Борисов: Българите препотвърдиха, че искат да управляваме

Този резултат препотвърди категорично, че ГЕРБ трябва да бъде водеща партия в управлението, длъжни сме да направим правителство, заяви Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Българите препотвърдиха, че искат да управляваме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Генералът Бойко Борисов е не само умен, но и доста хитър. Временно сдаде властта, за да мине спокойно и без протести зимата. Остави пари, за да може служебното правителство да работи без да се вини неговото, че изчерпало бюджета. Като генерал беше длъжен да рискува, но в крайна сметка ГЕРБ спечелиха изборите с добра преднина пред БСП. Има ум, има предостатъчно опит. Остава да ръководи третото си правителство за просперитета на България.

Бойкооо? Освен,че се страхуваш сам да излезеш на дебати се оказа, че демагогстваш и не можеш да смяташ! Рейтинга ти е паднал и сега броя на избирателите ти е много-по нисък!Виж статистиката от миналото, не гледай, че Нинова е малко назад! И това ще се промени,ама като се поосъзнае народа и спре да се страхува!

Садо-мазо

Господарите ни от Брюксел решиха кой трябва да управлява България! Едва ли ръководството на ЕНП, което практически ръководи Европейският Съюз, по време на предизборната кампания у нас се намеси във вътрешните ни работи и директно каза! Корнелия Нинова не става за Премиер!Човека на Който имаме доверие е Бойко Борисов и Партията му ГЕРБ! Още по странното е, че същите тези, които ни Препоръчаха Бойко Борисов и ГЕРБ, дни преди това бяха определили Държавното ръководство на България за най-корумпираното в ЕС, за 2016 г. което бе на ГЕРБ с Премиер Б. Борисов!

Аз да питам--Боко Ти си сигурен че ще управляваш с Патриотите--Ама Ти съгласи ли се да премахнеш концесиите за златото-водата -ерепетата--нали това е уж условието на Патриотите--- или това бе запред изборите --сега чак след 4 г -при новата канпания изборна ще се дискутира въпроса

просто похарчихме едни пари вместо да дигнем заплати и пенсии. загубата на цачева не беше загуба на герб, защото ние не се идентифицираме с нея. както и с фидосова. както и с плевнелиев. но избрахме плевнелиев защото не бяхме узрели. сега вече сме. и се надяваме този път да няма сърдитковци и да си изкараме мандата до края, без оставки и без герджиковци и маринрайковци. а цачева да бъде извадена от герб. ние не я приемаме като една от нас

Кой поиска да "оправлявате": циганите,и служителите назначени по фирми на ГЕРБ и общински служители на ГЕРБ и семействата им.

Българите показаха, че за вашите пати са готови да си продадат живота! За една сума, която българите изяждат на вечеря си продадоха душата и ще стоят гладни, голи и боси до другите избори, когато пак ще се продадат.

Както го е казал даскала "Казано просто - едно малцинство от лично заинтересовани от запазване на статуквото люде отново ще решават кой колко да лапа от държавната баница и от еврофондовете, а останалото преобладаващо мнозинство ще псува и проклиня държавната уредба, позволяваща това безобразие."

как се оправяш здраво подпрян със златния пръст изотзад! Не дори един, ами даже три и един магарешки... оле.оле, оле! Чудя се дали не е по-умно и безболезнено да те оправят само ДеПраСетата...

"Борисов: Българите препотвърдиха, че искат да управляваме....."Знаем, че си прост, видяхме ти акъла за тези години, но поне аритметиката да беше овладял малко?!Кои българи, бе цървул, 34 процента от 46 процента гласували?!Не смей да говориш от името на всички нас, долен предател!!!

А ти като не си гласувал за ГЕРБ, за кого си гласувал? И той повече гласове ли има? И генерал Радев с колко процента стана президент? И долния предател не е ли онази оца Курнели дето си говори тайно с генерал Решетников? И ако картинката беше обратната щяхте да викате "голяма победа за БСП", нали? Мръсни комунисти!

цигане!

