Лидерите на ЕС подписаха декларация за бъдещето на Европа

Лидерите на 27 страни от ЕС и ръководителите на европейските институции отбелязаха 60-годишнината на Римските договори с декларация за бъдещето на Европа.

Обратно в новината

Коментари - Лидерите на ЕС подписаха декларация за бъдещето на Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИЩО НЕ ПРОМЕНЯ ЛЕТАЛНИЯТ КРАЙ НА ЕС!!!

Това е началото на края. Една пожелателна декларация , която всъщност отразяла разделението на Европа. Трябва да си много болен мозък за да вярваш в идеята на Миша конвертчик ,предателя на всички времена, обявен за германец на 1990 година, германското момче в глупостите му за общ европейски дом. Няма как в Европа да има две империи,това само луд може да го мисли. От двата фланга на Германия винаги са били две империи, Англия и Русия, няма как да позволят Германия да изгради своята империя в сърцето на Европа . Разпада е неминуем. Съвсем скоро в европа ще има други ислямски ценности, това е сигурно, Германия каквито и злини да прави на Русия, си остава в кошарката. Общ европейски дом от Владивосток до Лисабон може да има само като пожелание в света на идеите но никога в света на вещите. Това в Рим е шмент и капелли ,както казваше един банкенски прост човек и нещо като ,"много сме ,силни сме" , е не сте. България е оставена сама на себе си, и тя винаги ще бъде предадена както от англосаксите, така и от германската и италиянската аристокрация. Както арабите гледат с презрение на ценностите на енрогейовете, така и евроаристокрацията гледа на ганьовците. България има два пътя, или в съюз с англия и русия, или в съюз с германия и италия. Третия е с Анадола. Германската пропаганда и манипулация в момента в България си прави каквото си иска,и пропагандата и срещу Русия е най силна и злостна. Американското лоби и се противопоставя в някакъв смисъл ,което в края на краищата не е чак толкова лошо. След като Тръмп и Путин се разберат за Украина, България отново ще се върне към своите исконни православни ценности. Ако тя не е се върне, а продължи по този път, Българите ще приключат като народ и ще остане само името на разчленената територия.

Три са опасностите пред България в момента, това са американските интриги в Косово и македония, интригите и манипулацийте в България от хората на Ханс Зайдел, и Турската агентура в България. При тези разкъсващи игри, американците гледат да крепят фронтовата територия ,като пропагандата и на трите фактора е да формират в съзнанието на младите поколения омраза към православието и Русия и да разрушат исконните морални ценнности на балгърина,като му наложат всакакви други само не и тези. Не може да им се отречат успехите, въпреки че оскотяването на населението и младежда има и обратен ефект ,но той за тях е минимален. Китай прави опит да подаде ръка на Българите, стига зад това предложение да не стоят английските Ми - 6 , но едва ли в България ще проумеят за какво става дума.

Ти лут ли си? Цял свят е обърнал гръб на Русия.

РУМЕН РАДЕВ ЗА 40 ДНИ ГО ХФАНА ПЕДЕРАСТИЯТА И НЕГО :)) .... НО ТОВА Е БИЛО ТАКА ОЩЕ ОТ РИМСКО: Тит Флавий Котис се е казвал първият управник на Филипополис, след като градът става метрополия на Източната Римска провинция Тракия в Римската империя Ролята си градът поема от древния Перинт на Мраморно море. Тит Флавий Котис е човекът, заемал всички важни постове в града през I век след Христа - той е бил три пъти архонт, или градоначалник, върховен жрец, представител на съдебната власт на империята НАЙ - СМЕШНО Е ИМЕТО - 50% РИМСКО , 50% МУТРА :)))

УЖ ХРИСТИЯНИ ТИЯ МАЙМУНИ А НЕ МОГАТ КАТО УЧИТЕЛЯ ХРИСТОС ДА СЛЯЗАТ СРЕД ХОРАТА :))) .... ТРЯБВА МИЛЬОЦИОНЕРИ ДА ГИ ПАЗЯТ ????

Българският лъв изплющя еврогеьовете!

Пише се гейове, неграмотнико...

подписали са декларация, която ги задължава като закон да изпълнят всичко и ако не, ще бъдат глобени, съдени за неустойки? че кой политик до ден днешен е отговарял с нещо не само за неизпълненото от обещанията си. а за нанесени вреди на народите? политиците са най-безнаказаната и привилегирована каста на бездарниците и лузърите, които ако не бяха назначени за политици и трябваше сами да си изкарват прехраната с труд, щяха да са клошари.

