Мистерия около смъртта на шампион по борба

Горан Горанов, 32-годишен рецидивист, бивш спортист и младежки шампион по борба, е открит мъртъв в изолирана килия в бургаския затвор.

Обратно в новината

Коментари - Мистерия около смъртта на шампион по борба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за всички рецидивисти, стадото трябва да се прочиства .. а не да му плаща народа на това нищожество .. Изперкал борец от наркотици и химия ... отишъл е точно където трябва има и много още за там ...

Чудесно е направил като е умрял - ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ !!!!

С бъклица, в ръката, Трикольора в другата и Вратна пржола в устата! И пусни на грамофона, "Бела роза"

Махнете тая статия.. Това е СРАМ за журналистиката....

Че СС, е корумпирана, това го знаят и децата, но вие, които "работите" да надничате в килиите, и по 9, крадец да водите, да овиквате Журналистите, анколу, каде се намирате ?!

Да срам е . Два дни ни занимават с някакъв престъпник... Това ли е най вазната новина за журналистите, които защитаваш??? Или и ти си от мутрите , който им плащат....

Е толкова ли е важно да се установи по безспорен начин, от какво е умрял някакъв си ждрольо?

Не знам какво е Ждрольо, в устата на един Пръдльо А иначе, мнного и важно !

Два фалшификата.. Единият на Герой, дригият на Самурайски Меч...

Дами и Господа от ДИР-А, Ако отделяхте толкова време и средства да пишете за ТЕЗИ ,които носят СЛАВА за БЪЛГАРИЯ щеше да е многократно по-добре отколкото да занимавате обществеността с историята и падението на някакви мутри-престъпници.... Но, не съм учуден, то нали такива ви плащат , за да съществувате и сега си заработвате... Халал да са ви.....и вие сте като тях...

Да, да, забрави да ги наречеш, "Фашисти"! Така де, не се плаши! Отзаде е Тудорка, баба ти Не се навеждай, удобно си

А ти помниш "избирателно", троле...

само григор от асково носи слава на бълхария и доказа вчера че е достоен за тенесист номер 1 в света

Толкова ли са ВАЖНИ престъпниците в тая територия???? НЕЩАСТНИЦИ !!!!

Та това са най-важните действащи лица в България, от тях зависи живота на децата Ви, на всички.

Алооооо, ДИР-а. Днес има ИЗБОРИ!!! Не ни занимавайте с МУТРЕНСКИ ИСТОРИИ..!!!!

ами какво,да пишем за боико от банкя които никога не е бил мутра?

В смешната ни държава телефоните са забранени за затворниците,но те се обадили на адвоката му за да му кажат ,че е мъртъв.Ама,че смешно.А иначе,че въпросният"Спортист" е бил боклук е ясно.........

Искочи ти някой пред колата и какво..май и ти ставаш боклук и тюрме злобата е лошо нещо.

Тук имали интелигентни........нищо,че са без име, важното ,че не са боклук.......ама,че смешно

Е, на тоя боклук все пешеходци са му изкачали, ама не пред колата! Като знам манталитета на "бургашките батки", трябва да ти кажа, че съвсем заслужено е в пандиза, където би трябвало да са и поне половината от неговите "колеги" по манталитет, перчещи се с трилентови адиБаси и пращящи от анаболни стероиди бицепси по гезмето. Ако беше се зачел в предишни публикации, щеше да знаеш, че боклука на снимката хич не е цвете за мирисане, драги ми смехурко...

От някога е така удър инфаркт заключение така се ликвидират неудобните.

Ако беше някое Диво каратисче, може и Дебелобуза тае-коконда, мейби, щеше да е Полюций сега!

Боко също щеше да се татуира и да се снима със самурайски меч ако не бяхте го избирали за премиер Ако днес пак не го изберете не е късно да попадне в същия затвор

Амин дай Боже,златни ти уста!!!!!

Казват "Единична", значи там се работи СПОКОЙНО, нали! Директора да каже и колко души там намериха смъртта си? И толкова ли е властен онзи поп, да уреди бореца в "Единичката"! Боргъс, морски град най-хубав за живеене, най- лесен за умиране !

Може да не е издържал на напъна със задните упражнения . Затвор е това, не е шега работа, и там хора, къпят се, изтървават си сапунчето. Важното е хигиена да има.

От къде ги знаеш батка, тия мурафети ? От колко години си Воайор- надзирател? Време ти е за Пенция и 20-те заплати! Ще получиш и зелени потници и гащи!

