Турски автобус с избиратели ”кацнал” пред секция в Гърция

Общо 67 жалби са подадени към Централната избирателна комисия към 16.00 ч, съобщи говорителят на комисията Александър Андреев.

Обратно в новината

Коментари - Турски автобус с избиратели ”кацнал” пред секция в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

към журналистите от сайта : Защо намалихте двойно изказаните мнения на четящата аудитория ?! Първата половина от коментарите изцяло е изтрита!!!!!!!

А защо не пишат нищо за това , че така наречените екскурзианти гласуват под две имена--българско и турско???? Няма ли най-после този ПРОБЛЕМ да се изнесе официялно, а? Мислите ли , че това не е НАРУШЕНИЕ???

Тези декларации как ще ме спрат да гласувам на 5места. Из да ме хванат как ще разберат кой глас да махнат?

Големи майтапи! Соросоидите от служебното правителство правят всичко възможно да саботират изборите в Турция. Освен че са отзовали посланика в Турция и са направили смешно малко най брой секции в сравнение с други страни, където няма и една десета от избирателите в Турция, за да забавят хората там максимално ги карат да попълват някакви декларации на място, че всичко да става много бавно и да има огромни опашки и хората да се откажат. Те обаче идват подготвени с попълнени декларации - хахахахах! И вместо да са доволни че така всичко ще стане по-бързо и лесно, сега пък ги проверяват да не идват с попълнени декларации - пълна идиотщина! Както вървят нещата в Турция ще има големи опашки и ще се гласува до късно, ако соросоидите не спрат изборите там предварително, разбира се, нещо на което са напълно способни. Заради истерията с Турция и долните номера на служебното правителство да саботира изборите там, само и само соросоидите да спечелят изборите в БГ, служебното правителство незабавно трябва да си подаде оставката!

Чедо пак си пушил от онова лошото

Това е началото на края , всяко едно правителство глезеше така наречени турци ! Сега няма да се освободим от тях , докато не се въведе някакви нови закони ! Зад тях стои цялата Турска Държава и Ердоган , те са неговата Пета Колона в България , неграмотни Политици опуснаха момента и не спряха това безумие ! Някога нашите предки ги оставиха да живеят в току що освободената България от Османско Робство , те не са мислили че такива Политици ще роди Българската земя които ще продадат България в Робство !

Сори хора, но при положение, че имате такива проблеми с ци-ани и турци и да не гласувате е безотговорно. Парламент все пак ще има, президент или общински съветници също, защо оставяте избора им на неграмотните или подкупени с парче кебапче?

някой налива масло в огъня , какво значи 20-30 хиляди избиратели от Турция , то поне 100 хиляди в България са за риба , гъби и т.н.

Какво доживяхме.ДС ги създадоха ,а сега ние патим,а не се знае какво ни чака

турците ще ви определят живота

В коалиция с ББ.

не давам !

по скоро в коалиция К.Н.

знаем с кой се коалират турците - винаги с БСП-то. най-добре им беше с БСП и АТАКА... !!!! ФАКТ !!!!