Първи резултати: ГЕРБ печели с над 4% пред БСП

ГЕРБ печели изборите с над 4% пред "БСП за България", показват първите резултати от екзитпола на няколко социологически агенции.

Обратно в новината

Коментари - Първи резултати: ГЕРБ печели с над 4% пред БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АКО НАИСТИНА Е ГЕНЕРАЛ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ,ЧЕ ТАЗИ ПОБЕДА Е РАВНОСИЛНА НА ЗАГУБА.ТОЙ ПОВТОРИ РЕЗУЛТАТА ОТ ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ХОРАТА И ФИРМИТЕ КОИТО СА ЯЛИ И ИСКАТ ПАК ДА ЯДАТ БЯЛ ХЛЯБ ОТ ГЕРБ А БСП ПОЧТИ УДВОИ РЕЗУЛТАТА И ТО ОТ ХОРА НАДПАРТИЙНИ И С ОБРАЗОВАНИЕ КОИТО НЕ СА КАЛИНКИ.

Волята на народа е мутрата да управлява с припиканото мушкато сидеров - заедно ! И да се прегръщат по-често, че да се смеем повече !

Кой гепи парите за циганските гласове в бсп се пита в задачата?! ДрогАрете бая парици беха събрали за гласове да се купуват. Май повечето обаче си ги гепиха техните "хора". как дадоха цяла циганск маала как нямало да гласува, защото дрън дрън ... Май некой си е гепил парсата и си е избегал, а?!

5,5%,хайде стига с тези демагогски 4...

Съветите на Запада се оказаха по-печеливши от съветите на Изтока. А може би не само съвети...

И този път БСП победи. Сега били увеличили местата и това си било чиста победа. Вече няма за кого да гласуваш и всеки пуска бюлетина, колкото да гласува.

това си е успех......но скоро ще покажат на дело ,че са демагози и дУмократи и Народа български ще види ,че съвсем не милеят за стабирността и просперитета на България , а са само за най-голямото парче от зелника ....или от банките...дежа вю!

Победили а?! Ама на червените тролове им спряха паричките. Защо ли?!

Deutsche Welle: "Така или иначе обаче в новия парламент ГЕРБ се очертава като единствена преграда пред популистките глупости в икономическата сфера и пред виждащите се с просто око апетити за отклоняване на България от европейския ѝ път." "На другия ѝ край са безплодните и опасни (в една или друга степен антиевропейски, соцносталгични и прокремълски) заблуди на популизма и национализма, които правят реформите невъзможни, бетонират статуквото и се опитват да отклонят страната от западната орбита. За краткост: това е полюсът на миналото, застоя и деградацията."

Радан Кънев обяви, че подава оставка като лидер на "Нова Република" и ДСБ след неуспеха им на изборите. Ако това нещо бе възможно в БСП, щях да гласувам за тях. Но кърлеж-гьонсуратлъкът от времето на "незаменимите" ги води към гибел. А времето на "незаменимите" продължава.

Корпоративния вот за ГЕРБ е 10% и манипулирания в чужбина и у нас още толкова. Загробването продължава, нищо ново под слънцето.

Корни, какво стана бе душа...??? Колко ни отне на нас и колко ти даде на теб демокрацията ???

поздравява бсп с песента ПЪТНИКО СВИДЕН

Ако Корнелия беше полетяла в космоса и беше казала, че е милионер благодарение на демокрацията- щеше да спечели изборите.

Поумняваме бавно, неусетно почти, Доста видимо аз (не гласувах за ГЕРБ), по невидимо ти ...

Zdraveite ROBI ( нерегистриран ) 27.03.2017 12:19 Zaslugavate si ROBSTVOTO!!!! V Bulgaria ima ne poveche ot 10 procenta gragdani s Bulgarsko samosaznanie!!!! Teglete si ROBSTVOTO s grobokopachite na Bulgaria. Vseki narod si zaslugava upravnicite. Prost narod-slaba dargava......