"Измислили" са го. Не е първия и няма да е последния. Такива неудобни/непослушни ги затриваха още по комунизма, със знанието и съучастието на служители на ГДИН. Което си е един вид назидание за всички пандизчии, дето го дават по-ербап, демек - мислете му, ако не слушате и се правите на интересни!

Преди 30 години едно ловешко лайно удуши две дечица и ги зарови полуживи на плажа в Бургас. След това "се обеси" в Бургаския затвор. Респект за всички служители на Бургаския затвор и нека бог е с вас!

От снимката си личи че това което държи в ръцете си Горанов не самурайски меч, както се предполага. Самурайските мечове имат малко по-голяма извивка. Подобно на турските ятагани, извитата част от меча/сабята предполага по-лесно срязване на плътта. Ъгълът трябва според мен да е малко по-голям. Това на снимката е купено вероятно от Илиянци... от ромските самураи?

да го карат до София не ма нужда достатъчно мутри си имаме тука

утрепа го еропата! европата вече тридесетина години прогонва, осакатява и убива най-добрите! и кво от това, а? нали си немаме държава! а политиците са все западни агенти, чиновници и зомбита!

00, мога ли да те ползвам по предназначение срещу 20 стинки?

Ти тъп ли си бе

Света вече е с една идея по-добро място!

се смятат за недосегаеми и безсмъртни, могат и в панделата да правят каквото си искат, да живеят почти както навън. Стига да си плащат. Корумпирани надзиратели - с лопата да ги ринеш. Е, да, ама на всичко му идва края. Дошъл е и на Горан, ще дойде и на Полян, и на Ливад и на всеки който се смята за безсмъртен, защото има пари.

За съжаление, сърдечен инфаркт изобщо не е толкова рядък при млади и здрави хора, ако употребяват (някои видове) наркотици. Не съм специалист по нарко-токсикология, но от 20 години работя в Лондон - занимавам се с медицински проучвания в кардиологията (бивш софийски кардиолог съм). Спомням си нещо от една лекция преди няколко години на един колега (патоанатом) тук: В ПЪРВИЯ ЧАС СЛЕД УПОТРЕБА НА КОКАИН РИСКЪТ ОТ СЪРДЕЧЕН ИНФАРКТ Е УВЕЛИЧЕН 24 ПЪТИ!!!

ама нали адвокатчето иска да спечели още някоя стотинка, що да не пробва да осъди някои надзирател

поне още 14756 "шампиона" ,като този трябва да си отидат завинаги,за да заприличаме на нормолна държава.плюс около 10 000 политици ,управници и държавни служители

Така е,в нета голям мъж,на улицата-мишка,ще има да чакаш още много,пък и не само ти

шампион си ама само за жена си... (ако имаш такава)

gonzales

ако ще и пет експертизи да има той няма да се върне. и вероятно е за добро на живите в Бг.

Бил е шампион по борба преди да се продруса. Сега е умрял като престъпник-рецидивист в затвора. Сам е направил избора, не мога да го мисля.

Анаболното поколение в действие.... Лошото е, че и жените се извратиха и започнаха да мязат на бройлери с татуировки и анцунзи.

Всичко обаче се променя за Горан след датата 24 март 2011 г. Тогава шефът му решава да разпусне в бар "Интрига" в центъра на Бургас, известен и с присъствието на еротични танцьорки. Босът се скарва с охраната на заведението - Динко Сменовски и избухва скандал. Изведнъж бизнесменът и гардът му Горан решават да се "оправят" с момчето. В спречкването Сменовски замахва с нож, първият удар е поет от Горан. Динко обаче замахва още веднъж и намушква Танев в слабините. Строителният бос издъхва няколко часа по-късно в болницата от остра кръвозагуба. Виждайки шефа си паднал на земята, Горан изтичва навън, за да вземе собственото си въоръжение от колата - голям армейски нож и мачете. На връщане засича Динко до входа и го удря с тъпото на мачетето. Динко има и порезна рана на гърба, най-вероятно нанесена му от гарда Горанов. Няколко часа Динко и Горан лежат в Шокова зала през една завеса, без да подозират. Динко сам отива в болницата, хващайки такси, а Горан е отведен с линейка. След убийството в бар "Интрига" името на Горан все по-често започва да присъства в криминалната хроника.

