Изпращат жалби и сигнали в ЦИК

Близо 4 часа след началото на изборния ден в Централната избирателна комисия са постъпили 8 жалби и сигнали.

Обратно в новината

Коментари - Изпращат жалби и сигнали в ЦИК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много от рано започнахте,да плачете,бе!...

Пред изборна секция............ - Давам 5 лева за глас!.. Давам 5 лева за глас!! За къф глас, бе? ............ Искам Преслава да ми пее на ушенце, бе!

Дай поне 5...бона, бе бунак!

Избори в Булгаристаня??! .. По-лесно беше да атакуваме Батака!

Добре де не мога да разбера защо в Турция са направили толкова малко секции, като знаят че там гласува сума ти народ. А после се сърдят че хората идват с автобуси. Хем задължително гласуването, хем няма секции.

Тук при нас на Монтана нямаше никой сутринта като ходих в 7.10. А дъщерята на София казва че е имало много народ и е чакала.

В Булгаристаня " съ праат на демократи"!...подлоги на Брюксел...

От 1989-та год. до сега, най-важното е тези отвън, да кажат кой ще е печеливш за тези отвътре.

Сутринта не гласувах че имаше опашка а трябваше да напазаря за детето. Но после ще излязна и ще пусна. Ще да се поздравим с жена примиер най после.

Че да се поздравим грешка

Одих да гласувам! Маанете тее избори, бе! А що нема за КПСС в бюлетината?

Доган сред гардове: гласуване и мълчание ще ни освобождава 26.03.2017 Ранобудният почетен председател на ДПС гласува още в 7,30 часа в столичното 36-о училище. С костюм, без вратовръзка, гладко избръснат, трезвен и ограден от телохранители от НСО. Плътно до него пиарката на ДПС преграда пред журналисти и микрофони. Тя казала, че той казал, че каквото е имал да каже, го е казалв писмото си предети десетина дни. Миролюба Бенатова от Нова телевизия безузспешно се опита да узнае от Доган, от какво ще освобождава ДПС България. На вниманието на пЕарката Доганова: 36-о училище се казва Максим Горки, автор на романа Майка. Руски журналист казал за поредните избори: Ако Горки беше жив, можеше да напише Вашта майка....

Що не си завреш .инфото. в меко и топло място??

И надут,като плондер от...трезвеност!...

Борисов наистина е психически болен! Това е меко казано и диагнозата му я направи не БСП, а вярната му подпорка Валери Симеонов! Нещо повече от [] И е прав!!!

..и ще иска да играе .тиква. в пиеските на ..внучето в детската градина!?

Днес съм за гъби има манатарки сърнела и печурки....

И утре ще си ги завреш ...........

Ама, стабилни "пичурки" намираш ли?!.. Да дода , бе!

Видя се че само Герджиков ши опрай работата.Отиде на мача и нащи биха.Сички други са беха скрили като мишки.ДА ЖИВЕЕ ГЕРДЖИКОВ. ГЕРДЖИКОВ-МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ СПАС ДЕЛЕВ-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ХУБЧЕВ-ПРЕЗИДЕНТ

Спас си спря топката с гърди и в миг холандската защита се изпари Браво Спасе браво Делев радост Българска една Хубчев тактиката ти сработи и напрай холандците на идиоти А Герджиков като бог представляваше на стадиона цял народ

Хубаво стихотворение

Момче, не ти ли се струва, че нашите бяха почерпили холандята с "някакво балканяшко чайче" преди излизане на терена?!

Аз не виждам защо се разрешава гласуване в България! От много години насам е ясно, че най-интелигентната и стойностна част от нас е на Запад! Тук остават само хора, които не са успели да емигрират, било защото са некадърни или пък защото са слабохарактерни. Но разрешавайки им да гласуват, ние предоставяме властта в ръцете именно на най-долната прослойка от населението! И после се чудим защот сме на такова дередже!

И какво тази "стойностна част от нас е на Запад", ще определи как да живеят нестойностните хората в България ??? Хайде стига , малко са еврогеците които Ни казват колко криви краставици и банани да ядем, сега и "стойностна част" от Вас ще определя живота ни. И каква е стойността Ви изразена в долари или евро ???

Ами не само, че са ти криви краставиците, ами са пълни с пестициди, мой човек! Това ти го казвам от позицията на някой, който е бил в около 40 държави по цял свят и такава простащина като у нас не е видял никъде.

Ти наистина ли го мислиш това, което си написал? Аз смятам дори, че тези "стойностни" хора, които са емигрирали на запад или на изток не бива да имат право да гласуват и да определят управлението и посоката на разнитие на Родината ни.

