ЦИК: 8,44% е избирателната активност към 10 ч.

8,44% е избирателната активност в страната, измерено около 10 часа.

Обратно в новината

Коментари - ЦИК: 8,44% е избирателната активност към 10 ч. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

8,44% е избирателната активност в страната, измерено около 10 часа. И това ви е много. За повечето българи, едва ли има значение кой ще е победител в тези избори. Една метла трябва в парламента, а не избори.

на турски знаете какво значи! Много ми е интересно как ще нагласят 60% , като няма да има и 40?

комунистите бият пред избирателните секции , налагат терор

Запознат с това , че преди лумпените да излязат от гората, гордите българи са били навсякъде приети по света и са пазарували с българския лев.

А пенсиите през 1939 г. са били в пъти по-високи като покупателна възможност, сравнено със сегашните!

На този червен боклук горд европеец... Няма ли кой да му запуши устата. Ще ми говори за Лилов най- доброто което стори Лилов за народа е, че пукна. Един червен терорист и крадец по-малко....

Тук една грозна червена утрепка заплашва. Кога и къде ти е удобно мухлю.

Как може да се гласува за партия взривила Църква и избила стотици невинни хора. Партия фалирала държавата при Виденов и Луканов. Източила сумати банки и ликвидирала хиляди българи - БСП е престъпна и НЕЗАКОННА ПАРТИЯ!!!! Трябва да бъде забране със закон!! Забранена ....

А нейните шефове и сатрапи на бъларския народ от едно време, та досега, барабар с целите им семейства, да бъдат вкарани в трудови лагери!

Неграмотен циганин - председател на СИК в Петрич! Като се възмутила комисията му, че няма да може да попълва протоколите, "неговите хора" от маалата и от партията му, дотичали да се карат с всички и направили луд скандал! Днес в една секция в Петрич - утре и в други градове ... Като им разрешиха да имат ромски и турски партии, че не по една, а по няколко - така ще е - какво се чудят и се карат сега?! То бива демокрация, бива, ама вол за мезе не бива! На рамо да си го носят тоя "председател"! Циганин като може да краде и да брои парите, жените и децата - това му стига в живота, за какво му е още да чете нещо или да пише?! А на чукчите се хилехте, глупаци! ... Представяте ли си какво значи "неграмотен" човек - той не е прочел един ред в живота си, не знае нищо нито за идеи, нито за мисли, дори и един демотиватор, дето е пълна мрежата с "мъдри мисли" - не е прочел! Краде, яде, се.е, е.е ... Ей тва е бъдещето на територията ... Да ти е кеф да я напуснеш!

Зора , ела при мен

Днеска се решава съдбата на България. Дали ще сме губерня управлявана от Касапина Путин със заплата 200 долора с нов Жан с нов Луканов или нормална европейска страна. Смачкайте червените Гниди сега ....

и до долния: Още МНОГО БОЙ ще ядете, соросоидни квичалки. Хората не пасат трева.

"Илияна Йотова се появи в таен списък на Сорос. КАНДИДАТЪТ ЗА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ОТ БСП Е ВЗЕМАЛА ПАРИ ОТ БОРСОВИЯ СПЕКУЛАНТ", 15-09-2016 г., eurocom bg. "Решетников: Радев и БСП са деградета, продадоха се на американците", 28-01-2017г. eurocom bg.

Обяснявайте с гордия неендерталец, редовен пациент на карлуково. Пуснали са го градска за изборите.

Никой и нищо не може да ме накара да гласувам за мекеретата и червените мижитурки, които ни натрапват и навират в мордите вече 28 години. Всичките кандидати и кандидатки са измет, и са в листите, благодарение на червената си жилка- на кой дядо му ятак или партизанин, на кой- комсекретар или комсомолски организатор, кой- агент на ДС или служител на УБО... Червената проказа мачка България вече 70 и кусур години. Дали е Бойко, дали- КУРнелия, дали Радан или псевдопатриотите Праси Каракачанов и агент Симеонов, дали турчеещият се циханин бай Лютви или бялата Златка - Волен ефенди- всичкото това нещо е пасмина, кал и комунистически страганяч. Не гласувам за малоумни, неуки, неграмотни тъпи червени мекерета!

гласувай- не подкрепям никого, поне да се знае че има такива хора, иначе половината не гласуват, а ония си казват българския народ ни избра, а то няма и 20%.

Разконспириран червен трол, бивш турски роб, преди това гръцки! Коя точно година беше Освобождението, и кой от БСП ме освободи?

През 2014г Блиц като че ли познаха резултата. Но не си спомням точно. Някой ако знае какво предвидиха Блиц през 20п14г да каже.

