Антиевропейски шествия в Рим (Снимки)

Две шествия срещу ЕС преминаха по улиците на Рим, ескортирани от бавно движещи се полицейски автомобили и полицаи за борба с безредиците.

Обратно в новината

Коментари - Антиевропейски шествия в Рим (Снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хайде стига с тези Анти Европейски протести! Дирааа! Взехте много на ляво да биете. Защо не си отворите офис в Москва или не почнете да излъчвате по РТ. не на нас тези!

Щука

ах, прочетох антиЕВРЕЙСКИ и се зарадвах, а то какво било... :D

JMM®

Гледам си се накичил със портрета на един отдавна споминал се сифилистик, чието тяло варварски стои непогребано в държава с варварски "традиции" Доста гнусна история, каквото представлява и опита ти за мнение.

е мама му стара влязохме и еропата и нато и те се разпадат

JMM®

И тук в коментарите се е напълнило с червени гниди, които си плямпат дежурните глупости по спуснатите от руската пропаганда опорни точки. Абе ако не беше ЕС и финансовите потоци към България, то до момента държавата ни щеше да е в разпад - щяхме да сме нещо като Македония или Косово ...

Де да бяхме като Македония - поне пенсийката ми щеше да поооо- големичка от българската.

Ади да го затварят саюзъ и да върим в Коми да сичем клони! Само тряа а съ ърним ут ....да ричем Италия пуне 250-300 000,ут Гирмания пуне 450-500 000,ам Испания,Англия,Холандия?Ам Турция? И шъ съ напълнят заводити и рабута шъ има и заплати...к'ат зема ини при! Ееех кокъв живот?!

ИМПЕРИАЛИЗМЪТ/ГЛОБАЛИЗМЪТ / ВИСШ И ПОСЛЕДЕН СТАДИЙ НА КАПИТАЛИЗМА

ЕС е мъртвороден, защото протиоворечи на икономическите закони. На България донесе ликвидация на икономика, армия, полиция и измиране на 600 000 души от глад

JMM®

Ликвидация на икономиката на България донесе разпада на СИВ. Съвсем отделен е въпроса каква икономика имахме и доколко реална беше тя във времето преди 10-ти ноември 1989г.

От преяждане и препиване особено по празници измряха много,както и от катастрофи с доста скъпи коли ама от глад все още няма умрели.

Защо ДИР не споменава, че в Рим е имало и две по големи шествия в подкрепа на ЕС?? ДИР спомена само платените от Русия шествия?

и жабарите започнаха да се усъзнават че няма фаида от геиския съюз.

Снощи в Рим, утре в София !!!

ЕС е създаден от 50-те най-големи концерни и картели (ERT european round table of industrialists) и служи на техните интереси. Еврото е създадено от банките (AMUE - Association for the Monetary Union of Europe), които обслужват тези картели. Не се надявайте, че ЕС ще защитава интересите на България. ЕС ще защитава само интересите на концерните. И на банките. Въпроси има ли?

Лоша работа, в България няма концерни, но си правим концерти и за удолствие и за пиар.

сравнете празненствата за: 60 години КНДР 60 години СССР * 60 години ЕС и ще видите разликата! едното е за народа и от народа, другото е само за елита, западналия, западния елит!

А къде искаш ти да живееш - в КНДР или в Германия? А може би дори в днешна България?

винаги съм казвал, че популацията трябва да бъде терозиризана и ошашавена дотолкова че вече не само да приема с радост терора, но и да има нужда от него, да се самотероризира, да участва активно в него!

Добре си се кръстил с тия 2 нули, айде бегай в Турция да се самотероризираш.

Нещастник ! През тези 45 г. имахме стотици златни медали от олимпиади и световни първенства ! През тези 45 г. имахме една дузина оперни певци в първата 10-ка на Света. През тези 45 г. имахме космически програми и пратихме космонавти преди Ингилизия и Франция. През тези 45 г. построихме най-големите язовири и ВЕЦ-ове в Европа (до ден днешен!) През тези 45 г. населението се увеличи с 2 млн.души, нямаше неграмотни и бяхме средностатистическа европейска държава ! Сега си оакан, полуграмотен селяк от Бълганите !

не бяха оградите на концлагера НРБ в България щяха да останат само баби и дядовци. Комунистите и циганите и те щяха да избягат защото нямаше какво и от кого да крадат, като знаем, колко са работливи и искат все някой да им дава нещо и то безплатно.

