Ахмед Доган гласува в 36-о училище в София

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган гласува в 7.30 ч. в неделя сутрин в столичното 36-о училище.

Обратно в новината

Коментари - Ахмед Доган гласува в 36-о училище в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига сте ни занимавали с тоз мангал!

Този категорично е най-големият боклук в държавата, и то при огромната конкуренция в България между политиците и управниците! И си направете сметка за всички онези, които ГОДИНИ НАРЕД ГО ВЕЛИЧАЕХА И МУ СЕ ПРЕКЛАНЯХА, ЧЕ ГО ИЗКАРВАХА И НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПОЛИТИК, УПРАВНИК, МИСЛИТЕЛ, БЪЛГАРИН И ПРОЧИЕ, а този просто си е един ДС доносник с непомерно патологично его, което ДС босовете от тази ОПГ много отдавна са оценили, че е голям мръсник, меркантилен и егоцентричен и ще им свърши работа! И е "ГОЛЯМ ПОЛИТИК" просто защото никога досега не е получил наказание за което и да е от безбройните си престъпления и безобразия, ДС-КГБ мафията винаги го е пазила, точно както го пази и сега - ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ! И те си знаят отлично защо е и тази любов!

НЕ би трябвало на престъпници, особено терористи, които дори са лежали в затвора и са си признали, че са учавствали в турски терористични групи срещу България, национални предатели, крадци и доказани агенти на чужди служби - турски и руски, на лица, които са доказано предали цялото ни външно разузнаване, и са говорили и работили срещу България години наред, и са получавали много пъти пари от чужди разузнавания (има и доклад на службите за този как е засечен и заснет 74 пъти да взима пари от хората на турските служби)... ИЗОБЩО ДА ИМ СЕ РАЗРЕШАВА ДА ГЛАСУВАТ НА ИЗБОРИ, да не говорим за това да регистрират и оглавяват, и то ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ ФОРМАЦИИ, ЕТНИЧЕСКИ "ПАРТИИ"! И после се чудим защо България защо е на това дередже! Този във всяка нормална държава, всъщност във всяка друга държава щеше да гние в затвора доживот, не да го пазят с охрана за държавна сметка, а в България го величаят като велик политик и най-успешният управник, и го оставят да краде и плете интриги, да граби и манипулира непрекъснато, и това го наричат политика и управление!!! Хидромелиратор - милионер в зелено, който се занимава в обръчи и кръгове, бакарът на републиката, който има огромно пристрастие да краде, тоест да разпределя порции, след като перачът му Пеевски ги открадне, с помоща на няКОЙ! В нито една НОРМАЛНА държава не се разрешава на престъпници-рецидивисти, и то доказани, да определят бъдещето й и да гласуват!

До кога ще ни занимавате с това допотопно изкопаемо. Той отдавна е взел дал, а ние, тъпите българи ,постоянно го величаем...Всички видяхме как неговите главорези грубо разбутват журналистите, сякаш тая държава е негова.Време му е да си отива на село и да не замърсява въздуха в София!!

Доган сред гардове: гласуване и мълчание ще ни освобождава 26.03.2017 Ранобудният почетен председател на ДПС гласува още в 7,30 часа в столичното 36-о училище. С костюм, без вратовръзка, гладко избръснат, трезвен и ограден от телохранители от НСО. Плътно до него пиарката на ДПС преграда пред журналисти и микрофони. Тя казала, че той казал, че каквото е имал да каже, го е казалв писмото си предети десетина дни. Миролюба Бенатова от Нова телевизия безузспешно се опита да узнае от Доган, от какво ще освобождава ДПС България. На вниманието на пЕарката Доганова: 36-о училище се казва Максим Горки, автор на романа Майка. Руски журналист казал за поредните избори: Ако Горки беше жив, можеше да напише Вашта майка....

сигруно е гласувал за тикавата - просоот няма начин, след като тиквун ниско наведен му целуваше ръка преди време

в една нормална страна този престъпник щеше да гласува единствено в пандиза

Какъв е този ахмед доган и защо занимават хората с него къде е гласувал ? Мен какво ме интересува някакво турско име ? Все едно някой да пише аз къде съм гласувал - кого му пука за мен и за този турски калъф??? Защо занимават хората с глупости в новините. То бива, бива, ама това на нищо не прилича в тази държава.

К'во ли стана в таз държава всеки мърда, всеки шава. Че живота не е лек майката му е кючек. Хора, мацки, политици, бизнесмени и умници. Всеки хвърля по гюбек и го удря на кючек. Оп-оп малко даде, малко даде, оп-оп, а така де, а така де. Оп-оп ритъмът е лек ту наляво, ту надясно ето ти кючек. Ей, кючек, кючек, кючек няма чифт и няма тек. Ей, кючек, кючек, кючек ти ме правиш нов човек. Тъй било от панти века друсаш, клатиш се полека. Другото е кьор фишек майката му е кючек. Клати цялата държава нощ отлита, ден минава. Други стигнаха далек нии сме още на кючек.

Ни беши ли съ казвалу "Максим Горки" пу имиту на идин мноу известин свитовин писатил, Максим Пешков Ефенди му й имиту? Значи валията там живеел некъдеш, пъпът им фърлен се по закътанити софийски лоши квърталчитъ баа! Ма по икиндия нема толкуз рая да съ тарапани бол пред кутиите, саму правоверните на партията и на партиите си тичат да не видят посли зор. Юруш към пълна изборна пубедъ!

