Москов: Възможна е коалиция ”ГЕРБ-Патриоти-РБ-Глас народен”

Десницата можеше да бъде трета политическа сила в този парламент, смята бившият здравен министър.

Обратно в новината

Коментари - Москов: Възможна е коалиция ”ГЕРБ-Патриоти-РБ-Глас народен” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зад вас няма никой, вие сте бокова прислуга, що да гласувам за вас, като може направо за Боце, нямате собствено лице и профил- обикновенни предатели , нагушени на чужда ясла.Плщаха да ви дават по-голям процент социолозите и че сте над чертата, за да гепите от другите десни проценти и пак сте отдолу. За солтъшаците на Боку добра съдба.

Ще сме коалиция с всички стига да бъркаме в кацата с меда.

получи моето момче

Терминаторът Кънев, подобно на патрона си Костов успя много успешно да взриви дясното и да ги изхвърли ВСИЧКИ от парламента. Москов ми се виждаше умен, НО се оказва, ЧЕ е един наивник на средна възраст!!

Възможно е, но на следващите избори.

най хубавото нещо на тези избори е че ги няма олигофрените от РБ

Ако баба му беше мъжка, щеше да има дръжка.

Можеше, ако не бяхте такива ларйняри...ходи сега да му палиш пурата на Сидер войвода..но там руския е задължителен.

На този още л не му е взет пръстов отпечатък от съответните отгани??? Най-малкото за СЪУЧАСТИЕ в ГЕНОЦИДА над българския народ!...

Десни хомосексуалисти!

Доктор Менгеле е тотален психопат, но партията му е аут. Болен за власт и брутално безцеремонен, когато я получи. Стажът му като здравен министър е ярък пример защо на такива хора не трябва да се дава власт. Пръстови отпечатъци и унизителни психотестове за учителите, въпреки че той самият е за психотест. С това ще бъде запомнен.

...доктор Менгеле се е побъркал вече, на тема власт :) Е, умните и красивите, вече не са припознати в българския парламент... Демек агнешките главички, вече са политически невидими :)

Айде и тоя доктор пак се изказа. То още не е ясно дали ще влезнат в парла-ментата, той вече драпа да управлява в коалицията на желаещите :)

Моля ви се, този човек не трябва да бъде в цивилния живот

възможна е такава коалиция, но само с пръстови отпечатъци! :-)))

ТОЧНО ПАТРИОТИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПЯТ ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ!!!

а, то щото "патриотите" не са такива!

деер

Хората обичат тарикатите и убийците, гласовете са ви от Радан Кънев и фактът , че хората в провинцията гласува без да е информиран.. но и резултатите са си нагласени за пореден път.

Това е катастрофа за Нова република и Да,България. РБ оцеля на косъм, защото подкрепяха изявлението за властта и поддържаха правителството. В България има нов модел, категорично отхвърлящ тираничното поведение , предателството и неадекватността. Ако Москов беше лидер на политическа сила нямаше да събере повече от Радан Кънев. Кунева също. РБ оцеля заради Лукарски и Витков. А АБВ и дв.21 не оцеляват въпреки всичко. Вече може да се говори за нов политически ред. Сините са мъртви. От БСП не е останало почти нищо, а представените партиите са вече други. Има нови тенденции и играчите са вече други.Предстои им безславен край. Има ново ляво и то е в лицето на Марешки срещу всички в дясно.

Не е сигурно че РБ са оцеляли.

Ами значи нищо не е могло да помогне срещу езика, на който ни говореха. Радан Кънев и Христо Иванов донесоха истинска катастрофа. Изводът е, че всеки, който се ръкува с хората на Иван Костов губи. Загубата на "сините" е меко казано катастрофална. Никакви поуки няма да помогнат повече на Радан Кънев, Христо Иванов, Трайчо Трайков с тях не трябва ДАЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ.

Сините са мъртви защото са надменни. Разцепиха се и унищожиха близо 400 000 гласа на най-умните хора. Заедно минаваха 10% и ставаха трета политическа сила.

Не подкрепям БСП, но да се твърди, че от БСП не е останало почти нищо след като те в рамките на две години са удвоили резултата си е смешно.

"ПОСЛЕДЕН ВАЛС"!!!

Този у ред ли е? Каква коалиция като "РъБъ-Глас анти-народен" не могат да влязат в парламента?!?

"Москов: Възможна е коалиция ГЕРБ-Патриоти-РБ-Глас народен..." Това означава, че кяр от тези избори има само агентът-доносник Георги/Николай Марков - Дантеления. Друга промяна нЕма.

