Арестуваха гардове на известен хотел в Банско

Четирима души от Разлог са задържани след проведена акция по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха гардове на известен хотел в Банско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като в Малайзия,наркотрафика ще процъфтява.Хващаш го с наркотици и на въжето,до 24часа.

ли да потърсят отговорност от полицейските служители, които издават на криминалци лицензи за охранители и при това с право да носят оръжие???

- Иван Захов, Георги Сагрев, Марин Максев, известен като Торолик, и единият от братята близнаци Палеви Иван. - Какви са тези бесни помаци ;))

Това не е Гранд Хотел Банско - спа хотел на годината.

малко прах в очите.какви са тия измикяри-гардове в хотел-работа за бивши старшинки пенсионери.къде са батковците

в София -едно наргиле струва 15 лева. Парите обаче нямат значение и момчетата, и момичетата изкупуват всички за броени минути. След това се редят на опашка, чакайки някое да се освободи, за да го наемат. Почти никой не ходи сам до тоалетната. Докато 13-годишно момченце дърпа с настървение от наргилето, опънало крака на сепарето, батковците и каките се завират по трима в кабинка. Чува се кикот и се бавят по 10-15 минути. След това се връщат развеселени на купона. Никой от персонала не следи какво точно правят тийнейджърите. Мирише на марихуана - така растат децата на България, утре с рак, масово наркомани, няма родителски контрол, но има печеливши предимно юнаци спортисти, които си пласират дрогата.

В кенефа не се пуши,а се смърка бело,а марихуанта не докарва рак,чиче плехаво неосведомено

медицински неграмотно, под влияние на марихуана и други подобни тези юноши въртят безразборен секс и от него хващат рак, статистиката е доста печална, а модераторът да не крие поста

кой е хотелът

задържани? стоката се задържа, лицата се пускат....да произведът още.

Не са си платили'' ДДС-то''.

Не бе не предадоха парите за изборите.

Интересно е,че когато арестуват българи,веднага им пишат имената. Когато арестуваните са цигани,се публикуват или само инициали или нищо......

Хелзинския комитет,хмм.

Задържаните са добре познати на полицията в Разлог.

Партньора са все пак , няма начин да не се познават.

ще си платят момчетата, ще ги пуснат и пак ще продължат с интересните си занимания.Примери колкото щете - Брендо, Христо Бисеро, Митьо Очите и хиляди знайни и незнайни борци за отстояване и налагане на европейските ценности.

... докато в един момент наистина не си платят :)

Колкото и да си платят - все ще е малко. Те по рождение са на минус, понеже са паразити, които през живота си не са изработили един лев за развитието на обществото. Така че колкото и да плащат - на нула никога няма да излязат...