да отиде да гласува, защото вече и за слепите стана очевидно, че ДПС и Доган не са турските агенти и възниква въпросът кой изобщо е гласувал за него толкова години, че и такъв висок процент имаше в някои години? И се натрапва отговорът, че изборите са само прах в очите ни, и продължават да ни ги назначават другарите от ДС. Тези скоро ще умрат и няма да им гледаме противните мутри, но и новите им "лица" са същите задници, а може би и по-големи.

Не мога да рзбера за какво ни пробутват това като новина. Кой го интересува дали е гласувал или не.

Доган и ДПС раздели хората в смесените райони, които преди това живееха задружно и без конфликти. Мнозина български семейства напускат заради ДПС родните си места в регионите с преобладаващ турски етнос. За каква "заедност" говори той в посланието си, когато хората сега са по разделени от всякога. Жалко е, че много хора му се възхищават, като слушат празните му дрънкаци, които не са подплатени с дела и заради, които трябва не само да бъде презрян, като проклятието на България, но и да търка наровете по затворите.

Не е ли време Специалните служби да изгонят от България всички мафиоти кремълски доганисти и всички така наречени Русосифилистици - изменници на Родината ???? КОГА ?????

Българино, защо не направи лустрация, защо агентите на ДС още те управляват?Защо гласуваш все неправилно.Пеноооо мисли ма Пено.

Като търпим такива агенти на ДС толкова години как да тръгнем напред?

Офицерът от ДС , комунистът и рубладжия Доган , служителя на Русия пак изцапа с ръцете си урната.

Погалено от съдбата е 36 то училище в София. Събитието тртябва да се отрази в историята на училището

Айййде червените боклуци да целуват ръка на Доганя.

Доган, офицерът от КГБ на Путин гласува, голяма новина.Още ли има балъци да вярват на такива като Доган.

ОТВРАТИТЕЛНА НОВИНА . ОТВРАТИТЕЛНИ МЕДИИ .УНИЩОЖЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ .......

Друзя червени, подреждайте се в редичка един по един да му целувате ръка на Доганя. Зер , нали като бяхте партньори правихте пачка.........

ЗАЩО ТОЗИ РОМ МЕДИ ДОГАНОВ НЕ Е В ЗАТВОРА ?????? КОГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДА ГИ ПРИБИРАТ ????

В Дръндар няма ли секции ?

Мафиот В една обрулена държава, с един заспал, ленив народ, от четвърт век се подвизава изпечен, нагъл мафиот. Агент и философ е Сава, омайва простия миллет, обслужва чуждите държави но смятат го за патриот. За туй че вярно той им служи, партийни босове и президент полагат постоянно грижи да бъде вечно защитен. А овчият народ си трае и блее жално във несвяст. Дали накрай ще поумнее и смъкне тази гнила власт?

"Новина"

Раничко е станал да не го издебне някой гранатометчик.

Доганоглу с руски хастар.

Zaminavaj i ti govedooo! Da vidim,dali shte produlzhat da te ebat komunistite,ili shte celuvash nasranijat Guz na tapungela borisOFF!

Нали Доган е комунист също.

И какво от това? "Страшна"новина,няма що.

ДПС се финансира от Русия, Доган е руски агент.Какво общо има с България не виждам.

Абе как му беше на този българското име?

Сава Доброплодни (по прякор Безплодния)

Гащите му изпрани ли бяха, чорапите от цяла седмица ли ги носи?Кажете, важно е.

Тоя какво го превъзнасяте само , той е най-обикновен крадец и бандит.Чак и снимки как е гласувал...

а зъбите изми ли и в колко часа?...продажно наведено бг племе, докога ще се кланяте на тези паши...докога ще живеете зле?

Меди, как си с простатата батко?Май мокриш гащите вече и затова гласуваш сутрин рано да не мирише.

Защо Ахмет Доган го пази НСО, пари за охрана ли няма......в закона пише кой трябва да се пази от НСО..........???????

че колкото и да го пазят, Бог ще се разплати с него...

Този манг*л не е ли в избирателните списъци в секцията на 36 училище? Или е над закона и гласува, където си поиска?

Какво ни занимавате с дръндарското селянче , палето на каишка на Путин?

Дали беше с изпрани гащи тоя ДС-ар?

Новина за кой гласувал в изборният ден? И то се споменава само този от ДПС? Другите не са ли гласували?

Тоя дрислив агент на КГБ и Русия пак ли е в новините?

Какво ни интересува вечният предател и подлец?Вместо да е в затвора за убийството на "мъжката секретарка" този боклук е охраняван от държавата.

Умен политик е Доган. Каквото поиска това постигна. А нашите ренегати използват възрод.процес като стъпало към властта.За какво ни е такъв процес ,ако не беше застрашена българската нация и сигурността на Н.Р.България? Забележете Народна Република ,а не територия със затихващи функции на Европа!

Много си проста, доган е елементарна маша-марионетка в ръцете на кагебе/десе, то излязоха куп документи как от отчет към десе е минал на отчет към кагебе, ама проста популация, не чете, не се ограмотява и затова страдат умните.

Сопола защо не гласува в Дръндар

живи са доносниците и в 21 век

А един кючек не е ли дръпнал пред избирателната комисия ? Щом е толкова важна тази новина,значи трябва да уведомите читателите свирели ли са зурли,тъпани и мюезини,дервиши танцували ли са около него.И най-важното , имало ли е някой чернокож роб , който да му вее с едно огромно листо над главата, за да му е прохладно на "важната особа".

малийййййй,смърди

Направил ли е нещо за гласоподавателите си?

Не

само "изнасилва" тези хора?