Юнкер: ЕС ще чества и 100-годишен юбилей

Въпреки всички трудности, Европейският съюз ще чества и стогодишен юбилей, увери председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: ЕС ще чества и 100-годишен юбилей | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И САМ НЕ СИ ВЯРВА!!!

Еврсъюза още не нагазил в дълбоките л, а вече се пръска по шевовете. Почакайте още година-две да се поразочароват мигрантите. Тогава ще има по няколко Будьоновск наведнъж и по няколко Буново, Ници, НОРД театри и т.н. А истинския смисъл на казаното от този е " Никога няма да поемем социална отговорност за стореното от нас в Източна Европа. Вие не сте ни равни, вие сте ни подчинени. Оправяйте се."

... евро-българо-азиатки съюз (интернационал)... (ебаси);

пролетариите така говорихте и за САЩ... докато не се разпадна СССР. А колелото скоро ще се завърти. Вече се почна да се продава земя от Русия на други държави... и то от любимия ви Пуссин. ... 115 000 хектара !!!!

Чалгаджииницата ше устискаи още 40 години? Съмнително, но - поживём увидим!

тъпчоооо тъпчоооо... лапе малко. СССР едва устиска 69... за това само курове са ви в устата. Разпадахте, разпадахте, разпадахте САЩ всеки ден на думи, капитализма гни гни гни... и накрая се разпадан СССРто Но нито едни поробители не са вечни. Поробихте 12 републики... съответно се разпаднаха тези на които служиш в момента РОДООТСТЪПНИКО. А тези които до сега са правили съюзи по собствена воля - още съществуват. Запомни едно от мене малко глупаво дете - Империите се разпадат, Съюзите не.

Като халифат ли дядо? Нострадама го предсказа 2030 или 2043 година ислямски халифат със столица Рим.

След 40 години, България ще я има; но Европейски Съюз дали ще има, не знам. По-скоро тогава България ще е в поредния нов съюз (не ЕС) или империя, в каквито през хилядолетната си история сме влизали и сме отравяли с нашата вечна отрицателна енергия :-)

стравнете празенствата на годишнините на НРБ, СССР и подобните им с жалките подобия на тържества на годишнините на европата! кое искате за Вас, а?

EC ще чества 60 годишен юбилеи,а не 100 годишен.това показва кави образовани журналисти и редактори има българия.на снимката юнкер се радва че 60 години са крали другите държви от ec.

представяте ли си съюз, в който всички приличат на този от снимката, на миглена кунева и т.н. според вас колко време ще просъществува европата, а?

..Юнкер: ЕС ще чества и 100-годишен юбилей... --- даааааааааа ше, ще, ше... и хитлер щеше да направи 1000-годишен раих.. ще, ще, ще...

те 60 години минаха. СССРто просъществува 9 години повече отколкото ЕС без да е правило такива планове.

СССР просъществува 69 години... да им е честита позата на всички путлеристи. ДА ви е сладко.

100 години сладки заплати и топли местенца за "нашите" синчета.

ЕС ще чества и 100-годишен юбилей тази година от залповете на "Аврора" и терора над гоите във ВСВ и СВ, арабските пролети и мегданите, атентатите в сърцето на еврогейската демокрация.

Създадена 1922ра Разпаднала 1991ва толкова просъществува тази гнусна империя която пороби 14 държави превърнати после в губернии.

точно това е едно от основните неща обосноваващи хората, които биха били достатъчно смели да кажат на юнкер, че преди всичко е идиот. Защо само 100 години, защо не направо 1000 или 100000 или 10000000... !? Египет беше за безкрайност, Рим и инквизицията също, хитлер предпразнуваше 1000годишен райх, а комунягите направо строяха бъдещето и даже си избираха светлосенките му.. Примери безброй но факт, че всички тези шамани и БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ се оказаха идиоти! И още един факт: Както винаги, ще празнуваме падането на поредният режим и подчовешките му креатури. Този път наречен "ес". Колкото и да им се иска на такива да виждат "величието" си и урордливото си творение във вечността, природата за щастие, не е предоставила опция за реализация на болните им въждения.

