладилника.

Да не ми ревнете утре пак, че сме на последно място в Европа.Не само след Румъния, но и след Македония и Албания, дори. Така ще продължава да бъде, докато избирате мутри, престъпници, бивши комунистически секретари, охранители и пожарникари, физкултурници и партизански внуци!

А последствията за енергитика нанесни ни от краткото управление на БСП до 2009 г и др. Р.Овч. спомняш ли си ? Само избрани стигаха по тяхно време до европейските пари , сега дори и аз се доредих , без да съм дал подкуп на никой . Личи си , че си само зрител в събитията. Ролята на държавата е да разпределя приходите, но да дава възможност на тези дето искат д аработят и да вкарват приходи (колкото и да са нищожни) в държавата.

Прав си, но.... Румен Овчаров няма да помирише власт повече,а Бат Боко нищо,че ни го натресе със санирането, нищо, че ще дадат на концесия летище София - една супер далавера - ще е на власт и ще ни клати още - щото клатенето май ни харесва....Като нищо ще дръпне още 16 милиарда заем, да му е комфортно управлението.А България после вълците я яли....

РБ ще гледат политиката само по телевизията (както го предвиждах)! Хахахаха

ДА ВИ ПИКАЯ НА ГРЕШНИТЕ РЕЗУЛТАТИ И ТУРСКИЯ САЙТ! ДПС НЕ СА 3 ,А ПО НАЗАД Централната избирателна комисия (ЦИК) обработи вече 35,32% СИК протоколи в РИК. Това стана ясно от справка на страницата им. Според данните, които са от 02,00 часа, резултатите са следните: ГЕРБ 33,13% БСП за България 26,93% Обединени патриоти НФСБ, АТАКА и ВМРО 9,49% Движение за права и свободи ДПС 6,85% ВОЛА 4,28% Движение Да България (ЗЕЛЕНИ, ДЕОС) 3,72% Реформаторски блок Глас нароен 3,17% Нова република ДЦБ, Съюз за Пловдив, Българска демократична общност 2,99% Обединение ДОСТ 2,20% Не подкрепям никого 2,73%

стана добре, без Бойко щеше да е още по добре, но българина доказа ,че е политически инфантилен-думи на проф. Иво Христов,които се доказват и от голяма част от коментарите. Америка би шута Ястребите ама ние не. Тези които по някакъв начин са зависими от ГЕРБ ги разбирам ама тези които гласуваха под логото на примитивния антикомунизъм за нарциса Бойко не знам не ги разбирам.

Да вървят е небитието етническите партии на цигани и турци дпс и дост.

:))

Абе къде са "социолозите" , като райчев , дето "познаваха " изборите в Америка. Пък тук даваха процент за курнела преднина и получиха между 5 и 7 процента преднина за мутрата. Тая работа само с ура , кура и червени знамена не става. Къде е Курнелка " победителкат" и превъзнасящите червената идиотия тролове.

абе а първо бай Хуй да състави правителство, пък после питай, да не му мине котка път

гьотверенлъка е ясно. Въпроса е дали пак ще влезете през задния вход и ще хвърлите държавата в хаос? Не че ви пука за държавата, Важното е да се отчетем на господарите в Москва

Данни на ЦИК са към 00:00 часа на 27.03.2017 година. Те са от обработени 16.79% СИК протоколи в РИК. Според тях резултатите са следните: ГЕРБ 33,18% БСП 27,45% Обединени патриоти 9,66% ДПС 6,40% ВОЛЯ 4,09% Движение Да България 3,63% Реформаторски блок Глас народен 3,15% Нова република 3,09% ДОСТ 2,01% Не подкрепям никого 2,79%

Къде е Рада Дълбоката? Къде е Бойкикев ? Май ще гледат 44НС от Драгалевци, ама през крив макарон

Много и са на Прокопиевата партия " Да,България" - 3,69. %!Само главния прокурор дъвчат и толкоз,да имало някой отгоре - над него,а това че съдебната власт трябва да е наистина независима и никой да не си позволява да упражнява натиск политически и всякакъв как ще се постигне?Не успяха и един закон срещу корупцията по високите етажи да приемат!

