80 000 протестираха в Лондон срещу Брекзит

Само дни преди началото на Брекзит, десетки хиляди хора излязоха по улиците на Лондон, за да отбележат 60-годишнината на Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - 80 000 протестираха в Лондон срещу Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха,ха,ха,е и като излезете от Европа и изгоните поляци и т.н.,ще си останете само с индиийците и пакистанците :)

ще станат като Норвегия и Швейцария, които прилагат почти всички директиви от ЕС и изпълняват основните задуължения - свобода на стоки и хора. С тази разлика че нямат глас в парламента на ЕС, но същевременно плащат вноски. Къде са тръгнали тези нещастници.

цялата глупост е за да се ограничи притока на мигранти от източна Европа, които им вършат толкова много работа. Брекзит беше кампания на ксенофоби и расисти - как може да защитавате подобна малоумщина?

Недоволни винаги ще има кой заради мангизи кой заради разбирането си..Кога хората ще проумеят че ако искат наистина да са добре трябва да мислят в тази посока а не само да гледат изгодата си

Англичаните са независим народ, който не иска съмнителни типове като Юнкер да му решават съдбата. За разлика от тях ние обичаме да си имаме дядо Иван, който в настоящия случай се нарича Европейски съюз.

JMM®

" ... съмнителни типове като Юнкер" Типично по байганьовски, казваш всички политици са маскари. Ето защо Българинът няма успешна държава !!! Сещам се за разказа "Българи" от Чудомир: "Донко, Хаджи Петър и Танко Амчикакът от село Остра могила пристигат в Лайпциг да продават гюлово масло. Из града ги съпровожда български студент, който с нетърпение очаква да види смайването им, щом зърнат грандиозния паметник, издигнат в чест на победата над Наполеон от 1813 г. Който пръв път има щастието да види това чудо на архитектурата, високо повече от 90 метра, от черен гранит, с гигантски фигури и релефи, което е строено цели 10 години и е струвало на времето си десет милиона марки, не може да сдържи възторга си и да не извика от учудване." Да, ама търговците от село Остра могила хич даже не се впечатляват. Хаджи Петър вдига глава, гледа има-няма половин минута, обръща се гърбом и пали цигара. Слисан от това безразличие, студентът го пита: Е, дядо хаджи, как ти се вижда, а? Чудесия, нали? Грандиозно нещо?" Хъм... - промърморва хаджият с голямо съмнение. - Три кила пироксилин му е майката! Сложи го в темеля, запали фитиля и камък върху камък няма да остане!"

Мислиш си че на Юнкер му пука за България? Че му пука за теб? Лъжеш се. Изобщо не те отразява.

дядо иван се нарича Евроазиятският съюС !Мечтата на ,,българските патриоти"с червен фес със сърп и чук на феса! Д-в-а и половина милиона български граждани живеят,работят,учат,строят къщи и раждат деца във Европейският Съюз!

Нас какво ни интересува ,че раждат деца в ЕС или строят къщи? Иска ти се като еврейте да се пръснем по света и да изоставиме България.

Глупости на търкалета . Протестът беше пълен фарс: 25 000 в Лондон и само 1 500 в Единбург. Можете да ги сравните с 2-милионния протест срещу войната в Ирак през 2003. Сега Тони Лъжеца не спира да плюе срещу Брекзит. Военнопрестъпника е ревностен "про-европеец".

JMM®

А теб те гледам, че си по "англичанин" и от англичаните ... Я сега ни обясни, след като успехът в развитието на държавата се крие в разединението, то защо му е на Кралството да стои обединено с Шотландия, Северна Ирландия и Уелс ?! Кое според британците е правилно - да излезеш от съюз (ЕС) е успех или да останеш в съюз (UK) е успех ????