ес с малки букви вероятно означава свърта но недоносчето евроазиятски съюз?! Защото Европейският Съюз е най силният икономически и политически съюз на Земята!И е щастие за България да е член в съюза! Очевадно е,че Русия и Турция зависят от огромният пазар на този съюз! Значи мястото ни е в Евросъюза сращу Русия и Турция!

Аз си мислех, че правят помен, то било юбилей. Шантава работа.

Ние пък нямя да празнуваме а ще постим и на какво да се радвам та тоя е като Тапетения Ментак Педофила на Демокрациата и същите просотий са му в главата ... Власт и пари само това са ви в главите и как си слагате само по 10-ки хиляди всеки месец - та вие ли Смотани Натегачи и Управници мислите за хората от Е.С ....

Дай Боже ! Но една Европа на взаимоизгодни начала за всички членове и надявам се с един председател дълеч по-честен, почтен и достоен от сегашния !

ВОР просъществува 70 години и остана само оня с каскета на Мавзолея. Не знам кога ще му ритнат канчето и на него, ама всички лъжи са до време. Ако ЕС не се промени, никакви скорости няма да му помогнат. Най-много всички да преминат на задна предавка след приемането на толкова много "мигрантИ' - хахахахахах

Той и чичко Ленин е чествал стогодишен юбилей , ама като мумия ...

Това е беше последен юбилей. След една година ЕС се разпадне.

Както при 3-тия, така и при 4-тия Райх - французите са колабористи. Не очаквай грандиозни решения от тях.

Насаждайте повече страх от Русия иначе няма да ви повярваме Еврепейски тарикати . И какво ще прануваме ние ,че сме най-бедната държава ли. еЕ.С донесе само беди а още повече ,че Тук не сме гласували щем или нещем да сме в Е.С

Бедни сме, но по Руски образец си имаме богати олигарси, златев, банев, гергов,..., прасчо,...

Е некога не бехме бедни ... преди Тъпата и смотана Демокрация .

Юткер колкото по-скоро ви ядем на такива като тебе пшеницата , толкова повече се увеличават шансовете на ЕС-то , иначе ще му изнасяме 100 годишнина.

Този си мисли и се радва на --70 годишния..!? А защо сте турили 100?

Коментарът е изтрит ...

До като има балъци да ви траят и подлоги да ви обслужват и с памперс ще сте там като ви гледам усмивките...Като винаги при ''честване'' малцинството си пълни търбусите а мнозинството гледа от страни.. Вие затрихте Европа като нации култура вероизповедание ама сте седнали с ес да и правите помен

Ще ! Ще! .... На гробищата.

Никой не се съмнява че ЕС ще чества 100 и 200 и 1000г !!! Кво чества обаче Съветскив Съюз ??? Ааааа....сетих се.....26г от смърта си.....Бухаххааааа

За сега - само аз съм ВЕЧЕН, ливадарко!

остатъците от бившите европейски империи пак ще си лижат раните

я, ни кажи колко още ще се държи мюсулманска Канада?

За сега нямаме намерение да мрем ... и слава богу че сте далече - без вас ни е по - добре.

Се тая е кой точно ще "държи кормилото и ще направлява" (яловия) евросъюз - всички днешни български политици са или членове на БКП или са наследници на БКП величия.

Бах ти и капутягата е тоя Юнкер , ама употребяван кондом направо.

Само като си помисля, че тези тепърва "ще трябва да ни вкарват" покрайнските циганяги и резаците от Туркия и ...ми спада!!!

Аркадаш, зе ми приказката от устата!

