Станишев в Рим: ПЕС ще се бори за силна и социална Европа

В навечерието на срещата на върха на ЕС, левите премиери се събраха в Рим, за да обсъдят обща позиция относно бъдещето на Съюза.

Обратно в новината

Коментари - Станишев в Рим: ПЕС ще се бори за силна и социална Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте говорили глупости!

Знаем какво е социална Европа, нали за това гласувахте с Йотова, във всеки европейски град заселване на имигранти на хранилка, социалното за местните не се отнася.

Брюкселската бюрокрация живее в един свой откъснат свят и няма нищо общо с народите които уж представлява. Това е едно туморно образование, което рано или късно ще умори изхранващият го организъм и ще умре също. Също като тумора неосъзнананто и зловредно се разраства и безсмислената, но хранеща се добре брюкселска администрация.

Аз съм за ЕС но решително против Станишев. Той е жалък кариерист, ловък мошеник и тарикат. В ПЕС го виждат що за стока е но го държат по настояване на руснаците.

Ами не, Станишев е учил в Лондон като стипендиант на Сорос, така че винаги ще му намерят някакъв пост, дори да се издъни като Поптодорова, и на нея ѝ намериха доходна службица, да си купува марковата козметика.

Силна и социална като България ли?

ПСЕТАТА се борят само за кокала!

...така е...

до кога ???

Тоя направи ,,....силна и социална България...",сега идва ред и на Европа.

ДИРа , това момче много го пазите да го обидим Няма страшно--п..... .л лице не хваща..

Личи си по-долу.

Власелина на Локумите ще ги омае и изтощи с безкрайните си речи. Тоя номер те не го знаят... Горките...

дир налага зензура

Малиййй много силна реч като при Комунизма бе Станишка . Аме ти срам нямаш ли ?

Силна и социална Европа?Европейците не живеят като българите.Ти защо избяга от България и каква я остави.Сегашната лидерка на БСП притежава кола за 100 бона,а аз живея с 200 лв.на месец.Това е силната социална България.

също както във вица- един ял зеле, друг ял свинско ... средностатистически - двама са яли свинско със зеле......

Много ми ареса това що казва другара Димитриевич. Др. Гергов имал ЦУМ и Мостренио панаир. И още други убави работи. С нега че делиме. На него ЦУМ на менека Мостренио. Язека че подара на Геле някоя от градинките да си пасе кравата. Това се казва социализам. Това го пишеме втори път. Оти не го поместихте бре?

Абе борете се, ама после се и отчитайте, да знаем колко ни струва тази борба! Например, като пръснахте ония милиарди за младежката безработица, тя намаля ли?

Спим и ..бдим!!!

А, че ще се борят, то е ясно! Само дали знаят с кого ще се борят? Щото, сякаш само на приказки и лозунги от общ характер ми приличат изявите на тоя...

небрежна рекламка на пес и поетапна подготовка за преминаване на втора скорост. Време е да се натисне долния, ляв педал... - просто така шофират европа, няма ирония! Съвпаденията са случайни, разбира се.