ДОСТ не признава резултатите от изборите

ДОСТ няма да признае резултатите от изборите заради потъпкването на Конституцията, заяви кандидатът за народен представител Георги Боздуганов.

Обратно в новината

Коментари - ДОСТ не признава резултатите от изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а пък аз съм сигурен, че човек, който не говори, чете и пише на български език, не е българин, нито е български гражданин! "Език свещен на моите деди" Вазов

а пък аз съм сигурен, че човек, който не говори, чете и пише на български език, не е българин, нито е български гражданин! "Език свещен на моите деди" Вазов

Вършели сте черната работа,защото сте били неуки,необразовани.Сага си рахатувай в турция и не се меси в нашите българските работи.Каквито и да сме ние преди всичко сме българи от хиляди години на тая земя.Никой не сме клали,бесели и унищожавали.Имаме си всичко.

кандидатът за народен представител Георги Боздуганов всъщност масажистът Боздуганов ли е от времето на Фичо?

Най-тъжното е, че тези резняци ще получават нашите пари като партийна субсидия - над милион на година ... успеха е половинчат ...

Дали знае турски турчеещият се българин Михайлов, който обаче казва -"Михайлов също каза, че от ДОСТ ще оспорват резултатите от изборите."

От Михайлов може и да чуеш "по-добре е ЕрДоган да влезе".

Та не разбрах кои права са им накърнени? Казват Ние сме български граждани, но са се изселили доброволно, припознавайки Турция за своя родина. Не знаят и грам български. Интересно, към чия държавна хазна си плащат данъците, здравните и пенсионните осигуровки?

Ганя, не са се изселили доброволно, а са унижавани с десетилетия, вършеха ви цялата черна работа, докато се правихте на много важни (вие ли сяхте тютюна и работехте по фабрики и полета?), потъпкате им елементарните човешки права със смяна на имена и стотици хвърлени в Белене. И ако имаш поне малко останала икономика, тя е изградена с ръцете на изселниците. Така че имат повече право да са български граждани от дървени философи като теб, позора на ЕС.

СЛЕДВАЩА СТЪПКА- ЗАБРАНА ЗА ДОСТ! Ако сега не се вземат мерки, следващите избори ще влязат в парламента и тогава майка ни жална!

Браво на Българските мюсолмани, че не се подведоха по болните мозъци от Анкара. Който не се чувства БЪЛГАРИН да върви пичка си майчина. Изроди продажни.

ТАЗИ ПАРТИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНО КАТО ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА, ЧУЖДИ ПАРТИИ НЯМАТ МЯСТО В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА, СТИГА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ СА СЛУГУВАЛИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ

Ти не можеш да носиш най българското име Георги.Иди и се запиши Гюнай.Срам за норода си ти,за майка си и баща си ,за България.

Много усилия хвърлих, за да разбера чии турски права са накърнени. Не ги откеих. Извод - протурски партии нямат място в политическия живот на Б/я.

"При 90% обработени протоколи ДОСТ не влиза в 44-ото народно събрание." ама е чудно от де имат тия изобщо и "Нейните 94 209 избиратели са едва 3.00% от преброените гласове".

Как успяха да гласуват неграмотните екскурзиянти?!

По същия начин, по който гласуваха 15 години до сега! Само че, незнайно защо тогава турската партия не ви пречеше!

Тези двамцата,неприатно ми е да ги споменавам,че са взели доста пари,взели са,но явно и са ги пообидили няколко пъти и сега може да се наложи да си сменят и пола.

Ами нали ДОСТ разчиташе не само ма гласове от Турция, а също така на младите, образовани, интелигентни и информирани българи, които ръководят среден и едър бизнес в София и Варна...

когато кампанията се води на език,различен от българския, това показва,че това е партия на чужда държава и няма място в парламента на България и в регистрите на българския съд.

При 94 209 мисля, че не им се полагат субсидиите. Доколкото си спомням, такива получаваха сами партии събрали повече от 100 000 гласа.

1+ %

Значи ще вземат, уви! Пуу, да ги ... там където при тях е популярно.

ДОСТ е най-погазващата конституцията партия! Първо:турска етническа партия-тотално противоконституционно! Второ: Масова агитация на турски език! Трето: Масово купуване на гласове! Ако имахме държава тия не само нямаше изобщо да се появат ами и по затворите щяха да изгният!

евгени михаилов - политическо и професионално самоубииство. а му вярвах...

трудно е като изпуснеш кокала

Местан цитира(В ЕФИР) основателя на република Турция. "щастие да се нарека турк" Като е щастие взимай турския паспорт и газ на долу.

Нетака бе, Първо съд за Държавна Измяна и ако оцелее след 24 часа на площада, тогава....другите двама предатели и родоотстъпници, СЪЩО!!!!

Зле е , че простоците избраха отново крадците и престъпниците, но поне родолюбците не допуснаха турчуля да се месят отнъв в държавата ни!!!