Аз пък имам по-различно виждане. Лесно е да избягаш, трудно е да останеш и да се реализираш. Но има упорити хора, които го правят. Има хора, които не са емигрирали, защото са добре реализирани и не бягат, за да търсят лесното, а искат да променят нещата в родината си и да не я подаряват на циганите. Опитват се, но са малко и е трудно, защото "смелчаците" са си били камшика на лесното!

laik

Като те гледам колко си стойностен си за съжаление срам те е да си напишеш името даже а такива като теб дето са емигрирали на запад и да миете клозетите в Германия по добре не се връща и те емигрирали сте хора без професии и некадърни да работите а чакате на помощи тям

Неграмотен циганин - председател на СИК в Петрич! Като се възмутила комисията му, че няма да може да попълва протоколите, "неговите хора" от маалата и от партията му, дотичали да се карат с всички и направили луд скандал! Днес в една секция в Петрич - утре и в други градове ... Като им разрешиха да имат ромски и турски партии, че не по една, а по няколко - така ще е - какво се чудят и се карат сега?! То бива демокрация, бива, ама вол за мезе не бива! На рамо да си го носят тоя "председател"! Циганин като може да краде и да брои парите, жените и децата - това му стига в живота, за какво му е още да чете нещо или да пише?! А на чукчите се хилехте, глупаци! ... Представяте ли си какво значи "неграмотен" човек - той не е прочел един ред в живота си, не знае нищо нито за идеи, нито за мисли, дори и един демотиватор, дето е пълна мрежата с "мъдри мисли" - не е прочел! Краде, яде, се.е, е.е ... Ей тва е бъдещето на територията ... Да ти е кеф да я напуснеш!

либералната демокрация ни доведе до това, който учи и работи да хрантути останалите, а те да командорят

ДО ЦИРкаджиивете на ДИР или ТИР.... Ха ....за какви нарушения побликувате????? Ето това, продьлжава да стои на страниците БИ! Roxana ( нерегистриран ) 25.03.2017 01:21 нема да гласуваме за вас куманизти! дано ердоган влезне в балхар и изтрепе куманизтите! да ги разчекне на колове, да ги набучи през газа на колове! да им сложи по 1000 рязани кура в газа! има бог и има божия справедливост, да пукнете дано, куманизти! искаме да ви видим избити! избихте народеца.....изгонихте го.... да пукалясате, да ви изнасили ердоган! нема да гласуваме за куманизти! куманизти, да пукнете дано, и ердоган да ви изнасили по сичките дупки дано! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас куманизти! нема да гласуваме за вас... още АLОООО....Кьде се чешате от ЦИК???? Миришетв на лошоооооооо

я кара на доматена супа и така до другата пенсия, няма сили да пише такива неща.Ами те ще се постараят скъпитет и червенотиквеничковчета. Но! Бог ще ги спре!

роксана е трол, подвизава се и като мелиха, не обръщай внимание

като дойдат избори и е пълно с необичайни автобуси, но обикновените хора какво могат да направят, властта защо не внимава

Xpи избиpoтĸлнoтo oaтивнecт 22,54% ГAΠБ ĸ нo aecъм пpĸд БPX c 30,7% cpĸщy 30,6%, ceчoт дoнни нo ceциeлeгичĸcao oгĸнция, aeятe пpoви ĸaзитпeл. Eeoлициятo "Oбĸдинĸни пoтpиeти" cъбиpo 9,7% пeдapĸпo, o ДXP - 8,1 нo cтe. Heтът зo "Heля" ĸ 3,7%, зo Πĸфepмoтepcaия блea 3,3 нo cтe, зo "Beвo pĸпyблиao" 3,4 %. ДOPC ĸ c 2,7% вeт, "MБH- Движĸниĸ 21" c 2,6%, o "Дo, Бългopия" имo 2%. Копирано от https://link link

А сигнал, че на страницата ви във Фейсбук има прогнозни резултати към даден час да им изпратя ли, или само ще ги изтриете?

И аз не можах с повярвам. Такава груба грешка са тези Оказания

С не подкрепям. Гласа ти е действителен, но не се брои за общия брой действителни. Ненормална държава.

Какво разбираш ти от законодателство?

Поредния цирк за българите започна и медиите намериха мекото повече от месец с приказки за него:((((Коя друга европейска страна отделя поне 50% от времето си репортажите приказките за избори????само българските май че да намираш истински интересуващи хората събития е по трудно от това повторение на едно и също безсмислие

чета и не вярвам на очите си!!! Господа журналисти, научете правописа! Пише се указания, а не оказания! - "Дали сме оказания да се спазват решенията на ЦИК"

Правят някаква връзка с глагола оказвам се (в ситуация). Указвам идва от Указ, а не от Оказ. Възможно е според тях да идва и от Отказ и отказвам, като отказвам = оказвам (пълно с логика), следователно оказания = отказания. Второто тълкувание е, че са им наредили да се откажат да гласуват и затова думата е смесица между Отказвам и Указвам. Указвам да се откажат, т.е. оказвам. Толкова е просто!

Никаква връзка не правят. Просто са неграмотни.

Най-добре спри да защитаваш неграмотните! Дори няма логика това, което си написал! Езикът е красив, когато е прост и директен. Никой не се чувства комфортно в словоред, чието значение в пряк и преносен смисъл няма стойност и видиш ли едва на шеста производна в думите нещо би могло да се завърже!

Очевидно се шегувам, но злобата не закъсня.