Цацаров: Арестуван и присъда за купуване на гласове

След като границата беше блокирана от представители на определени политически партии, единодушно бе взето решение, че законът трябва да се спазва.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Арестуван и присъда за купуване на гласове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цацаров, какво още блееш? организаторите на блокадата на границата извършиха явно престъпление и сега влизат в парламента!

Да му се! Заглавието и мен ме зарадва, а то какво било... Двойно повече са, щото Цацата е обявил и поръчките за сигнали този път.

А какво ще каже цацаратурата за това, че екскурзиантите от турция гласуват с по две имена - два пъти???? И никой не е проверил списъците за това, а???

Добре е да се знае още, че не малка част от законите, срещу които се протестира на границата, са сътворени от същите тези хора, които правят това сега, каза още Сотир Цацаров. Ами тогава махнете го тоя закон щом не работи за интересите на БГ

Русия се бърка в изборите в България на страната на БКП-БСП ,а цацаров се прави на слеп.

"единодушно бе взето решение, че законът трябва да се спазва." Щом и прокуратурата трябва да взима решение че законът трябва да се спазва.... Лоша работа!

Ех как се зарадвах, като прочетох заглавието и си викам- най сетне Цацата е арестува. Пък то съм игнорирал двете точки и всъщност журналята само го цитирали

Именно за това БСП държат хората бедни, за да могат да ги управляват с подаръчета. Точно за това от 4 мандата имат 4 кризи и 3 драматични икономически срива. Стигнаха до там, че българите получаваха 5 долара средна месечна заплата! Но и задържането на заплатата при Станишев и Орешарски пак беше достатъчно за обедняване, като при това се повишаваха цените двойно и тройно. Комунистите усещат, че богата нация ще ги изхвърли и всячески опитват да държат хората на дъното и да ги давят в комунистическа бедност - така ги държат в железни лапи, нямат свобода, нямат пари да мръднат никъде, но пък и с малки подаръчета вярват, че ще бъдат свободни и ще живеят добре. Това е мхянизмът и за това повишението на средната заплата на 1000 лева и понижението на безработицата, които постигнаха ГЕРБ, ожесточава комунистите. И вкарват сума ти лъжи, начело с г-жа Лъжа. Например, че били теглени 10 милиарда било много лошо. Че не са теглени нови 10, това е факт, но при фискален резерв 14 милиарда, и 10 да са, пак са налични. Т.е. балансът ни е положителен, но има повече средства за икономиката, понеже нараства. 30% ръст на износа - нужни са оборнти пари в икономиката, гаранции за стабилност, каквато е резервът и т.н., които се скриват, за да изглежда лошо и страшно. А то заплатата расте, икономиката расате, има вече отново излушък в бюджета, платени са далаверите на БСП и ДПС... и пак има излишък. Ето това е ужасът на комуниста. Комунисът вирее в бедност за народа и дебели пачки за лидерите комунисти. Днес Станишев получава 100 български пенсии месечно. Това иска и Корнелия. За това е готова на всяка лъжа. И мног овероятно да получи и тя 100 пенсии, защото и тя ще отиде в ЕК на заплатка. Да му мислят избирателите й, които отказват да учат и чакат някоя далаверка, обещана от БСП, която няма да се случи...

И как точно БСП държат българите бедни като последните почти 8 години на власт са ГЕРБ. За това време да са ги направили милионери, ама българите се опъват и не щат...!!!

А, немой де! Вече хич не сме бедни! След толкова години управление на ГЕРБ се замогнахме бая много! Пари имаме, магистрали, санирани блокове и всичко е безплатно, за всичко плаща Буда! Ама много сме доволни, господ здраве да му дава!

Ja tozi red namisli si go zapazi,kogato lizhesh nasranijat Guz na tupaka borisoff! Tam mozhe i da hvane dikish i toku vizh ti vuzlozhil da oblizvash kradlivite guzovena cialata mu pasmina!

Ja tozi red namisli si go zapazi,kogato lizhesh nasranijat Guz na tupaka borisoff! Tam mozhe i da hvane dikish i toku vizh ti vuzlozhil da oblizvash kradlivite guzovena cialata mu pasmina!

Az mi miasa TZatzaROV(tzatzara uzna4ava DIARIA -Rastroistvo) na Oliver Hardy -US-Kumik

Успя ли да арестуваш и осъдиш крадците на милиарди левове от банката?ако отговора я не....просто се скрий отново и се срамувай!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Цацаров е една от мрачните фигури на т.н. демократиен прход, който вече остави мното срамно име в исторята ни и е срам за институцията на главния прокурор, а и на цялата прокуратура. Нищо повече не може да изкупи греховете му за нещата, които направи и не направи и с които допринесе съществено в България мафията да си има държава! РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКИ ЩЕ РАЗБЕРАТ С КАКВО ГО ДЪРЖАТ ПЕЕВСКИ И ДОГАН! И защо и как лично той бе "мотивиран" да оглави атаката срещу КТБ, банковата ни сиситема и финансовата ни стабилност.

добра новина: Цацаров: Арестуван и присъда за купуване на гласове

ДНЕС ТРОЛОВЕТЕ ОТ ДИР-Ъ ЯВНО СЪ АНГАЖИРАНИ С ИЗБОРИТЕ.... И ГИ НЕМА У ДИРА-Ъ !!! ЕДИН ДЕН БЕЗ ТРОЛОВЕ....

Ако за купуващите гласове присъдите са едни, то за блокиращите границите присъдите трябва да са двойно по големи. Цацаров, защо не преследвате тези престъпници. Що за карикатура на прокуратура сте ...

Призовавам главния прокурор да се самосезира и за цялата грозна истина за предишните избори, изнесена в Уол Стрийт Джърнъл !!!

АКО НЕ ЗНАЕ АНГЛИЙСКИ, ЩЕ МУ ПРЕВЕДЕМ СТАТИЯТА НА РАЗБИРАЕМ БЪЛГАРСКИ....

дай заглавие, мола, не линк!!!

тама реших, че цацата най-накрая справедливо е бил прибран в ареста, то кво било...

Въпрос на време е само да го видим и този хубостник в ЗАТВОРА....