Четирите задачи за развитие на Европа след Брекзит

Лидерите на 27-те определят задачи за развитие на ЕС след Брекзит: Европа да стане безопасна, процъфтяваща и устойчива, социална, по-силна на световната арена.

Обратно в новината

Коментари - Четирите задачи за развитие на Европа след Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС,Е МИНАЛО!!!ДА ПРИВЕТСТВАМЕ ЕВРОПА НА НАЦИИТЕ!!!

Единствената страна - донор на пари за западналия ЕС, остава Германия. От това колко време ще издържи, зависи колко още ще продължава лелеяната приказка за Съюза на мечтите. Англия се оттегля. Котай засилва икономическото преимущество от ден на ден. Русия бива съсипвана от ЕС. С изритването на Барак-простак от Белия дом положението в САЩ е променено. Тъй че остава Германия. Но и там има въпросителни. Твърде вероятно е партията Меркел да не бъде предпочитана повече.... Лек лъч надежда е възможността за завладяване на необятната руска земя.... Плячкосване. Грабенел Ново колониално забогатяване. Това е мечтата на бюрократа на Брюксел.

-По какво си приличат Жан-Клод Юнкер и шивачът? - Отговорът е, че и двамата вземат мерки. Да е жив и здрав Китай, че без неговите стоки животът в ЕС нямаше да бъде толкова безнадежден. Вместо да ни омайват със светли планове, бюрократите ни да си бяха направили труда да уредят взаимоотношенията с Русия. Чест им прави на представителите на новите политически движения, че оценяват голямата заслуга на Русия за привлекателния вид на ЕС. Бюрократите в Брюксел нямат доблестта да признаят този факт и нагло тласкат ЕС към разложение и безпътица. Не е далече времето, когато терористични атентати ще стават навсякъде в ЕС и по всяко време. За да бъде избегнат този сценарий, са необходими трескави действия. Иначе отпадаме и се затриваме. Всичко отива на вятъра.

Да не подкокоросва и други да напускат, че ще му активираме индианците и останалите 55 етноса, наричащи се "американци" и ще види тогава кон боб яде ли.

Юнкер, Меркел и Оланд да си ходят от европейската политическа сцена, вместо да дрънкат глупави лозунги в които те самите не вярват ! Това е най - доброто, което могат да направят за бъдещето на Европа! Иначе най-важното което Европа трябва да направи е да защити себе си от настъплението на исляма, включително като защити границите си и най вече най-голямата сухопътна граница с исляма - нашата граница с Турция! Но хората които ръководят Европа са много далеч от това разбиране !

какви лозунги!Познати до омайване!Същи Корнелия Нинова! Ще,ще,ще,трябва,трябва,да стане,да не стане и ала-бала!Вирусът на Социалистическата фразеология е заразил и Европа.Е няма лек,много е устойчив при слушане до втръсване,махаш с досада ръка и думаш.....Айде...!

Единно ЕС на различни скорости, с различни пространства, стандарти, валути ? Единно ЕС без собствена армия ? Че какво му е единното - хахаххахахахах

заприлича в говоренето ,на отечественофронтовец от преди 9ти септември в Белгия,пардон България.Европейския съюз ще се разпадне ,само благодарение на негова милост,Меркел и Оланд,тримата велики.Те объркаха целия Европейски съюз с обърканите си представи за бъдещето на Европа.Даже имам чувството,че са комбина с Путин,Ал Кайда и ИД.. И за да не се разпадне, чао,бай,бай,аливидерчи Рома и за тримата.

1.Засега демокрацията е най-добрият инструмент за управление на управляваните в полза на управляващите. 2.Успехът на демокрацията на дадена територия е право пропорционален на броя на повярвалите в нея. 3.Демокрацията произвежда тъпанари и егоисти, смесени в различни пропорции, от които има нужда за да се самоподдържа.

ТРЯБВА ДА СЕ ГЪРМЯТ ЗАПАДНИТЕ ФИРМИ В БЪЛГАРИЯ И ЗАПАДНИТЕ ИНЖЕНЕРИ И ЩЕ СЕ МАХНАТ :))) ...

Ти евразийски боклук ли си???

няма да е лесно, но може и да стане .. както ни е учил тато, снишаване трябва, да се снишим пред русия и сащ и да се направим на умрели лисици, току-виж ги заблудим

Тези тотално дискредитирани и немощни "лидери" нямат нито право, нито мандат от собствените си народи да се произнасят за бъдещето на Европа. Дори да изработят такава програма, различна от съдържащите се в декларацията локуми, при сегашната обстановка и настроения в Европа, тя би трябвало да се подложи на референдум във всяка от страните-членки.

