Радев изрази в Рим подкрепа за обединена Европа

Като председател на Европейския съвет България ще продължи с още по-голяма енергия да бъде ангажирана с бъдещето на общия ни европейски проект, заяви Радев.

Обратно в новината

Коментари - Радев изрази в Рим подкрепа за обединена Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този "00" още бил налице във Форума! Защо не си стои там, в тоалетната да си мирише сам миазмите, а пак отваря вратата? Поне му пуснете вентилатора от ДИР-а. Дайте му и пушка с щик да ходи да превзема Летния дворец, че в Зимния е хладно и ще получи разстройство."Аврора" гръмна - тия не!

сравнете празненствата за: 60 години КНДР 60 години СССР * 60 години ЕС и ще видите разликата! едното е за народа и от народа, другото е само за елита, западналия, западния елит!

Ма и ти можеш да сравниш МАГАРЕ с КОН - имат по 4 крака, глава и опашка ТРАБАНТ с МЕРЦЕДЕС - имат по 4 гуми, врати, седалки и волан За хора с капаци като тебе, разлика няма!

НЕГРАМОТНИК! Объркали са ти опорните точки! КНДР съществува вече 69 години, а не както са ти казали господарите ти да пишеш 60 години, съществува от 1948 до сега! Господарите ти малко са позакъснели СССР съществува и той 69 години, от 1922 до 1991!

Най сетне имам президент с които да се гордея, то не бяха помазани и прехвалени самообичащите се и вярващи си че са са мъже но май в женски гащи. Бъди жив и здрав ПРЕЗИДЕНТЕ бог да е с теб и с България.

Наивно др. Радев: Под "Европа" разбират 6-те бивши световни империи (+Испания и Австрия), които си създадоха "Свободния пазар". Останалите са политическа буферна зона и икономически колонии (т.е. "разширен пазар").

Не става ясно дали г-н Радев говори само от свое име или от името на България и ако е така, по чие пълномощие ангажира страната ни по този начин?

...за Pадев на срещата ..."....тихо,тихо....балгарите имат нов шут " .....

Комунистът от БСП Румен Радев типичнов негов стил сега ще каже, подписах, ама съм против обединена Европа и ще сезира конституционния съд, както направи със СЕТА 10 март 2017 "Само няколко часа след като президентът Румен Радев ПОДКРЕПИ в Брюксел споразумението между ЕС и Канада, известно като СЕТА, той съобщи, че ще сезира Конституционния съд за него "Никога не съм приветствал и няма да приветствам СЕТА (търговското споразумение ЕС-Канада - бел. кор.), никога не съм гласувал и няма да гласувам за СЕТА"

Румен Радев подписа Римската декларация - за "Европа на различни скорости", което ще доведе до поява на метрополии и колонии в рамките на ЕС .Мястото на България като колония ще бъде запазено.

Радев, утре при мен на Посерано. Как така ще подкрепяш ЕС? Ами санкциите срещу Русия?

Страхотна снимка! Вижте ВЕДРОТО изражение на съществото в напреднала възраст, наречено Меркел! Каква прелест, каква чудна перспектива за Европа виждам на лицето й, докато МАРШИРУВА под звуците на "Одата на радостта"! И това "създание" на практика управлява ЕС.

Европа ще остане обединена с изклячение на Русия,която се върна с век назад и продъжава да се слави като империя на злото,където,съвсем закономерно,разпадът и продължава,самоизолираща се от нормалният,цивилизован свят!

че да се разпада? Куха "държава", склад на Европа, това е! Дето се вика - суровинен придатък и Жужко е пазач на склада.

Британците започнаха протести и не желаят развода с ЕС!Шотландия и Ирлаландия искат независимост и оставането в ЕС!Кралството рискова разпад и изолция от Европа и по всяка вероятност ще престане да капризничи дълго!

Трябва да се прави разлика между обединена Европа и ЕС. ЕС е подмножество на Европа.

Приятеля на Русия излезе голям глобалист! Българите искат да излязат от тоя идиотски глобалистки съюз, в които националните предатели ни вкараха без да ни питат даже, а тоя мошеник лъже че сме подкрепяли "обединена Европа" и тем подобни глупости и клишета!