От днес следобед-- Реформатирите на наркомана даваха по 50 лв за гласуане за тях Ебати театрите --в Бг блатото е пълно

Надявам се да Не влезе в парламента никога !

Аха, менгеле си иска старият формат - ликвидаторите с 5/6 депутата в Парламента, ама с половината министерства и заместници. И Патриотите да ги подпират безрезервно, докато си вършат еничарските работи и разсипват България. Не, че не е достатъчно плачевно, че стадото и циганите пак си избраха тирквата, цвъ-цвъ, бъчвата, г/жа винетка и сие за пръва сила. Не знам какво трябва да направят тия безродници, мошеници и престъпници, за да откажат материала да гласува за тях? Обаче това надминава всякакви дефиниции за Стокхолмски синдром. Ако тия шпиони и еничари се набутат пак и отново ползват наркопласьора на Европа за ракета носител, за ситуацията в България и българският народ, може да се направи нов филм - "50 нюанса сиво 3", но ще е прекалено брутално и сигурно ще го забранят в повечето кина.

Що не взема да ти шибна една от твоите ваксини , шмъркане :)))) И на тебе , и на клиничния дебил лукчо и на светльо - белото .....

"ТРОЙНАТА" коалиция, а? :-) Нее - нашата ще е ТРИПАРТИЙНА, няма да е "тройна" ... :-)

Москов пак се уреди с ГЕРБ ,но този път и със Светльо Витков за капак,О БОЖЕ!!!!!

Тролчета червени,плачете ли?Жалко за ежедневното ви тролене и неистови напъни,ама пак не се получи.Плачете,плачете!Идва Борисов 3.

И Борисов 3 ще е ден до пладне както Борисов 1 и 2.

И Борисов 3 ще е ден до пладне както Борисов 1 и 2.

Менте реформатори, менте патриоти и менте десни европейци от герб. Голям политически разкош се очертава.

Този наркозависим е за затвора.

Гей нещастен...

може да продължи да убива български деца с отровни ваксини :(

Още един експерт по ваксини. А бе, на село ли я учите тази наука?

Бесен съм на Москов, Радан и Христо. С глупавото си разцепление попиляха 10% вот. И то вота на най-интелигентните и образованите българи.

"най-интелигентните" гласуват са същите капути, каквито са и в останалите партиики!

Бесен не си само ти. Ама защо на Радан и Христо. Те и двамата може да не влязат, но имат над три процента. При Москов са пет или колко формации, обединени. Аз съм бесен на Москов. Излиза, че Христо и Радан са били прави. Как ги виждаш отново с Пръмовица. До една година ще има нови избори. Тогава и Радан и Христо ще са в парламента и то с двоен резултат, а измислените Ненчев, Москов, Лукарски и сие, ще изчезнат.

"Възможна е коалиция ГЕРБ-Патриоти-РБ-Глас народен А бе, Москов, ти защо не си в затвора!

Москов, тройна коалиция е мръсна дума, защото и сърбахме попарата. Ние предпочитаме една управляваща сила, иначе се краде за три.

Москов, почвай да им взимаш отпечатъци в профил и анфас, почвайте тормоза ,внеси още отровни ваксини и ги ваксинирай, те искат да ги управлявате заедно с Буда с желязна сопа.

И ректален отпечатък ще ти вземат специално на теб.

Как доктор. ще иска да е в коалиция с Валери Симеонов, който дърпа стари жени на границата?

Браво!Честито българи!Проявихте воля и разум и не повярвахте на червените лъжци.

Точно така Москов-това е най-правилната и надеждна коалиция,а ти се връщай обратно като министър на здравеопазването,за да завършиш започнатото!Успех!

Да доубиеш българите по -точно.Москов Българоубиец пак се е наточил за властта.

Даже може това правителство чак до Гергьовден да изкара!

Гергьовден 2022 е отлична прогноза, благодаря!

Много ви скъпа демокрацията, Бе!

Може ,може,....ако минете 4 %

Аз пък що си мисля, че ББ подаде оставка за да се отърве от натресения му от Козяк РБ на пръмовица, а тоя пак напиня за власт! "Махнете психопата Москов" Проф. д-р А. Чирков

Бойко да пече тиквеник и да идва в маалата да черпи че чааветата са гладни

какъв тиквеник бе Асане , нали взема парите днеска , бегай за ракия

а нема нужда