Журналисти си купиха списък със 101 продадени гласа

Списък с имената на 101 „контролирани” избиратели си купи екип на bTV от т.нар кмет на ромската махала в Мало Конаре. По-късно той е задържан.

Обратно в новината

Коментари - Журналисти си купиха списък със 101 продадени гласа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ме занимавате с тези цигани...те и без пари пак за дпс си гласуват.

или да се сетим сами ? Айде пишетер не се правете на интересни!

Ставаме "Народ Достоен за Съдбата си нещастна"

Ако икат - могат, но след този резултат вече е безсмислено....

Щука

Когато играят (примерно!) Левски и ЦСКА и червените хвърлят бомбички, плаща клубът, нали така?! Наказват клуба, глобяват го. А когато хора на партията купуват гласове (доказано) - нищо? Бива ли така?! Нещастници

така си "печелят" всички избори с циганските гласове и затова ги оставят да вилнеят, да избиват бабички и старци, понеже бойко силно мрази тези пенсионери, дето му бъркат в бюджета. От милиардите могат да отделят милионче за купуване на избори, колко му е, пък и на журналистите да хвърлят, цял ден дир, а ни го навира в очите

Е защо не кажат за коя партия са гласовете?!

Добре де ..и тези Избори след всичко , което става..за ЧЕСНИ ли ще ги обявим???

Да ви еба и демокрацията!

Онова за Демокрацията. Впрочем няма да я видиш, защото не искаш, не можеш и дрън дрън... Жалко, но знай, че без нея, с твоето изказване прасетата в Белене, Ловеч и Освиенцим щяха да ни говорят "Грух,грух, дайте още"!

Според мен партия с купени гласове следва да бъде лишавана от държавната субсидия не за една година, а за целия период.

Не! Ако е ДОКАЗАНО -ЗАБРАНА на тая партия в БЪЛГАРИЯ - това е!

И как ще се докаже че точно тия са от тая партия и не представляват втора партия която примерно иска да очерни първата?

На циганите им броят кинти / от нашите кинти / на ръка , на турците - също плюс безплатен превоз .... И целия тоя абсурд за да определят бъдещето на Българите в собствената ни Родина , които гласуваме безплатно . На тая вселенска простотия трябва да сложим окончателен край ! На измислилите и поддържащи престъпната схема - също ! Със здраве :)))

Така е за съжаление.Българите не искат да определят бъдещето на Родината,политиците са наясно с този факт.Така се стига до купуването на гласове на малцинствата,които на всички следващи избори се увеличават като бройка. Не е виновен този,който яде баницата,а този,който му я дава-в случая Българите (мнозинството от тях). Един ден да не могат да отделят за България,един ден е само.С този си манталитет се чудя как сме оцеляли от 681ва до сега.

Оцелели*

Избори - фарс. Държава - фарс

Народ - фарс