Не българите потвърдиха, ху.чо, а циганите, на които ти плати, за да гласуват за теб, потвърдиха, че искат да управляваш. Много се заблуждаваш, че някой друг освен циганите те е избрал.

НЯМА ТАКОВА НЕЩО!!! ЗА КРАДЦИТЕ И ГРОБОКОПАЧИТЕ СА ГЛАСУВАЛИ САМО 1 МИЛИОН ИДОИТИ!!! ОСТАНАЛАТА ЧАС-НЕ ГИ ИСКАТ, ТЕ СА В МАЛЦИНСТВО!!!

като ти чета простата аритметика, си мисля че БСП са по-достойни да направят правителство, нали? И зад тях е по-голямо мнозинство, нали? Да, ама не!

От 6800 000 избиратели са гласували за ГЕРБ 1280 000. Това е около една пета 1/5 от всички с право на ГЛАС. НА БАЗАТА НА ТОВА - БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ПОТВЪРДИЛИ ЧЕ ИСКАТ ГЕРБ ДА ГИ УПРАВЛЯВА.

Народа не те харесва тебе, а също и БСП, но няма алтернатива. Все още талантлив водач не се е появил. Иначе си скапаняк, подмазвач и подлизурко, като Плевнелиев си.

Внимавайте: 1. С границата и искайте пари от ЕС- тя е граница на ЕС! 2. С бежанците - ЕС ви ги нахендриха и загубихте огромно доверие! 3. Създайте икономика и закони, и защита за малкия и среден бизнес. Иначе обричате на провал: - образование - здравеопазване - раждаемост - - борба с престъпността Какво ще ги правите безработните цигани? Най-накрая няма ли да създадете формула за работа на циганите, за да си заслужат помощите, за да работят, за да не крадат? Къде ще работят освободените затворници, след като за нормалните граждани няма работа? Къде ще работят новите пълнолетни като няма работа? Всички ли безработни ще чакаме да полудеят или да се криминализират? НАЛИ, Г-н Борисов, не очаквате безработните и гладните да си режат мръвки от задника и да ги пържат в тигана, за да ядат???? БЕЗ ИКОНОМИКА или ще се увеличава престъпността, или ще развием канибализъм. Все пак се яде поне два пъти на ден.

Боц Боц ( нерегистриран ) 27.03.2017 15:03 . Бойко кажи истината, не ни лъжи пак - колко човека те подкрепиха за втория ти мандат и колко вчера? Простата сметка показва, че ако не се промениш ( а ти явно не го можеш това ) на следващите избори Корнелия ще те бие ( както обичаш да се изразяваш селяндурино). И гледай сега пак да хвърлиш мандата след година и половина. Тогава и Господ и Аллах и оня на евреите ( ако имат такъв безверниците) и господарите ти от Америка и Меркел и Путин и Ердоган няма да могат да ти помогнат.

Бойко май не е присъствал в часовете по аритметика. За партията му са гласували 32% от отишлите до урните (под 50 % от имащите право на глас) и 24% от гласувалите в чужбина (които пък нямат моралното право да определят кой и как да ни управлява, понеже не плащат данъци и осигуровки у нас и не "опъват каиша" заради калпавото управление). Казано просто - едно малцинство от лично заинтересовани от запазване на статуквото люде отново ще решават кой колко да лапа от държавната баница и от еврофондовете, а останалото преобладаващо мнозинство ще псува и проклиня държавната уредба, позволяваща това безобразие.

да правим протести всеки ден и да свалим бойко, само с бсп напред :)

сър гей, ти ли си бе? къде беше когато те нямаше?

само бсп може да ни оправи, да го свалим бойко от власт..

Със самохвалство Борисов не използвай думите ,,българите потвърдиха",защото по списъци избирателите сме 6.6 милиона .Следователно 18% от българите потвърдиха ,че искат да управляват Борисов и Герб.Как ще управлявате в коалиция ?

Така им се пада. Ха така.

Борисов: Българите препотвърдиха, че искат да управляваме" Много си си повярвал ама след още една оставка ще те няма завинаги!