Явно едно време не е имало никаква престъпност, всички са били политзатворници.. Хахах..

Шансовете да се отървем от него растат с всеки изминал час ! Амин. поп Ставри, служи в крематориума

ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ НИ СЪОБЩАВАТ НЕ ВСИЧКО СТАВАЩО.НИЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВА ЗА БЛОКАДАТА НА ГРАНИЦАТА ОТ ШЕПА РОДОЛЩБЦИ И ПАТРИОТИ.ЩО ЗА БЪЛГАРИ СТЕ ВИЕ ПРОДАЖНИ ЖУРНАЛИСТИ?

Т.н. "патриоти" са путлерастки подлоги, симулират активност и дигат само шум да баламосват умниците като теб.

Чудя се коя е фашивата новина. Тази за италианските протести, или онази срещу Брекзит.

Какъв е проблема? И двете са се случили. Освен че в Рим е имало и две шествия в подкрепа на ЕС.

и те си искат обратно към "Капо ди тути Капи",сиреч Дон Корлеоне,барбар с лупарата.Ами хей им,свят голям,друмища широки.

Отново фалшифицирате истината! Тези хора са ЗА Европа, против ЕС!

Забелязвате ли как всички прояви, защитаващи статуквото (като протестите срещу Брекзит) се описват като масови и "хилядни", а тук участват само десетки

Помнета 1997 Помнете, че БСП ви открадна спестяванията от цял един живот. Помнете, че върхушката на БСП изнесе парите за пенсии в чужбина Помнете, че БСП беше против строежа на метро и пътища Помнете че БСП искаше да премахне забраната за пушене на закрито за да може пеевски да продава повече цигари, на цената на здравето на българските деца Помнете, че БСП е най-верния съюзник на незаконната етническа и мафиотска партия ДПС. Помнете колко зависима е БСП от Ахмет Доган Помнете, че ДПС беше създадена от комунистите, за да работи срещу България Помнете и си помислете дали в неделя ще си стоите вкъщи на изборите.

Помнете 2008. Помнете, че при управлението на БСП пенсиите се вдигаха по 2 пъти на година с по 10 процента, а при ГЕРБ след това 3 години въобще не се увеличиха. Помнете, че ГЕРБ е мафиотско образование, те доограбиха България. Помнете, че ГЕРБ и лидерът им са готови на всичко, само за да се облагодетелствуват. Помнете, че лидерът им е национален предател, съсипал икономиката на държавата, за да олслужва турски и чужди интереси. Помнете колко ГЕРБ са зависими от Реджеп Ердоган. Помнете, че ГЕРБ и Пеевски фалираха КТБ. Мислете за кого ще гласувате.

Dо xu:Mомче,непременно да отидеш на психuaтар.

Да, мислете, защото от Вашия глас зависи бъдещето на децата ви. И не забравяйте, че БСП и ГЕРБ са двете крила на БКП!

На плакатите, италианците пишат - Не на еврото, Не на ЕС, не на НАТО.

че как успя да го прочетеш този сложен текст бе? ти направо си гений!

Що бе ти не успя ли да го разчетеш ?

а пишеше ли да на азиатския съюз на путкин

е външния дълг на Италия. Защо да не попротестират по улиците?

Казват, че Нинова вече е наредила новия кабинет в коалиция с ДПС и "пУтриотите". Сигурни били, освен нея, Сидеров - Министър на Външните работи, защото обичал да ходи по Брюкселските ресторанти, Гергов - Министър на обединеното министерство на просветата и кОлтурата - хем да довърши третокласното си образование, хем да блестне с Ентелект и Доган . на новото министерство на вероизповеданията.

Нека да напомним на късопаметните комундета, че България влезе в ЕС и НАТО по време на тяхното управление и управлението на техния Мадридски палячо. През целия 27 годишен "преход", демокрация е имало само за 4 години и 10 месеца. Сега се получава така, че за лошото състояние на страната надигат най много тези, които са виновни за това състояние. Като се почне от "назначените" от Луканов милионери и раздадените на свои хора 1.3 милиарда долара, мине се през Лукановата зима, инфлационния бездарен комсомолец, крадливите дядка и Станишев и се стигне до тези, които се гордеят с шумкарскиа си дядо. Или и това не е вярно.....