Проучвания от 20.03 във Великобритания: Консерватори 45%, Лейбъристи 26%, ЮКИП 10%, Либерали 9%. Само в Шотландия - Трябва ли да се проведе втори референдум за независимост на Шотландия? Да 44%, Не 56 %. Трябва ли Шотландия да стане незaвисима държава? Да 41%, Не 44%, Не съм сигурен 13%, Не отговарят 2 %

Как по най-долен комунистически начин се манипулират новините от т.нар. демократи-либерали! Този митинг е многохиляден, а дугият в Рим е представен като нещо незначително! Нищо ново под слънцето! Свобода на словото - лъжа и измама!

И как по-точно ще ги изолират ? 25% от държавите в света са в Британската общност. На тях не им трябва споразумение със САЩ или Канада. Канада е в британската общност , а най-големия стокообмен е със САЩ. Не с ЕС. Светът не е ЕС. Така,че ако някоя държава не е с него не означава ,че ще загине .Особено пък Англия ,която никога не е фалирала за разлика от много европейски държави.

Англия никога не е фалирала... само през 18-ти век. Разиграли са грозен номер с пирамида и очистили дълга. Но хората не гледат повече от 100-150г назад и това "не се брои".

Кочината не издържа на силните ветрове, и ще се катурне.ха..ха

В началото на декември 2016 г. населението на Обединеното кралство е било малко над 65 милиона жители, а населението на България вече е под 6.5 милиона души. Ето защо протест с 80 хиляди участници за Обединеното кралство не е по-представителен от протест с осем хиляди участници в България. Много или малко е това, всеки може да прецени. Отделен е въпросът за достоверността на данните за броя на протестиращите. Има доста фактори, способни да повлияят на медиите да преувеличават този брой, а няма нито един, който да ги кара да се стремят към даването на точни данни по този въпрос.

И какво искаш да кажеш?

"Късно е либе за китка...."

Не 80 000, а 8 млн. да излязат! Дори ние с незначителното си население извадихме 1,5 млн. на митинг някога. Когато има повод и необходимост, трябва всички да са навън. Сега Мей ще каже, че са били доста малко и не са представителна извадка за всеобщото мнение, така че не трябва да им се обръща внимание. Познато упражнение. Но така или иначе, лошото за тях там предстои и скоро ще го усетят. Вече започват да ги изолират и не ги канят никъде по форуми. Като им вдигнат цените, особено за вносните стоки, а местното производство зацикли, ще запеят друга песен. Жалко, че кадърни наши специалисти и студенти биват принуждавани да си ходят, но и това ще си платят.

Тия ингилизи ко протестират? Нали сами решиха да напуснат ЕС? Или пак Путин е повлиял на изборните резултати?

И без намесата на Пеевски нищо не се случва у нас и по света!В списъка може да включат Доган и Станишев!

Българи сте загрижени за санкцийте в Русия като ние си имаме толкова проблеми.Те ни продават най скъпото гориво,заробащи договори,както ни зароби запада,всеки си гледа неговият интерес,а ние обедняваме от продажни и алчни политици

Че ние още ли сме биле под управлението на СССР. Това не го знаех...а пък все си мислех, че те там нещо се разпаднаха преди години...

Неграмотно писане, малоумни изводи... Вярно ли е, че ви плащат за драсканиците ви?

С интерес очаквам референдума на Шотландия за независимост.

И обединението на Ирландия.

Няма да се случи нищо интересно. Дори и да се отделят от Великобритания, шотландските овчари трябва първо да си учредят самостоятелна държава, след това да започнат преговори с ЕС и след 10 години могат да влязат в съюза, ако разбира се тогава все още има Европейски съюз.

Меркел призна, че в ЕС са допуснати много грешки, които трябва да се поправят. Т.е., ЕС сега ще навлезе в периода на Перестройката, а ние знаем какво стои в края на този период. Англичаните много мъдро слязоха от кораба, докато беше на пристанището и няма да им се наложи да скачат от борда в морето или да се блъскат в спаситени лодки. Това, че няколко хиляди грозни, неинтелигентни поспаланковци врекат на площада, няма никакво значение!