я надупиха яко "по мъжки "!

хОРА,хОРА,хОРА ????

Кажи Гоше

Основната маса българи вече не иска ББ и калинките да ни управляват, т.е да ни лъжат и крадат, както досега! И какво значи, "победил"? Таратанци е победил!!! Как сега ще състави кабинет? С кого? Май пак ще трябва тройна коалиция за управлението, но този път на него! И ще целува мекерета като Симеонов, Каракачанов и Сидеров, които са толкова патриоти, че да ти стане тъжно за страната с такива продажници! И ББ ще се клати като пърчови м.де, когато му трябва мнозинство! Но това е по-малкият проблем! Основният е, че на банките в Народното събрание ще си останат 80-90% от дебилите, които седяха и в предишния ялов, лъжлив, крадлив и корумпиран Парламент, а кукловодите, и вътрешните, и външните, си остават същите! Което няма да доведе до никакви очаквани промени и не вещае нищо добро за бъдещето на България!

Изборите са за това да се види кой какво иска. Основната маса не иска БСП, затова те пак са втори и пак ще са в опозиция- както е навсякъде в цивилизованите страни.

Там е работата, че народа не знае какво иска. Една трета от тъй наречените гласоподаватели отиваха до урните, без да знаят за какво се гласува в неделя. Много прост народ има в България и това ни е проблема, че не стават истински избори.

Е, сбъдна се мечтата на т.н. градска десница. Да ви е честито. Хайде обяснявайте сега колко добре се е получило и каква хубава "дясна" партия ви асимилира като ви раздроби за по-лесно олигавяне и изплюскване.

Честито, мизерията продължава!

Объркал си се БСП не спечели

по какво си приличали БСП И ЛЕВСКИ 1914 ,,,,,,вечно втори,,ш

Някой съмнявал ли се е ,че соросоидите -господари на Тиквоча ще допуснат риска с някой друг български премиер ?!За мен това е манипулация на изборите !

значи BG сте стане по зле от преди с този кратун тиквеник

Ислямизаторката на Европа Меркел отново ще управлява България ,чрез пудела си Борисов

JMM®

Тези "Галъп Интернешънъл" нали говореха преди изборите, че БСП събира повече гласове - е к'ва стана тя ?!?!

бооко ще състави правителство с турците, след което доган ще започне да му извива ръцете, за по- големи "порции".докато ма бб му писне да го изнудват, и хвърли оставка.знаеоки че едни 30-32 процента балами, ще му гласуват без знчение какво прави и какво говори.

тиквеници-герп гледат как остафкаджимутрю джитка с новата си катафалка към поредната остафка

Този път бълг. социал-полит-анализатори се показаха по на ниво (тези по БНТ1), в сравнение с всички мин. години. Не може и да бъде другояче, защото светът се променя с огромна скорост... Но все пак, и неизненадващо, не успяха (не се осмелиха като придобит с год. рефлекс) да кажат какво всъщност се случи/показват тези изборни резултати. А те за пореден път потвърдиха казаното от онзи англ. полит-наблюдател от началото на 20 век, че ако от изборите зависеше нещо, то щяха да ги забранят. Иначе, връщайки се обратно в родната действителност, е видно, че в бълг. политически живот нещата се случват по сценарий, написан извън България (Д. Туск е част именно от този сценарий!). И ГЕРБ няма за какво да се радват, т.е. бълг. народ няма за какво да се радва. К. Нинова в известен смисъл игра "ва банк"... и не успя, макар че би трябвало да си дава с/ка, че това ще се случи, предвид на казаното по-горе. Но за нея това не е поражение. Нещата тепърва предстоят. Ако все пак (дано не става) се случи онова, което някои предвиждат: управленска коалиция м/у ГЕРБ и БСП, то тогава ще трябва да се случи нещо друго в България...

За 4-ти път електората на ГЕРБ са над един милион и сто хиляди души! Това е факт и дори рекордно постижение и за Европа!