бе вярно си е , но ти си много наивен да смяташ, че комундел от фактки разбира! те разбират от окултни неща като светлото бъдеще, или широки руски души

Оти баба,изпущи КТБ-то ?

Полша заяви, че 80% от всичко което държавата получава като ЕС субсидии се ...ВРЪЩА ...Обратно в Западна Европа ! Реално се връща в Германия !! Германия без ЕС ще изпадне в Депресия ! Без никакви съмнения ! ... В България поне 95% от ЕС субсидиите се Връщат Обратно ! И 2 Милиона Българи за чието Образование и Отглеждане Плати България.....бяха Източени в ЕС ! Безплатно за Зап.Европа ! и Икономиката на България беше Изкупена за стотинки ,от Зап Европ. фирми ...и Изнасят Всичко в Зап. Европа !!? И Армията ни бе Нарязана за скрап ! И ЕС След Всичко това ни Изхвърля зад Борда на 3 Скорост !! И Достойнството на България бе смазано безкрупулно , и ни насилват да бъдем Толерантни към всичко което ни Заповядат...!? ЕС и НАТО не са добро нещо за България !

членството в ес не е задължително, нали? напускай като не ти харесва.

Старнно Защо не ни дават Реферндум за да го заявим !? Както не ни Питаха дали искаме ...ВЪВ НАТО или ЕС !!? Защо ? Страх може би !

Много ясно че голям процент от помощите ще се връщат - богатите държави в ЕС са богати защото са ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНИ и никой не е длъжен да те хрантути защото нямаш ДУПЕ да се вдигнеш и да си смениш управниците-разбойници. Що се отнася до "източените" българи - никой не ни кара насила! (И аз съм един от тях) Веднага давам пример: във Великобритания имам данък НУЛА на 22 хиляди лири годишно на малък бизнес (щото знам как!!) ЗАКОННО - и нито се отчитам всяко тримесечие на НАП, нито съм си закачил касов апарат на колана. Пиша си фактурите в СВОБОДЕН ТЕКСТ, не съм регистриран и в сто институции за да имам малък бизнес А САМО С ДАНЪЧНИТЕ - 5 ДУМИ ОНЛАЙН ФОРМУЛЯР. Сега забележи КОЛКО МИ Е ПО-ДОБРЕ ТУК. АКО НЯКОГА в България се облекчи данъчно-регистрационният режим за малък бизнес - МОЖЕ и да се върна, особено АКО Е ПРИДРУЖЕНО И С ИЗМИТАНЕ НА КРАДЦИТЕ И МУТРИТЕ ОТ ВЛАСТТА И РАБОТЕЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА. Ай със здраве!

След подписаното днес е задължително. Президента ни предаде.

Впрочем да допълня: в България ако правя каквото правя тук, трябва да се регистрирам по един куп различни закони на точно десет места и да внимавам да не сбъркам една запетайка или сума в купищата декларации и формуляри, които ще трябва да подавам. Данък и социални осигуровки ще трябва да плащам от 1лв печалба нагоре и то общо двете като процент ПО-ВИСОКИ от тук, докато бизнеса ми не е надвишил 22 хил. лири на година, НО ПЪК ТОГАВА В БЪЛГАРИЯ БИХ ВЛЯЗЪЛ И В СТАВКАТА ЗА ДДС... С други думи ПРОСТИ: ДАНЪЧНАТА ТЕЖЕСТ В БЪЛГАРИЯ Е НИСКА ЗА ЕДЪР БИЗНЕС, НО Е ВИСОКА ПРОЦЕНТНО ЗА ДРЕБЕН ЗАЩОТО НЯМА НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ. За безкрайно усложнената администрация - какво да говорим... ВСЕКИ ВТОРИ РАБОТЕЩ В БЪЛГАРИЯ Е ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ = хрантутник до хрантутника...

По ДДС можеш да се регистрираш по желание, а над 50 х. е задължително. Не виждам смисъл да не се регистрираш при положение че при наличие на големи обороти си приспадаш разходите с ДДС. И в Италия е така.

искам да гледам как французи и италуанци играят кучеци , както да ползвам турски парфум или да карам албанско ферари ! извинете за грешките на клавятурата

грешката не е в клавиатурата драги, а в петолъчката имплантирана в мозъчето ти.