здравеите роби ( нерегистриран ) 27.0з.2017 19:17 в булгаря има не повече от 10 процента грагдани с булгарско самосазнание!!!! теглете си робството с гробокопачите на булгаря. всеки народ си заслугава управниците. прост народ-слаба даргава...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

abasador

едно, от нещата (да не кажа, че е само това) което харесвам в господин Борисов, е здравото му шопско чуство за хумор. От 27 години ни управляват едни и същи партии и/или техните съмишленици, т.е. тъй наречената мутренска демокрация, но ето сега след предсрочните избори другаря Борисов най-сериозно заявява ...Народа ни препотвърди, че иска да управляваме! Е на всички ни е ясно, че така ще бъде до следващата оставка на ГЕРБ, но.... Народа ни ще препотвърди, че вече е свикнал! Лек ден.

Честито на Новите стари Победители!!! Успех и пълен мандат за Борисов-3!!! Сега АКО БСП са наистина национално отговорна партия се очаква по принципни въпроси в да са една подкрепяща опозиция и когато има залитане да са коректен Коректив.

С тоя тъп фон нищо добро не ни чака

Това с изборите е психологическо явление, при което жертвите по време на вземане като заложници започват да изграждат една положително емоционална връзка със своите похитители. Това може да причини това,че жертвите започват да симпатизират на извършителите и да си сътрудничат с тях. И тъй като има максималната загуба на контрол е много трудно да се справят със ситуацията на заложник, жертвата гласува и мисли,че това е отчасти наговата волята , и след това се идентифицира с мотивите на похитителите си!!!!!!

1 200 000 са вотаджиите -гербари. 3 000 000 българи не са упражнили като вотаджии. Байо пак гази лука.Е,няма да бъде българския Ердоган.

Дурак сте, Вие другарю! Бабичките милеещи за безплатната торба жито ор Живково време, измряха! Обречени сте!

От седмица замени магистралите с демокрация. Щом му е толкова мила тази демокрация първото, което нещо, което трябва да направи е да забрави окончателно за пръстови отпечатъци в болниците и подслушванията. Защото демокрация не е дъвка.

След 2-3 месеца, Борисов ще поиска пак да му потвърдят, че искат да ги управлява.

Кои българи препотвърдиха, че искат да ги управлявате ? Ами голяма част от тях не са българи, ами цигани.

На запад хората знаят вече това

че колкото повече им го вкарваш, толкова повече се радват, племе от глупави овце

Да! Циганите препотвърдиха купения ти вот, мутро! Българите не те искат, но си удобен за Козяк и З ЕС! Махай се, защото накрая ще те изгоним с камъни! Не ти ли стигат два неуспешни мандата, та искаш пак да подаваш оставка, като се окепазиш след една година! Или ще ни загробиш с още кредити, за да има какво да краднеш, банкянска мастило?!

Браво Бойко!

Какво нахалство. Един от 6 души е гласувал за ГЕРБСП, а вождът се хвали, че сме ги препотвърдили. Нито сме малоумни, нито сме мазохисти. Просто Герб потрети факирския си номер - "бързина и ловкост на ръцете"- от великия хумористичен разказ на Васил Цонев с изказването на пожарникаря(само в оригинала) на обсъждането на "пиеската Хамлет".

Глупаво заглавие на статията. Трябва да е "Общо 17 % от имащите право да гласуват в България препотвърдиха ..." Може половината да са цигани,а останалата изкуфели дедита и бабишкери. 50 % не са гласували изобщо.

Ти пък?! Бойко Борисов да не би да иска да управлява, за да направи нещо за БЪлгария и българите?! Трябва му само да се дуе и да се показва, на него НЕ МУ СЕ РАБОТИ.

Отново народа си избра палачите. За жалост му взеха не само земята и всички активи, но и акъла. Той великия вожд си го беше казал...Аз съм тъп и народа е тъп и за това се харесваме. Поне в това се оказа прав. Е...Разбира се купен вот, цигани, корпоративен вот, както и вота на огромната паразитна администрация и близките и, вота на приближените шуробаджанашки фирми. Всичко това помогна много, но все-пак и простотията си даде своето!