мисля и съм сигурен ,че ако хората знаеха 80% от истината за еврейския съюз ,досега щеше да е от поне 20 г. в историята и да имаме истински холо*кост.

Дъра-бъра два чадъра.

трай ,коню,за зелена трева ! ще траем ,докато ни дойде акъла или се гътнем(ни гътнат).

Горките и неадекватни лидери на ЕС при приемането на декларацията са се подписвали срещу чужди имена. Това прави документа юридически нелегитимен.Медиите им се подграват по света....

Добре де, никъде не е казано" Европа на няколко скорости"освен в заглавието на съобщението.

"Лидерите на 27-те определят задачи за развитие на ЕС след Брекзит: Европа да стане безопасна, процъфтяваща и устойчива, социална, по-силна на световната арена." и това ако не е популизъм в най-еФтиният си формат - "комунизъм" му кажи. но "лидерите" построиха комунизма за себе си и чаветата си, а за останалите построиха пещерния капитализъм за да им плащат данъци, социалните осигуровки и заплатите, които са в пъти по-големи от тези на все по-малкото работещи.. искам да попитам колко пари излезе охраната на тази безсмислица?

Скапаняците неолиберали удариха всички у земята и комунисти и фараони и робовладелци и феодали , всички.

да. наистина трябва да им се признае, че за това се оказаха най-способни, самоизбиращи си се и без никаква конкуренция. а медиите им принадлежащи просто поставиха недостижими висоти в манипулациите, лъженовините и покриването на истината с чували от цензура, защото била гола. :-)))

НЕОЛИБЕРАСТИТЕ СА НОВАТА ЧУМА! Все едно какъв цвят.

Смотаняци корумпирани.

харесваш ми ,защото си прав !

моят съсед цялсе бори , вложил парите си в техника , селскостопанства , Ги е получилпо програмите 30% от Евро , 30% от Държава , 30% от заем банката . . . . а ние то плюем тука , е , ти , идиот , за какво се бориш ти ? . . .никой не иска да сподели , чудно ли е ? Хора без искра образованието да накърняват другите , не пазарлъкът , а парцаланколъка .

Като чета тази статия- между другото в норвежският интернет пишат не за четири, а за пет пункта- та се замислям колко реално всичко това се е струвало по преценка на българският президент за да го подпише? Безпартиен човек съм, но си задавам въпроса каква е разликата между прединият президент и сегашният? И онзи също щеше да подпише тези драсканици както и този- а къде е българският интерес в това? Казвам драсканици, защото това са общи думи без разясняване по какъв начин ще се реализира.А на всичкото отгоре се съгласяват за Европа на много скорости.Тези политици от ЕС знаеха, че хората са против СЕТА, но я подписаха-- от там ли идва оптимизъмът?Точно тези политици лъгаха хората и натрапиха тъй наречените бежанци- това ли ще бъде социална Европа- държана в страх? КОЙТО ВЕДНЪЖ Е ИЗМАМИЛ, ТОЙ ЩЕ ИЗМАМИ МНОГО ПЪТИ.Като искате вярвайте, но аз не вярвам. Скоро една държава по- малка от Англия също ще им тегли шута на тези шутове.

Голям рев, че ЕС щял да се разпадне! И какво от това, на кой му пука! Хората нито ще престанат да търгуват, нито да пътуват и нищо страшно няма да се случи.

РСФСР приеха законче , гласи , що площадка в кадастъра обозначена кат пуст , двоен данъчен облог . . . .не предлагамразбирателство , нито предполагам яснота ! . .но , край на крайщата , какво означава ? питай онез в служба кадастрална , каква бомба с закъснителя има там , щом почват и тук да се облагат уж отписаното с проверка място , що положението , де ... . . няма да ти остане пара от бабината ти да се изразиш тука на компотера , щото манго ще си вадиш вместо джоба измама ,от мама ти .

Не е възможно държави с различно развитие на производителните сили да бъдат в общ икономически съюз По силните изсмукват по слабите. Пример: България

станете силни ,безстрашни ,умни,хитри ...с ревене няма прогрес !

ТРЯБВА ДА ИМА ИЗВЪРЕДНИ ЕВРОПЕЙСКИ ИЗБОРИ,КАТО ВСЯКА ДЪРЖАВА КАТО НЕЩО НЕ ВЪРВИ СЕ СМЕНЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО.ТАКА И В ЕС ИМА ГЕНЕРАЛНИ ГРЕШКИ В ТЕЗИ ЗАБРАВИЛИСЕ ЛИДЕРИ,КОИТО ДОПУСКАТ СТРАНИ ДА ИЗЛИЗАТ ОТ ЕС.ЩЕ ИМА И ДРУГИ СТРАНИ,КОИТО ЩЕ ПОСЛЕДВАТ АНГЛИЯ.НИЕ ХОРАТА ОТ ЕС ТРЯБВА ДА ИСКАМЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ,КАТО СМЕНИМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЕС.ВСИЧКО ТРЪГНА ОТ МЪРКЕЛ,КОЯТО ПОКАНИ ВСИЧКИ НЕ САМО БЕДСТВАЩИТЕ СИРИЙЦИ,А ИДРУГИ.