Свастиката имплантирааана в главата ти се вижда през клавиатурата .

Ко ша ям?

който не работи.... шъ ми яде у я!

а утре 80 процена от имащите право на глас ще глаусват със задниците си за европата! и после им били криви четирите годишни времена, турция, русия, арабите и извънземните и .... разбира се 00!!!

момче ! на нас все някои ни е виновен ...

ДОЛУ нато, ДОЛУ ес!

и аз подкрепям! долу нато долу ес, да здраствует кпсс!

неолибералната идеология и практика са по човеконенавистни от комунизма

Сигурне ли си? :)) Явно нищо не си видял от социализъм от комунистическа партия. :)))

"Никога няма да видим ЕС като ДЪРЖАВА. Нито пък вървим към одържавяване по примера на САЩ. Всеки стремеж към УРАВНОВИЛОВКА може да убие Европа" - КАЗВА Юнкер ИЗВОДА: СЛЕД КАТО НЯМА ДА СЕ ИЗГРАЖДА ДЪРЖАВА ПОДОБНА НА ТАЗИ В САЩ И НЯМА ДА ИМА РАВЕНСТВО ПРЕД ЗАКОНА ПРЕДВИДЕНО Е БЪДЕЩА ЕВРОПА ДА Е ЕДНА КОЛОНИАЛНА СИСТЕМА в която ГЕРМАНИЯ ще е абсолютния лидер изградила мечтаният от Хитлер хилядолетен ТРЕТИ РАЙХ. Ние българите заедно с другите ВТОРА КАТЕГОРИЯ ХОРА ще лапаме вредните произведени за нас в ГЕРМАНИЯ храни, ще мрем като мухи така както са мрели в лагерите на смъртта!! ВИЕ ТАКАВА ЕВРОПА ЛИ ИСКАТЕ?? ФАШИСТА ЮНКЕР ВИ Я ПРЕДЛАГА СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ С НЕГОВАТА РАСОВА ТЕОРИЯ ЗА ПОДРЕДБА НА ЕВРОПА НА ВИСШИ И НИЗШИ РАСИ на предавки и подобнибезумия!! Не е ли по добре да напуснем тази КОЛОНИАЛНА СИСТЕМА , лишаваща ни от НЕЗАВИСИМОСТ?!! АМИ РАЗБИРА СЕ , ЧЕ ДА. ПО ДОБРЕ СВОБОДНА ДЪРЖАВА И НАЦИЯ , ОТКОЛКОТО ЗАВИСИМИ ОТ НЯКАКВИ НЕДОУБИТИ ФАШИСТИ!!

Свободна нация Руски сатиелит няма. Европа е лошо, но има и по-лошо... Ако пък искаш независима нация - съм изцяло "за", но тя се прави от ГРАЖДАНИ, не от РАЯТА! Тоест трябва да могат гражданите да вдигнат една общонационална стачка и никакво бачкане докато не паднат РазБойковци и бивши ченгета и мутри от власт! След което ЛУСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ И СЪКРАЩАВАНЕ НА ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ПОНЕ С 30%, КАКТО И НА ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ - ПРОСТИ И ЕДНОЗНАЧНИ ЗАКОНИ И ПРОЦЕДУРИ, НЕПОДЛЕЖАЩИ НА ТЪЛКУВАНИЯ! НУЛЕВ ДАНЪК ДО 20 ХИЛ. ЛВ ОБОРОТ И НУЛЕВА АДМИНИСТРАЦИЯ ЗА ДРЕБНИЯ БИЗНЕС, ДА ВИДИШ КАК ЩЕ ПОТРЪГНЕ ВСИЧКО БЪРЗО-БЪРЗО! нО бАЙ гАНЬО СИ ИСКА СОЛУНСКАТА МИТНИЦА... ДА Е 'СЛУЖИТЕЛ' НА ЗАПЛАТА И ПОДКУП, ПЪК НЕ СМЕЕ И НОСА ДА СИ ПОДАДЕ ДА СВАЛЯ КОРУМПИРАНИ ПРАВИТЕЛСТВА - ето защо... "Надежда всяка тука оставете" трябва да се постави над изхода на българка територия на летището.

Из Россий бягат само нещастниците!

Брях, 11.8 милиона нещастници за последните 15 години...Малееей..