Почти всички партии казват, че ще се борят да върнат емигрантите ни обратно в България. Да не емигрират зад граница повече. А че младите които сега са в България да не са принудени да емигрират в чужбина а да останат в България да имат доходи и работа в България и нормален живот и да отглеждат децата си в България. 8 милиона в България и нито един беден. Да няма бедност, безпаричие и мизерия. А от там и желание за емиграция в чужбина. Тогава след като всички партии ще работят за благото на България и народа ни, защо не се обединят?! И да го направят?!

Айде стига с тая емиграция бе, нещастник. Винаги ще има авантюристи, които са НЕ-ХРАНИ-МАЙКОВЦИ. Нормалните хора работят тук, за да оправят държавата си, а не отиват НАГОТОВО да чакат някой нещо да им даде!!!

Точно това е проблема, че бройката не е като на авантюристи че да кажем малко са, а са като на масово изселване. В чужбина работят повече българи , отколкото тия останалите в България. Няма друга държава в СВЕТА на която по голяма част от активното население да е в чужбина! Тъжно но факт! Провинцията ни масово се обезлюдява. Хората емигрират навън тъй като по родните си градове нямат перспектива и доходи и не могат да живеят с нормален стандарт на живот. пп. България е и с най-висока средна възраст в Европа 44 години, а същевременно живеем най-малко 71 години, което ясно ще рече че младите българи са избягали в чужбина а са останали старите у нас, за да сме с такива показатели.

посрановски трол, я кажи по колко кифтета на ден ти дава тьотка ти курвалия

ВСЕ ОЩЕ НЕ СЪМ ГО НАПРАВИЛ, ЕЛЕМЕНТАРНО ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК СЪМ, ДО ТОЗИ МОМЕНТ И ОТ ВРЕМЕ "ОНО", НЕ СЪМ ЧУЛ ПОЛИТИК ДА КАЖЕ, В ЕВРОПА СМЕ И ЩЕ ГО ПРАВИМ ПО ЦИВИЛИЗОВАН НАЧИН, ЩЕ ПРЕМАХНЕМ РАЗЛИЧНИТЕ МАФИИ,, ЕНЕРГИЙНА, ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОННА, МЕДИЦИНСКА, КАТО ЧУЯ ТОВА ОТ ДАДЕН КАНДИДАТ, ЩЕ ОТИДА И АЗ ДА ГЛАСУВАМ

Отидох с двама пенсионери да гласувам. Аз съм млад човек. Та те се оплакваха от сега и си спомняха какъв хубав живот са имали през комунизма/социализма как добре са живеели тогава с добър стандарт на живот и се градеше и имаше ред и беше рай, а сега само се руши, уличките, пейките, само безпаричие и мизерия в провинцията. Разруха и то без да е имало война у нас. А е по зле от война. Спомняха си за хубавите години през социализма/комунизма и почти се насълзиха.

Не искам да слушамповече лъжи и обещания.Като ВИДя, че някои управници са намалили ДДС на храните, детските стоки, направили са нулева ставка на лекарства и култура, отменили са простотията "лятно часово време" и са подели ЕФИКАСНА борба с едрите мафиоти и корумпета и циганската престъпност, въвели са семейно облагане и са отменили плоския данък - тогава ще гласувам за тях. Засега съм пас, защото такива не съм ВИДЯЛ.

Плаках много за неуспеха на Да, България, но поне ме утешава че Христо, Ани, и Крис (Кристиан Таков-внук на БКП страшилището Пеко Таков) ще вземат някой лев от държавата като субсидия.

Тъй де, до довечера червенушковци....Москва не вярва на сълзи.

Против омразната червена мафия, която вече 60 години съсипва България и трови живота на нормалните българи.

Блгодарение на "червената ти мафия", България има два атомни реактора, 92% от населението има собствени жилища и 8-те километра асфалтов път , с които България посрещна 9-ти септември, станаха 12 000 км, кретен нещастен. Ава това го пиша за читателите - кретените от факти НЕ разбират.

Искаш да кажеш благодарение на експлоатацията от червената мафия на българския народ!

какви богати сме били, аз да не разбера? Горките австрийци.

ами вземи една Швеция или Норвегия или която друга страна в Европа без "червена мафия и я сравни с Бг. Виж там колко км асфалт имат.

Всички рипат и скачат срещу автобусите от Турция ама да си замъкнат задника до секцията няма....

Вижда се ясно как рядко тъпия български народ обича БСП. ГЕРБ е ясно, че са пътници.

