БСП: Представихме се много добре, направихме скок

БСП се е представила много добре и е единствената партия, която бележи такъв скок и ръст, каза по БНТ Весела Лечева.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Представихме се много добре, направихме скок | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пухкаво почти дебеличко и хубавко. Ко да праи - да стои до "живия труп" от Чехов ли? Господ бави, ама не забравя.

Представихте се отлично,даже си бяхте подготвили маса за пиршенства със прескъпи мезета и питиета.Народът гладува,а вие бяхте отрупали трапезата за веселие."Не казвай ХОП,преди да скочиш"Бойко ви бие 4 пъти на парламентарни избори,а вие за 1 победа ни проглушихте ушите.С неистова радост приех вашето "отлично представяне.Дано всички следващи са с вчерашният резултат,защото вашата наглост и цинизъм граници не познава."На лъжата,краката са къси"

се перчите при над 5 % загуба/разлика, след като ни проглушихте ушите, че ще спечелите !! Това си е направо нов провал. "Ехо, ехо - и няма край и няма край на шир и длъж... "

Рашизоидите от БэСэПэ все са отбелязвали и отбелязват големи скокове, вследствие на което сме и на тоя хал.

Тая беше симпатична спортистка, но стана досадна комунистическа трътла.

И сега си е хубава и дава надежди да си остане такава. Хубаво си е весето. В леглото убежденията отстъпват на страстите.

Голям скок в гюбрето!

Гола вода сте, както и да се извъртате, както и да се надъхвате, второ место. Понеже си спортист, та да ти кажа един мнооого стар виц. Една баба попаднала на стадиона и гледа по пистата тичат, състезават се седем, осем атлети. Потупала един до нея по рамото и му рекла. Баби, тия що търчат като луди. Тичат бабо да станат първи. Състезание. Бабата ги погледнала и рекла. Епа пно, първио търчи оти е първи, а другите защо тичат, само се морат. Та така. Има само едно место на победител. Първото. Всичко друго са ваши итерпретации. Вдигнахме си резултата. Гледате ли сините. Няма ги в парламента. Това ви очаква и вас с такива капацитети като Кирил Добрев и Румен Гечев.

То тоя скок много нависоко го направихте и нещо не се приземихте на правилното място. Госпожата на коня май сбърка препятствията. Вече се беше разФърляла в креслото на премиер,ама,май ще зачакаме със светлото бъдеще

Требеше още по-яко да скочите, па направо у трапо!

Той скокът вече е направен - време му е да мислите за приземяването! Да бъде меко и гладко. Щото, както си призна Нинова демокрацията ви е отнела много, аз бих казал всичко, защото за вас властта е всичко!

Баба Веселка да вземе да се застреля вместо да скача, поне в това я биваше като млада!

За пръв път гласувах насила през 1959 година !!!!! От тогава до сега, аз не си спомням ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ ИДИОТИ, да кажат загубихме !! Или някой да подаде оставка !!! ТОВА АКО НЕЕ МАЛОУМИЕ, ЗДРАВЕ МУ КАЖИ !!!!!

Хм...от трън на глог с възторжен скок..!

Никой не смята хората със спортна кариера за корифеи на мисълта, но ти Весе скок си направила с депутатското място. КОГА ЗАБОГАТЯХТЕ с мъжа ти - (едър крупен бизнесмен*).. По времето на комунизма или по време на демокрацията?!

не е възможна, господа, тъй като Корнелия Нинова е избрана за зам.председател на Социнтерна, с подкрепата на Станишев, разбира се. Ако подаде оставка се превръща в редови член на БСП. Е, питам ви аз може ли някоя си Корнелия Нинова, обикновен член на БСП, да бъде в ръководството на Социнтерна. Явно не може. Затова ще си ръководи смело партията до следващият конгрес.

Прати сигнал до Соцкоминтерна и се кандидатирай за председател на БСП, следващите избори ще спечелите с повече от 50%.

Скоковете на столетницата винаги са като бънджи скок без ластик.