На 26 декември 2013 г. Горан и негов авер са арестувани при опит за кражба от магазин "Всичко за майстора" в ж.к. "Възраждане". Малко по-рано двамата извършили и въоръжен грабеж на сак с дрехи и сумата от 25 лв. от 15-годишно момче. Горан заплашил ученика с пистолет и грабнал сака му. През август 2014 ексгардът отново е арестуван, този път за хулиганство, след като вилнял в интернет клуб в центъра на Бургас. Веднага след нахлуването си в "Имортал" Горан произвел изстрел, след което се нахвърлил срещу клиентите и набил четирима. Едва след това той си сложил маска. Най-вероятно липсата на логика в постъпките му е свързана със злоупотребата с наркотици, коментираха тогава запознати със случая. Екшънът в компютърния клуб е бил заснет от охранителните камери. След него Горанов бе задържан и прекара една нощ в ареста, докато се съвземе. Вместо обаче да се усмири, Горан разби с глава шперплатовата врата на стаята си, оставяйки 10-сантиметрова дупка в нея, а с ритник повреди ключалката на външния портал.

Сред изцепките на тежко зависимия от наркотиците Горан бе екшън в бургаския ж.к. "Меден Рудник, при който той се помисли за Батман близо половин час на външното тяло на климатик, монтиран на 7-я етаж в жилищен блок. (ВИЖ ТУК) През февруари 2015 г. срещу бившия гард е образувано бързо полицейско производство заради увреждане на имущество в отрезвителя. Горанов е бил прибран в Дома за временно настаняване на непълнолетни заради неадекватно поведение и мятане на пиратки по денонощен магазин. (ВИЖ ТУК) Там обаче загубил напълно контрол и започнал да троши всичко наоколо. Той счупил лампа и изкъртил предпазната решетка в помещението за задържане. С парче стъкло от осветителното тяло започнал да реже ръцете си. Наложило се няколко човека да усмиряват развилнелия се Горанов. (ВИЖ ТУК) В края на август 2015 г. рецидивистът вилня и в култовия бар "Кашмир" - сипел заплахи за убийство срещу управителя на заведението и част от клиентите. На място дошъл полицейски патрул, който отвел Горан във Второ РУП. Там обаче той продължил да буйства и строшил капачката на коляното си, блъскайки вратата. След като я ритнал силно, той прискрипал и пръстите на единия от полицаите.

На 28-ми февруари, в 17:45 ч. Горан отново дошъл в църквата и налетял на свещениците щом ги забелязал да влизат. Това провалило вечерната литургия, били са повикани лекар и полиция. На следващия ден католиците са поискали да бъде осигурено полицейско присъствие в църквата по време на вечерната литургия. (ВИЖ ТУК) Тогава Горанов бе задържан, но малко по-късно - пуснат. Веднага след като го освободили, той се върнал в храма и набил двама католически свещеници. Заради набезите на Горан църквата остана заключена на 1 март. Към 18 ч. бившият гард отново се появил и започнал да блъска по металната порта с камък. Задържан е малко по-късно същата вечер. До този момент бургазлии буквално изпадат в ужас при мисълта за Горан. Изцепките му обаче не спират и в затвора. На 10-ти март Горан освирепява и напада надзирател. Той едва е спасен от освирепелия рецидивист. (ВИЖ ТУК) Горан прекарва известен период в психиатрията в Ловеч, но и това не му помага. По време на няколко съдебни заседания Горанов обяви, че се чувства добре в затвора в Бургас и не желае повече да се връща в Ловеч. Така до снощи, когато Кошмарът на Бургас е открит мъртъв в леглото в изолираната си килия.

амфетите не прощават , пръскат им се сърцата и до там

Страшна мистерия...умряло говедото...утепали го пазвантите...че било тъпо и диво. дайте сега за това да мислим и да пишем две седмици...

Какво ни занимавате с този боклук бе! Дреме ми от какво е умрял. Да не са го опънали на ебан и да не му е издържало сърцето?

Искрено се надявам някой аргументирано да ме опровергае, че от Бургас само боклуци излизат.

макак, пак ли плещиш тъпотии? ориваи се, маимуно..

Внимавай какво пишеш, защото и твоя коментар ще го скрият, "защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" - както скриха моя - "Мистерия около смъртта на ЗАТВОРНИК" - това е по-правилното заглавие". Чие добро име?

райна кабаиванска тончо русев стефан диомов тони димитрова кичка бодурова антон страшимиров недялко йорданов златко янковгиньо ганев братя миладинови александър коджакафалията а ти си си снежинка!

Много добре. Но братя Миладинови са македонски българи. От Струга.

- Горан бе много здрав физически... коментира адвокат Кирилов. - Анаболни мускули, ежедневно предозиране с хранителни добавки, амфетамин и пико, за мен не е здрав. В момента е адска мода в България и расте едно поколение от химически бройлери с вид на исполини, но неспособни да се наберат 1 път, или да пренесат човек от точка А до Б. Химически мускили, нафантазирано самочувствие за пред селските п*тки..

Много як и точен коментар!!! Браво!