ТОЙ ИЗХОДА Е ОТВОРЕН-ТАКА И ТАКА БЛЕНУВАТЕ ЗА РАШАТА-ТАМЪН И НИЕ ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ БАЛАСТА ДЕТО ВСЕ КЪМ ДЪНОТО НИ ТЕГЛИ.

знае че много по-гот е да е Президент на Европейска Държава, а не на азиатска, та да го привикват при путлер редовно на отчети и той да се гърчи. Всеки нормален човек предпочите да се разхожда до Рим, Берлин, Париж, Мадрид, Брюксел, Виена, Стокхолм, Копенхаген, Амстердам,..., отколкото до неуютната масква.

Какъв е повода за вашата радост, след като теди държавни мъже се покланят на библейският звяр, който излиза от морето със седем глави и десет корони, и на тях богохулни имена? Имате ли представа какво в действителност става в света и че тази планета е натрупана за огън и ще бъде изгорена заедно с всичко което се е вършило на нея? Остават броени години до заврънето на Божият Син в сила и слава, за да прибере своите в Небесното царство, където Господ име е приготвил обиталища, и да въздаде на непокаялите се през благодатното време грешници? Но преди това трябва да настанат най-мракобесните времена в човешката история, когато човекът на греха и погибелта отново ще преследва светиите на Господа заради Божията истина. Историята има свойството да се повтаря и жалко че повечето хора не умеят да се поучват от грешките си.

Има и нормални хора, които обичат да се радват на Живота и на приятните неща.

Моите наблюдения са верни, а твоите, едва ли.

най-важната новина е че утре на гласувалите ще раздават безплатно вазелин и аналгин! така, че тичайте да гласувате и ще имате един ден с по-малко болки докато ви работи европата!

Хайне е написал "Не искаш ли да бъдеш наковалня - чук бъди!" Можеш да го постигнеш само с високо образование, разум и много работа. Така никой няма да те "работи". Който го разбере, няма да му трябва нито аналгин, нито вазелин.

Това възможно ли е 2017-та и напред? А ако спреш опиатите?

Аман от Песимисти и неудачници.... Абе Хора не можете ли да сте малко поне позитивни???? "Мдааа" е прав/а.

Щеше да ме учуди меко казано ако не изрази такава! ББ каза мястото ни е в Европа не в евроазийски съюзи !

Даааа виж клиповете за хвърчащите немски стомани .10 танка за 2 -седмици без куполи унищожени от ИД с руски минохвъргачки. Ебали са им мамата и един Абрамс -много е зрелищно -ВИЖ а не фъфли!

КАКВО ЛИ СЕ ПЪНЕШ ДА КАЖЕШ.....

1. Каква е тая минохвъргачка, която ще унищожи танк? 2. Чааааакай малко! Руски оръжия в ръцете на ИД? Кой им ги е дал бре????? :)))))))))))))))))))))))))))))))) Признахте си, че руснаците въоръжават Ислямска Държава, а?!!! Гиди русофилстици недни!

Ще изрази подкрепа че БХ идва на бял кон!

Случихме с президент, сега остава да случим и с премиер.

Шъ случим, Жан Виденов вече си глади костюма, дето си го купи преди 20 години!

И тиквата БХ е тук, вече разгъва шланга!

Радеф бе, защо не се исказа за спиране на санкциите срещу Русия, за какво те избрахме бе?

Кои санкции, на Путин срещу Европа! Европата муха я ухапала!

Още преди да ти го е нахлузил шланга.

Всичко по реда си!

Той да внимава какво подписва, да не стане като Бойко, подписваме всичко на килограм.

България трябва да си остане суверенна държава въпреки членството в ЕС.