Ти не си ли част от народа бе, пуяк?

се махна, тук останаха сакати и уродливи индивиди с капацитет няколко секунди да запомнят две думи и да ги повтарят, обаче всички са студенти или висшисти...

Сърбите са още по-тъпи селяци от нас. Пак добре че ги има , та поне малко да се гордеем.

Да, България глътна водичка.

Ей, за какви избори говорите, бе, ненормалници? Тези избори са нелегитимни. Вие, които ще отидете да гласувате днес на избори ще бъдете псувани с години като най-големите балъци в историята на съвременна Обединена Европа. Как може да оставите да Ви се подиграват, бе? Не заслужавате да се обръщам към Вас дори и пишейки главно "В". Българският народ каза на референдума: "Задължителни избори по мажоритарна система в два тура (с балотаж) и 1 лв. на реален глас за партийна субсидия!", а мутроолигархията е против народа си! Докато има балъци, ще има тарикати!!! Когато след 30-40 години в България останат само пенсионери и политици, ще осъзнаете какви капути сте били и, че втория акъл на българина идва, когато вече не му е нужен! Вие не сте българи! Вие сте некадърни българопродавци! Срам ни е от Вас!!!

eй лай.. бозаджийско. Българския народ много умно каза НЕ на мажоритарните избори

След тези избори колко ли още млади хора ще поемат към Запада с идеята никога повече да не се връщат в БГ?!

Айде бе, нещастник, ти изкара и Аспарух избягал от Волжка България заради БСП-то!!

и след следващите ще е така, гадния еврогейски съюз дето никой не го харесва, ама всеки иска да ходи, и прекрасната Русия дето всеки я харесва , ама никой не иска да ходи. Морални дилеми!

Ти откъде знаеш кой какво иска бе, пуяк?? ВЗЕМАЛ ЛИ СИ ВИЗА за Русия, та сереш мнение в дир-а???

Нормалните хора не гласуват за крадливи и лъжливи изроди и тарикати! А всички, които искат да влязат в парламента, са такива!

До тук достатъчна активност за да се напълни НС с 240 "бройки". Натакък всеки гласувал незнаещ български турчин, неграмотен ром, пенсионер) ще им помотне за повече субсидии, които в крайна сметка се плащат само от работещите българи!

Първа новина- Ердоган се кани на Европа, втора- Македонски полицай мастурбира в патрулка. Кво очаквате от сайтове за вербална мастурбация?

Знаех си че съм роден за полицай, само ми липсва патрулка.

Язък. Чак сега Байко се сети да говори за национално единство - когато вече бях гласувал за БСП. Е, по- добре късно, отколкото никога.

Добре сте гласувал за БСП, като Ви е толкоз акълът!

Айде не ми прави характериктики, пуяк. Ум си имам достатъчно, ако искаш да дадеш нещо, дай го в пари.

Добре де от ЦИК докога ще търпят жълтият сайт Б Л И Ц да си нарушава закона както му скимне

Явно от Близ са решили да си турят глобата, която неминуемо ще последва в разходите за реклама. Лошото е че правят пропаганда.

Аз лично на идея си нямам как в Блиц и Пик ги изчисляват тези проценти. Довечера ще разберем дали са познали.

сигурно никой не знае какви сайтове са Блиц и Пик и агенция Галъп? Имаш идея и много добре знаеш че са агенции за дезинформация и манипулации!

Нищо не нарушава. Затова Крачунов е толкова смел.

Сега не отиваме да гласуваме,после се оплакваме. Изселниците ,които идват да гласуват с автобуси от Турция са разбрали каква сила са изборите ние не можем да разберем. Апатията и безразличието са в интерес само на БСП ,ДПС и ДОСТ, защото техния електорат е силно мобилизиран .Тези партии са по-силно представени в парламента ,отколкото е реалната им подкрепа защото гласуват почти на 100%.

Фашисткото ла/но Путин със Сорос ли се целува или с Едоган? Сорос ли ви хариза като чеиз на неоосманиста бе, олиго-френи? Или фашиста Путин?

Не зная каква е активността но към 10 часа в моята секция имаше опашка. И то голяма.

имаше 3ма на кръст, гласуването отне времето за кръстчето, по малко от 2 минути.

пропуснали са да забранят брането на гъби .

Действайте излюпвайте се размърдайте се че ония от Бурса опашки направиха и ще чакате пред урните много

А тук в Нова Зеландия изборите вече приключиха. Дано да е на късмет.