БРАВО ГЕНЕРАЛЕ-НАШ ПРЕЗИДЕНТ НА ДЪРЖАВАТА НИ.ДРАГО МИ Е И СГОРДОСТ СПОДЕЛЯМ УЧАСТИЕТО ВИ-НА НА ТАКИВА СРЕЩИ.ВЯРВАМ ЧЕ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕЩ ДОСТОЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ТАКИВА СРЕЩИ И ЩЕ ЗАЩИТИШ ВСИЧКИ НАШИ ПРОБЛЕМИ ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ. БРАВО.

Историята на Ватикана е известна и какво от това?Папата от новото време показва нов облик,ново мислене и ясно се вижда че подтиква лидерите на ЕС към промяна обърната към хората от Европа!Нито си е затворил вратата нито е казал нещо не на място и не от значение за днешния свят!

...EC е противочовешки саюз !...ние нямаме какво да тарсим там !...на времето така Hаречените "напреднали европеиски страни " са напредвали защото са колконизирали и обирали други страни и от там са натрупали богаTCтва !...сега сащите тези страни имат нужда от нива крав и това в случая сме ние балгарите и нашата страна Bалгарiя !...и запомнете нас никога няма да ни допуснат на масата !...за нас е отредена ролята на обслужващ персонал !...от страната нi се изнасяT всички природни богатcTва и ресурси и то срещу абсолютно нищо !

Ай бегай,няма да ти слушаме глупостите! Колониализма свърши отдавна,остана тук там ! А ЕС е съюз на съвременни цивизовани страни,а ние имаме нужда от него,и по далеч от азиатската свинщина по чийто модел се съсипа прехода и ограби държавата!

..."аи бегаи"...слушаи чалгаризиран подчоBеко,ако не ти е ясно още ..образоваи cе и питаи някои по-умен от теб за "цивилизованите страни" ще разбереш ,че ние сме цивилизовани много по- отдавна от тях...а ако прочетеш малко ще разбереш ,че както сега ни ограбват "цивилизованите страни"...никога не е било в нашата многовековна исторiя!!!....в момента цяла Bалгарiя е чудовищно ограбвана и разграбвана ,отдадена на концесiя срещу куфарчета на балгаропредатели "политици " активно подпомагани от видиотени чалгаризирани евроотворковци забравили род и родина и поблазнени да покарат някое BMW 2-а или 3-та рака...запазенко от Eвропа !...юнкер ви шиба и вие сте му благодарни и тои ще ви шиба още повече и вие идиоти ще сте му още по- благодарни ...защото сте неуки роби !...а и тои така ви иска !

Гледайте си вашия ЕС (Евразийски Съюз) и не се занимавайте с нашия ЕС (Европейския съюз). Европейският съюз е обединение на цивилизовани и културни държави, за разлика от Евразийския съюз, бъкащ от азиатщина, простотия, мизерия и пожизнени президенти. Освен това, вече е много късно да настройвате българите срещу Европейския съюз - ние разбрахме за какво стана въпрос - свобода на придвижване, работа, учене. Та 70% от българите са ЗА Европейския съюз и не щат и да чуят за азиатската ви свинщина и диктаторчето ви. Аре у лево и си ЕПМ.

Аре бегай със Станишев на марша бе офцо комунистическа.

СлаНиновата марионетка Радев е забравил да се оплаче на папито за санкциите против Кремъл.

Госпожа Деси ще затвърди мнението, че българките са грозни, нахални и дебели кобили.

ЕС ще бъде и пребъде, ние ще сме част от него, от свободния и демократичен свят. а путинофилистичните мурзилки могат да си риват ли, риват. Е Крим ще остане руски, ама сволоча винаги ще си е сволоч, и бляда - бляд.

Браво г-н Президент. Гордея се с вас. Няма значение какво сте дрънкали насам-натам. Важното е, че подписвате всичко, дето ви подават и трябва: СЕТА, Реформирана Европа, 2% от БВП за НАТО и тн

Важното е, че може да ги дадете на българският Конституционен съд да ги забрани: СЕТА, Реформирана Европа, пари за армията на НАТО

Съветвам те да не си губиш времето да пишеш против президента, защото никак не си убедителен. За всеки мислещ българин е ясно, че Радев е най-добрият президент, който сме имали до сега - интелигентен, разумен, решителен, представителен. Няма нужда да споменавам професионалните му качество - те са известни на света.

