ЦИК: Избирателната активност нарасна в следобедните часове

42,74 процента е избирателната активност към 17 часа, съобщават от Централната избирателна комисия.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК: Избирателната активност нарасна в следобедните часове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КурЗаНелия, оле, оле, оле!

Червените комунисти за пореден път се осраха и се компрометираха пред сутеньорите си от Кремъл. Тиквата отново е "Любима жена" в московския харем, за третий раз поред. Драго ми е, че съветските изчадия пак се сгромоляват, но от друга страна вечните слънчогледи от тиквената партия са в състояние да изпълнят всякакви поръчки от странство, без значение от изток или запад, стига да им дадат гювеч. Така че големия губещ отново е народа на България, който пак си избра куртизанки. Единственото добро е, както рекох, провала на откровените съветски ибрикчии от "Позитано", на които желая всичко най - лошо и скорошна политическа смърт с полагащото се гниене и смрад на леш.

Току-що чух официално обявените първи резултати. Надявам се да се променят. Абсурд е българите да предпочетат да ги управлява партия, която два пъти бяга от задължението да управлява. Това е феноменално и буди много съмнения.

Ама бай Мангал гласува за който плаща

От Дарик (тук го слагам, защото няма все още статия за резултатите): "Партията на Бойко Борисов получава 32,8% от гласовете, сочат данните от екзитпол на "Галъп". На второ място е коалиция "БСП за България" с 28,7% от вота. Третата позиция е за Обединените патриоти с 8,7%, четвърти са ДСП със 7,3% от гласовете. На пета позиция е партия "Воля" на Веселин Марешки с 4,5% от гласувалите." Това е от екзитпола.

Честито на Решетниковци, Станишевци Иво Христовци и Сланиновци и пр................

След общо взето ясните проценти идва интересната част. За първите две партии нещата са ясни. За ДПС също - те ще пасуват с негласна подкрепа на ляво. Щото Бойко силно се заигра с Местан и Ердоган. Да видим обаче в какво небрано лозе ще са Патриотите отнесли куп обиди от Борисов след оставката му и Марешки дето се бори със статуквото и монополите. Същото статукво и монополи, чудесно подържано от управлявалите в последните два мандата

Да няма някакква грешка? Дали не е 142,74 процента?

Докато има толкова олигофрени, които да гласуват за комунистите, България никога няма да се оправи.

Увеличението в активността най-вероятно е в Пловдив, Пазарджик и Бургас и най-вероятно за политическата сила мъжлето от Банкя.

...за да стане някой генерал, трябва да е завършил генералщабна академия.

Като увеличат газта /оттам всичко друго/ и водата, ще има на кого да благодарим. Най-лошо е да си вкараш автогол и една партия май се опитва да го направи.

А пък Плевнелиев бил гласувал от САЩ. Какво прави там ли ? Ами Плевнелиев е в столицата на САЩ като член на световното правителство в сянка - Трилатералната комисия,което има заседание. Явно продължава да работи "за България"....

Удари часът на бай Мангал. Кой ли го купува?

Бачо Стефане. Какво ще правим сега? Къде се дяна Корни?

Корни полива увяхналите и посърнали букети с горчиви влашки сълзи...

Тя пак ще си взима парламентарната заплата. Ние ще роним сълзите - 30% повишение на газта, 2% - на пенсиите. Честито на избирателите от третата възраст!

Стадото още спи и си заслужава съдбата. Нали се очакваше 70% избирателна активност? Колкото и да е абсурдно, дори и само споменаването на задължителното гласуване, на предните избори, изкара разни шушумиги и мърди, да гласуват. Да не се минат нещо и да ги глобят. Сега пак ги мързи и са незаинтересувани. А турците и циганите са под строй и пак ще ни дават уклон в парламента. Прост народ, малко му е теглото и му липсва пак робството. Май трябва като при евреите и бягството им от Египет. Да се изчистят мършите и мекотелите за няколко поколения и да останат само корави и истински българи.

тъпанар, трябва да има закон, който да урежда гласуването само на българи и на хора с образование! досега нито една партия не го направи - нарочно! и нито една партия не направи разследване за зулумите на другите, не вкара виновните в затвора, изхранването на мургавите паразити продължава, младите българи продължават да бягат от България! защото никой няма намерение да гласува за крадливи и лъжливи изроди, нито пък да живее в циганска държава! излязъл ли си да търсиш сметка на твоята любима партия защо не е направила изброеното горе досега?! ако не си, затваряй си кенефа!