да помъдруват защо са загубили изборите. Донка рекла: Ми то тази нашата Корни с това модерно име отблъсна много нашенки с по-прости имена. Гана казала: Ние Корнишоните ги вариме на буркани. Пена отсякла: На другите избори ще и препоръчаме да се яви като Радка.

Вие направихте скок ама с фалстарт!

когато беше спортистка много я харесвах и възхищавах , НО като разбрах че е в БСП-то направо ми се срина в очите! Какво им трябва на такива спортисти , а бих казал с пълна сила и на артисти да стават членове на тази или онази политическа партия! Плюят си върху авторитета!

прекалено много, защото може да се спънеш преди скока.

Ако ГЕРБ откаже да направи кабинет, да се джендемосват при "началниците " си, тук такива не ни трябват.

Нееее, тия в БСП до крак изперкаха! Как не се намери поне един да види реалността такава, каквато е. На всички грандиозни победи им се привиждат. Абе на Позитано облъчват ли ги, какво ги правят?!

ВСе такива успехи им пожелавам. Дано никога повече не спечелят избори и това ще е добре за България!

Ако К.Нинова беше по-скромна в кампанията си и не се беше опиянила от желанието си да стане премиер, може би щеше повече гласове да спечели. Но тя беше изпаднала в някаква еуфория и заблуда, че ще спечели на всяка цена, дааааааааа, ама не. Нека това й е за урок, така агресивно не се прави агитация, хората се отдръпнаха.

Ако изхвърли и няколко бивши министри,/вАГини,има шанс

Само ако изхвърли себе си има шанс. Не може да крадеш при Костов, При Симеон, при тройната коалиция и да си мислиш, че това ще бъде забравено и простено........

Веселке, тръгнахте за изборите като аслани, а се върнахте нас.рани :) Кой сега ти обира паяжините на малката Веселка, откак Манол Велев го тръшнаха за мафиотски изпълнения, а?

Щяхте да се представите "по-добре", ако не бяхте включили в листите си внуците на комунисти, ограбили "демократично" България, но с други фамилни имена. Щяхте да се представите "по-добре", ако не бяхте се отметнали още в средата на кампанията от най-силното си обещание за възстановяване и въвеждане на справедливост - ПРЕМАХВАНЕТО НА ПЛОСКИЯ ДАНЪК. С отмятането си от обещанието вие отметнахте поне една четвърт от хората, които щяха да гласуват за вас. Това показа, че и вие защитавате бандитите-богаташи, вероятно, защото и вашите редици са гъсти от тях. Тогава, по-какво се различавате от ГЕРБ? Вие сте едни и същи. Вие потвърдихте бедните да плащат за богатите. Това е плоският данък! Затова загубихте. И, знайте, никога повече няма да имате вече шанс да спечелите. Доказахте и показахте, кои сте!

БРЦК

С премахването на плоския данък щяха да загубят много повече. Повечето им избиратели са пенсии - тях плоския данък не ги грее. Всички работещи са за плоския данък! премахванет ому ще намали приходите в бюджета и ще вкара бизнеса на тъмно. А то и сега половината е в сивия сектор!

Много двояко гледаш на нещата. В ГЕРБ е пълно с деца и внуци на комунисти и то такива, които са били на високи постове. Плевнелиев също беше такъв, ама вие си гласувате за тях с две ръце. Много странно. Щото не се наричат социалисти сигурно.

На жената със скока -Веселата- да не забравяме, че мъжът и Манол Велев беше активно участващ в т.н "раздържвяване" - т.е източването и гибелта на БДЖ , солници още много държавни предприятия и имоти. Неговите авери го гръмнаха, че взе да ги дразни.

"До вчера стояхме на ръба на пропастта, днес направихме скок напред!" Т.Живков Ха ха, комуниста си е комунист, нищо не се е променило.

ще увеличим растежа от 1,8 на 1,10 ха ха ха

Правиш ти скокове от мъж на мъж дърта кикиморо.

Жена си или майка си имаш предвид? Айде, разбери, коя от двете, а защо не и двете - те краставити магарици се подушват отдалече...