Бай Ставри

Къде видя, че пиша против, бе? Прочети пак. Пиша БРАВО

"най-добрият президент , който сме имали" !!! Няма как да си мислещ и да изречеш подобна нелепица!

Някои хора тук пишат, без да са прочели за какво става въпрос. Има достатъчно по въпроса в Гугъл - намерете и прочетете! Една декларация е основен програмен документ, детайлите се разработват допълнително. Трябва да знаем едно важно нещо - всеки получава от живота толкова, колкото съумява да си поиска. Но нищо не се дава даром!

Папа Франциск е нещо изключително положително,много мъдър и ерудиран латино,отворен към света,изключително подходящ в днешния размирен свят,много различен от предишните! А привествията към него първо от Радев изобщо не е случайно!И е добре да разбереш защо,прочети и кое точно в новата декларация е принос на Радев!

За глупаците може и да е виц.

Бъдещето на Европа е че няма бъдеще с такива лидери.

Европа трябва да има бъдеще дори и без някои лидери,и това е нужно особено в днес когато и ние сме част от ЕС и защото основополагащите принципи за просперитет,законност,равноправие и солидарност е най доброто за нашето бъдеще!Трябва да има промени,наложително е,но не и разпад,защото в крайна сметка съединението прави силата,от която други се страхуват!

Разпада вече започна. И СССР щеше да е вечен, и комунизмът беше последният стадий в човешкото развитие, и Райхът на Хитлер щеше да е хилядолетен, ама цък.

60 години стигат!

JMM®

Мнооогооо отдавна сърпа и чука като емблема не са актуални, което обяснява защо не може да схванеш смисъла на ЕС и на Европейското Обединение.

Дирчо

Сърпа и чука са смисъла на ЕС! Иначе си прав, ЕС вече не е актуален!

3 библейски години и половина или 42 библейски месеца са 1260 реални години. За Господ хиляда години са като един ден и един ден като хиляда години. Вавилонската блудница е отстъпилата от Божият истина римокатолчиекса езическа църква църква, която е преследвала и изтощавала светиите на Господа от 538 до 1798 година. В Библейските пророчества звяр е царство, а жена е църква. Откровение глава 18 "1 И дойде един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та поговори с мене, казвайки: Дойди, ще ти покажа съдбата на голямата блудница, която седи на много води; 2 с която блудствуваха земните царе, и земните жители се опиха от виното на нейното блудствуване. 3 И тъй, той ме заведе духом в една пустиня, гдето видях жена, седяща на червен звяр, пълен с богохулни имена, който имаше седем глави и десет рога. 4 Жената бе облечена в багреница и червено и украсена със злато, със скъпоценни камъни и с бисери, и държеше в ръката си златна чаша, пълна с мръсотии и с нечистотиите от нейното блудствуване. 5 И на челото й имаше написано това име: Тайна; великий Вавилон, майка на блудниците и на гнусотиите на земята. 6 И видях, че жената се беше опила от кръвта на светиите и от кръвта на Исусовите мъченици; и като я видях, зачудих се твърде много. 7 Но ангелът ми рече: Защо се зачуди? Аз ще ти кажа тайната на жената и на звяра, който я носи, който има седемте глави и десетте рога." Звярът в политическият аспект на тази църква, а блудницат ае духовният и аспект.

Нацупил устнички .....

Я публикувайте текста на тази декларация !

Попитай ме и ще разбереш.

"Лидерите на ЕС подписаха декларация за бъдещето на Европа". Такава Европа няма бъдеще. Пак ще трябва да я спасяваме от ис.лямската напаст.

Речи, декларации, дебати, ритуали, церемонии, връчвания, поздравления, насоки, официални лица, културни гъзари, политици, секретари, репортери, изявления и уверения. Кому е нужен този помпозен и претенциозен парад на суетата и самовлюбените величия, опиянени от светлината на прожекторите? Това безумно мероприятие струва и много пари. Защо са тези глупости? Спомням си соца с неговите постоянни паради, годишнини и манифестации. Същата работа. Някой се опитва да ни вмени усещане за просперитет, правилност и порядъчност. Никакъв важен въпрос не е решен, а и ЕС в този му формат не може да решава въпроси изобщо. Чухме "трогателни" глупотевини и клишета за "солидарност", утре очаквайте насила да ни натрапят "скромни и добри хора", на които тепърва джамии ще се вдигат. Повръща ми се от тези парвенюта.