Това е незаконна агитация, кои за кого ще гласува!!!! Днес е ден за размисьл.....ДИР, ВИЕ СТЕ ЗА ЗАБРАНА!!!!!!! 25.03.2017 01:26 нема да гласуваме за вас куманизти! дано ердоган влезне в балхар и изтрепе куманизтите! да ги разчекне на колове, да ги набучи през газа на колове! да им сложи по 1000 рязани кура в газа! искаме да ви видим избити! избихте народеца.....изгонихте го.... да пукалясате, да ви изнасили ердоган! нема да гласуваме за куманизти! куманизти,

...Радев изрази в Рим подкрепа за обединена Европа... --- интересно! а каза ли как ще стане тази работа и ако не дай Боже стане какви ще са последствията за източна европа и за балканите в частност, а? а за турция и за русия, а?

Разбрах че президента Радев владее английски и немски език.Това е отлично.Ще може да има директни контакти и на четири очи с другите лидери в ЕС и по целият свят.А сега да питам.Вия мишки непоръбени дето цял ден цвъкате из дира и дето много ги разбирате политикити освен на български друг език знаете ли.Тцъъъ нищо не знаете само устити ви са големи

сигурно знаят сръбски,македонски,шопски,влашки,турски,ромски и пет-шест думи руски .

Надявам се, че не си котка. Ама да ти обясня. Познавам хора които знаят по 5 6 езика. Наричат ги полиглоти. Мислиш ли, че такъв полиглот няма да е по добър от фатмака. И стига с тези езици. По важното е съдържанието, все ще се намери кой да го преведе на нужния език. Като не знае френски и испански, дали французите и испанците не са разбрали какво е измъдрил? А това дето щели да си говорят на уше с някой ,който знае езика , ала бала. Не е ли протоколирано и подписано..... Думите отлитат, написаното остава.

Знаеме, знаеме, и то не лошо. Е, не всички от тези, които 21 век е изредил, но пък всички от тези които и Радев знае. Така, че и ние сме що-годе културни. :)

ЗнаемЕ? Правилно ли разбрах намека?

Наборе, вашия край в Анадола ли е? Щото само там мислят за анална любов дори и като видят трактор.

Не ме слушай,какво приказвам,а ме гледай,какви ги върша...

а за вас отнася ли се същото ?

Берлинска декларация подписана на 25.03.2007 по случай 50 годишнината на ЕС: "Заедно ще се борим срещу тероризма, организираната престъпност и нелегалната имиграция. Защитаваме свободите и гражданските права и в битката срещу онези, които им се противопоставят. Никога вече не трябва да се дава възможност за изява на расизма и ксенофобията. Ние отстояваме мирното решаване на световните конфликти и гаранциите, че хората няма да стават жертва на войни, тероризъм и насилие. Европейският съюз се стреми да подпомага свободата и развитието в света. Искаме да прогоним бедността, глада и болестите." Има ли ЕДНО НЕЩО ИЗПЪЛНЕНО от тази декларация, че сега подписали нова?

Да, всичко е изпълнено!

Добре че си избрахме свестен президент да ни отсрами пред света,че досега само ни излагаха.

Ти днеска температура ли имаш- въпроса не е да отсрами, а да защити интересите на България- той явно не може.

Преди години бях на висока длъжност в едно министерство. Всичките ми подчинени извън министерството знаеха по-добре от мен какво трябва да се направи. Само че не знаеха много неща, които знаех аз. Та така и тук - "едни дрънкат пари, други оръжия, ние...просто си дрънкаме" /по Р. Ралин/ - във форума.

трябва да го ваксинираме,докато не е станало късно !!!

Кака Ангелина е точно 10 години по възрастна от Радев. Натиска му се. Тази снимка сигурно вбесява Лоената топка от с.. Хераково. Друго си беше Тулумджията да е с ръце в джобовете и клатейки се да говори на Меркел на хераковски диалект , а след него преводачите да превеждат по хавата си. Представям си колко хвалби за Трътлестия щеше да изпише Недялко Недялков , ако той беше близо до кака Ангелина. Недялко не могат да го изпреварят Беновска и Риза Цветанкова взети заедно.