Разбира се, че полицията която работи на страната на глобалистите, няма да пусне хората да идат на протестите срещу ЕС!

Полицията пречи на протестиращите да си заработят надницата! Гадове.

ЕС се нуждае от сериозна ревизия иначе ще се разпадне. Този тип статии са доста подвеждащи и напомнят (защо ли?) на дезинформацията от руската преса. В голямата си част протестиращите не искат излизането на Италия от ЕС а реформиране на съюза и то точно за да не се разпада.

...замислете се...Shвеицaрците гласуваха против влизане EC (сигурно защото са тапи),англичаните се изнизаха след цирковите номера на D. Kамаран(изключително лош артист )...французите са на пат (ако Lио прен спечели)...има и други трезвомислещи раководители...а ние наи-бедната страна в този мартво роден гарбителски саюз се натискаме с всички сили да ни грaбят?!?.....това е в резултат от опростяването и чалгаризирането на населението ни за 27 години !...преварнаха ни в колконiялна територiя !!!....която е управлявана от продажни балагромазци -мафиоти наричащи се "политици" !

Той ЕС не се разпаднал а е на командно дишане в кома.Чака се кой ще му дръпне шалтера.

26 марта пройдут митинги в 97 городах россии! путин ще си ходи!

Пак ли съзря Русия в статия за Италия,неадекватен троле? Пари няма,нали? Така е.Свиквайте.Никой не дава пари вече за бездарие...

ми гледам пишете си за шествия, и си викам, ми чакай да им покажа на русолюбцетата какво става в любимата им россия, щото те, впили взор в омразният им запад, проспиват новата революция в россия!

Като никой не дава пари за бездарие, ти защо пишеш?

Ами прави са да не искат в ЕС , имат дълг в момента приблизително около 2 500 милиарда долара и продължава да расте заради политиката която води ЕС. Ако погледнем Гърция и там положението е критично , ние също уверено по този път на безконтролно вземане на заеми и безконтролно харчене.

ти си АНАЛ ЛИЗАТОР, дорогой!

А ти си идиот некакъв , тъпак.

Еврото, за разлика от долара или йената се тиражира само срещу частен дълг. Централните банки на страните нямат право да искат евро. Частните банки за да искат трябва да имат частни кредити. Та всяка страна с евро за да пусне и едно евро залага къщата на някой. Ето това е истината. И там искат да ни напъхат.

Ъ,ЧЕ НИ ЗНАМ

JMM®

Утре българинът трябва да дръпне синджира на тоалетното казанче и водата да отмие БСП/БКП в канала на българката история !!! Ето това трябва да стане утре !!!

Можеш ли да кажеш колко от довчерашните депутати и министри не са членове на БКП или не са наследници на БКП величия?

...до надяващите се да ги поканят на масата на европеиските дарjaви .....да ви попитам ..не разбрахте ли,че сте поканени като обслужващ персонал ?!?.....до лелещите за Eвропа и за неините ценности...не разбрахте ли че нашата Bалгарiя и нашите цености са по -истински и по-ценни за нас балгарите..(език,традиции,обичаи,взаимоотнoшенiя,исторiя,величие,трудолюбие,семеини ценности,балгарщина...и т.н.),,,защо трябва да се откажем от всичко това,да си подарим сраната и земята и да се правим на такива дето не сме ???...маината и на Eвропа,маината им на католиците и на папата,маината им на евро ценностите...маината им и на глобалистите -идиоти ....ние като балгари,страната ни Bалгарiя и балгарщината ни са 100 пати по -ценни и стоиностни от всичкя световен гнусен нов ред дето ни го пробутват и ако вие сте толкова заслепени и не можете да го разберете....значи краят наистина е дошал !....предателите на Bалгарiя не осазнават ,че варшат предателство защото са под наркозата на либералната шизофренична демонокрацiя !

Дайте да ям!

Това е България.Тук не се яде друго,освен бой :)

Има ли еврогейски ценности,и имат ли те почва у нас?Гейове си имаме,ама ценностна система нямаме!

При комунизма беше кофти, но все пак имаше държава, законите се спазваха, държавната граница беше непробиваема. При неолиберализма държава липсва, колкото повече пари си откраднал толкова повече закон не те лови, а що е то държавна граница никой вече не може да каже. Важното е че имаме правото да връткаме гей паради колкото и когато си поискаме.