Защо цари пълно мълчание за гласуването в ромските махали? Уведомиха ни радостно как българите в чужбина - младите и умните, гласували за ГЕРБ. А откъде си набавиха гласовете в БГ?

За чужбина има доста сигнали за уж невалидни бюлетини на други

Ами като са "препотвърдили", защо тогава ни разиграва досега с оставки и лиготевини? Нали са ти били потвърдили - за кой .. го искаш това "препотвърждение"?

А сега чакаме обещаното от ББ и компания. Искаме си двойте заплати. Или вече забравиха,какво са говорили и дават заден ход?

Даа, следва постна пица! :-)

ИСТИНАТА СПАМ ЛИ Е? ИЛИ Е ИЗВЪН ТЕМАТА?! е, не така ( нерегистриран ) 27.03.2017 15:11 *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам

Кажи ми, кажи, бедний Hароде, кой те в таз рoбска люлка люлее? Тоз ли, що Cпасителят прободе на кръстът нявга зверски в ребрата, или тоз, що толкоз години ти пее: "Търпи, и ще си спасиш душата?!" Той ли, ил някой негов наместник, син на Лойола и брат на Юда, предател верен и жив предвестник на нови тегла за сиромаси, нов кърджалия в нова полуда, кой продал брата, убил баща си?! Той ли? - кажи ми. Мълчи Hарода! Глухо и страшно гърмят окови, не чуй се от тях глас за Cвобода: намръщен само с глава той сочи на сган избрана - рояк скотове, сюртуци и слепци с очи. Сочи Hародът, и пот от чело кървав се лее над камък гробен; Kръстът е забит във живо тело, ръжда разяла глозгани кости, Cмок е засмукал живот народен, смучат го наши и чужди гости! А бедният Pоб търпи и Hие без срам, без укор, броиме време, откак е в хомот нашата шия, откак окови влачи Hарода, броим и с вяра в туй скотско племе чакаме и ний ред за Cвобода!

Не, не българите, а Цветан Цветанов. Той манипулита изборите като електромер на ЧЕЗ и топломер на ТоплоФЪКмафията. Hair sabal, GroBsparistan! Ко стана, бе, господа? Туркомунистите от ГЕРБСП пак ли са на власт? То това демокрацията е по-железен строй и от комунизЪма - режима е по-несменяем от когато и да е било. Живков казваше - и на коча мадъте се клатят, ама не падат, та властта на туркомуниягите ли? Ха приемете поредния светъл поздрав от Ердоган и с постановление 208 да настаните бежанците. А и да преместите за ваша сметка българско-турската граница от Капитан Андреево на Траянските врата между София и Пазарджине. Хаир Сабал, учете курски. Яко ще плачете за патриотизъм, ама ще има само демократичен геноцид. Заслужавате си го. Заслужавате си монополите, Дънди, ЧЕЗ, Веолия, ТоплоФЪК, Аурубис, АЕС Гълъбово, Марица 1 и 3, Ковачки, Прокопиев, Цветелина, Корумбашев, Кадиев, Каратиста, Пашата, Галеви и Борисов-Боко-Харам-Бехар....

е ходил всяка година в САЩ, за по две седмици, за да поднаучи някои хватки, да върти манипулацийки с изгоден край за гроб

Hе сме "препотвърдили" ние , "те"(змея горянин) ви натриса,... не можеш да си избереш сам Измамници и Престъпници, които убиват собствения си Hарод!!!!!!!!

Не знам да ли са нормални тези хора, които "препотвърдиха", че искат да ги управлява един продажен, алчен и страхлив индивид. Сега какво, следва : -Продължаване на "усвояването " на публични средства. -Ратифициране на заробващото споразумение СЕТА. -Приемане на отхвърления грабителски закон за концесиите. -покачване на цените на газ, ток, винетки. -нови заеми. Това са само част, от нещата... Ха да ни е честито!

Ми върви протестирай на жълтите павета и бягай партизанин в гората да се бориш срещу Един милион и кусур българи.