уважение господин президент с времето вие ще разберете и ще се дистанцирате от тези които ви избраха и ще разберете че правилния път е към европа а не към русия и турция

Аз съм сигурен, че той е наясно. Също както са наясно децата и внуците на Активните борци, антифашистите, комунистите от номенклатурата и т.н. Русофилията им е само за избирателите им.

Русофилството наистина е само за избирателите им. Та те децата и внуците на активните борци, антифашисти, комунисти от номенклатурата и т.н. отдавна са наясно и не само, а и учат и живеят там, в гнилия ужасен запад. Или, може би, в Русия е прекалено изискано за тях?...

Като ти чета коментара и погледна набора, не е трудно да разбера защо си писал това което си писал- е, 1937- Германия.

Радев освен немски и английски знае добре и руски. Но какво ще каже каката по въпроса като се върне ?

Знае ли?...

Много общи "приказки", традиционните клишета и нищо повече !

На 10 март в ЕП , Радев изрази мнение, че има резерви към Римската декларация само че днес никъде не виждаме някакви забележки. Подвил е опашка пуелчето, но като дойде в България и пред българските журналисти се прави на мъж с "мнение" и "характер".

И какво има да подкрепяш на евросъюза след като от създаването му този съюз е кастриран?

Ааааа, Радев, кой ти каза че подкрепяме яловия евросъюз? правиш "генерална" грешка с подобни изявления!

от следващата седмица затваря границата си за мигранти търсещи убежище???/БГнес

Орбан е мъж на място - има топки и то яки топки, за разлика от повечето днешни държавници в яловия евросъюз.

Сложна категоризация Взисквате... - вярно е че го Дава раз-два...ама Унгария - Днес НЕ е това което той Казва че е...а и Диаспората-й - ВсеПовече го счита за дъмпер и/или ЯсноЧий.

Кохезия е термин от физикохимията, едва ли Радев знае значението му?

За да разбереш какво Президента Радев знае, на теб ще ти са необходими поне 5- години - хахахахахах

Вероятно не знае значението на думата, но сигурно смята, че и другите не го знаят и колкото по-усукано говори, толкова по-интелигентно звучи. Но ако трябва да реди думи в този стил, по-подходящо ще е понятието адхезия. Ама хайде, нека да не му придиряме.;)

...и понеже Пак гледам се попозаформя Целево очастушкизация на Разговора-Ни - Да отбележим : - Станалото (финансово-Управленски) във Франция... + В Германия.. + В Англия... че И - ВсеПоСтройните индикации от-и-за Америка. Частушка всяка забравете !... И ! - Повече Н'съ свинете .

Президента Радев английски ли владее или немски

и немски и английски.

Право за ГосподариНаЕфира !

Браво.

Щом като е "съюз", то значи е ялов и ако четем историята - изкарва най - много до седемдесет години.

Тъпизми на търкалета - само пари и то по много знаете да взимате а полза от вас толкова колко то слещеняка Ромпой и Мазника Барозу за нкойто дадохте по няколко файтона с пари на изпроводяк пари който не аса зарабоили ей така в аванс .

Кохезия :единение,което съществува между отделните части на Европейската общност,независимо от различията,тоест старата песен за мултикултурализма!Но това означава запазване на "общия" пазар и бетониране на "общата"печалба.Ясно е ,че националните интереси пак ще слугуват на федеративните/коалиционните/.

Радев не е споменал Русия?! А, ще се наказваме пред строя!

Ние винаги ще се уредим, щото сме на Външната граница! Я към Съюза.., я към - Падишаха!?.. Дето има място!

Този падишах - май Е в шах... а Ако имате предвид проЗадунайското съюзче - люсна се кат шльоковица из юзче.

И с какво точно тая римска декларация ни изкарва от кенефа на ес???За толкова години май само подкрепяме всички изгъзици на евродебилите за да сме добри нищо че вредим на страната а на всичкото отгоре пред населението лъжем как сме го защитили...Поредната сбирка да си похортуват евродебилите, да похарчат някой лев да се видят и да покажат лицемерието си помежду си

Протокол, Колега. ...нещо като онова с дима (бял или черен), дето е Пак там наблизо. ..а Заразата - е Сериозна, имате право !