колко огладнели и обосели западняка избягаха през желязната завеса да си пазят ред за москве и панелка ??

западът цоцаше от единствената неразрушена от войната страна, Крети.

Лично аз нямам зор да бягам от Родината си - тук съм се родил и тук ще си умра.Не съм гладен, не съм обосял - напротив. Съжалявам за това че се оставихме без грам съпротива да ни ограбят територията - природни богатство,подлъгаха младите хора във детеродна възраст и т.н. Ако си прочел внимателно коментара ми би трябвало да си забелязал че "при комунизма беше кофти"и след като се отървахме от комунизма без никаква съпротива се оставихме на неолиберализма.И комунизма и неолиберализма са създадени като идеологии и наложени и на нашата територия от едни и същи "идеолози" - крайната цел и на двете идеологии е по - нататъшното заробване на човешкия род.

JMM®

Тази псевдо държава създадена след краха на социализма бе замислена и сътворена от БКП/БСП с цел народа на България да се отврати от западните ценности и от принципите на демокрацията. Това бе замислено за да може хората да изпитват носталгия по "успешното минало" и да се гнусят от "неуспешното настояще". И ето, че утре тази дилема ще е отново на дневен ред за избор между същите БКП/БСП атентатори и мандраджийски обирджии и проевропейски ориентираните партии в България !

Ти сляп ли си бре - не виждаш ли че всички партийно бандитски групировки в България декларират с всички сили че са проевропейски ориентирани.

Може! Ти нали вече яде. Как е ? Да не са посегнали и на черния ти за...ик.

срочно люди выходят в беларуси ! по всей россии недовольны все фермеры! срочно забастовка дальнобойшики блокируют подъездьй к городам! в россия и в берарус започва нещо страшно!

Няма нищо по-силно от хляба.

а гладът е по силен и от тока!

От тая пасмина няма отърване - навсякъде са, крещят простотии и искат разруха

JMM®

Нали това им е поръчал и за това им плаща джуджака Путлер - да рушат българската държавност . Единият е развял руски байрак, другият се нарекъл Европеец и то Горд, но е мнооогооо далеч от представата за това какво е Европеец , но всички те яката работят срещу България боклуците жалки !

Преценките на състоянието на страната и ЕС много силно се влияят от персоналното битие на преценяващия. Способни, работливи, креативни хора, имали и попътен вятър в живота, обикновено успяват. И те мощно проектират личната си успешна нагласа към живота върху общественото поле. Това е изкривяване на виждането и е подвеждащо. Същото се случва и с неудачните хора. Те мощно и с болка проектират мизерния си свят върху глобалната картина на нещата. Същото изкривяване, но с обратен знак. "Битието определя съзнанието" е марксистка теза. Друг въпрос е дали не е точно обратното, но така или иначе в нагласите към обществото мощно влияние има прожектирането на личен опит, често откровено емоционален и минимално рационален. Маргиналните хора са на косъм от революции, радикализации, тероризъм, тласкани от могъщата сила на болката си. Те лесно стават комунисти, националисти и прочее радикалисти. Успешните са безмерно високомерни и т.н. изкривявания. Нека се опитаме да гледаме спокойно и рационално. Маргиналите да се сещат, че временно са такива. Успеляците също не са хванали дедо Боже за шлифера.

Най-после нещо смислено във форума.

"креативни хора" забравил си да добавиш и "млади " а по възрастните и пенсионерите да мрът така ли ? може би това си искал да кажеш? ами те не са вече работоспособни не се вписват в пазарната икономика значи требе да ги копаме или кремираме а ?

Ами средностатистическият германски пенсионер води напълно приличен живот. Правят си скромни групови екскурзии до екзотични страни и се кефят на живота.

И само това ли можа да споделиш с публиката , която очакваше да и кажеш още много мъдрости - поне сто - двеста страници...

Дано някой туберкулозен ти се изкашля от неговия мизерен свят който ти е мерило за твоето благополучие. Знаеш ли че без сигурна среда си само красива статистика на НОИ, че си икономически активен

антиевропейски ,може би са платени от фалиралия путин ?

Нинова обещала да вземе по-продуктивните тролове със себе си в Коминтерна. Останалите? ....

Шило

Май ще отпаднеш още при референциите.

Ние EURO-гейците желаем само голям черен вурст.