Друго си е Путя или Ердо да дръпне една реч.

тая сметка е без кръчмар

Да живей вечна дружба! Ние сме против обаче!

Тоако ставаше само подписване на хартийки...

дано да е чел какво е подписал не разбрах защо и жена му беше на срещата при папата

Ако протоколът изисква присъстващите да са със съпругите си, нищо чудно, че и тя е била там. Познавам добре семейство на висш дипломат и ви уверявам, че в тази сфера нищо не става по желание, а според строги дипломатически правила.

други съпруги не видях, нито съпруга на меркел например, снимките са публични, мисля че правилата не са това което бяха

Радеф бе, не подписа ли с особено мнение, с амендмънт за спиране на санкциите наложени на господарите ти от Кремъл?

Какво е това мнение? Някакъв нов вид заповед? Не са ме инструктирали.

Комунистът от БСП Румен Радев типичнов негов стил сега ще каже, подписах, ама съм против обединена Европа и ще сезира конституционния съд, както направи със СЕТА 10 март 2017 "Само няколко часа след като президентът Румен Радев ПОДКРЕПИ в Брюксел споразумението между ЕС и Канада, известно като СЕТА, той съобщи, че ще сезира Конституционния съд за него "Никога не съм приветствал и няма да приветствам СЕТА (търговското споразумение ЕС-Канада - бел. кор.), никога не съм гласувал и няма да гласувам за СЕТА"

Радев е подписал подчинение на Брюксел. "Нашият съюз е неделим и неразделен". Което означава че ако България и която и да е страна реши да се цепи от ЕО то това останалите страни са в правото си да ни окупират. Вече няма правен вариант за излизане от ЕО. Един ден преди изборите Радев ни зачеркна като държава и ни предаде като провинция на Германия. Дори и да спечели Льо Пен нищо няма да може да направи. Изобщо на отделните страни се оставя свобода само за пенсии, здравеопазване и социални помощи, с други думи да търсят парите сами. Всичко друго минава към Брюксел. Могат още утре да ни сменят данъците, валутата, да ни купят и да ни пуснат толкова джихадисти колкото искат. Вече нямаме право да пазим границите си. Ей тук е декларацията t.co qxIDvWu6mB със s а протокола

Странно е защо точно днес пишете това! Дали не е форма на предизборна агитация? Не го правете! Ако "началниците" вече са определили мястото, което сами сме си заслужили, и най-добрият президент няма да може нищо да промени.

Дир, престанете на някой коментари да променяте плюсовете или минусите- не е първи път- това проевропейски ли е или?

те просто участват и каквото не им харесва му слагат минуси от техните компютри

Фатмак се държи като плейметка на фотосесия. Следващата ми сесия сигурно ще е от кенефа с премрежен поглед.

JMM®

Англичаните бяха подкокоросани от малоумният ти ментор - Путя Първи Къси, джуджето дето си е въобразило, че кремълската джамия е център-пъпа на света ...

Дори Полша която се ерчеше е подписала- видяхте ли защо ЕС преизбра чучелото което поляците не искаха? А Радев така както е нямал морал в личният си живот, така и в общественият. Това го казва безпартиен човек като мен. До изборите говореше едно, сега сами четете какво става.Е, усигурил си е човека децата да следват в Америка.

Радев подписа пълната и безусловна капитулация на България вовеки веков.

Слагам плюс на коментара ти, но Дир непрекъснато го трие.

.... и станал лидер.

"Съединението прави силата!" Изглежда това не искат да го възприемат англичаните,но е добре известно на руснаците и е основна цел в хибридната война срещу ЕС.Путин щедро подкрепя антиевропейците,без значение дали са комунисти, фашисти или русофили.

Обединението има сила само ако е около Божията истина и правда. Ако е около сатаниските икуменически заблуди, тежко на повярвалите в тях, казва Господ на силите, направил Небето, Земята и всичко що има в тях.

