Коментари - Невероятната история на един подценяван успех | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този канибализъм, при който индустриалният център изяжда недоразвитата периферия е неустойчив модел и тук няма интеграция.

Европа има бъдеще разбира се и този бюрократизъм лека полека ще изчезне или ще намалее...за малка и изостанала България е трудно да следва страните със стара демокрация, но ще трябва да се справим, за да докажем на Петко, че не сме мърша.

Дойчо Велевите простотии край нямат.

" Това дава реалистичен шанс френско-германската ос отново да се превърне в мотор за обновлението на Европа. Затова тази криза е и шанс за бъдещето.". това само ще удължи агонията на разпада на този безмерно-разрастващ се бюрократичен тумор в телата на народите на европа. вчера, оланд (да, този който обяви преди около три месеца, че след три месеца с даеш е свършно... но очевидно само представите болнави на соц.популистите :-))) попитал за аргументи, че без ес ще е по-добре. ето един - поне няма да се плащат безумни суми за дублирането на бюрокрацията. това е пре достатъчно, като аргумент, без да говорим за това, че някакви си назначени лобисти решават съдите на чужди държави.

за Източна Украйна и за Крим - двойните стандарти играят с пълна сила. Значи референдумът Брекзит се признава - а кримският не се признава. Доста противоречиво - на който каквото му изнася, така излиза. И въобще защо навсякъде се набутва Украйна, какво общо има тя сн ЕС? Толкова за ДВ статията, не желая да се нервирам да я чета. Само ще кажа,, че наляха толкова пари във въпросната държавица, че щяха да направят живота на източноевропейските членки охолен и честит.

JMM®

Ти тъп ли си или да ?! Да си чул в Британия преди референдума да е имало "зелени човечета", които да "помогнат" на британците в правилно гласуване ?! За каква аналогия може да става между референдума в Британия(все едно марките Панасоник,Адидас и т.н.) и "референдума" в Крим (и марките Панасоаник, Адибас, и т.н.) ?!

а ти да си чувал какво са направили с връщащите се от майдана им кървав кримчани - свалили са ги от автобусите, ограбили са ги и са избили голяма част от тях, а ония, които са се върнали са им разправили какво са видели на майдана и какво им се е случило на връщане? да не би да си бил там? така че да, не може да се прави аналогия. а да си чувал, че крим е била автономна република? не ми се разправя с човечец, който ми тика марки адидас като довод. много ви е мъка, че и в крим не тече гражданска война, да не говорим, че няма бази на нато да си карате отпуските на небетнирано море. запомни - жесток побой и убийства на цивилни от автобусите, предимно мъже, жените са се върнали и е тръгнала мълвата. с което се обяснява защо 97% са гласували за.

Брекзит не е криза за ЕС. Англичаните влязоха заради търговийката и с надежда да скарат отново Германия с Франция. Няма да се учудя сега ако играят за мари Льо Пен напук защото иска да има Франекзит. На това му викат англ.политика от поне 4-5 века. Подкрепяха османлиите срещу Русия 2-3 века не от любов към чалмите, а после прибраха Кипър и 80% от осм.империя като "протекторати" т.е. колонии.

чете се дотук : "..европейците са длъжни да признаят, че..." еехххх саше, сашее.. за някой цент пълна програма. досущ като щерката на баба му..

Ако не беше тъжно щеше да е смешно, ама войната в т.нар ви европа не е спирала поне от 12 век насам, но вие обичате да си го разглеждате според както на вазе си ви е кеф. Както и това с "подобрения живот" и всичко останало от рекламите, дето пак вие си ги прайте. А сложно-съставните ви изречения немат нужда да се коментират (тука се прозевам)

Ееее тия от соросоядна мрежа съвсем изперкаха. Хората в ЕС живяли по-добре отколкото през 18 в. Да сме ходили в Украйна да видиме. Пропагандата им стана на ниво 5-ти клас.

JMM®

Ами към къде се стичат мигранти - към ЕС или към Русия ??? Преди да плещиш руска пропаганда , може съвсем малко да помислиш !

Следващите избори в Германия и Франция ще бъдат сигурно спечелени от сегашните еврохрантутляци. Но това ще е е най-вероятно за последно. Толкова държави се съсиспаха в последните 20-30 години, че няма оправяне в сегашния си вид. Трябва спешно да намеят начин да нахранят, облекат и изучат тия милиони хора. Защото те вече пристигат на тълпи в Европа.

ico_all

Вътрешният пазар и свободната търговия създадоха невероятно благоденствие. Иди го кажи това Саше по Врачанско, Монтанско, Плевнско, че и даже по нашето Шопско и такова "благоденствие" ще получиш по чутурата , че ще ти се поиска да избягаш не от ЕС ами въобще в миша дупка да се завреш. ЕС до такава степен УБИ българското земеделие и животновъдство, че по селата бурените вече са до втория етаж на изоставените къщи.

ico_all

ЕС е средство а не цел. След като вече 28 години след "нежната революция" живея все по зле и се очертават още много по-тежки старини от тези , осигурявани от социялизма за чий ми е вашият ЕС, питам???

ЕС не е идеология на взаимната изгода, а възможност големите държави да доминилат над по-малките! В същото време по-малките ще са потребителите на стоки и услуги, осигурявани от по-големите! Ето това доведе до искането на големите държави ЕС да върви на няколко скорости! Ние ще сме на най-ниската! Питам се каква е разликтамежду диктатурата на СССР и на ЕС?! Отговорът е никакъв - и при едните и при другите имаше "и тояга и морков"! Аз не желая да съм в такъв ЕС! У нас най-лошите изроди на бившия комунистически режим - репресивния му апарат - Държавна сигурност и мафията се превърнаха в новата уж дясна алтернатива на лявото! Това са ГЕРБ, т.н. Реформатори, Да България, Воля, ДПС и др.... ДОСТ са си партия на Ердоган и турското разузнаване! Вярвате ли им на тия?! Аз не!! Никога няма да им повярвам защото ги знам от къде идват и на къде ни водят - към дъното! Не съм вярвал, че ще го кажа но БСП се оказват най-малкото зло в момента!

Едно време германците се гавреха с хората в концлагерите, сега продължават да се гаврят с техните държави. Наглостта им е вродена черта. Финансират топли обяди на хора които са стигнали на този хал от тях, почти като в концлагерите.

ico_all

Не знам каква наглост трябва да имаш за да ни убеждаваш , че сега живеем в благоденствие, след като официалните институции на прехваления ЕС признават , че с този "гигантски" годишен икономически ръст след 20 години ще достигнем СТАНДАРТА ОТ 1989 г. Явно автора е патологичен лъжец, но те в DW само такива прибират. Само ми е интересно защо Дира всеки ден ни предлага техните лъжи.

Стандарта от преди 1989г никога няма да го достигнем

ЕС,НЕ Е ИДЕОЛОГИЯ!!!ТОВА Е ПРОЕКТ ЗА КОНТРОЛ НАД КОНТИНЕНТА!!!ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е БЛЯ,БЛЯ,ЗА НАИВНИЦИ!!!