И как не допуснаха? със смешна глутница на границата ли? Ай стига с ганъовски глупости. Иска ви се да сте фактор, но не сте. Резултатите показват волята на изселниците, а на вас ръчичките са ви къси да попречите. Зат0ва благодари на тях, а не на псевдопатриотите.

На Лютви му го Наместан.

Категорично им бе заявено - ДОСТатъчно!

zosha_@

какъв българин трябва да си, за да приемеш да си кандидат на дост или на дпс - ибрикчия, еничар, предател..

не, Евгени Михайлов. Крайно време е да дойдат танковете за него.

А боздуганов що го забравяш????

Тоя еничар да се скрие някъде и повече да не коментира.Дете на активни борци,отглеждан от БКП,после се врече на СДВ и сега ще го обрежат и в потури.Мръсника му няма скрупули.

Интересно, вас кой и защо ви признава ?

Толкова пари хвърлиха да купуват гласове в България и Турция и накрая: ядец! Ма в крайна сметка и никой в България не го интересува мнението на ДОСТ-аджиите. Да д.хат супата и да си ходят при Ердоган в Турция!

Местан да се скрие в Анкара вече. Не в турското посолство

А боздуганов що го забравяш????

Чакай, Чакай.... Първо СЪД за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !!!! Так ще е много лесно...и бързо....

Какаф дост не искам да му виздам на Местан лицето Тои е комонист ДС бифсш номера не минава вече.

На Евгени Михайлов му отива феса. Това е един от българите, които не могат да намерят реализация сред своите, поради което я търси сред друговерците.

дост не отговарят по конституця, работят за разпада и омраза в дарявата да се забранят!!! да бягат да лият задника на ердоган .прокуратурата да ги разследва кои ги финансира да си покаят ражодите за изборите и после да ги забранят.в бг няма място на турски партии!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

единственото хубаво на тези избори! Купувай як47 българино, ше ти потребва.

10+

1. Ердоган създаде ДОСТ.2. Местан, като видя зор, се приюти в посолството на Ердоган. 3. Милиони за купуване на гласове, безплатни автобуси, хиляди турци в платена отпуска. 4. "ДОСТ не признава резултатите от изборите!". НЕ, Ердоган НЕ е ядосан на Местан?! Точно това е целта. Днес "ердоганци", "местанци" и техните потурнаци, ще врещят за нечестни избори, за дискриминация върху малцинствата, едва ли не терор. А утре...ще забият турското знаме и ще искат автономия. Точно за това ББ предупреждаваше да се внимава къде и какво се върши. Защото т.н. патриоти днес, утре първи ще се изпокрият и ще забегнат към имотите си в далечна чужбина. А рязания тук в България ще го ядем ние.

Жалките помияри - екс ченгето Местан, масажиста Боздуганов и жалкото мекере, срамът на всички анти комунисти, почтени и честни хора и природно надарени интелектуалци Евгени Михайлов!! Да ги съдят и да ги осъждат за опита им да купуват избиратели!!

И ние НЕ признаваме ДОСТ. Те са незаконна партия, регистрирана в разрез с Конституцията на РБ! Само това е достатъчно, за да бъдат обявени тези избори за невалидни! Но всичките лъжци от измислените партии си мълчат удобно и заблуждават народа, че щЕли да променят статуквото! Ако имахте такова намерение, политическата воля и необходимата твърдост, нямаше изобщо да има мафиотски, етнически формации като ДПС и ДОСТ. Бси нещастните клоуни!

до сутринта дост може и да влязат, воля са на ръба, снощи никой не попита професора м.константинов какъв е реалния резултат, имаше неоправдана еуфория, няма трезва оценка на ситуацията

+1

Ами срещу антибългарска партия всички ще играят, много ясно!

Крадецът вика "Дръжте крадеца!"

Щях да бъда много учуден и изненадан ако тая "Партйика" на местан имаха достойнството да се исправят и приемат ИСТИНАТА, такава,каквато е!!!! Сега господата местан, михайлов и боздуганов вън от БЪЛГАРИЯ !!!! ВИЕ сте НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ....

разцеплението им е успешен трик

Доброто и лошото ченге.

Не се лъжете толкова лесно... Разликата е , че едните ОБЕЩАХА твърде много на ердоган... Малко повече от бб.

Какво лаете само???? Загубихте в изборите, свиквайте с това.... Какво очаквате да влезете такива,каквито сте в Българският Парламнт ли???..НИКОГА !!!! Загубихте и това е , поемете го като мъже....

хора до сутринта може и да влязат

Какво лаете само???? Загубихте в изборите, свиквайте с това.... Какво очаквате да влезете такива,каквито сте в Българският Парламнт ли???..НИКОГА !!!! Загубихте и това е , поемете го като мъже....

Михайлов,като не ти харесва положението,нека да дойдат танковете,