Весела , АМА НЕ Е ВЕСЕЛА.Големите пари ги няма.

ГЕРБ може да направи самостоятелен кабинет и при гласуванията да разчита на ДПС.

Защо в Русе водач на листата на БСП беше наложен този нахакан и с огромно самочувствие, но без покритие парашутист - Крум Зарков, ... а имаше толкова достойни ваши русенски членове на БСП, за които искахме симпатизантите ви да гласуваме?

''огромният'' мозъчен капацитет който притежавате :д смъртта на 1 е трагедия,на милиони статистика - философията на мустакатият грузинец.Да продължаваме с клюкарските ''важни'' новини и да ближем политически задници ,докато ни изтребват!

Абе на село повечето от "удобствата" са на двора...Та тъкмо в такова "удобство" скочихте, ама не щете (по стар комунистически обичай) да си го признаете... А че сте вътре и то за 11 път си е беспорен факт. Курнелия се виждаше министър-председател (горката!), а ти - министърка. Е сънищата свършиха, настанете се удобно в "удобството"....

Скок де, ама къде - в дупката...

Скок зад борда? хахаха

Тая пък нещастница дето в къщи лежи мъжа й ни жив ни умрял, жив труп Манол Велев а тя се вихри с любовника си, седнала да говори как са представили комунистите демек и тя. Добре се представяте како и ти и Нинова, добре сте се представяли и като млади и като дърти. Затова си мислите че сте някои в политиката, безсрамници.

едната ездачка другата ловджийка стреля на пари :д ако имаха наистина нови лица можеха да бият герберастите,но с кирил добрев паричният трафикант няма как да стане!Сега хванахте инерцията от президентските,но на следващите ще ме хванете за....мекият не защото няма да измислите друга машинация тип мая манолова,а електората Ви измира.

Напротив...ОСРАХТЕ СЕ ЯКО! Ако бяхте истинска партия, а не сбирток от мамини синчета и дъщерички, на бивши номенклатури и мафиоти, трябваше да биете ГЕРБ...с голяма разлика...ама от вас и чеп за зеле не става, де се е чуло и видяло по широкия свят социалистическа партия в чиито редици има най-много милионери.... нещастници... следващия път ще бъдете още по - зле.... измитайте се....нищо не става от вас, вие сте търгаши.... !

Демокрацията пак много ви отне...

някога, по времето на Брежнев имаше един виц; На олимпиадата се надбягват Президент Кенеди и Хрушчов. Кенеди - пръв, Хрушчов - втори. Съобщение на ТАСС: "На състезанието нашият генсек, др. Хрушчов се представи достойно и спечели сребърен медал. А Кенеди е едва предпоследен" Този виц е илюстрация на манипулативната политика на комундетата. като ги слушам сега оставам с впечатление че не ББ, а именно те са спечелили изборите. А разликата не е половин, или 1 %. Разликата е 5%. като брой хора това са над 170 000 души. И то когато управлява служебмно правителство на БСП-то. Когато се беше развихрила страховита политическа чистка. Когато всички медии ни убеждаваха всеки божи ден че с ББ и ГЕРБ е свършено. Да, БСП постигна максимума на който е способна. И.... толкова. От тук нататък БСП ще върви надолу (тя тръгна надолу още след президентските избори). Те си бяха въобразили че след като хората гласуваха срещу ББ на президенсткия вот с радост ще подкрепят БСП-БКП. Да, ама не, както казваше един известен журналист. Скокът на гласовете е временно явление. И на изборите през 1990 БСП отбеляза "скок" (с манипулации, разбоира се). Запомниъхме ГЛАДНАТА ЛУКАНОВА ЗИМА. И Жан Виденов го избраха със "скок". Пък после остана само хиперинфлацията. А от тук нататък БСП-то по съвсем естетсвен път ще има спад - при толкова много пенсионери смъртността е височка.

Такива тъпизми дрънкате от 1990!И БСП си е пак тук.А вие отминавате.

Да, прав си за жалост. Защото БСП е циганска партия. нищо против циганите - и те са хора(лошото е когато ги развращаваш - както и целият български народ). Смисълът е , че партията на милионерите няма друг електорат, освен социално слабияти това е целта и в бъдеще - да има такива.