Към момента са повече от 5% , а колкото до ромите като гледам процентите за БСП и ГЕРБ са еднакви , за ДПС са повече , че и за патриотите има доста да са гласували за тях!

Как е възможно 6 900 000 българи да имат право на глас?Това означава,че лицата под 18 са около 300 000,което е невъзможно!

Справка към 2011 г. - над 2 млн души с българско гражданство живеят в чужбина.

ХАХАХА Айде каже ми ДЕЙСТВИТЕЛНИТЕ гласове за ГЕРБ!!! Точна бройка!!! И от тях махнете 250 000 цигански,и 50-60 000 от администрацията и тогава ми скачайте от радост!!! ХО ХО ХО

Истинската циганизация е от страна на БСП. Макар че какво лошо са циганите и те са хора. Лошото на отделния човек или група хора (или цял един народ), ако го развратиш. А това е целевата група на БСП - соцслабият електорат - друг те нямат освен промитите мозъци

Как е възможно 6 900 000 българи да имат право на глас?Това означава,че лицата под 18 са около 300 000,което е невъзможно!

Едната е, че днес българите казаха не просто не на бсп, а казаха не на проруската ориентация, на антиевропейските сили, на антинатовските сили! Казаха ДА на ЕС и НАТО, на цивилизования свят! Другата хубава новина е, че БСП понесени на крилете на победата от президентските избори, за което най-голяма вина носи Бойко Борисов с издигането на Цецка, та БСП постигнаха тоталния таван на възможна електорална подкрепа и от тук нататък рязко тръгват надолу към нормалния за тях резултат от 9-10%. Дори след 6 месеца да има пак избори, ще вземат не повече от 16-18%. Ами...като за един ден две такива хубави новини като че ли са достатъчни:) Лека!

Трябва гадовете комунисти както и техните деца изучени в чужбина с държавни пари НИКОГА ама НИКОГА да не се оставят да управляват.Тези говеда превърнаха горда нация в шепа предатели гъзолизци и подлезурковци,избиха хиляди кадърни хора а на тяхно място набутаха некадърни лизачи и подлезурковци

За целокупния бълг. народ. Както се изказа един колега от задругата (а и резултатите от тези псевдо избори го доказва), изборите трябва да бъдат касирани и да се проведе референдум за политическото устройство на държавата. А именно, да се проведе референдум за това България да бъде президентска република. Ген. Радев си влиза в истинската ролята на държавен глава, НС се разпуска за неограничено време, с цел да се извърши оздравяваща реформа на държавността в страната. Въвежда се донаборна военна служба и се прилагат законите на ген. Енрот в следосвобожденска България, за да се възстанови регламентът, който гарантира съществуването на нормална законова държава.

Това може да е "извод" само за отчаян путиноид, русофилистик и комунде на 5 ракии и още някаква тежка субстанция:) Мокри сънища на много, много тъп индивид:)

Не всекиму е дадено да знае! Успокойте топката и се замислете кого всъщност представлява Б.М.Б.

По каква точно причина трябва да бъдат касирани тези избори , бе чугун червен? По причина, че ги изгубихте ли?:)))

България наистина трябва да бъде президентска република. В предвид манталитета на българина, корупцията, купуването на гласове от партиите и всичко за което се сетите България трябва да бъде президентска Република! Правителство от добри експерти, което да се назначава от президента.Но мечти

JMM®

Никакви ги няма сега "RED ATTACK", "черният бушмен" - полу-европеец(повече евразиец) или онзи плазмодии - "самый вежливый из людей", открито плюещ по българската държавност, открито обиждащ българите и определящ ги като "чалгопитеци" - всички тези долни същества са се изпокрили в миши дупки в очакване на утрешният несигурен за тях ден.