Пълно е тук с Тиквенообрази Соросоиди с тъпи наркомански изрази и думи ! Това което си направиш сам , друг не може да ти го направи !Сорос пак спечели в Англия , много прости Англо-сакси един стар маймун и една мека китка решиха всичко !

Този сайт услужливо премълчава факта, за увеличаването на американските санкции срещу Русия с още 8 фирми. :)

Аууууу няма да мога да си купя американски дънки и американска Кока-Кола! И ти услужливо забравяш , че и ние СМЕ ти наложили санкции, гледай филма на Аркадии Мамонтов, сниман е в Болгария миналата година,и виж какво казват малко останалите поизводители от Болгария!

Нашата държава се казва БЪЛГАРИЯ. Всички блядки може да пишат в путински сайтове, БЛЯДКИТЕ нямат място в БЪЛГАРИЯ.

Предимно източноевропейци, защото пакистанците са гласували за Брексит, заедно с консервативните възрастни британци - парадоксално, но факт.

Пакистан и Индия са част от британския Коммонуелт. Те са си "у дома". Колкото по-малко източноевропейци, толкова повече работа за пакистанци.

По- малко от 1 %, от Ландънскотското население! Това не е ли вазмотително? една неграмотна бабичка бес вишо

Елементарна евромедийна партенка

Без висше

Е кво праиш в тоя лондон бе човек! Нямаш ли си родина. Българите сме си в България. На кого слугуваш там в тая мюсулманска кочина за няколко смръдливи паунда.

година,ингилизите отново ще кандидатстват за членство в ЕС, след като съвсем си объркат острова.Да ама този път ,отново трябва да изпълнят определени клаузи, наравно с други кандидат-членки ,като Македония ,Косово,Сърбия, Албания,Турция или.........Русия.Ха,ха,ха!"Завръщането на блудния син" картина от велик руски художник.Няма как,светът върви или към Тотална глобализация, Тотална Арабизация, Китаизация или ще тръгне към Тоталната каналицация. Въпрос на време?. А и трябва да им се подобри расата,гледайки конските физиономии на на Мики Джагъра,педалите Елтън Джона,Фреди Меркюра, двуцветногледия Дейвид БуйБай. и кобилестите им женоря.Самата прелест,значи!

Голяма боза ти е в главата - коктеил от соросоидни опорни точки, съчетани с припаганда тип Дойче Веле.

Ако обичаш ,..не слагай турция в този списък.. Те са в АЗИЯ, Ясно???

си падат по аналигричките а при ангилизите поле за работа колко душа ти иска.Правата на човека там вървят с пълна сила,сексуална ориентация значи!

Какво са 80 000???Нищо Само Англия е 63 милиона....,допълнително се броят Уейлс,Северна Ирландия и Шотландия ,които също са в границите на Обединеното Кралство

общото мнение тук е, че е голяма глупост излизането. Ама като не се ходи да се гласува, така е. иначе беше грандиозно, дори за малко се включих, много хора, ама много хора.

Е тия нали бяха демократи. Кака така не се зачита мнението на народа, установено с надлежно гласуване. Как така една групичка, която е решила че е особено компетентна да казва какво да се прави, ще насажда мнението си над цялото общество. Това нещо ми намирисва на комунизма и водещата рола на БКП. Или си демократ и приемаш избора на мнозинството, или ако искаш да установиш някаква власт а малцинството над мнозинството, вече не си демократ, а диктатор.

"Една групичка" - през цялото време, преди да видят какво се случи, бяха 50/50. Доста рубладжийски тролчета си слагате плюсове на вашите опорни точки... Жалко, че не разбирате, че, както САЩ, така и Русия искат слаб ЕС, тоест разбит и с разединение между европейските държави. Който се продава за пари да пише вредни за самите нас простотии, заслужава най-малкото презрение.

Че то сащ реално създадоха ес. Е, ако трябва да сме конкретни, "богоизбраните", но това е обширна тема.