Колко от строителните площадки край село , града , България , всъщност се водят в кадастъра кат земеделски ? Да не сме скромни , нали РБутария сме ! Дай , вадим плановете за гдто даже прибират данъка смет,канал,кинтове . . . .Какво излиза , бе ?

да си намерим нов враг . вече след излизането на британците за тормоз оставят само една шепа руснаци , както и украйнци.

Ние българите сме гледали този филм за светлото бъдеще през времето на процъфтяващия, на развития, на зрелия, на ...социализъм. Видяхме какво стана и със Съветския Съюз, затова не вярваме на голи обещания и на съюзи. Трябва да запретнем ръце и сами да си изградим светлото бъдеще, без да чакаме от някъде да ни дойде.

колкото си и да пожеляваш , крадеца остава крадецът . .няма образователната кампаня , да извади населението от мрака на черна Индия в светлото европейско семейство . .погледни само , как тука се плюее. . .на бой , след 200 грама 60 градуса ракия , това може свинария .

Юнкер няма чест, защото не си подаде оставката след позора с Брекзит, както направи политическата издънка Камерън. С такава политическа физиономия няма авторитет и няма възможност нещо добро да направи за останалите, освен за себе си, близките си роднини. И особено нагли са комисарите, защото се правят, че Брекзит не зависи от техните действия, а само от англичаните. То явно не е вярно.

покажи ми един , от страната на Юнкър , гдто си е загубил паричните си интереси в РБ , при тебе , там в блока , в землището , в общинският ти бюджет , за който твоят личен принос се състои в цифрата "няма"

Ал

Мда, декларации, лозУнги, светлото бъдеще... Тоя филм го гледахме в СИВ и не свърши добре. Лошото е, че сега ЕС ще се разпадне не е толкова поради някакви фундаментално сбъркани причини, а защото допуснахме една групичка неолиберали да ни се качат на главата, да ни контролират и да ни експлоатират. Неолибералите са политическото лице на огромните мултинационални корпорации, контролирани най-вече отвъд океана.

Първата да се разкара Меркел Втората да се разкара Юнкер Третата да се разкара патока Доналд Тукс Четвъртата да се разкара Федерика Могерини

ти ще изкупиш ли обратно продадените с законово нарушение имати от Англичаните ли ? . . .ще е забелижителен напредък , щом като съдилищата и адвокатура си открие на-ново общата давностна разпоредба за вещо право ,в това число обособено засягащо разпоредбите относно земи . . . .нашите клакюри , платени тука от все известните политически стратегистки , прочутите шутове от НС , къде да е клиентела , след като британеца си , освен да взима чапка , си търси парички обратно ?

Ще пуснат ли галоши с големи грайфери, чекато потече мед и масло по улиците, да не се изпребият еврогражданята от глобалното село. Петилетки с преизпълняване на плана за закупени стоки ще има ли?

нека да не сме Фалибилисти , или както предпочитат църковните , фалибалистите , грешниците . . .Първо , няма как да си останат след 29-март заявлението Брексит съседите ни , в вилната зона , без двоен данък общинско : забелязваме следователно двоен ръст облог върху токсичните книжата в Бед Бенк-ове . . . .Второ , нека главна гледна точка да е , къде отиват наш британски данъкоплатци , местни , след повишенията на местни данъци, такси , пребиваването ? . . .Англия като велика сила им предлага следните дестинации: .Commonwealth , .52 държави , .2.3 билиона население , .БВП per Capita $4,446 . . . .В състав дестинаците като : .Индия .Пакистан .Нигерия .Бангладеш .Велико Британия .прочее .Науру .Тувалу .Сайнт Китс ен Невис .Доминика .Антигуа иБарбуда . .и така нататък . .

Този да си говори за ЕС, а не за ЕВропа. Европа я е имало преди, ще я има и след ЕС.

май , ти още не си разбрал : човечето , от вилната зона на селото ти , тоз ще се измести , а ти вече няма кой да ти плати пиячка за отвори си устата.

Къде е тоя засилващ оптимизъм, къде е тая безопасност, къде е това процъфтяване и къде е тая прозрачност! Лъжи и само лъжи!