Риформаторите са велики. Тъка съ риформиръха, че не можаха да улезнат.

ако герб не се съюзи с турците, бсп трябва да го направи с неонацистите. и при двата вариянта, герб и бсп са прецакани. пак. и отново...

Как така Раданчо не се пуснал във фейса. Да напише и той като как' Цонка, че е победител.

Боко няма никакъв шанс и най-отчайващото е че той сам докара нещата до тук! Може да се каже само- какъв загубеняк! Кур- нелия не го иска, Валерката от преди си точи зъбите, Карадйъ е готов, но той не го иска, пък марешки не е достатъчен!

Шило

Това си мислех! Европата няма да хареса участие на националисти,нищо че са демагози. Ако се залюби с ДПС, сам си слага въжето. Марешки да влезе,работа няма да свърши! С Корнелия едва ли ще се гушнат, ама май това е най-реалистично

хвъргаме още 10 млн за избори. получава се пак същите резултати разбира се и така докато замине хазната... или по-лошо - БСП+ДПС съставят правителство.... този филм май съм го гледал някъде... завършваше с криене от народната любов. Също както филма БСП-ДПС-АТАКА... и той така завърши. Та какво предлагаш?

Европа не знам как ги разбира тия работи с " национализма",защото ОП не са нито срещу ЕС,нито срещу НАТО,не са за изолация както искаше Нинова,с последващо влияние на Русия обаче!Тяхната догма бяха безобразията на изборите в Турция досега и имаше някаква промяна,но не споделям изцяло крайностите на границата!

То първо е неуместно коалиция между ГЕРБ и БСП!Никой от тях не говори за борба с корупцията,а тя е пръсната между двете партии и по добре едната да е опозиция,за да си вадят кирливите ризи!Освен това едната анти ЕС,другата за,но каквото каже Меркел и тук там по нещо и за държавата!Едната срещу санкциите на илигарсите,другата против,то ясно кой накъде ще дърпа!

Рада Дълбоката е унаследил суицидния си ген от Кюнеца. И 1% да остане от ДС(б) педала пак ще го разцепи.

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ, ВИКАЙТЕ СОРОС ДА ДАДЕ МАЛКО ДОЛАРИ И ДА ПОЧВАМЕ ДА СКАЧАМЕ ПО БАРИКАДАТА И ОСТАВКА, ЗАЩОТО НИЕ ДЕСНИТЕ СМЕ СМЕШНИ И НЕ СМЕ В ПАРЛАМЕНТА С ПОД4%:(

Яд ме е че десните робуват на егото си , а не на избирателя иотново и може би за дълго градската демократична общност няма да има представителство в парламента и страната ни ще бъде управлявана от милиционери и бивши комунисти. Размиха 350-400 000 гласа на умните и красивите.

ооо вече и градска демократична общност ли има бе?? и коя е тая общност ще ми кажеш ли?

Казал съм, умните и красивите.

единствения вариянт е ГЕРБ+ДПС И ПАТЕРИЦАТА ИМ МАРЕШКИ , АМА ИСКА ДА КОНТРОЛИРА БИЗНЕСА ВМЕСТО БОКО, КАК ЩЕ СТАНЕ НЕЗНАМ!

3 -ТЕ ДЕСНИ ПАРТИ НА СОРОС ЛИБЕРАЛОС, КОИТО ИСКАХА ТУРЦИТЕ ДА ИМ РЕШАВАТ СЪДБАТА Е Е Е ТЕ Я РЕШИХА, КАТО СЪЩИТЕ ТЕЗИ ТУРЦИ ГИ ИЗХВЪРЛИХА ОТ ПАРЛАМЕНТА----ПО ТЪПИ ХОРА ОТ РЕФОРМАТОРИ, ДА, БЪЛГАРИЯ, НОВА РЕПУБЛИКА НЯМА !

България загива заради такива мъдреци като тебе, трол нещастен !!!!!

АЗ, БЯХ ОНЯ ДЕН НА ГРАНИЦАТА И СПИРАХ АВТОБУСИТЕ ОТ ТУРЦИЯ, ЗАРАДИ МЕН ЛИ НЕ СТЕ В ПАРЛАМЕНТА И ЗАРАДИ МЕН ЛИ ЗАГИВА БЪЛГАРИЯ?