велика е идеята на гениалния Бенджамин Франклин за Съединени Европейски Щати, само 4е евросъюза направи фатална грешка - допусна в управленските си структури троянски коне и пълни комунисти4ески боклуци като нашенските бай ганьовски евро дупетати. тези престъпници разяждат управленските структури на ЕС както 4ервеи разяждат ябълка изотвътре.

В азбуката ни има хубавата буква Ч. Използването на цифра вместо буква показва неграмотност и е дразнещо.

И каква ще е разликата за тях ако се върнат в ЕС? Нещастни хора - крепостни граждани: англичани, западно-европейци, а вече и българи. От 25 години работя в чужбина: Азия, Латинска Америка, 1 година в САЩ (не ми хареса и отидох в Малайзия), а от 1 година в Европа. Не че имах такъв зор да дойда в Европа, но просто тук си намерих работа, защото работя на контракти. Не бера моркови и портокали, а съм инженер. Идвам си често в България, защото там ми е домът и Родината. Няма по-крепостна система от тази в Западна Европа и САЩ. С безумните цени на имотите вързват хората с кредити за жилища, коли и какво ли още не и ги закрепостяват за цял живот. Свободата, която твърдят че имат е просто фраза. Изпадат в депресия ако си загубят работата и стигат до самоубийства. Когато на мен ми свърши контракта, мога да си позволя да не работя година, даже повече, но ми писва да стоя повече от 3-4 месеца. Но на никого нищо не дължа и нямам дори банкова сметка в България, Европа или САЩ. Данък плащам в България, но ако махнат плоския данък, ще плащам ДОД в Сингапур.

Никой на запад или където и да е не го насилват с заеми това е личностно решение много хора живеят здравословно ходят на работа с колело а ако напуснат или загубят работата си минават на помощи и дори да изплащат заеми парите им стигат за всичко необходимо. Незная каде си живял но от българия по мизерна държава аз лично не съм виждал. А великобритания скоро ще е само англия колоните и ще направят в скоро време референдум за отделяне от кралството. Пазарите на труда ще се затворят а износа им ще намалее заради мита и ддс постепенно ще обеднеят защото ще са консуматори. Банките ги изоставиха и бягат в германия лирата им е разрушена и загубите на борсата е в милиарди на месец за момента. добре че продължават да крадът от африка и помпат петрол та се кодират за момента на някъкъв индекс но не за дълго. До 10г ще се молят и на нас дори да се подпишем за приемането им в ес

Какви колонии бе алънкоолу? Ти живееш 70 години назад времето. Малко преди да се разпадне битанската колониална империя!

ти си един завършен неуда4ник.

То май ти си тоя неудачник, човекът си е подредил нещата ти отиди да гласуваш

Filomatis

И как ти плащат без банкова сметка в Европа?

Българските мангали в Лондон на протест, смеех

Ами поне 48% не я харесват...

Луда работа. Вижте какво става на протестите goo.gl/71e9z2 Дали да не пуснат още един референдум, че току виж нещата вече са се обърнали

Вие да не сте роднина на Винету -Борисов за да бъдете из целия център едновременно,,,това е майтап не се косете ,,може и да са преовеличили малко повече все пак са медия.

може да са избързали с пускането на новината ,почакай до утре или следващия уикенд ...всъщност имаше такива неща след референдума ,сега го претоплят леко в микровълновата .

Голямо БУМ имало в Ливърпул....

Каква дезинформация в UK от дира да се информираш какво се случва там. Да те в английските новинарски сайтове пишат предимно глупости и каквото им отърва. А еие птидто сте се разминали някак със шествието, голям град е все пак.

Така както го обесняваш се едно си бил в центъра на едно село. Аз също бях там и трябва да те уверя, че или не си бил в правилния център на Лондон или въобще не бил в града! Имаше страшно много хора!