КОИ СТРАНИ И ТЕРИТОРИИ СА В ЕВРОПА????? ЧЕТА, НЕ ЗНАМ ДАЛИ Е ИСТИНА, АЗИАТСКИ ПО ТЕРИТОРИЯ И С РАЗВАЛЕНИ/РАЗЛИЧНИ/ РЕЛИГИИ ИМАТ ПРЕТЕНЦИИТЕ ДА НЕ СА САМО В ЕВРОПА, А И ДА НАЛАГАТ СВОИТЕ ОБИЧАИ И РАЗБИРАНИЯ ЗА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА

ХА, ХА, ХА! Кви 10 години, кви 5 лева? До 2 години, няма да има и папир от ЕС, но за съжаление ще има нов, навечен Европейска Империя! Добрата новина е, че БГ може и да не членува е НЕГО! ХАУ!

Пепел ти на езика! За къде сме без ЕС, след като старателно и систематично затрихме икономиката и селското си стопанство? Остават две възможности - ЕврС или да ни няма като държава. Има само едни, които ни обичат, но Бог да ни пази от тях.

Трагедията на хората, които искат да живеят в грях и да угаждат на тленната плът въпреки Божията воля и закон е, че те търсят спасители сред хората, а намират само вълци в овчи кожи.

какво бъдеще може да има един съюз ,създаден,планиран,издояван от еврейските банкери ,на които сме доброволни роби и слуги ? ако утре децата ви зададат подобен въпрос ,ще имате ли някакъв истински отговор или ще му промиете мозъка,както са постъпвали с вас ?

Няма вече "3 сиджира роби"! Сега робите ходят на манифестации и..митинги и сами си надяват хомота!?

затова ли у нас е пълно с "работодатели",които с години или месеци не плащат заплатите на мизерниците ,принуждаващи ги да крадат ,за да изхранват семействата си ??

Събрали се там да хапнат, да пийнат, ама чак пък и Декларация!? Сега ще вземат да ни я тропнат на главите като основополагащ дукимент- Нещо като решенията на КПСС! Аман!..Амин, де!

Откровение Глава 14 6 И видях друг ангел че летеше посред небето, който имаше вечното благовестие, за да прогласява на обитаващите по земята и на всеки народ и племе, език и люде. 7 И каза със силен глас: Бойте се от Бога, и въздайте Нему слава, защото настана часът, когато Той ще съди; и поклонете се на Този, Който е направил небето и земята, морето и водните извори. 8 И един друг ангел, втори, следваше изподире и казваше: Падна, падна великия Вавилон, който напои всичките народи от виното на своето разпалено блудствуване. 9 И друг, трети, ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, 10 той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето. 11 И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и ония, които се покланят на звяра и образа му, не ще имат отдих ни денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му. 12 Тук е нужно търпението на светиите, на тия, които пазят Божиите заповеди и вярата в Исуса.

Откровение глава 13 1 И видях звяр, който излизаше от морето, и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена. 2 И звярът, който видях приличаше на леопард, и краката му бяха като крака на мечка, устата му като уста на лъв; и змеят даде нему силата си, престола си и голяма власт. 3 И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя учудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра; 4 поклониха се и на звяра, казвайки: Кой е като тоя звяр? и кой може да воюва против него? 5 И даде му се да говори и с устата си горделиво и богохулно; даде му се още власт да действува четиридесет и два месеца. 6 И отвори устата си да изрече хули против Бога, да хули името Му и скинията Му, па и ония, които живеят на небесата. 7 И позволи му се да воюва против светиите и да ги победи; и даде му се власт над всяко племе и люде, език и народ. 8 И ще му се поклонят всички, които живеят на земята, всеки, чието име не е било записано от създанието на света в книгата на живота на закланото Агне.

Щом сме я докарали да подписваме и такива декларации- работата ясна!.. на ебем страна...

"""""Лидерите на ЕС подписаха декларация за бъдещето Европа"""""А Европа има ли бъдеше в този формат и с този вид управление.Силно се съмнявам.Нещо ми се струва ,но ние ще присъствуваме на разпада на европа от познатия в момента вид.Не всичи държави имат такива предателски и сервилни управления каквото беше това на Б.Б.,който тръпнеше в очакване какво ще кажат началниците..Удобен ,сервилен , зависим ,с тъмно минало , което е известно на всички служби в Европа.Направо мечта за всеки мозъчен тръст.Човек с минимални когнитивни възможности,обхванат от махленска грандоманщина, това е Борисов

Честит рожден ден, Европа!

Ти си отминавай! Ама Европата ни е в кърпа вързана!? Ама ако си мераклийка - върни се ! И тебе ще огрее.