Тази е една от олигарсите в БСП! За морала й , не говоря, просто нямам думи.......

Тази женица заради която гръмнаха мъжа и,че е била любовница на гоце когато беше президент сега се подвизава с друг мъж но всичко което беше заграбил мъжа и (поморийските солници) са само малка част не връща на собствениците им

И ти някой ден ще станеш пенсионер, тогава ще видиш кон боб яде ли.Неграмотник,както всички герберисти.Пише се кхмери,а не хмери.

И химери да напише - пак ще е вярно...

при добро здраве всеки иска да стане пенсионер но ще има толкова колкото си е заработил на младини......пак да попитам сегашните пенсионери-КЪДЕ ВИ Е ПЕНСИОНИЯ ФОНД ,ЧЕ СТЕ БЕДНИ И АКО НЕ ВИ ДАВАМЕ ОТ ПАРИТЕ НА БЮДЖЕТА ЩЕ СЕ РОВИТЕ САМО ПО КОФИТЕ......КОЙ ВИ ОТКРАДНА ФОНДА А НЕ САМО ДА РЕВЕТЕ,ЧЕ СТЕ БЕДНИ!!!!

къде щяхте да бъдете вие, хрантутници, ако не бяхме изработили ние, това, което вие дори не можахте да развиете, след като го заграбихте? С неспособността и мързела си предпочетохте да го разрушите, за да не работите, запустихте земята ни, разпродавате ценните ни изкопаеми за стотинки на чужди хитри държави, вместо да изработвате продукция, която се продава стократно по-скъпо... Мързеливи, малоумни извратеняци, вие ще ни кажете, че ни храните. А вас кой изхрани бе, дебили, и сега плюскате това, което ние създадохме. Нещастници. Въведохте феодализъм, затваряте работничките под ключ, мизерни простаци... Едно училище, една болница не сте построили, некадърници, крадци, предатели на България.

Тая пършива комунистка получи от дядо Господ ишмар,че червените милионери не са вечни(като мъжът и) и идва възмездие за откраднатото от бедния народ. И въпреки това продължава да ни тормози с изцепки и словоблудство.

Баба Веска е много доволна.... Явно пак ще ни се цъвъкне, пардон цъфне у БГ пърлъментито!

Не искам никога на власт повече червените хмери.....Нагли и безочливи хора. Дори не ги е срам да се асоциират с комунистическата партия...100-летница била... Да, вярно е, че загубихте много при демокрацията. ...... и дано винаги да сте губещи...Защото комунист не може да управлява, той раздава само пансии и раздува администрацията и на това му викат развитие на икономиката...

заради такива като теб,"милиардери"????губите.Много си тъпа,не можеш две думи на кръст да кажеш.От сервитьори,сещаш се кой е бил сервитьор...,свинари управленци не става.Надявахте се с любовника тъпия ушев министри да сте ,но не би.

Нали щяхте да сте победители? "Победители", ама грънци! другият път ще се свлечете до рекордното дъно... И край на жалките комуняги!

Направи скок и се приземи в ... коч*ната...

Нинова защо остави ВЕГЕНИН?ТОЗИ КРЕТЕН ВИ ИЗЯДЕ 7% ОТ ГЛАСОВЕТЕ ..

скок в КИРЕЧА

същото място на опозицията, където си е мястото на всички комунисти.

Деспотизъм, алчност, мошеничество, грабителство - на това щяха да се научат "новите комунисти" от властта на Курнелия Нинова! Бог ни опази и този път!!!!

опазиха ни онези/ТЕ/от който зависи всичко - съществата печатащи хартии наречени пари,валута,банкноти,дълг или суми по сметки/ от изборите нищо не зависи ,ако зависеше щяха да ги отменят !Да честитим поредното назначение на боку и да гледаме сеира ще изкара ли пълен мандат :Д

Днес щастливи са само избраните 240.За останалите, животът ще продължи по абсолютно същия начин.

И си прав, и не си