Пчелар стана жертва на запален от него пожар

65-годишен мъж загина в пламъците на пожар, запален край дома му в крайдунавско село.

Обратно в новината

Коментари - Пчелар стана жертва на запален от него пожар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и отпадъците от треви,листа и клонки ги поставям в голям казан за компост.След като угният добре обратно в почвата, вече като тор.А по-едрите клони с резачката и в печката зимъска.Тоя го е мързяло,да се размърда малко повече и сам си го е търсил.

дано са се спасили поне пчелите, дано!

Лека му пръст. Поредният който си е мислел, че 'владее положението', ама в крайна сметка се оказало, че нищо не владее.

Естественият подбор действа!

Изгарянето на ненужни треви е древна традиция и трябва да се изкорени с крути санкции! Само с "призиви на полицията" няма да стане!

Няма да стане, защото полицаите са толкова неуки колкото и ти. За да стане трябва не "крути мерки", а поне една друга възможност да се покаже и реализира. А иначе това си е "варварски метод за обработка на почвата".

firestarter r.i.p.

и чаветата.

Едва ли това му е била целта, но за съжаление всичко се случва. Светла му памет на човека. Така да падне в огъня ... Най-вероятно е получил я инфаркт, я инсулт.

Бог да го прости! Умрял е преди да се изпече.

защото беше сгърчен, с ръце вперени напред и вкопчени в сухата пръст, а лицето..... лицето - изкривено, застинало в страшна гримаса.

дали има на село къща и двор?

по ме интересува макя ти.

да го прости Бог. Явно е бил свестен човек. Изчистил си двора - подреден човек, обичал природата. Защо само добрите си отиват?

отдавна търся отговора на този въпрос ,струва ми се ,че за да оцелееш трябва да притежаваш характер на хищник и лошо сърце ,безсърдечник .

Обичал природата, а запалил пожар тъй като се мислел за безсмъртен. Простотия!

и сигурно се е опитал да стопли пчелните семейства и царицата - майка.