Какво им обясняваш на тея малоумници Ако не е НАТО и ЕС да сме изпреварили и Крим

Абе мноо сте тъпи ба , ама мноо. Нещата около Крим ги предизвикаха зорлем американята бе с простотиите си.Осмен това Крим си е бил руски последните 300-400 години.От това , че Хрушчов го е прехвърлил към Съветска Федаративна Република Украйна нищо не произнича , просто укрите си го гепиха когато се делнаха като държава.

Тези недоносчета, искат и те да изкарат поне век! Няма как да стане! Чествайте си Парижката Комуна!

Бате, джъманите като чуят за Парижка камуна и ..ги .фаща. ортикария, дето френците са ги изпреварили!

"Никога няма да видим ЕС като ДЪРЖАВА. Нито пък вървим към одържавяване по примера на САЩ. Всеки стремеж към УРАВНОВИЛОВКА може да убие Европа" - КАЗВА Юнкер СЛЕД КАТО НЯМА ДА СЕ ИЗГРАЖДА ДЪРЖАВА И НЯМА ДА ИМА УРАВНОВИЛОВКА то тогава ще е налице една КОЛОНИАЛНА СИСТЕМА в която ГЕРМАНИЯ ще е абсолютния лидер изградил ТРЕТИЯ РАЙХ без да пукне нито един истрел НИЕ РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ СМЕ ВТОРА КАТЕГОРИЯ ХОРА, КОИТО НЕМЦИТЕ ЩЕ ХРАНЯТ С ОПАСНА ЗА ЗДРАВЕТО НИ ХРАНА, ЩЕ МРЕМ КАТО МУХИ, А ТЕ ФРИЦОВЕТЕ ЩЕ СА БОГОИЗБРАНИТЕ! НЕЩО НЕ ВИ ЛИ НАПОМНЯ НА ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ ?? РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ДА!!

Отдавна тука написахме и признахме, че Старите колониални държави се ограждат с бели роби и тоо- възможно най-близко!? .. Интересно защо ингилизите напуснаха така ..скоропостижно?

ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ ДА ПЕЯТ НОВИЯТ ХИМ НА ЕВРОПА - "Дойче дойче юбер алес"

1. Не си "образОвание", а "образУвание". 2. Няма да бъде ТРЕТИЯ райх, а ЧЕТВЪРТИЯ - на "третия" всичките ни братушки му видяха сметката през 1945.

Пропуската "малката подробност" че Германия е окупирана държава от 1945 година насам от сащ - така че собствениците на сащ на практика са собственици и на Германия - анадъм. Въпросът е кои са собствениците на сащ?

британският елит, който е за Брекзита иска да се дистанционира от 4тия Райх. САЩ ще направят това евентуално по-късно, след като започне следващата Голяма война (така е било в началото ВСВ - икономиките на САЩ и Германия са били силно преплетени).

Още един недоразбрал: ЕС (или както го нарича д'Естиен - "Европа"), според плана се състои само от 6 страни (основателките на Общия пазар, което днес отбелязват в Рим), останалите са само за "разширения пазар", т.е. полу-колониални територии. Тези 6 страни всъщност са метрополиите от бившите империи, които са смукали от целия свят и сега им е тъжно, че са станали "втора ръка", изостанали след САЩ, Китай и др...

Няма как да стане с либерасти начело. Още 10 години ще са успех с тия малоумници начело. Нужно е силно управление и всякакви подхора, либерасти и болшевики да бъдат затворени в трудови лагери!

Ще го чества с венци и китки - ако има кой да си спомни за него!?!?

Е, ще му правим .Заупокоойна молитва., тъй като е умрял млад - до 65 години!?.../пенсионная возрост../

Чарлитата се мъкнат от столица - в столица; плямпат, тупат се един друг по рамото, вдигат лозунги "колко сме велики!", а раята влачи ярема ...

Никой не се пъне нито на нато, нито на яловия евросъюз - просто защото на "умряло куче нож не се вади"!

На трибуната са се изреждали много. Какво са казали другите?

..Същото! Такава е "Инструкцията"!