Тъпанар викаш? Гольо, ти като си седиш у вас на кенефа, какво очакваш да се случи? Чудо ли? Гласуването е за това - да си кажеш волята, да гласуваш, за който смяташ, че ще ти защитава интересите. Такива като теб са ми ясни - мързел, невеж, обаче си търси оправдания. Или гласуваш и си казваш волята, или си мълчиш и не се оплакваш после. Че власт ти е дадена в ръцете, ама се изисква да си завлечеш разплутите, задни части до секцията и да вкараш малко бицепс и трицепс да попълниш бюлетината и да я сурнеш в урната. Като не желаеш да положиш това гиганско усилие, мълчи и не се жалвай, марда.

Под увеличена активност се разбира, че гроб си плати на циганите и те организирано по катуни си пуснаха бюлетината.

Тъпак си тий , тъпанар с тъпанарите

За тъпака, всички са тъпаци.

И кога са били тези избори в Саарбрюкен? Я ни светни,че нещо май са проведени само в главата ти!

След увеличаване на изборна активност очаквайте и влачене на кашончета с бюлетини посреднощ към пунктовете за изгарянето им с последваща замяна на правилно попълнените.

Ей..Боко пак плати на циганите !?

пали танка и отивай да помагаш на путин!митингите срещу него са в цялата страна, и вече работата отива на бой! екатиринсбург владивосток москва хабаровск комсомолск на амуре, и так дале! пали и отиваѝ! но не карай през украина! и през беларус вече не може, щото и там нещата вървят към путин весим!

под 50% са невалидни избори! тази ниска активност само показва какво милят българите за цялата политическа смрад!

само едно - значително количество прост народ е останал в България. Без грам политическа култура.

Да ви е честит токвуня.Явно много си го харесвате.Децата ще заминават.Ще се прегърнем с турчолята.Ес се продънва.Закриваме държавата воглаве с царя слънце.Прост народ,прост премиер.Анадолските простаци си избират султан.Не сме далеч от тях.

имотите на Сачева, които е декларирала пред Сметната палата като заместник-министър в ББ 2. Най-скандална е цената на придобиване на 28 дка на морето в община Шабла при Крапец в зоната на супер елитните голфигрища - 21 814 лв.,

На някои хора такива новини не им правят никакво впечатление. Вижда се от гласуването.

Най-висока е избирателната активност в София-област" Точно дето са циганите и селяците хахахах

Да избираш е не само право, но и гражданска отговорност. Който не гласува, няма никакво право да протестира за каквото и да било! Поотделно нищо не зависи от нас, но заедно можем да променим страната си. Ако желаем, разбира се!

Да речем, че отиваш в магазина за салам. Заставаш на щанда и има три четира вида ама всички са развалени и смърдят. Понеже имаш гражданска отговорност да нахраниш семейството избираш и после всички на промивки в болницата. Ей така са нашите избори.

Така или иначе властта пак ще е на кадесето, дясно няма да има докато има такива като христо хамстера. моско светулката, лукарски луканката, и останалите циркажии с изключение на Радан, който единствен в България назовава такива като байой с истинските им имена.

Бай Ганьо прави избори. Де си Алеко да опишеш днешните избори :(

Къде е Курка?

Ти нея не я мисли. Да му мислим ние, ако ни управляват пак същите. Другото както и да е, но ме плаши постановление 208, което може да ни напълни с нови сънародници - на следващите избори те ще имат право да гласуват. Нинова каза, че веднага ще го отмени, дано имаме късмет.

ГЛАСУВАЙ БЕ!

Плати бе!

Тези проценти не може да са верни, защото едва ли се знае колко точно са избирателите. Ако не бъде проверено съдържанието на избирателните списъци, за да се сложи ред, данните за избирателната активност ще бъдат условни.

С толкова информация - толкова. Пък и едва ли това е толкова важно. Приближенията са достатъчни за масовия зрител.

Викате срещу автобусите от Турция ама не се напънете да идете до урните. Псувате последните управляващи ама не ги сменяте. Всички сте недоволни от резултатите и събирате багажа за да чистите тоалетни на Запад. Я по-добре да загасяме лампите

Аз пък ти казвам, че тези избори са незаконни. Преди няколко месеца чрез референдум НИЕ РЕШИХМЕ да бъде въведена мажоритарна избирателна система. Не знам за теб, но на мен вече ми писна ВИНАГИ да гласувам срещу някого, а не за някого...

Каквито и да си изборите като търсиш диня, а ти предлагат тиква,това ще е.

Не знам кои сте това Вие. Виж резултатите от референдума явно показаха че избирателите не искат тъпотии наречени мажоритарен вот

Ами много пара имат бе, а за лампите си прав.

тази сутрин 8.10 и имаше доста хора преди мен ,но без опашка,просто добра организация .