ЗАГЛЕДАХ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НАТРИВКАТА НА СЪСЕЛА, И МИ СТАНА ЖАЛ !!! ДАНО ОЖИВЕЕ ДО УТРЕ, НАЛИ ЩЕ СЕ СЪДИ С БОЙКО, ДА И ГЛЕДАМЕ СРАМОТИИТЕ КОИТО Е ВЪРШИЛА !!!

И на мен ми направи впечатление, още преди това в студиото на Нова...гледаше с цялата омраза на света, която ,може да събере горката натривка:) Много злоба и много проклетия:)

Не мога да повярвам,как така гробарите имат повече гласове като знам ,че повече от хората които някога са гласували за тях бяха категорични че за плужека предател няма да гласуват.А той тиквуна пак има повече гласове.Следователно излиза че изборите са манипулирани.

Шопе, ти поименно ли ги познаваш и лично на теб ли ти довериха, че няма да гласуват за ГЕРБ?:))))) Кретен....

А "СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА" АГЕНЦИЯ ТУЛУП ПРОГЗИРАШЕ ИЗРАВНЕНИ СИЛИ! ТЪПАЦИ! 23.03.2017 Под 1% разлика между ГЕРБ и БСП констатира "Галъп" 27,1% заявяват подкрепата си за ГЕРБ, а 26,5% - за БСП. Това показват данните от ново социологическо изследване на "Галъп Интернешънъл" дни преди вота. Изравняването на силите на БСП и ГЕРБ се затвърждава. Продължава положителната тенденцияв доверието към Радев, Каракачанов, Нинова и Марешки. Инерцията от президентските избори постепенно преминава в мобилизация за парламентарните. Това показват данните от независим експресен телефонен сондаж на "Галъп интернешънъл" А "СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА" АГЕНЦИЯ ТУЛУП и ПРЕЗ 2014 СЕ ИЗДЪНИ! 20 Май 2014 Галъп: БСП 18,3%, ГЕРБ 18,3%. Това показват данните от редовното представително за пълнолетното население на страната проучване на общественото мнение на "Галъп интернешънъл. Проучването е проведено между 8 и 15 май чрез пряко стандартизирано интервю по домовете сред 1011 пълнолетни българи.

Е сега ББ ще трябва да се вози на бронирана Лада. Предизборните обещания трябва да се изпълняват

Добре тогава, че не спечили БСП, че Нинова трябваше в танк да се вози:))))

Дайте да си кажем истината. Тя е че никой не е доволен, а и както гледах по новините се потвърждава. Защо се пита в загадката. Герб са първи, но не се радват много, защото ще търсят пак уйдурми с кой да се коалират и ще им извиват ръцете. Бсп са недоволни, защото загубиха от Герб и няма да съставят мандат. Патриотите като чух Валерката и те не са много доволни от резултата. Марешки и той се оплакваше че не очаквал толкова малко 4%. За десните партии си е направо мъка и скръб. И какво излиза манджа с грозде и тюрлю гювеч.

Ники

Определени факти показват, че Сталин е разбрал след нападението на Германия някои свои груби грешки, 2 от които са ликвидирането на опитни пълководци и наивната вяра в договора за ненападение с Хитлер. Нека селтачката от Северозапада се размисли защо посегна на опитните стари кучета и защо си повярва, че ще полети заедно с летеца.

Сравнение Избори 2013 ...2017 ГЕРБ са Без Промяна в подкрепата за тях ...1 000 000 + ! БСП от 500 Хиляди през 2014 .. ..Удвовояват подкрепата си до 1 000 000 + ! Е !КОЙ тука трябва даа е Доволен ! Кой бе ГЕРБерасти ??

Ти май не се радваш. Та май си от тези кухи шопи дето не сакат да са добре, а сакат Вуте да е зле.

а ми радвай се де! и на курнелия кажи да се радва! що не се радвате??

в същност 1 000 000 -------------!

Е след като това ти е утехата - честито!

Ма пак ВТОРИ, БЕ...ВТОРИ:)))) ДЕМЕК ..ПОСЛЕДНИ:)