За онези, които не помнят- А сега спомняте ли си Радан Кънев и Христо Иванов, които имаха власт и я пропиляха с апломб? А отпечатъците от пръсти на Москов? А ебливия министър от силовото министерство? а онзи неразбран министър на просветата, който заяви, че робството било присъствие?? А мадам, която никъде не си плащала сметките? А един ментор, който се метна като лъвица пред враговете на КТБ, а после заяви, че трябва да махнем валутния си борд? Как си помили някой въобще, че това може да е друго освен катастрофа? Само нахалник може да смята, че не са се самозабравили. И буквално този път сме без представителство. Онова, което трябва да се осъзнае, че изгубихме прехода окончателно. Грешката, е че повечето приеха предатели за свои водачи. Да те води врагът говори за голяма глупост.

Ако "Воля" не влезе, ще се окаже, че във Варна живеят най-големите балами. Знаят ли във Варна , че в Пловдив има над 2 милиарда инвестиции? Варна гласува, за ГЕРБ но в града се строят само магазини къде са заводите? В Пловдив.

изнасят евтино ще трябва да минат през Варна или Бургас. Така че или плащайте двойно за автомобилен транспорт за Европа, или при нас. За останалата част от света друга опция няма

СЕГА МИ Е ЧУДНО, СЛЕД КАТО И ТРИТЕ ДЕСНИ ОТПАДЪЦИ ИЗПАДНАХА ОТ ПАРЛАМЕНТА, НЯМА ЛИ ДА ИМА ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ ОТ СОРОС? ХАЙДЕ ДЕ ИСКАМЕ НОВИ ИЗБОРИ!

Сега ще станеш много по-щастлив , обаче няма да станеш по-умен !!!

Евала на Боко. С тия избори еба мамата и на жълтопаважните люспи и на Гоце. И с Капута си разчисти сметките. Толкова изящно, че нЕма как да го е измислил Тъпия , аще по малко Цвъко Цифката. Бас ловя, че само Дончев има акъл за такъв гросмайсторски спектакъл.

Добре де никой ли няма да спомене Ани Цолова и гърдите й? На 40 години направо кърти, завиждам на мъжа й!

КУРзаНЕЛИЯ, оле, оле, оле!

абе тия прогнозни резултати са без кръчмар, като дойдат гласовете от Турция и току виж оня изтерясали Местан се наместил в парламента, доста притеснително

На седмото небе съм!Брадатия даскал е извън борда!Ураааааааа

КОМУНДЕТА, НАРОДЪТ ВИ ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ. СМЕШНИ И ЖАЛКИ СА НАПЪНИТЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ПОБЕДИТЕЛИ.

КАЛИТКО, КАЛИТКО, КОМУНДЕТА ти са първи и втори

И трети и четвърти ако разбираш какво изкам да кажа.

? ЗАЩО БЕШЕ ЦЕЛИЯ ТОЗИ ЦИРК ???

а ,де !

За да уволнят 3ма сини министъра накуп... сега ще поставят 3ма атакаджии на тяхно място и цирка продължава

ДПС-то много пари похарчи за транспорт на изборджии от Турция , ама имаше защо - пак се намърдаха в парламента с 30ина дупетати...

КОАЛИЦИЯТА ЩЕ ДА Е ... СИК - ТИМ - ДПС :)))

По-скоро СИК-СКАТ, щото май ТИМ няма да влезнат.

ТИМ са в СИК бе идиоти. Само прочетете малко за Питбула и ще вденете за кво говоря

Шило

Интересно нещо е живота...Стигнахме дотам, че Бочко да разчита на "Златният пръст", да разчита на този, когото определяше как лине...Този "пръст" пък забрави "Национален фронт за спасение на Бойко", та се гушна с Валерката...Понякога, май е по-добре да се мълчи, че има паметливи хора.

За пореден път се доказа,че българите сме малък,но затова пък много прост народ.Заслужаваме си съдбата,да ни мачкат,да ни крадат,да ни увеличават цените,да ни съсипват здравеопазването и образованието,да ни гонят децата в чужбина и ние да си ги избираме пак и пак и пак...