Не е виновен на никого Европейският съюз като такъв, а така наречените негови елити - по нашенски "брюкселските зелки", които най-вече напоследък СЕ САМОЗАБРАВИХА, смятайки, че въпреки че не са били избрани от никого, са вечни, неподменими и непогрешими!

Но аз смених еврото в паунд

Честито, вече си 30 процента назад! Нищо, след няколко години може и да си на нула. Ти си млад, нали? Тогава имаш време да почакаш - може и да се върнат в съюза...

В западната демокрация, хората нямат думата. Това е измисленна демокрация за създаване на роби.

Няма демокрация в която хората имат думата - нито западна, още по-малко източна. Навсякъде е диктатура: еднолична, на бюрократите, на лобитата и т.н. Ти сам можеш да си ги нагласиш според съответните страни и за всяка ще намериш типа на диктатурата й

Колкото и да са вече няма значение.ЕВРОПА се е спуснала по пързалката "КАМИКАДЗЕ"А ТАМ СТЪПНЕШ, ЛИ ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА.И чичковците и лелките от Брюк..сел едва едва удържат юздите на карузата ,а от там вече един кон се е отцепил а в движение няма как да оправят нещата ,а спре ли каруцата и други коне ще избягат но......това че си вярват си е техен проблем.

Кучетата си лаят ,кервана си върви ,те и тук лаяха ,лаяха срещу Тръмп и млъкнаха ,вече е свирено ,процеса по брекзит е задействан и шепа недоволни мигранти и еврочиновници няма да го спрат.

80 000, сигурно, най-много да са били 5000 човека пак! Добре пак че лъжливите западни медии не са ги изкарали 800 000!

Теб съм те забелязал че си рядко пр-ст и се осведомяваш само от тук. Да беше видял снимки щеше да си наясно, че говориш глупости.

Откакто се намират българи на Острова, от тогава англичаните станаха български реотан и се задействат уекинко без забързване и с напърдяване до обяд без сутрешното кафе. Да викат "перуката" да им оправя английския футбол, че да им се оправи живота!

Пхахаха това беше забавно. Айде сега пак ние сме им виновни, че са с такива реотани. Просто в сравнение с нас така изглеждат дори все едно карат назад само.

На митинг против излизането 80,0000 Гласували за излизането 17,000,000 Колко е баланса ?

Sm3hurk0

С тия сметки... имам чувството, че си митничар, а не счетоводител... :))))

А, бе имаше една нашенска приказка де една мома след три години молби .... родила незаченала ......

80 000 навляка излезли да квичат, защото ги е страх, че след процедурата могат да ги иритат от там.

Абе що не си признаят, че след дългата зима и мъглите, просто са излезли на разходка в хубавото време, а звездите само показват, че ще се разхождат до вечертаУ Не всички са родени с десет слънчеви бани.

не е толкова далеч и ще се изненадаш , че клишетата, които знаеш не са толкова верни!

Мило дете, този мой коментар беше по- скоро шега. А сериозно казано, животът ми премина така, че живях в много държави, но когато с възрастта идва жизненият опит, тогава става ясно, че разликите са малки. Разбирам, че ще ти е трудно да го разбереш веднага, но един ден ще ти стане ясно. А интерес към Англия никога не съм имала, просто техният манталитет ми е чужд. А той ми е чужд защото те не могат да ни научат на нищо което ние не знаем. Благодаря за коментарът ти и желая приятна неделя.

Белият роял и там бори комунета... колко забавно... искаме си бъдещето обратно... те били имали бъдеще, което лошите популисти отнели...

Резултатите от референдума бяха необвързващи по британското право и по процент на участвалите и като съотношение "За" и "Против". Тарикатите депутати в Камарата трябва да бъдат наказани. ЕС не трябва да допуска никакви компромиси за Ситито и да забрани операции в евро за банки със седалище в Лондон. Тъпите впиянчени британски копилета трябва да изпият горчивата чаша.

не ги мислете,те са достатъчно нагли и хитри ,за да прецакат баба меркел !