Още в 6:30ч ходех, но ми казаха, че секциите отвраят 7ч и почаках малко. Първи пуснах бюлетина и гласувах за стимулиране на българското производство. За по-достоен живот за нашите родители, баби и дядовци. Гласувах за демографска програма и спасяване на българския народ. Гласувах за връщането на българското самосъзнание и изграждане на национално отговорна ценностна система в новото поколение.

Гласувай народе гласувай по зле ще става по добре не.от 1989 гласувате и все същото блато сме даже позатънали по вече по добро бъдеще няма да има по корумпирано да.успех

Ти не знаеш ли че сорос е руско китайски агент разбута някоя държава да викат Путин на помощ

Народът СПИ, бе, тъпанари! Оставете го поне да свикне с тъпите ви преместваници на времето!!!! Годишно само тук бюджетът губи около един милиард лева от двете кликвания и двуседмичната адаптация, болести, нервни кризи, недоспиване, агресивност и, разбира се, гръмването на тежки шалтери и инсталации от рязкото превключване!!!!! Запомнихте ли? А сега и на роднините ви.....И не създавайте изкуствен шум за нещо предначертано и незначително. Просто тихо се събуйте и пак си влезте ТАМ да похапнете и попийнете още няколко лета. Ще ви се обадим пак от Копенхаген и после от Осло да видим още ли сте там и още ли я карате така...

Овцете избират касапите си. Благодаря, не!

Ми стани и ти касапин бре, що врещиш?

Стани ти бре, що ми врещиш на мен.

ГОЛЯМ БОЙ ядат соросоидите, ама голям. След идиота плевнелиев, хората се отвратиха от гръб и му обърнаха същото.

Сорос, Путин, Ердоган.... всчки са фашисти и душмани.

Какво да направи един президент ,като почти няма права

След идиота плевнелиев, изберете другите соросоиди: "...Жан-Кристоф Камбадели апелира французите за солидарност с мигрантите по германски модел. Първият секретар на соц. партията се поздравява с инициативата, подета този четвъртък на 3 август от Фр. Оланд и А. Меркел за въвеждането на "задължителен постоянно действащ механизъм" за прием на мигранти от всички европейци, включително и Унгария... Социалистите съжаляват за липсата на единодушие сред политиците по този въпрос и осъждат предложенията на Лидия Гиру, говорител на Републиканците, която предложи миналата неделя "да се затворят границите, да се прекрати Шенген, да се спре свободното движение"., Publié le 3 Septembre 2015, Atlantico. "...Необходимо е, както нашите приятели германците, гражданското общество, медиите, да се ангажират с кампания за солидарност с хората, които вървят ден и нощ за да получат малко надежда", заяви първият секретар на социалистическата партия по LCI и радио Класик...", Le Figaro, Publié le 31/08/2015 à 11:13. И това благородство разбира се, е присъщо за всички европейски социалисти: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.октомври.2016 / 16:07, Телевизия "Европа".

Излизайте и гласувайте ако не искате Ал джазира да ни е национална телевизия

Къв си ти да агитираш за какво да се гласува? Поредния тъпанар с глупави идеи.

не е лошо да си прекалил вчера с концентрата но размърдай кълки че ония от Бурса те изпревариха а ти на двеста метра не може да се замъкнеш

Ако искат да не стане това което пишеш, щяха да въведат промени в изборния закон!!! Без секции в държави извън ЕС ! Или максимум 3 секции там. А в България без средно образование да не може да се гласува. Така ще отпаднат всички неграмотни от малцинствата които не знаят за какво гласуват. Както за шофьорска книжка се иска минимум основно образование така и за право на глас трябва да се иска, защото не може неграмотни да решават съдбата на държавата!!! Така че ето това е начина, а не този който вие сте писали пагубен с който няма да можеш да опазиш България завинаги.

Шило

Победители няма да има. Разлика от 3-4 процента не е победа. Лошото е, че "файтонджийте" ще наложат това, кой да управлява.

От мен активност по посока да не си получат 11-те лв държавна субсидия :) Малко, но от сърце няма да им ги дам. Омръзна ми да гласувам за боклуци, унизително е.

ами получаваш Местан ако не гласуваш. Той по малък боклук ли е?

Защо още не са изчистили мъртвите лица от избирателните списъци? Всички партии признават, че имаме над 1 милион мъртви лица в списъците. Дефакто с право на глас в страната са около 5 800 000 души. Следователно процентите на избирателната активност са съвсем други.... Както и че референдума минаваше от раз, ако бяха изчистили списъците от мъртвите лица преди изборите.

Само мъртвите ли да се премахнат от списъците, не това не помага. Трябва и изселниците, и емигрантите да се изчистят, само постоянно живеещите да имат да избират.